Michael David Rosenberg - Mike Raza

Internetsiden Anti-Racist Canada rapporterer at Michael David Rosenberg alias Mike Raza, en nu forhenværende leder af den 'antifascistiske bevægelse', er blevet beskyldt for at være serievoldtægtsmand.

Ifølge hjemmesiden dukkede beskyldningerne op i et online diskussionsforum og omfattede blandt andet beskyldninger om voldtægter. Anti-racist Canada publicerede også et online udtalelse fra Rosenberg, der ser ud som en tilståelse af voldtægt af mindreårige.

En del af tragedien er en historie som den venstreekstremistiske hjemmesiden modtog fra et af de angivelige ofre, som skrev: 'jeg ønskede mig at jeg havde fortalt om voldtægten tidligere, men jeg var bange for reaktionerne. Jeg ville have haft bedre beviser for at få ham dømt, og så havde jeg ikke skulle høre om endnu et offer.

Den sørgelige situation skyldes måske delvist den venstreekstreme kultur som fraråder involvering af politi i sager om seksuelle overgreb, fordi autoriteterne er af de radikale grupper er klassificeret som 'fjenden' og 'værktøjer for de dominerende klasser'.

Heldigvis har Anti-Racist Canada handlet ansvarlig og har opfordret alle som ligger inde med viden til at kontakte politiet.

Kilder:

Eye on a crazy planet 2 marts 2013 - Former Canadian radical leftist leader accused of rape

Anti-Racist Canada 1 marts 2013 - Sexual Assault Accusation Against Former Antifa Leader

Relateret:

Karen Mock, et ledende medlem af den jødisk/zionistiske organisation B'nai Brith / ADL arbejdede i et lokalt byråd i Canada for bevillinger til det amerikanske ARA (Anti-Racist Action), en voldelig gruppe der svarer til Antifascistisk Aktion herhjemme. Mere her:
Balder Blog 26 november 2012 - Fyn: Center for Menneskerettigheder, homolobbyen og etniske foreninger spænder politiet for den multikulturelle vogn (TV2 Fyn, Fynsk Politi, hadforbrydelser, Rosalina Diaz, racistisk overfald)

Balder.org 1o juni 2008 - Jewish Involvement in Immigration and Hate Speech Legislation - Canada

 


Print Post