Den iranske udenrigsminister Ali Salehi (R) og hans Argentinske kollega Héctor Timmerman (jødisk)
 
  Guillermo Borger - AMIA - Argentina

Sidste uge underskrev udenrigsministrene fra Argentina og Iran en overenskomst om etablering af en fælles sandhedskommission der skal undersøge et bombeattentat mod Jewish Community Center (AMIA) i 1994 i Buenos Aires og bombeattentatet mod den israelske ambassade i 1992. Dette er det zionistiske regime og dets lobbyister i USA, Canada, og adskillige europæiske lande blevet meget fortørnet over.

Selvhadende Jøde

De israelske propagandister hat kaldt Argentinas jødiske udenrigsminister Hector Timmerman 'en selvhadende Jøde', og har beskyldt Argentinas første kvindelige præsident Cristina Kirchner for 'at have solgt sin sjæl til djævelen'.

Nu går det løs med beskyldningerne i Argentina. Hector Timmerman indkaldte den israelske ambassadør, Doris Shavit og beskyldte hendes regering for at provokere til antijødiske følelser i Argentina. Shavit svarede at Israel er 'skytsengel' for Jøder i hele verden. Hun mindede også Timmerman om hans egen families relation til Israel.

'Vi accepterer ikke Iran som en partner man kan stole på, og endnu mindre når det drejer sig om at underskrive en aftale,' tordnede lederen af det jødiske samfund i det argentinske samfund, Guillermo Borger som ofte besøger USA og Israel. Måske skulle Kirchner udpege den sydafrikanske Zionistisk/jødiske dommer Richard Goldstone til formand for kommissionen. [2]

Mossad

Guillermo Borger sagde mens han kritiserede beslutningen som Kirchner-regeringen havde taget, at sandhedskommissionen ville resultere i en tredje bombe. Derpå beskyldte Cristina Fernández de Kirchner den jødiske formand for at stå i kontakt med en udenlandsk efterretningstjeneste (Mossad) - og sagde at det måtte være grunden til at Borger kunne vide noget om et kommende angreb. Kirchner formodes at være velunderrettet omkring de hundreder af terroristiske sorte operationer og attentater som Israel menes at stå bag.

 
Cristina Kirchner - Præsident Argentina  

Præsident Cristina Kirchner har erklæret at hun ikke ville lade sig inddrage i Israels påståede problemer med Iran. 'Jeg vil aldrig tillade at AMIA-tragedien bliver misbrugt som en skakbrik i et spil om geopolitiske interesser langt fra Argentina,' slog hun fast.

'Jeg har med bekymring læst udtalelserne som Guilermo Borger, formand for AMIA omkring aftalem Med Iran. Hvad ved han mon når han kan komme med en så frygtelig udtalelse? Hvis der var planlagt et angreb i forbindelse med aftalen med Iran, hvem er ophavsmændene, og hvem skal udføre det?', skrev Kirchner på Twitter.

Aftalen mellem Argentina og Iran medfører blandt andet at der oprettes et panel bestående af fem efterforskere fra forskellige tredjelande for at finde de gerningsmænd som står bag bombeattentaterne. Aftalen er blevet rost af ledere i Venezuele, Brasilien, Cuba og adskillige andre latinamerikanske lande.

Kilde:

Voltaire Network 18 februar 2013 - Argentina's President slams Israel Lobby

Jewish Telegraph Agency 28 februar 2013 - Argentina’s Congress approves joint investigation with Iran

Relateret:

Balder Blog 22 april 2011 - Indædt had mod Briterne: Israel forsynede Argentinas junta med våben under Falklandskrigen

Balder Blog 7 september 2008 - Argentinere sagsøger jødiske organisationer for bagvaskelse og ærekrænkelse

Balder.org 7 september 2008 - Argentina: La Obediencia Debida de Kirchner hacia el Sionismo Israelí

Balder Blog 21 november 2010 - Tyskland: Fhv. Slesvig-Holsten-præsident Uwe Barschel omkom i 1987 - Nyt spor peger på Mossad

Balder Blog 12 november 2010 - USA - Israelske sorte operationer afsløret i deklassificerede dokumenter

Balder Blog 22 august 2010 - USA: Hemmelige arkiver afslører massiv israelsk manipulation af medierne

Balder Blog 13 juli 2010 - Irland vil beskytte EU-borgere mod Israelsk misbrug - kræver EU-aftale standset

Balder Blog 29 juni 2010 - USA: Hanoch Miller, israelsk forretningsmand, anholdt for våbensalg til Somalia

Balder Blog 27 juni 2010 - Canada: Magtfulde kredses hensyntagen til Israel er ikke tidssvarende

Balder Blog 7 juni 2010 - Israel indrømmer: Forfalskede lydoptagelser for at fremstille aktivister som antisemitter

Balder Blog 4 april 2010 - Israel censurerer nyhed om Mossads morderbander - Israelsk journalist flygtet til England

Balder Blog 23 marts 2010 - London: Israel bliver nu formelt anklaget for Mossad-mord

Balder Blog 15 marts 2010 - Israelsk historiker Martin van Crevelt: Israel kunne føle sig tvunget til at udslette Europa

Balder Blog 22 februar 2010 - Tony Blair: Israelerne deltog i beslutning om at angribe Irak

Balder Blog 24 januar 2010 - Amerikansk Jøde var Israelsk spion - NASA medarbejder Stewart David Nozette sigtet

Balder Blog 6 oktober 2009 - Israel får to tysk byggede atomubåde - 56% af amerikanske Jøder ønsker angreb på Iran

Balder Blog 12 januar 2009 - Hamas blev i årevis støttet af Israel for at så splid mellem Palæstinenserne

Balder Blog 24 oktober 2008 - Kapret ‘ukrainsk skib’ Faina ejes af Vadim Alperin, israelsk våbenhandler

Vadim Alperin der har været beskrevet som 'Mossad-bror' har tidligere været stråmand for Mossad i forbindelse med illegale aktioner, bl.a. et Kenyansk kødeksportfirma, der via sine gode forbindelser med mellemøstlige lande udførte spionageopgaver for den israelske efterretningstjeneste Mossad.
Balder Blog 15 oktober 2008 - Georgiens fhv. forsvarsminister Okruashvili: Saakashvili planlagde invasionen af Sydossetien (Israelsk våbenskib)

Balder Blog 15 august 2008 - Georgiske militser skyder på amerikanske journalister fra FOX News

Balder Blog 11 august 2008 - Georgien, jødisk minister: Takket være israelsk træning holder vi det russiske militær stangen

Balder Blog 9 august 2008 - Israel støtter Georgien mod Rusland i kampen om den Kaspiske olierørledning

Balder Blog 8 december 2007 - England - Labour i Krise - Jødiske Penge til Labour for adelstitler og Israelvenlig udenrigspolitik

Balder Blog 27 december 2007 - Israel involveret på begge sider i den tyrkisk - kurdiske konflikt?

Balder Blog 2 december 2007 - Shlomo Zabludowicz, The Auschwitz Arms Dealer

Balder Blog 4 oktober 2007 - Chicago Tribune - Nye afsløringer om angrebet på det amerikansk spionskib USS Liberty (Israelerne angreb amerikansk skib for at give Egypterne skylden)


Print Post