Jødisk islamkritisk blogger stopper, fordi at det at agere mod indvandring og islamiske skikke og kræve integration kan også komme til at gå ud over Jøderne. Læs mere: Europe has put up a big 'not welcome' sign for Jews
 
  Tyrkisk forhudsamputation - Men i Danmark skal Jøder og Muslimer ikke bekymre sig. Dansk Folkeparti skal nok sørge for at I kan blive ved med at fejre 'traditionerne'.

Den tyrkiske regering er begyndt en 'redningsaktion for tyrkiske børn som er blevet sat i pleje hos hollandske, belgiske og tyske plejefamilier.

Tyrkerne kan ikke lide at disse børn er blevet placeret hos Kristne og homoseksuelle familier, skriver flere hollandske aviser.

Tyrkiske plejebørn i disse lande burde blive henvist til familier med den samme kulturelle og religiøse baggrund. Men i stedet for, siger den tyrkiske parlamentære undersøgelseskommission for menneskerettigheder, er mellem fem og ni-tusind tyrkiske børn blevet placeret i Kristne og homoseksuelle familier.

Dette sker kun med ét formål for øje, siger Ayhan Üstün: assimilering. Han nævner tilfældet af den ni-årige Yunus, som den tyrkiske presse også har skrevet om.

Denne dreng blev placeret hos et lesbidsk par af den hollandske dommer. Den tyrkiske undersøgelseskommission mener det er en skandale at en hollandsk dommer har afgjort at de tyrkiske forældre kun må se deres søn fire gange om året.

Üstün: 'Og disse besøg måtte ikke vare længere end et par timer. Så for mig er det klart hvad der er meningen. Her har man assimilation for øje.'

Kommissionen som er oprettet af den tyrkiske regering, vil tage kontakt med forældre, politikere, ungdomsrådet og tyrkiske organisationer. Formålet med samtalerne er, at overbevise parterne om, at hvis det er nødvendigt at sætte tyrkiske børn i pleje, så skal disse plejefamilier komme fra den samme kulturelle og religiøse kreds.

Üstün henviser til et tilfælde fra Østrig: 'Tidligere har den Europæiske Menneskerettighedsdomstol fordømt Østrig, fordi autoriteterne havde givet lov til at placere et barn fra en almindeligt kristelig familie hos medlemmer af Jehovas Vidner.

'Det forekommer mig at forskellen mellem Muslimer og Kristne eller homoseksuelle par er større end forskellen mellem Kristne og Jehovas Vidner. Der skal komme en ende på den politik som Europæerne fører'.

Kilde:

Trouw 19 februar 2013 - Turkije: Red onze pleegkinderen in EU (Erdal Balci)

De Telegraaf 19 februar 2013 - Reddingsactie Turkse kinderen

Relateret:

Balder Blog 13 februar 2008 - Tyskland: Tyrkerführer Erdogan anbefaler Hitlers racefilosofi til Tyrkiske indvandrere (Assimilation er en forbrydelse mod menneskeheden)


Print Post