Robert Spencer (Jihad Watch): 'SPLC vender det blinde øje til det ægte had, som kommer fra venstreorienterede og islamiske supremacister

 
  Floyd Lee Corkins - inspireret af SPLC
  Southern Poverty Law Center
 
  Mark Potok - prof. hadspreder
  SPLC definerer ikke sig selv som en jødisk organisation. Men så godt som alle de ledende figurer er Jøder. Den er også en fantastisk pengemaskine som betaler sine ansatte enorme lønninger.
 
  Lillian Gjerulf Kretz - DR SPLC agit prop
 
  TV. Joseph J. Levin - medstifter af SPLC
  TH. Richard Cohen - President SPLC
 
Heidi Beirich
  tv. Howard Mandell - Rabbiner - Board
  Til højre: Volkert van der Graaf, den venstreekstremistiske dyreværnsaktivist som myrderde den hollandske konservative patriot Pim Fortuyn, efter en mediehetz hvor Fortuyn bl.a. blev portrætteret som Hitler, Musolini mm. Nederst: Svenske venstreekstremister efter mordet på Daniel Wretström forudgået af statminister Perssons opfordring til at KNUSE de nationaltsindede.
     
 
  Én ordnet, nu tager vi resten
AFA Sverige
 
  Goran Perssson: Vi vil KNUSE dem

Manden som gik amok med pistol i hovedkvarteret af den kristne organisation 'Family Research Council', var inspireret af 'anti-hate speech' hjemmeside.

Inspireret af propaganda fra Southern Poverty Law Center

Den første person som blev dømt under USAs nye terrorlove som blev vedtaget i 2002, indrømmer at han blev inspireret til at angribe den konservative/kristne lobbygruppe som et resultat af propaganda fra det berygtede Southern Poverty Law Center (SPLC), som stemplede Family Research Council som en 'anti-homo organisation'.

'Manden som i august 2012 åbnede ild den konservative organisations kontorer i Washington DC, hvorved en sikkerhedsvagt blev alvorligt såret, tilstod den 6. februar i år at han er skyldig i ét tilfælde af terror og fem andre forbrydelser [felonies].

Han blev dermed den første person som blev dømt efter Washingtons nye antiterrorlove,' rapporterer 'Government Security News'.

Den 28 årige Floyd Lee Corkins risikerer op mod 70 års fængsel som straf for skyderiet, som blev planlagt som et modsvar på fastfood-kæden Chick-fil-A's offentlige støtte til en kampagne til fordel for 'den traditionelle familie', som mange venstreorienterede mente var et hån mod 'homorettigheder'.

Ville dræbe så mange som muligt

Medbringende femten Chick-fil-A sandwicher havde Corkins til hensigt at storme den kristne gruppes hovedkvarter i Washington, dræbe så mange som muligt, for derefter at indsmøre ofrenes ansigter med Chick-fil-A sandwicher, for 'at komme med et statement mod de mennesker som arbejder i denne bygning, og deres solidaritet i kampen mod homoseksuelles rettigheder og Chick-fil-A,' tilstod han i går.

Corkins snød sig selv ind i bygningen hvorefter han skød sikkerhedsvagten Leonardo Johnsen i armen, Johnson kunne derefter heldigvis fravriste den homoseksuelle terrorist sit våben, for derefter at tilkalde politiet.

Corkins tilstod også at han havde tænkt på at lave en bombe, og havde lavet en liste over andre organisationer som er imod homoægteskaber.

I sin tilståelse bekræftede Corkins at han havde identificeret 'Family Research Council' som en 'anti-homoseksuel organisation', på baggrund af at have besøgt SPLCs hjemmeside, rapporterede Associated Press.

Den konservative/kristne organisations formand Tony Perkins opfordrede SPLC til at holde op med at stemple hans og andre organisationer som 'hadegrupper' på grund af deres standpunkter omkring homoseksualitet. En talskvinde for SPLC i Alabama svarede ikke umiddelbart på en telefonisk henvendelse.

Grupper som Southern Poverty Law center dæmoniserer rutinemæssigt politiske aktivister som voldelige højreekstremister.

Det faktum at en venstreorienteret terrorist brugte gruppens materiale som inspiration for at planlægge en terrorhandling er uhyggeligt ironisk.

SPLC har arbejdet tæt sammen med den amerikanske efterretningstjeneste 'Homeland Security' ved udsendelse af 'trusselsvurdringer' de senere år, hvorved våbenejere, folk som påberåber sig grundloven og 'libertarians' [økonomiske liberalister som f.eks. Ron Paul og Tea Party bevægelsen] blev dæmoniseret som mulige kommende terrorister.

I august 2009 afslørede en begæring om aktindsigt, som var mulig på grund af loven om fri information [Freedom of Information Act] ikke var baseret på nogen som helst troværdige beviser, men hovedsageligt var et resultat af arbejdet fra en agent fra 'Homeland Security' som havde surfet rund på SPLCs blog, samt en ekstremistisk blog som er afsløret som et desinformations fremstød [sort operation].

SPLC linkede Alex Jones til terrorist

I 2009 publicerede det omstridte SPLC en artikel hvori organisationen linkede den kendte internetradiovært Alex Jones til politimorderen Richard Poplawski.

Artiklens kommentarfelt blev derefter fyldt op med dødstrusler fra SPLC-sympatisører mod Alex Jones. Disse trusler fik lov til at blive stående på bloggen i lang tid.

'SPLC, den velsmurte propagandamaskine som mod kontanter angriber og tilsviner konservative mennesker, er en vigtig del af den pågående venstreorienterede kampagne for at dæmonisere og ødelægge legitime konservative stemmer, skriver Robert Spencer, som tilføjer, 'SPLC vender det blinde øje til det ægte had, som kommer fra venstreorienterede og islamiske supremacister, og er med sine stemplinger og lister med til at opfordre til vold, og et værktøj for dovne venstreorienterede journalister fra systemmedierne som forsøger at intimiderer mennesker til at holde sig fra at støtte vores [konservative] opfattelse af menneskerettigheder.

 

 

Family Research Council Security Guard Shot in Downtown DC - NBC's Shomari Stone
 

Kilder:

Prison Planet 7 februar 2013 - Terror Attack Against Conservative Group Inspired by SPLC Rhetoric (Paul Joseph Watson)

Jihad Watch 7 februar 2013 - Leftist pleads guilty to shooting at Family Research Council, was fired up by Southern Poverty Law Center's hate propaganda

Hattip: Action Report Online

Relateret:

Southern Poverty Lawcenter - Homepage

Balder Blog 26 november 2012 - Fyn: Center for Menneskerettigheder, homolobbyen og etniske foreninger spænder politiet for den multikulturelle vogn (TV2 Fyn, Fynsk Politi, hadforbrydelser, Rosalina Diaz, racistisk overfald)

Balder Blog 21 juni 2012 - Australien: Jødiske ekstremister fra ECAJ kræver mere Internetovervågning, censur, fler racismeparagraffer og mere hjernevask til mediefolk og skolebørn

Balder Blog 19 marts 2010 - Tea Party Patriots - Potential terrorists? - Interviews with founder Jenny Beth Martin & SPLC’s Mark Potok

Balder Blog 14 april 2009 - Tyskland: Politiet advarer politikere og medier mod at gøre højreekstremister til syndebukke

Dutch Security Agency AIVD: Scarcely any threat from the extreme right, according to annual report on 2008. The AIVD is also concerned about extreme left activism.
Remarkable is the AIVD’s assessment of the Anti-Fascist and Capitalist Archive Collective (KAFKA). KAFKA is regularly cited by Dutch ‘quality media’ as a research institute into rightwing extremism, but its Antifascist Action (AFA) arm is in reality a movement that uses violence to achieve its goals. “The picture is often evoked of antifascists defending themselves against aggressive rightwing extremists, while the roles are generally reversed.”
Hodjas Blog 23 april 2009 - The AIVD secret service [Dutch Homeland Security] is concerned about far left and Islamic extremism. | More at NISNews

'Folk der kan lide Ron Paul, film med hvide helte, er bekymrede for illegal indvandring, høje skatter, eller er bange for arbejdsløshed kan være terrorister'. Førende amerikanske 'menneskerettigheds-organisationer' c.q. 'racismevagthunde' grebet i grov politisering og manipulation. (direkte relation til de danske mediers 'rapport')
Balder Blog 29 marts 2009 - Jødiske ‘menneskerettigheds-organisationer’ udpeger millioner af amerikanere som mulige terrorister (SPLC - ADL - ALIPAC)

Balder Blog 17 marts 2009 - USA: CNN’s Lou Dobbs afslører racisme-center SPLCs løgne om stigning i ‘hate crimes’

Her fortælles lidt om SPLCs formue og cheflønninger! 'As of October 2008, the net assets of the SPLC were $170.240.129 ( 170 millioner dollars rund).
Chronicals 1 maj 2009 - Morris Dees SPLC - King of the Hate Business (Alexander Cockburn)

Balder Blog 14 august 2009 - DR og TV2 spredte kritiksløst venstreorienteret hadpropaganda fra SPLC til de danske hjem

Balder Blog 24 november 2008 - Europaråde Europas ‘anti-had’ love blev primært skabt af det jødiske Anti-Defamation League

Balder Blog 10 april 2008 - Hvordan jødiske organisationer verden over arbejder for hate speech love, censur, og multikultur - ADL

Balder Blog 10 juni 2008 - Jewish Involvement in Immigration and Hate Speech Legislation - USA


Print Post