Kvinder ikke mere værd end en slikkepind som er faldet på gulvet

En Muslim som voldtog en 13 årig pige som han havde 'klargjort' på Facebook slipper for at komme i fængsel, efter han havde fortalt dommeren at han gik på en islamisk skole hvor han fik lært at kvinder er værdiløse.

 
  Adil Rashid - Send ham tilbage hvor han hører hjem, og send dommeren med

Den 18 årige Adil Rashid påstod at han ikke var klar over at det er ulovligt for ham at have seks med en 13 årig fordi hans opdragelse ikke havde lært ham noget om britiske love.

I i stedet for fik Adil Rashid en betinget dom af dommer Michael Stokes som sagde: 'Selv om han er 18 år stor det klart fra rapporterne at han er meget naiv og ikke voksen når det handler om seksuelle sager.'

Tidligere havde Nottingham Crown Court meddelt at sådanne forbrydelser som regel giver 4 - 7 års fængsel.

Men dommeren sagde at fordi Rashid var 'passiv' og 'manglede selvsikkerhed', ville det skade ham mere end gavne ham at komme i fængsel.

Rashid fra Birmingham indrømmede at han havde seks med pigen, og sagde at han var blevet 'fristet af hende' efter de havde mødtes online.

Til at begynde med havde de udvekslet beskeder på facebook inden de var begyndt at kommunikere per telefon over en periode af to måneder.

Derefter mødtes de i Nottingham hvor Rashid havde lejet et hotelværelse på Premier Inn.

Pigen fortalte politiet at de havde været på hotellet i to timer og havde seks efter Rashid gik ind på badeværelset og var kommet ud med et kondom på.

Derefter gik Rashid hjem og gik lige hen til en moske for at bede. Han blev arresteret ugen efter, efter pigen havde fortalt hvad der var sket til en veninde i skolen som videregav oplysningerne til en af sine lærere.

Han fortalte politiet at han vidste at pigen var 13 år gammel men sagde at han i starten tøvede med at have seks med hende, men måtte opgive sin modstand efter han blev fristet.

Skolens navn må ikke nævnes af juridiske grunde

Tidligere havde retten hørt at Rashid 'havde meget lidt erfaring med kvinder' på grund af sin opdragelse på en islamisk skole i England, som ikke må nævnes 'af juridiske grunde'.

Efter sin anholdelse sagde han til en psykolog at han ikke vidste at det var illegalt at have seks med en trettenårig. Retten fik at vide at han mente at det kun var ulovligt da et familiemedlem informerede ham om det.

Ikke mere værd end en slikkepind

I andre samtaler med psykologer påstod Rashid at han havde lært i skolen at 'kvinder ikke var mere værd end en slikkepind som er faldet på gulvet'.

Da dommer Stokes sagde at 'Rashid måtte have vidst at det var ulovligt, medmindre han gik rund med øjnene lukket', sagde forsvareren Laban Leake at det fremgik af rapporter at Rashid havde 'en grad af seksuel naivitet'.

'Den skole han besøgte kan meget vel beskrives som et lukket samfund, og i dette tilfælde gjald det også hjemmet'.

Ni måneders betinget ungdomsfængsel

 
 

P1-Debat På DR2, Det Slører Stadig
'Det Slører Stadig' er et humoristisk og satirisk TV-program helt eller delsvist lavet af indvandrere som vil "nedbryde fordomme".
Problemet er blot, at "fordommene"; dvs. danskernes "fordomme" overfor indvandrere, ikke mindst de muslimske af slagsen bliver bekræftet, ikke mindst af humorforladte Muslimer. Altså er det ikke længere "fordomme", men en virkelighed vi skal forholde os til. Sahar Asif, Ellie Jokar, Gitte-Hansen (vært)

'Det går ikke for vidt at sige at han måske ikke har vidste at det at have seks med en 13 årig pige var ulovlig'. Dommer Stokes gav Rashid 9 måneders betinget ungdomsfængsel med en prøvetid på to år, og skulle være under tilsyn i to år.

Da han beskrev Rashid sagde dommeren: 'Han har haft en udsædvanlig opdragelse, specielt hvad angår seksundervisning. At sammenligne kvinder med slikkepind er en mærkelig må at opdrage unge mænd på omkring seksualitet.

Men han sagde at Rashid vidste at hvad han gjorde var forkert.

Det er blevet fortalt dig at det er forbudt i Islam at have seksuelle relationer med en kvinder inden ægteskabet, sagde han.

Dommeren sagde til Rashid: 'Jeg accepterer at dette var et tilfælde hvor pigen gerne ville have seks med dig. Men loven er der for at beskytte unge piger, selv om de er meget villige til at indgå i seksuelle forhold.'

Kilde:

dansk Daily Mail 26 januar 2013 - Muslim abuser who 'didn't know' that sex with a girl of 13 was illegal is spared jail

Relateret:

Balder Blog 12 juli 2009 - England: Nye regler for politiet - Muslimer skal skånes for ‘hate crime’ forfølgelse

Balder Blog 20 oktober 2010 - Holland: Muslimer truer og overfalder Kristne på asylcentre


Print Post