Den kendte, og i mange henseender udmærkede blog Snaphanen beskæftiger sig ikke kun med kampen mod Islam, og de utålelige politisk korrekte forhold i de svenske medier, men også med indædte forsvar for Israel, og alt hvad der er jødisk.

Den sidstnævnte del af dagsordenen er jo ikke noget vi praktiserer på Balder Blog, da vi er stærkt kritiske overfor Zionisme og nogle andre aspekter af jødiskhed og jødiske organisationer. Ikke mindst sætter undertegnede jævnligt fokus på den næsten traditionelle kamp fra jødiske organisationer og individer mod ytringsfriheden og den propaganda for åbne grænser og multikultur, der også karakteriserer store dele af den jødisk/zionistiske lejr.

Nu er undertegnede et storsindet og åbent menneske, der går ind for pluralisme og mangfoldighed hvad angår meninger og holdninger, og som ikke har nogen problemer med at andre mennesker har andre meninger end jeg selv har, og således heller ikke har noget problem med at man på Snaphanen forsvarer israelske interesser og i øvrigt alt det som lugter lidt jødisk.

Meningsforskelle skal da bare debatteres er min holdning, og ind imellem har jeg da også sendt en kommentar eller to til en Snaphanen-artikel, der så langt jeg husker tilbage da altid er kommet igennem moderationskøen og er blevet vist på Snaphanen, selv om indholdet ikke altid har kunnet begejstre blogejeren.

Så ingen problemer med Snaphanen fra min side, selv om bloggen dog i den senere tid har skyndet sig at fjerne de såkaldte 'pings' eller 'trackbacks' fra Balder Blog, når jeg har linket til en af Snaphanens mange læseværdige artikler eller til nogle af de mere kritisable. Lad gå med det.

Antisemit og Jødehader

Lad også gå med de sure kommentarer fra blogejer Steen Snaphanen, hvor han kalder undertegnede 'antisemit' og 'jødehader'. Det skal her tilføjes at jeg aldrig har overfuset Snaphanen med stribevis af kommentarer, og at mange af mine kommentarer har været positive overfor indhold som blev bragt af Snaphanen, men ind imellem er jeg da også kommet med kritiske indlæg rettet mod zionistiske ideer og lignende. Dog altid i en pæn og ordentlig tone, på trods af den ikke altid lige pæne modtagelse fra blogejerens side.

62 indlæg - det ældste fra den 3. februar 2008 indtil nu er det blevet til, hvor det måske ikke er alle som er blevet udgivet, lige som der muligvis er en del indlæg som har været udgivet på Snaphanen som ikke ligger i denne mappe, men det er bare for at give et indtryk af min kommentar-frekvens det pågældende sted. 62 kommentarer på 5 år, dvs. 60 mnd : 62 indlæg = ca. 1 indlæg i gennemsnit om måneden er vel ikke ligefrem debatspamming eller hur?

Ny udvikling

Men i natten fra den 24 til den 25 januar 2013 kom der lige pludseligt gang i en ny udvikling

Snaphanen havde publiceret et yderst fremragende indlæg fra Tim Pallis, hvor i denne gjorde rede for den såkaldte Frankfurterskole, en strømning indenfor sociologi og relaterede samfundsvidenskaber, som er blevet ret dominerende indenfor mange af samfundets institutioner, derunder universiteternes humanioraafdelinger. Denne strømning anses af de fleste nationaltsindede menneske af næsten enhver art for at repræsentere en ret så negativ udvikling; en videreførelse eller udløber af marxismen, som promoverer og legitimerer multikultur, masseindvandring af fremmede folkeslag, og bekæmper traditionelle kerneværdier, kønsroller og andre af de ting som de fleste nationalkonservative og andre nationaltsindede eller konservative mennesker værner om.

Modigt gjort af Snaphanen

Det var modigt gjort af Snaphanen, da alle, eller så godt som alle de oprindelige toneangivende personager som repræsenterer denne strømning indenfor samfundsvidenskaberne var af jødisk herkomst, således også alle de Frankfurterskole-ikoner som blev nævnt i artiklen mig bekendt på nær af Jürgen Habermas.

Tim Pallis havde dog været så diskret ikke at nævne det jødiske indslag i Frankfurterskolen med ét ord, og brugte endda det hos Zionister og deres ikke jødiske tilhængere populære vending 'den judæisk-kristne arv'. Jeg tilgiver gerne Tim Pallis brugen af dette noget misvisende men i jødiske øjne forsonende udtryk i den ellers fremragende artikel.

Men selvfølgelig var der nogle vågne kommentatorer som fik øje på undladelsen, og én af dem; en kommentator som kalder sig 'hilmar' kom med følgende:

hilmar
Posted: 23 January 2013 - 23:34 -

At skrive en kritisk artikel om frankfurterskolen uden én gang at nævne det altovervejende jødiske islæt er omtrent lige så intellektuelt hæderligt som at skrive en kritisk artikel om Khomeini’s revolution i Iran i 1979, uden én gang at nævne det islamiske islæt.

Selvcensuren lever sandelig i bedste velgående her på Snaphanen. Nihil sub sole novum.

Det varede ikke længe, og debatten begyndte at tage en drejning som blogejer Steen helst ville have undgået.

Jeg spoler frem

Nu skal jeg ikke referere hele debatten her, det meste af den kan stadigvæk læses i kommentar-tråden til Snaphanens Tim Pallis-artikel, og jeg spoler frem til de sene nattetimer, hvor en debattør der skriver under navnet Morani ya Simba kom med følgende; jeg citerer kun én linje fra et lidt længere indlæg:

I mine øjne var Israel en moralsk nødvændighed efter Holocaust forbrydelsen.

Det fik mig til at reagere med følgende:

Balder Posted: 25 January 2013 - 00:07 -

Morani ya Simba: “I mine øjne var Israel en moralsk nødvændighed efter Holocaust forbrydelsen. ”

Må jeg lige henlede din opmærksomhed på at Zionisterne begyndte deres virke længe før Første Verdenskrig

Den første internationale zionistiske kongres åbnede i august 1897 i Basel i Schweiz, og Theodor Herzl blev valgt som den første præsident.

De zionistiske bestræbelser har snarere medvirket til at Anden Verdenskrig overhoved brød ud.

Kimen til Anden Verdenskrig blev lagt ved Versaillesfreden efter Første Verdenskrig, som Tyskland tabte – fordi de jødiske pengemænd som finanserede denne krig, som allerede den gang dominerede den amerikanske presse, og som først havde støttet Tyskland skiftede side, netop fordi staten Israels grundlægger Lord Rothschild lavede en deal med regeringen i London som resulterede i Balfourdeklarationen (2 November 1917), hvor Briterne forærede de derboende folks land (et stort flertal af Arabere – både Muslimer og Kristne og et lille jødisk mindretal) til de europæiske Jøder.

Dette er de historiske fakta.

Hvorpå Steen Snaphanen reagerede:

steen Posted: 25 January 2013 - 00:21 -

Zionisterne var en lile sekt uden betydning indtil 1945, det ved du udmærket godt. Det fik Hitler naturligvis lavet om på – hvad ellers? Jeg kende din forbenede antisemitisme, vær glad for at jeg tåler dig, men du skal vide, din snor er ikke lang. Jeg tænker som så: hvis jeg vil være i dårligt humør, kan jeg jo besøge din blog. Jeg behøver ikke blive det her, vel?

 

Jeg svarede så med følgende (registreret som #comment-186538):

02:05 25-01-2013

@ Steen

Den censur du truer med, er kun et udtryk for at du mangler argumenter. Svagt .

"hvis jeg vil være i dårligt humør, kan jeg jo besøge din blog. Jeg behøver ikke blive det her, vel?"

Nej, det behøver du ikke. Men prisen er, at du åbenlyst skal censurere mig, hvilket ville være ret dårligt for din troværdighed, og vil gøre enhver snak om at være ytringsfrihedsforkæmper til en stor joke! Jeg bliver ikke en gang censureret på Kristeligt Dagblad, hvor jeg også skriver lige nøjagtigt hvad jeg mener, lige som alle andre steder.

Skru lidt ned for følelserne Steen og tænk på dit blodtryk; jeg hader hverken dig eller Jøder. Tværtimod. Jeg kunne også sagtens være meget mere sarkastisk, men det har jeg ikke en gang lyst til.

Zionisterne var en lile sekt uden betydning indtil 1945, det ved du udmærket godt.

Hvis jeg mente eller vidste det, så ville jeg jo ikke have skrevet det jeg skrev vel? Men du ved åbenbart bedre hvad jeg mener end jeg selv gør?

Hvad er der dog galt med min blog? En masse oversatte artikler fra israelske aviser, Daily Mail, en jødisk dissident, der forsvarer ytringsfriheden, Wikileaks Assange, ytringsfrihedsproblemer i Østrig, en amerikansk komikers YouTube video; jeg tog det bare fra toppen af listen; gå endelig listen igennem, så finder du måske et par indlæg imellem alt det andet som du ikke vil kunne lide. Hvad er problemet? Du får det til at lyde som om min kære blog er et helvede af afskyelige indlæg der drypper af had og hagekors! Vær nu reel og voksen. Det er da dig der har et problem.

Næste morgen - fredag 25 januar 2013

Det var sent om natten, og kommentaren lå til moderation, så jeg lagde mig til at sove. Næste morgen viste det sig at det var mere end blogejeren kunne tåle, og ikke kun blev min sidste kommenter ikke bragt, men Steen Snaphanen havde også slettet sin egen foregående pinlige kommentar, samt mit foregående indlæg (gengivet ovenover) som var rettet mod Morani ya Simba.

Hvor der er Zionisme er der Censur

Forudseende som jeg var, og bekendt med zionisters generelle censurlyst, havde jeg nemlig gemt en kopi af debat-tråden, hvorfor jeg nu har mulighed for endnu en gang at kunne oplyse verden om at faren mod ytringsfriheden i mindre grad går ud fra Muslimer (som endnu ikke har reel politisk magt i vores del af verden), men til gengæld fra zionistiske, jødiske og filosemitiske kredse.

5 ud af 5 kalotter til Steen Snaphanen!

Nu er det jo ikke sådan at jeg mener at alle bare har ret til at komme med det de har lyst til på folks private blogs. Men når man hører eller hørte, jeg er ikke helt bekendt med den aktuelle situation, inderkredsen af en forening som kalder sig Trykkefrihedsselskabet, så forpligter det jo på én eller anden måde.

Selvfølgelig kan selv den mest fundamentalistiske forkæmper for ytringsfriheden blive nødt til at censurere underlødige, overdrevet hadske, uvedkommende og på anden måde irrelevante eller unødvendigt stødende indlæg, eller sætte en stopper for spammere eller trolls. Men det var jo ikke på nogen måde tilfældet her.

Her har vi en blogejer, som overdænger bidragsydere med beskyldninger om antisemitisme og jødehad, som skylder dem alle mulige underlødige motiver i skoene, hvorefter vedkommende begynder at redigere i tråden og sletter egne indlæg, som er lidt for afslørende. Det er ikke god eller forsvarlig moderationspolitik. Det er manipulation.

Steen Snaphanens fremgangsmåde er atter en indikation på at hvor der er Zionisme i spil, så er der censur, ubegavet udskamning, misbrug af antisemitisme-begrebet, og alt det som jeg netop har gjort en del ud af at dokumentere.

 
  Snaphanens zionistiske norske blogkollega Hans Rustad (jødisk?) censurerer også. Og ikke kun på grund af det konkrete indhold, men på grund af afsenderens formente politiske ståsted!

Snaphanen er blot endnu et tilfælde på listen. Jeg har haft lignende problemer med den norske jødisk/zionistiske blogger Hans Rustad, hvorfra jeg også har noget afslørende korrespondence liggende omkring en lignende situation, hvor Rustad censurerede et indlæg, ikke på grund af indholdet, men på grund af undertegnedes anti-zionistiske holdninger.

En reaktion på et indlæg af den til Jødedommen konverterede formand for Trykkefrihedsselskabet Lars Hedegaard på foreningens hjemmeside Sappho, hvori jeg påpegede at hans fremstilling af ytringsfrihedsproblemerne var særdeles mangelfuld og så bort fra det mest væsentlige dukkede heller aldrig op.

Her er den censurerede kommentar på Sappho: Reaktion på Lars Hedegaards indlæg: USA’s ytringsfrihed balancerer på en knivsæg

Snaphanen 22 januar 2013 - Det politisk korrekte har rod i Frankfurterskolen

Uriasposten, som også har bragt artiklen fra Tim Pallis er der gang i en parallel diskussion - som er splittet i to dele: Den ene er en ret akademisk diskussion om oldtiden og akademisk metode med Jesper Hansen i centrum, hvor en del begavede mennesker som Høgsbro og Vest og andre deltager - men som formentlig vil være uinteressant for de fleste, den anden er mere specifik omkring Frankfurterskolen og jødisk indflydelse i samfundet.

Uriasposten 24 januar 2013 - Tim Pallis om Frankfurterskolen: En kulturmarxistisk virus, “… en dekonstruktion af alle værdier.”

Jeg bliver her nødt til at gøre opmærsom på specielt ét indlæg fra debattøren upsala, som via citater fra Mosebøgerne, som hos Jøderne kaldes Tora eller Torah, beskriver noget af det som er en central del af jødisk religion og jødisk selvforståelse.

Det kan være svært at kramme ned i en enkelt kommentar, hvad jødedommen går ud på men det er da forsøget værd.

For at afgøre hvorvidt der er noget særligt “samfunds-nedbrydende” i jødedommen giver det god mening at kigge på den såkaldte “jødiske trosbekendelse” i femte mosebog. Det er her Moses fortæller jøderne indholdet af den pagt han har indgået med jahve, på vegne af det jødiske folk, hvordan de skal opføre sig overfor ham og hinanden for at besejre ikke-jøderne.

Læs resten på Uriasposten

Opdatering 17 april 2013:

Steen Snaphanen bryder sig ikke om fakta. Sandheden er antisemitisk

Slettet kommentar på Snaphanen til artiklen France’s Jewish exodus | comment-192760 (slettet)
Se også: Balder Blog 23 februar 2013 - Frankrig - Antisemitisme: Jødisk lobbyorganisation SPCJ fjerner oplysning om gerningsmændenes etnicitet fra rapport

 

Relateret:

Balder.org 1 januar 2008 - Kevin MacDonald - Jødisk involvering i den psykoanalytiske bevægelse - Sigmund Freud

Balder Blog 22 februar 2008 - Frankfurterskolen - Lærerig video om en af historiens mest destruktive bevægelser

Balder Blog 9 april 2009 - Fire kalotter for Snaphanens tilsvining af britiske patrioter fra BNP

Balder Blog 19 november 2009 - Eksplosiv dokumentar om den israelske lobbys lyssky aktiviteter i England (og Snaphanens kommentar)

Balder Blog - Categories - Censur (Alenlang liste med artikler om hovedsagelig jødisk censur)

Balder Blog 27 juli 2010 - Bravest spokesman for freedom of speech??? French-Jewish philospher Bernard-Henri Lévy is certainly not!

Balder Blog 2 marts 2009 - Strange bedfellows - Protests against the Durban II conference

Balder Blog 10 april 2008 - Hvordan jødiske organisationer verden over arbejder for hate speech love, censur, og multikultur - ADL

Balder.org - Denmark: Jewish historian Bent Blüdnikow stops 'inaccurate' WWII book - Praises book by dubious Treblinka witness Chil Rajchman

Balder.org 10 marts 2010 - Denmark: Protest from prominent Jewish journalist halts publication of WWII book by author Bent Christensen (Bent Blüdnikow)

Balder Blog 8 januar 2011 - Denmark: Zionist Media Boss; Arne Notkin, refuses to show Yoav Shamir’s film Defamation

Balder.org - Kunstrådet giver penge til 'Holocaustbenægter' Erik Haaest - Protester fra Wiesenthalcentret


Print Post