Mordet på den 8 årige Jesse Dingemans in Hoogerheide i Holland blev målt bredt ud de danske 'TV spalter'.

Politiet satte en jagt i gang med helikoptere, og kunne derpå arrestere Antillianeren, der holdt sig skjult i udkanten af en skov. Han gjorde ingen modstand ved anholdelsen, og nægter sig fortsat skyldig. Politiechef Fred Stegman siger at den anholdte i forvejen er kendt hos politiet.

Hvordan mordet skete er der ingen der ved, men Jesse var nogle korte ojeblikke alene i et lokale på skolen for at hente noget, hvor han blev så slemt såret af knivsstik, at han døde kort efter af følgerne. En lærer fandt ham kort efter, da hun gik efter ham for at se hvor han blev af.

Sådanne tragiske ting sker jo en gang i mellem, men som enestående hændelser er de vel ikke mere interessant end så mange andre ting som bilulykker, uheld på arbejdspladsen osv.

Var der måske en bestemt grund til at TV aviserne gjorde så meget stads ud af en sådan historie?

I begyndelsen gik teorierne ud på at det var et familieopgør, og der blev luftet teorier om at faderen, der er direktør for Rabo banken i en nærliggende by skulle være gerningsmanden. Den otteårige lille dreng Jesse, lystrede efternavnet "Dingemans" antyder drengen var hvid.

Var det udsigten til en mordhistorie der skulle ende med at udstille en hvid gerningsmand der lokkede de danske TV aviser til at komme med de store overskrifter?

Lige som pressen og venstrefløjen allerede var begyndt at snakke om "racisme" i forbindelse med et "brandattentatet" mod en iransk moske i København da det viste sig at være endnu en sindsforvirret kulturberiger der stod bag. Det blev til gengæld gjort godt igen med et rekord antal historier om stakkels udlænding der stod til udvisning i den efterfølgende tid.

Og vil der blive fulgt op på den hollandske mordhistorie hvis det skulle blive bekræftet at gerningsmanden er en neger fra Antillerne?

Lad os se!

Antillerne og Antillianere

Antillerne er en øgruppe i det Caribiske hav. De "Nederlandske Antiller" omfatter Bonaire, Curaçao, Saba, Sint Eustatius, Sint Maarten. Den nordlige halvdel af øen Sint Maarten hører under Frankrig.

Det er lidt forskelligt og indviklet lige nøjagtigt hvilen status de forskellige øer har, men det korte af det lange er, at indbyggerne frit kan bosætte sig i Holland og har hollandsk statsborgerskab. De eneste der har fordel af denne "koloniordning" er Antillianerne, der frit kan flytte til Holland, og de mange lyssky selskaber der bruger øerne til finansielle transaktioner, handel med illegale stoffer, især kokain og ecstasy, og hvidvaskning af penge. Prostitution, porno og kvindehandel er også populære indtægtskilder på nogle af øerne der åbenbart har en lovgivning og en beliggenhed der giver gode muligheder for at gøre en god handel.

De meget EU og reguleringsvillige politikere skal nok sørge for at holde skatteparadiserne som Antillerne, Cayman Islands, Monac, Lichtenstein, Luxemburg, Jersey, Man åbne. Så de penge der tjenes af globaliseringstilhængerne på at afskaffe nationale tilhørsforhold og sælge ud afvestlige værdier kan stuves af vejen. Det er let at kombinere arbejde og fornøjelse sådanne steder hvor mulighederne for at udleve andet steds forbudte lyster er organiseret diskret men effektivt.

Antillianerne kappes med Marokkanerne om at være den mest upopulære indvandrergruppe i Holland.

Hvor Marokkanerne, den største muhamedanske gruppe i Holland opfører sig i stil med indvandrerbanderne i Danmark og er tydeligvis muhamedansk præget, er Antillianerne for det meste romersk katolsk eller protestantisk hvis de da udøver nogen religion udover på Voodo maner at vende det hvide ud af øjnene når de bliver ophidsede. Hvilket de meget let bliver.

Ikke muhamedanere

På trods af de ikke er muhamedanerne er de kriminelle Antillianerne mest kendt for at opføre sig som vilde dyr, og de står bag et stort antal voldtægter og overgreb i Holland. Dvs. det gælder de Antillianere der er kommet de seneste år; lige fra "gadejunglen" på de Caribiske øer. Dvs. dem der kom før det store indtog til Holland begyndte (samtidigt med at øerne fik deres selvstyre!) var for det meste velintegrerede. Af øvrige religioner findes der større jødiske samfund på Curacau og St Maarten, samt en mindre muhamedansk befolkningsgruppe på Curacau.

De Antillianske mænd kan kendes på at de som regel er kulsorte, næsten to meter høje, og går på en særlig maner, som fodboldfans ofte gør grin med, da det minder meget om den gangart vi ser hos nogle af de andre dyrearter vi deler 95% af vores DNA med.

Oftest går de rund i 3 - 6 mand store grupper. De lystrer ofte amerikansk klingende navne, og fører sig frem med en blanding af Haitiansk Voodoo, amerikansk gangsta, rent vildskab, selv induceret Sankt Vitus dans og hvad der ellers er populært i lignende kredse.

De gælder som livsfarlige, og for ikke at have nogen som helst hæmninger. Der er læssevis af dem i alle større byer, og opfattes af alle inklusiv myndighederne som et stort problem.

Mange af dem ernærer sig som alfonser og narkohandlere, for hvem Holland er et paradis.


Print Post