Top hemmeligt notat: Kriminelle undgik halshugning i bytte for Jihad mod Syrien

(AINA) -- Et top hemmeligt notat sendt af det Saudiarabiske indenrigsministerium afslører at dødsdømte fanger som ventede på at blive henrettet ved halshugning blev sendt til Syrien for at deltage i Jihad mod den syriske regering, til gengæld for at deres domme blev ændret.

1239 fanger

Ifølge notatet, som er dateret den 17. april 2012, forhandlede det Saudiske regime med alt i alt 1239 fanger, som fik tilbudt en komplet amnesti og en månedlig ydelse til dem hvis familier er bosat i kongeriget, til gengæld for '... træning med det formål at deltage i Jihad i Syrien.'

Notatet var underskrevet af Abdullah bin Ali al-Rmezan, 'Direktør af Opfølgning i Indenrigsministeriet'.

Det originale notat på arabisk
 

Ifølge notatet omfattede dette fanger med de følgende nationaliteter; Yemenitter, Palæstinensere, Saudiere, Sudanesere, Syrere, Jordanere, Somaliere, Afghanere, Egyptere, Pakistanere, Irakere, and Kuwaitere.

23 irakiske fanger

Et forhenværende medlem af det irakiske parlament som talte med AINA mod lovning på anonymitet bekræftede ægtheden af dokumentet, og sagde at de fleste af de irakiske fanger som Saudi-Arabien havde sendt til Syrien var vendt tilbage til Irak, og havde indrømmet at de havde indgået aftalen med Saudierne, og havde bedt den irakiske regering om at gå i forbøn hos Saudierne, for at få løsladt deres familier som blev holdt som gidsler af det Saudiske regime.

Yemenitiske statsborgere som blev sendt til Syrien var også vendt tilbage til Yemen, og havde ligeledes bedt deres regering om at sikre løsladelsen af deres familier, ifølge det forhenværende irakiske parlamentsmedlem, som sagde at der er mange flere dokumenter som den der bliver vist herunder, angående Irak, Libyen og Syrien.

Til at begynde med benægtede det Saudiske regime eksistensen af dette program. Men vidneforklaringer fra løsladte fanger tvang det Saudiske regime at tilstå at programmet fandtes 'i private cirkler'.

Ifølge det forhenværende irakiske parlamentsmedlem, truede Russerne med at præsentere emnet for de Forenede Nationer hvis Saudierne fortsatte med at støtte kampen mod præsident Bashar al-Assad. Saudierne indvilligede i at standse deres illegale aktiviteter og i at arbejde for en politisk løsning, mod at oplysninger om programmets eksistens ikke ville blive offentliggjort.

Her en engelsk oversættelse af notatet:

This is a document issued by
Kingdom of Saudi Arabia
Ministry of Interior
Follow-up
LOGO Number: 71466/J/H
Attachments:
Date: 25/5/1433 H. [April /17/2012 AD]
(Top Secret)
His Excellency General Suood Al-Thnayyan
The Classified [Secret] Office at the Ministry of Interior
May Allah protect him
Peace be upon you and Allah's mercy and blessings
In reference to the Royal Court telegram No. 112, dated on 04/19/1433 H [March 3, 2012], referring to those held in the Kingdom jails accused with crimes to which Islamic Sharia law of execution by sword [decapitation] applies, we inform you that we are in dialogue with the accused criminals who have been convicted with smuggling drugs, murder, rape, from the following nationalities: 110 Yemenis, 21 Palestinians, 212 Saudis, 96 Sudanese, 254 Syrians, 82 Jordanians, 68 Somalis, 32 Afghanis, 94 Egyptians, 203 Pakistanis, 23 Iraqis, and 44 Kuwaitis.

We have reached an agreement with them that they will be granted pardon from the death sentence in return for a monthly salary for their families that are going to be held in Saudi Arabia, versus rehabilitation and training for the sake of sending to the Jihad in Syria.

Please accept my greetings.

[Signed]
Director of follow up in Ministry of Interior
Abdullah bin Ali al-Rmezan

CC:
Authority of enforcement of the common good and prevention of forbidden
Copy for general intelligence

 

Notatet er oversat til engelsk for AINA af Dr. Samir Johna.

Kilde:

AINA 20 januar 2013 - Saudi Arabia Sent Death Row Inmates to Fight in Syria in Lieu of Execution

Kommentar:

Selv om sandhedsværdien af denne artikel måske er tvivlsom, så vil det vel ikke undre nogen at Saudierne ville være i stand til at lave sådan et nummer. Det der får mig til at tvivle lidt, er oplysningerne om at mange af disse kriminelles familier skulle være bosat i Saudiarabien. Jeg havde ikke indtryk af, at det var så nemt for udlændinge af en sådan karat at slå sig ned i Saudibarbarien.

1239 dødsdømte fanger lyder godt nok også som mange. Men intet skulle undre mig hvor det gælder dette barbariske land, USA og Søvndal/Hækkerups kære allierede.

Relateret:

Hammesmeden 20 januar 2013 - Saudi Arabien vil smide indvandrerne ud! (alle fem millioner!)

Jyllands-Posten 19 januar 2013 - Saudier vil af med indvandrere


Print Post