Nederst videoer: App mod fotofælder - Klapjagt på fynske fartsyndere - og Poul Bjørnholdt Løhde Politidirektør hos Fyens Politi, som for tiden er mest kendt for ansættelse af den islamiske fundamentalist Asmaa Abdol Hamid har ikke tænkt sig at ansætte en konsulent til at formidle mellem lidt for kvikke bilister og lidt for emsige politibetjente for at få en dialog i gang. Nej. Der investeres en halv milliard til indkøb af nye fotovogne som skal slå hård ned på travle fynske billister i alle døgnets 24 timer!

Hollandske betjente vil ikke være ridefogeder for griske politikere

 
Hans Vissers - Politi med menneskeligt ansigt  

Politichef Hans Vissers fra den regionale enhed Zeeland og West-Brabant finder at trafikbøder i Holland er alt for høje. Hans medarbejdere synes at mene det samme.

'Jeg mener at vi er gået alt for langt med størrelsen af trafikbøderne', sagde han i mandags i et interview med Station Brabant.

Bøder fra 1500 til 2200 kr.

'Jeg har bemærket at vore kollegaer tøver og somme tider slet ikke handler, fordi de føler at bøder fra 1500 til 2200 kroner (200-300 Euro) virkelig er alt for meget for en trafikforseelse.

Det er meget støre bøder.

Vi føler at de skal overvinde en tærskel for at få sig selv til at udskrive sådan en.

Politifolkene vil hellere uddele nogle mindre bøder noget oftere end at uddele sådanne store smæk på én gang.'

Trafikbøder er blevet meget større sidste år.

Ifølge Vissers er Ministeren bekendt med kritikken af bødestørrelserne.

Kilde:

De Telegraaf 14 januar 2013 - Politiechef: verkeersboetes te hoog

Danmark - Giv(f)tig investering

En halv milliard til indkøb af fotovogne for at malke Fynboerne døgnet rund til fordel for den slunkne statskasse. Asmaas løn og nye blomsterkummer i Vollsmose skal også finansieres!

Fyns Politi ruster sig i 2013 til regulær klapjagt på fynske fartsyndere
 
FDM: Lugter af pengemaskiner
 
TV2-Fyn 10 januar App mod fotofælder - Fynske Ole Hansen er så træt af de såkaldte fotofartfælder, at han har udviklet en app, der advarer mod at blive blitzet og få en bøde. Mere end 60.000 brugere har allerede hendtet app'en til deres smartphone.
 

Poul Løhde og Asmaa
Interview med Poul Bjørnholdt Løhde Politidirektør hos Fyens Politi om Asmaa ansættelse
 
TV2-Fyn 6 januar 2013 Politikerne i Odense Byråd er delte i spørgsmålet om Asmaa
 

Print Post