En gang i mellem falder jeg over et indlæg der bare fortjener at blive læst. Morten Hansen som blandt andet er en flittig debattør på Information og kører bloggen 'Paradigmet' peger på en velovervejet måde hen til kernen af vores alle sammens store problemer, hvoraf masseindvandringen kun er ét af symptomerne.

Indledende fra Morten Hansens artikel:

Et indlæg i Dagbladet Information starter med følgende konstatering:

Mens der er uenighed om, hvorvidt dansk deltagelse i EU’s banktilsyn kræver en folkeafstemning, så lyder vurderingen fra eksperter, at ét er jura, noget andet er politik og økonomi. Og de forhindrer, at der nogensinde kommer en sådan folkeafstemning.

Det er sådan, EU-maskinen opererer. Man konstaterer, at dette - fx. banktilsyn - er alt for svært for de dumme borgere at beskæftige sig med, så derfor … mister de dermed retten til demokratisk indflydelse på emnet. Man okkultiserer den slags emner ved at overkomplicere dem. Man indhyller dem i teknikaliteter. Derved omgår og afmonterer man demokratiet. EU er ikke en demokratisk mega-institution. EU er et teknokrati og dermed et blødt despoti.

Mens suverænitetsafgivelse til EU's banktilsyn på denne måde løftes over tærsklen af potentiel modstand frem mod godkendelse og implementering - altså uden at andre end teknokraterne og de halelogrende nationale politikere har godkendt noget som helst - så smutter hele pakken stille og roligt med ind af bagdøren. Det hele var fra starten en trojansk hest.

Slut uddrag

Tro ikke at artiklen holder sig indenfor det EU-tekniske! Læs den!

Paradigmet 15 december 2012 - EU, Holocaust og tilbagevenden til det arkaiske

Kommentar:

Gang på gang har jeg hamret på, at det er skal til for at vinde denne tilsyneladende næsten allerede tabte kamp er en mental ændring, en virkelig frigørelse fra de herskende paradigmer. På den ene side er det en meget simpel ting: at se verden og ikke mindst historien på en mere nøgtern måde, befriet for indflydelsen af årevis af målrettet misinformation og hjernevask, at forholde sig til fakta fremfor myter. På den anden side er det en revolutionær handling for mange at skulle give afkaldt på trygge sikkerheder og positioner i fællesskabet som er afhængig af graden af troskab overfor det dominerende paradigme, og de underordnede paradigmer som komplementerer det og som er en integreret del af det. Det er denne dødelige omklamring som gør at ændring næsten synes umuligt. Men hvis vi kan bryde ud af dette præfabrikerede mønster, så er der store ændringer indenfor mulighedernes rækkevidde. Det er først og fremmest ved hjælp af indsigt og overblik at en kamp kan vindes, fjenden kan identificeres, og at årsagerne til symptomerne bliver synlige.

Synkroniser til virkeligheden - så er intet umuligt

Relateret:

Balder Blog 9 oktober 2012 - Jack Kornbeck: Fri os for antinazismens ulidelige doktrin - Mega-vigtig eksplosiv kronik i Kristeligt Dagblad

Balder Blog 21 juni 2012 - FN Migrationschef, Goldman Sachs bestyrelsesmedlem og Bilderberger Peter Sutherland: EU skal underminere nationernes homogenitet


Print Post