Fra Gates of Vienna [video længere nede] :

Til sin store forskrækkelse opdagede den norske mejeri-gigant 'Tine' at dens splinternye reklamevideo viser en højt dekoreret veteran fra Anden Verdenskrig, som - gisp, er imod indvandring. Selskabet ville ikke have noget med det at gøre, så de trak reklamefilmen tilbage hurtigere end du kan sige 'diversitet'.

 
Banned commercial in Norway because one of the actors is against immigration
 

Vores norske korrespondent The Observer har oversat en artikel med de seneste nyheder i sagen. Han siger:

 
  Jan Høeg i Tine mælkereklame

Denne artikel viser hvor stor hysteriet bliver i Norge i forbindelse med enhver form for opposition mod multikultur, og hvor langt nogle er villige til at gå for at tage afstand fra kritikere af denne ideologi.

Den nu 89 årige Jan Høeg er en højtdekoreret veteran fra den norske modstandsbevægelse som bekæmpede de tyske besættelsesstyrker under Anden Verdenskrig. Hans far var en officer fra den norske hær som faldt under kampen mod Sovjet under Vinterkrigen i Finland.

FMI (Folkebevægelsen mot Innvandring), blev stiftet af en gruppe af sømænd fra handelsflåden som var med i konvojsejladserne i Nord-Atlanten under Anden Verdenskrig.

De oprettede organisationen fordi de var bekymrede over det officielle Norges entusiasme for multikultur.

Oversat fra hvor der er mere:

Gates of Vienna 17 december 2012 - Got Milquetoast?

Se også:

Dagbladet.no 17 december 2012 - Tine trekker reklamevideo med kjent innvandringsmotstander

 


Print Post