Atzmon: Zionisme er tydeligvis et problem, men det er ikke 'problemet'

Videoen på denne side er et hårdtslående forsøg på at afsløre forbindelsen mellem israelsk barbari og jødiske kulturelle og religiøse læresætninger

Anomali eller indlejret del?

Som vi alle ved insisterer vores jødiske 'Anti' Zionister (JVP, IJAN, Mondoweiss etc.) på at Zionisme skal betragtes som en anomali indenfor den brede kontekst af jødisk kultur og religion.

 

Der er tydeligvis ikke helt rigtigt kloge1) - Israel er den Jødiske Stat, den dræber og slagter i Jødernes navn, dets jetjagere og tanks er dekoreret med jødiske symboler, og dens forbrydelser er, uheldigvis, helt i samklang med nogle afsnit fra det blodtørstige Gamle Testamente og Talmud.

Som jeg nævnte før, nogle kategorier af ortodokse Jøder interpreterer disse modbydelig vers anderledes. Men Israel transformerer helt klart Deuteronomium [femte Mosebog] til en morderisk praktisk realitet.

Denne video peger på den dybt uetiske kerne der er indlejret i den kulturelle, sekulære og nationalistiske diskurs. Dette er en meget oprørende video, men jeg mener at det er essentielt at se og diskutere disse sager på en åben måde. Mere end nogen andre, burde Jøder se på disse billeder og reflektere over dem. Zionisme er tydeligvis et problem, men det er ikke 'problemet'. (fortsætter under videoen)

 

The Chosenites - Se hos metacafe i stedet for
Denne video vises måske ikke korrekt i alle browsere via denne side
 

(fortsat)

Som jeg påpegede i min seneste bog, The Wandering Who?, er tiden moden for os til at adressere emner som har at gøre med jødisk kultur og de dens indflydelse i Vesten. Tiden er så at sige moden til at tale om jødiskhed og jødisk sekularisme.

Tiden er moden til at afsløre netværket af jødisk magt og lobbyisme i politik og medier. Mens du ser på disse afskyelige billeder, så husk på at 80% af de britiske Konservative parlamentsmedlemmer er medlem af Conservative Friends of Israel.

Prøv at finde ud af hvad det er som de elsker så meget ved den jødiske stat.

Ps. Jeg kan se at dem som har lavet videoen ikke er for godt kendt mht. jødiske spiseregler. Der er ingen kosher-svin, og svin bliver ikke slagtet i et jødisk slagtehus.

1) They are clearly spinning

Oversat fra:

Gilad Atzmon 15 december 2012 - The Chosenites-Stop Everything and Watch This Horrid Expose Gilad Atzmon

Relateret:

Balder Blog 14 december 2012 - England: Artikel i Daily Telegraph af Peter Osborne om den jødiske lobby skaber kommentar-tsunami

Balder Blog 12 december 2012 - Israelske politikere bruger ‘Lysfesten’, Hanukka, til at opfordre til at bortjage ‘mørket’ i form af Afrikanske indvandrere

Balder Blog 19 september 2012 - Jødedom - religion eller politisk bevægelse? - 1200 rabbinere beder Obama løslade israelsk spion (Jonathan Pollard)

Balder Blog 21 april 2012 - Fantastisk interview - Gilad Atzmon om ‘Jewish Identity Politics’ og meget mere

Balder Blog 1 februar 2012 - Auschwitzdag: Israelsk avis udfordrer teori om Wannsee-konferencen som bevis for Hitlers folkedrabsplaner (Gilad Atzmon)

Balder Blog 6 december 2011 - Alan Dershowitz anmelder Gilad Atzmons bog The Wandering Who? - (Mix af Mein Kampf, Zions Protokoller og blod af kristne børn)

Balder Blog 30 november 2011 - Gilad Atzmon i lunt humør fejrer sejr over zionistiske censurforsøg

Balder Blog 17 februar 2011 - Auschwitzoverlevende Hajo Meyer og israelskfødte Gilad Atzmon diskuterer ‘jødisk etik’

Balder.org 6 maj 2010 - Waarheid, Geschiedenis en Integriteit - Israel, Jodendom, Zionisme - Gilad Atzmon (Contains video with historian Shlomo Sand - The invention of the Jewish People)

Balder.org 4 juni 2007 - Gilad Atzmon: Holocaustreligionen er lige så så gammel som Jøderne selv

Balder Blog 19 oktober 2010 - Israelsk rabbiner Ovadia Yosef - Ikke-jøder eksisterer kun for at tjene Jøder


Print Post