(Og lidt om Bubber i Chabadhuset)

 
  Michael Ben-Ari og Arieh Eldad
Ud med mørket under lysfesten...
   
 
  Rabbiner Baruch Efrati - Islamisering af Europa en god ting - hævn for 'holocaust'!

Jerusalem Post: I en aktion som de har kaldet 'mørkets bortjagelse', afholdt de to højreorienterede medlemmer af det israelske parlament; Michael Ben-Ari og Arieh Eldad en Hanukka lystændings-ceremoni i det sydlige Tel Aviv, for at offentliggøre et krav om at udvise alle afrikanske migranter fra Israel.

Michael Ben-Ari og Arieh Eldad er de to højt placerede medlemmer af det israelske 'Strong Israel Party' som afholdt ceremonien i 'Lewinsky Park', som er et afrikansk infiltreret område i det sydlige Tel Aviv.

Nogle snese tilhængere deltog, men de var dog svært i undertal overfor opbuddet af journalister, afrikanske infiltranter, politi og moddemonstranter.

'Vi er på vej til et valg og vi har brug for denne styrke her for at sende infiltranterne hjem! sagde Ben-Ari, og tilføjede: 'Israels Folk vendte tilbage til deres land, og infiltranterne vil også vende hjem til deres lande.'

Ben Ari, som har været blandt de mest udtalte modstandere af det 60.000 mand store afrikanske samfund i Israel tilføjede 'Dette land tilhører det jødiske folk, vores forfædre, og vores familier. Til vores forfærdelse faldt Netanyahu i søvn bag rattet angående dette problem, og der er nu dele af Israel som nu oplever en besættelse.'

Ben-Aris parlamentariske rådgiver og højreorienteret aktivist Itamar Ben-Gvir sagde; 'vi kom for at bortjage mørket!', men tilføjede at sammenkomsten ikke var racistisk, da de accepterer etiopiske Jøder.

Læs resten her:

Jerusalem Post 10 december 2012 - Knesset members hold 'banish the darkness' anti-migrant rally (Ben Hartman)

 

  Bubber hos Chabad Lubavitch
 
  Yitzi Loewenthal - rabbiner og åbenbart leder af den danske afdeling af sekten. Bemærk portrættet over ham, der lige som portrætter mange andre steder i huset viser Chabads grundlægger: rabbineren Menachem Mendel Schneerson
 
  Schneerson i Chabadhuset:
hvis man ser på billedet af ham eller rører det, kan han også se og mærke en, siger Yitzi Loewenthal
 

Chabad tror at Jøder er Guds udvalgte folk og alle andre er affald. I bogen 'Gatherings and Conversations' fortæller den Store Rabbiner sine proselyter at jødiske mennesker er en forlængelse af Gud. og at ikke-jøder er forudbestemt til at tjene Jøderne.

Schneerson: 'Der findes to modsatrettede former for sjæl, en ikke-jødisk sjæl kommer fra tre sataniske sfærer, mens den jødiske sjæl kommer af hellighed.'

'En Jøde er ikke skabt som et middel til nogle [andres] formål; han er formålet i sig selv, da substansen af alle [hellige] udstrålinger blev skabt udelukkende for at tjene Jøderne.' Mere hos Henry Makow

En anden vigtig Chabad rabbiner Yithzak Ginsburgh som formentlig også pryder én eller anden væg i Chabadhuset [det er lidt svært at se forskel mellem alle disse skæggede helgener] er kendt for følgende:

'Ikke-jøders sjæl er af en total anden og mindreværdig karakter. De er fuldstændig onde, uden nogen som helst formildende træk overhovedet. Hvis hver eneste celle i en jødisk krop omfatter hellighed, er del af Gud, så er enhver streng af DNA være en del af Gud. Derfor er der noget specielt ved jødiske DNA. Hvis en Jøde har brug for en lever, kan man så bruge en lever fra en uskyldig forbipasserende ikke-jøde for at redde ham? Toraen ville sandsynligvis tillade det. Jødisk liv har uendeligt værdi. Der er noget uendeligt mere helligt og unikt over jødisk liv end over ikke-jødisk liv.'

 
  Ultraortodokse Yitzi Loewenthal og Bubber (Niels Christian Meyer) i Chabadhuset - Yitzi er født i England og hans kone Rochel er født i USA
 

Fra den jødiske hjemmeside Zipple: [..] Det betyder ikke at Chanukah ikke er vigtigt. Den otte dage lange helligdag fejrer jødernes militære sejr mod Syrerne... Det der ligger til grund for Chanukah er et tema der i dag er lige central som det var for to tusinde år siden, kampen mod assimilation. I dag, som den gang var Jøder velaccepterede, Maccabeerne gjorde ikke kun oprør mod de regerende Syrere, men mod den udbredte jødiske praksis af Hellenisering.

Hanukka - menorah - Lysfesten

Tja. Hanukka; 'Lysfesten', som Jøder i disse tider markedsfører i hele verden som en fest 'á la den Kristne Jul', en fest med et budskab om fred og fordragelighed, bl.a. bla. bl.a., er absolut en passende lejlighed til at fremføre budskaber mod fremmed indvandring til Israel.

Hannukka er en fest, hvor Jøderne fejrer en blodig sejr over deres værtsfolk.

En massakre de begik, fordi fremskridtvenlige individer blandt Jøderne var begyndt at overtage mange græske ideer, hvilket nogle af de mere fundamentalistiske rabbinere så som den største trussel mod Jødedommen; assimilation ['Hellenisering'].

Hanukka har således intet tilfælles med den kristne Jul med sit universalistiske budskab om fred, fordragelighed og tilgivelse, men er en fest der fejrer etnocentrisme, og et uforsonligt had mod de ikke-jøder som er venligt sindet og inviterer Jøder ind i deres rækker.

Den nyligt afdøde ateistiske skribent Christopher Hitchens skrev bl.a. følgende omkring den jødiske Hannukah-fejring, som han ser som en sejr for jødisk overtro og en afvisning af grækernes overlegne civilisation.

[Om Julen] Dette er noget barnligt skidt, og det burde alene af den grund tydeligvis ikke få opbakning eller modtage økonomisk støtte fra det offentlige.

Men udstilling af menorahen på denne årstid, har en helt præcis betydning, og er en eksplicit fejring af den oprindelige sejr af blodtørstig tro over oplysning og rationalitet.

Som sådan står det direkte i modsætning til den amerikanske First Amendment, og det er på tide at sekularister og borgerrettighedsforkæmpere samler modet til at sige dette højt.

Hele Hitchens artiklen:

Slate 3 december 2007 - Bah, Hanukkah - The holiday which celebrates the triumph of tribal Jewish backwardness

Menora - Hanukka symbolet

Og endnu mere sigende er det, at det oprindeligt var den ekstremistiske jødiske Chabad Lubavitch-sekt, som stod bag markedsførelsen af menoraen ved Juletid i det meste af verden.

Formentlig for at forebygge problemer har Chabad nu overdraget menora-opsætningen i Bryssel til en ikke helt så ideologisk belastet jødisk organisation, så vidt jeg husker 'European Jewish Congress'.

Menora - provokerende symbol

Hvem der i år har ansvaret for den gentagelse af menora-stuntet på Rådhuspladsen i København som sikkert også vil foregå i år, er mig endnu ikke bekendt. Sidste år blev det provokerende symbol på jødisk had mod sine værtssamfunds folk ved et uheld ødelagt under en venstreorienteret demonstration.

Opdatering 13 december 2012: Ved et par opringer til Københavns Kommune / Københavns Erhvervsservice fik jeg bekræftet at både menorahen på Israels plads, og den større menorah på Rådhuspladsen er blevet opstillet via en tilladelse udstedt til Chabad Danmark.

Bubber i Chabadhuset

Vi stiftede for nyligt kendskab med Chabad Lubavitch-sekten, ofte forkortet til 'Chabad', da vi fulgte den populære tv-vært 'Bubber', som er af jødisk herkomst ind i Chabadhuset i København.

Her hørte vi om indviklede madregler, afvisning af at give hånd eller berøre fremmede mænd, gifte kvinder der går med paryk eller hovedtørklæde fordi fremmede ikke må se deres hår. (Vi fik dog ikke at vide, at mange af disse kvinder sågar er helt skaldklippet under denne paryk) .

Vi kunne også sammen med Bubber konstatere, at der var meget Chabadisterne ikke gerne ville snakke om med fremmede, og at venligheden til tiden virkede noget påtaget.

En skam at 'Bubber ikke viste nogen indsigt i sektens ideer og gik Chabad og Co. lidt nærmere på klingen.

Mere Chabad og Yitzi nogle gange kaldet Yossi:

Familien bor i en lejlighed ovenpå Chabad-husets lokaler. (2:8).
På drengenes værelse hænger der plakater af Chabad-Lubavitch afdøde overhoved Rebbe Menachem Mendel Schneerson. Yossi Loewenthal fortæller, at hvis man ser på billedet af ham eller rører det, kan han også se og mærke en. (3:8).

I baggården ved siden af Chabad-huset ligger en lille synagoge, som tilhører Machsike Hadas menigheden. Denne er centrum for det ortodokse jødiske samfund i Danmark.

Kilde: Årets Pressefoto

Foruden at være en sekt som aktivt missionerer blandt andre Jøder er bevægelsen også stærkt zionistisk.


Bubber i Chabadhuset - Ultra-ortodokse Jøder - Chabad Lubavitch
 
This video includes excerpts from the speeches of Russian Chief Rabbi Berel Lazar, Attorney Alan Dershowitz, and footage of the legendary Chabad Lubavitch "Roll Call" at the 2006 International Conference of Shluchim
 

Chabad Danmark - hjemmeside

Relateret - Chabad

Balder Blog 10 januar 2012 - Israel - Bosætter-leder i Chabad-avis: Afskaf demokratiet og indfør judaisk lov

Occidental Observer 13 december 2011 - Menachem Mendel Schneerson: The Expedient Messiah, Part 3 (Trudie Pert)

Balder Blog 2 december 2010 - Jew York 2010: Chabad Lubavitch rejser verdens største menorah i Central Park

Balder Blog 17 januar 2010 - Chabad Lubavitch rabbiner Yaakov Weiss tilstår sexmisbrug af 13 årig dreng

Balder Blog 30 december 2009 - Chabad Lubavitch - racistisk jødisk organisation infiltrerer politiske eliter

Balder Blog 27 december 2007 - Ledende rabbinere fra de ortodokse jødiske sekter Chabad Lubavitch og Spinka arresteret for bedrageri og pengevask

Relateret - 'Racisme & fremmedhad'

+972 29 maj 2013 - A year in review: Anti-African racism and asylum seekers in Israel

Balder Blog 3 oktober 2012 - Israel - Anti-kristne hadforbrydelser stigende: Jødiske bosættere vandaliserer kirke - ‘Jesus er en bastard’ (Latrum-klostret - Franciskaner-kloster)

Balder Blog 8 juni 2012 - Israel: Brandattentater mod ‘illegale infiltranter’ fra Afrika i Jerusalem og Tel Aviv

Balder Blog 9 juni 2012 - Jødisk journalist i The Guardian: Europæiske fascister og højreekstreme Israelske nationalister en giftig cocktail (Rachel Shabi - The Guardian)

Balder Blog 2 juni 2012 - BBC video: Rasende Israelsk folkemængde jagter Afrikanske indvandrere

Balder Blog 20 maj 2012 - Israel - Leder af Shaspartiet: Forbudt for troende læger at redde ikke-jøders liv på sabbat

Balder Blog 1 maj 2012 - Apartheid Israel: Parkeringsplads kun for Jøder - Armenske Kristne oprørt

Balder Blog 9 april 2011 - Israel: Jøder demonstrerer mod afrikanske og filippinske indvandrere i Tel Aviv

Balder Blog 13 februar 2011 - Israelsk Parlamentsmedlem (Likud): Mere uddannelse for at bekæmpe blandede ægteskaber

Balder Blog 30 juni 2011 - Israel: Anholdelse af bosætter-rabbiner Dov Lior - der godkender drab på ikke-jøder, skaber opstandelse

Balder Blog 18 januar 2011 - Israel: Rabbinere vil bygge dødslejre til Palæstinenserne

Balder Blog 17 januar 2011 - Israelsk rabbiner Dov Lior: ‘Ikke-jødisk sperm fører til barbarisk afkom’

Balder Blog 30 december 2010 - Israel - Rabbiner koner til jødiske kvinder: holdt jer fra Arabere

Balder Blog 23 november 2010 - USA’s udenrigsministerium: Religionsfriheden under angreb i Israel

Balder Blog 10 november 2010 - Israel: Racistisk bosætter-overfald - jødiske ekstremister i flok mishandlede chilensk turist

Balder Blog 3 november 2010 - Israel: Jødiske terrorister satte ild til 100 år gammel al Quds kirke i Jerusalem

Balder Blog 26 oktober 2010 - Israel: Jødiske besættere skænder palæstinensiske grave

Balder Blog 19 oktober 2010 - Israelsk rabbiner Ovadia Yosef - Ikke-jøder eksisterer kun for at tjene Jøder

Balder Blog 2 oktober 2010 - Hvordan man forebygger blandede ægteskaber - af Rabbi Kalman Packouz

Balder Blog 30 juli 2010 - Israel: Rabbiner Yitzhak Ginsburg arresteret for bog som opfordrer til drab på ikke-jøder

Balder Blog 3 juli 2010 - Israel overvejer at deportere gæstearbejderes børn

Balder Blog 21 juni 2010 - Rassenschande i Israel - Araber 18 måneder i spjældet for sex med Jødinde

Balder Blog 21 januar 2010 - Benjamin Netanyahu: Illegal indvandring en trussel mod Israel

Balder Blog 17 december 2009 - Religiøse Jøder vanhelliger Kristen Kirke i Jerusalem

Balder Blog 12 november 2009 - Rabbiner Yitzhak Shapiro: Jøder må dræbe ikke-jøder inklusiv spædbørn (Kongens Tora - Torat Hamelech)

Balder Blog 23 oktober 2009 - Israel Apartheid - Ashkenazi-jøder: Sefardiske piger har dårlig indflydelse

Balder Blog 7 september 2009 - Israel: Statsstøttet kampagne mod blandede ægteskaber rettet mod Jøder udenfor Israel

Balder Blog 20 september 2009 - Israel: Kommune og politi beskytter unge jødiske piger mod mænd fra etniske minoriteter

Balder Blog 2 september 2009 - Nur Khazaren - Schwarzes nie - racediskrimination mod negre i israelske skoler lovligt

Balder Blog 7 september 2009 - Israel: Statsstøttet kampagne mod blandede ægteskaber rettet mod Jøder udenfor Israel

Balder Blog 22 marts 2009 - Hærens rabbinere under Gaza: Dette er en religiøs krig - ok at dræbe civile

Balder Blog 3 august 2008 - Er racetænkning en nazistisk opfindelse? Tag Jødetesten!

Balder Blog 21 maj 2008 - Jødiske ekstremister brændte Det Nye Testamente i Israel

Balder Blog 29 januar 2008 - EU embedsmænd tager til Israel for at lære hvordan man bekæmper intolerance

Balder Blog 4 januar 2008 - Biskopper nægtet adgang til grædemuren - Kristne kors fornærmende for Jøder

Balder.org 15 oktober 2004 - Kristne protesterer mod semitiske overgreb i Jerusalem; Kristne bespyttes og bespottes

Betyder vores genetiske arv noget som helst?
Balder.org - Racisme og kampen mod indvandringen - racismebegrebet fra flere vinkler

Relateret - Hanukka menorah & Julen'

Balder Blog 29 november 2012 - Krigen mod Julen i Kokkedal, Egedalsvænget og omegn - et ‘ateistisk’ forsvar for Kristendom og spiritualitet

Balder Blog 24 december 2010 - Israel - Borgmester: Juletræer i Nazareth Illit provokerende for Jøder

Balder Blog 2 december 2010 - Jew York 2010: Chabad Lubavitch rejser verdens største menorah i Central Park

Balder Blog 28 november 2010 - Moldova: Ortodokse Kristne advarer mod opstilling af jødisk Menorah

Her findes også de mange links til relaterede artikler om emnet som også forklarer Hanukas betydning.
Balder Blog 27 november 2010 - Jøder rejser kæmpe menorah foran EU hovedkvarter i Bryssel

Balder Blog 25 december 2009 - Boca Raton, Florida, USA: Skattekroner til køb af jødiske menoraher, forbud mod kristent krybbespil

Balder Blog 24 november 2009 - USA: Krigen mod Julen begynder tidligt i år - Katolske Bill Donnahue protesterer

Den ekstreme jødiske Chabad Lubavitch sekt har direkte adgang til det Hvide Hus, politikere i europæiske hovedstæder og EU - Dette mønster er ved at brede sig..
Balder Blog 11 december 2007
- Kæmpe Menorah opstillet ved det Hvide Hus og Kremlin

Balder Blog 10 december 2007 - USA - Jødisk organisation kræver krybbespil fjernet: stødende for ikke kristne

Balder Blog 6 december 2007 - Ud med Julen, ind med Hanukka, krigen mod Julen fortsætter

Balder Blog 2 december 2007 - Kan USA afkristnes? Jøder føler sig stødt over Juletræer med Kristne Symboler


Print Post