Fra den jødiske debattør og dissident Paul Eisen:

 
  Günter Deckert (i dag ca 72)

Tyskland: Günter Deckert er lige blevet dømt til 5 måneders fængsel fordi han oversatte et essay som satte spørgsmålstegn ved holocaustfortællingen, skrevet af den italienske revisionist Carlo Mattogno fra italiensk til tysk.

Jeg er glad for at kunne sige at jeg ikke har nogen erfaring med Tysklands 'opildning af masserne-love' (holocaustbenægtelse mellem dig og mig), og for at være helt ærlig, jeg fandt de hele en smule svært at tro på.

Hr. Deckert måtte da næsten have gjort ét eller andet der var værre end blot at have oversat et revisionistisk dokument til tysk, for at kunne retfærdiggøre en sådan straf.

Nogle dage senere modtog jeg den følgende udveksling som forklarer det hele en smule.

Det er en kommunikation mellem en Hr. William Henderson fra Toronto i Canada, og Georg Jürgens som beklæder posten af 'Deputy Head of Mission to the German Embassy in Canada'; altså en højt placeret person tilknyttet til den tyske ambassade i Canada.

Hr. Henderson skrev:

Deres Excellens:

Jeg fik via internettet at vide at Günter Deckert skal afsone fem måneders fængsel først i januarmåned næste år.

Nærmere undersøgelse viste at hans forbrydelse bestod i at have oversat et dokument fra italiensk til tysk.

Det forekommer mig at en fængselsstraf for blot at have oversat et dokument er temmelig latterlig.

Kunne De (please) forklare mig hvad skade et simpelt dokument kan forårsage, og hvorfor den sag overhoved skulle interessere de tyske autoriteter?

Respectfully,

William E. Henderson

Og Hr. Jürgens svarede:

Kære Hr. Henderson,

Det ligger ikke indenfor denne ambassades muligheder at finde ud af hvad den notoriske nynazist Deckert har gjort denne gang.

http://en.wikipedia.org/wiki/G%C3%BCnter_Deckert

For at få en ide om denne mand kunne de måske undersøge ham på Wikipedia

Lad mig tilføje at hvis man oversætter dokumenter fra et fremmedsprog til tysk for at benægte Holocaust eller for at sprede racehad kan man straffes under tysk lov.

Kind regards,
Georg Jürgens
Minister-Counsellor and Deputy Head of Mission
Embassy of the Federal Republic of Germany

[Essen:] Så det stemmer; "hvis man oversætter dokumenter fra et fremmedsprog til tysk for at benægte Holocaust eller for at sprede racehad kan man straffes under tysk lov".

Der står to spørgsmål tilbage:

1. Hvorfor er det at sætte spørgsmålstegn 'opildning til racehad'?

2. I denne globaliserede internettid, hvor nationale grænser ikke betyder noget, og engelsk regerer uantastet, hvad anden grund kan der være, end at intimidere en befolkning som i forvejen er bange for sin egen skygge?

Kilde:

Paul Eisen 8 december 2012 - What possible purpose can this serve?

En uddybning omkring forfølgelsen af den nu omkring 72 årige Günter Deckert kan blandt andet læses i en tidligere blogpost fra Eisen:

Paul Eisen 3 december 2012 - Günter Deckert will serve five month

Holocaustbenægter - med eftertryk. Meget interessant er også Paul Eisen, som oprindelig var en overbevist Jøde og Zionists personlige historie barndom og opvækst, og om hvordan han fra at have været den perfekte zionistiske Jøde blev til kritiker af det zionistiske projekt, og derudover kalder sig selv eksplicit 'holocaustbenægter', et stempel som mange revisionister opfatter som et skældsord, fordi han eftertrykkeligt ønsker at distancere sig moralsk fra holocaustfortællingen, fordi den, sådan som den bliver udnyttet og trukket ned over hoved på folk, er en falsk og misbrugende gud.
Paul Eisen 5 december 2012 - How I Became a Holocaust Denier by Paul Eisen

Radical Press 26 april 2013 - The Trial of Guenter Deckert by Sylvia Stolz (English translation by Christine B. Miller)

Michael Hoffman 3 december 2012 - Günter Deckert will serve five months in a German prison for translating a history essay

Balder Blog 3 august 2010 - Dissidentforfølgelse i Tyskland: Günter Deckert idømt 4 måneder for oversættelse af bog

Aktuelt:

Balder Blog 6 december 2012 - Free speech rules in Denmark? Royal Danish Library offers public platform to holocaust deniers

Relateret:

 


Print Post