Jewish Defense League (JDL) er på terrorlisten i USA og Israel, men organisationen kunne operere frit i Sarkozys Frankrig.

  Klik på billedet for at forstørre
  Demonstranter kræver forbud mod den jødiske terrororganisation hvis franske afdeling hedder: Ligue de défense juive ( LDJ)
 
  Olivia Zemor - BDS kampagne
 
  JDL marcherer med strakt højrearm
 
  Den Jødiske Forsvarsliga

Aktivister i Frankrig har lanceret en kampagne for at få forbudt den franske afdeling af Jewish Defense League (JDL på fransk LDJ), som tilsyneladende står under beskyttelse af den franske regering.

Aktivisterne henviste til en lang række voldelige handlinger begået af JDL, og protesterede mod den franske regerings tolerance af den jødiske organisation, mens de tilkendegav at de ville fortsætte med deres kampagne for at få forbudt JDL.

I USA er JDL kategoriseret som terrororganisation. Det er en højreekstremistisk organisation som selv erklærer at den har til formål at få udvist Palæstinensere fra deres hjemland, og at 'beskytte Jøder fra antisemitisme under anvendelse af alle nødvendige midler.'

Forbindelse til Sarkozy-regeringen

Under den tidligere franske præsident blev organisationens bånd til den franske regering afsløret, efter at det franske politi havde tilladt medlemmer af JDL at bruge deres sportsfaciliteter til militærtræning.

Gruppen har begået i hundredvis af voldelige handlinger i Frankrig, men dens forbrydelser er forblevet ustraffet og er endda stort set ikke blevet rapporteret; der er kun ét tilfælde af en domfældelse.

Overhældt med giftig maling

I det seneste tilfælde af vold havde JDL-gorillaer angrebet Olivia Zemor, som er leder af den ikke-voldelige 'Boycott, Divestment and Sanctions' kampagne, og oversprøjtet hende med en særlig giftig maling over hele kroppen, og bagefter lagt en videooptagelse af overfaldet på deres hjemmeside. Det franske politi foretog ingen arrestationer i forbindelse med overfaldet.

'Hver gang de opdager en palæstinensisk stemme, angriber de og løber væk, fordi den franske regering giver dem lejlighed til det,' sagde Nicolas Shahshahani, Zemor’s mand.

JDL angreb også Shahshahanis bogbutik i 2006, hvor de brugte tåregas, og ødelagde bøger med madolie, heller ikke i dette tilfælde var der nogen som blev anholdt.

I videoen oplyses det yderligere at Frankrig giver husly til den iranske terrorgruppe Mujahedin Khalk. Gruppen fordømmes af langt de fleste Iranere, for at have kæmpet side om side med Saddam Husseins tropper, da Irak støttet af USA angreb Iran.

 
French campaigners call for JDL ban

Francois Duprat - Murdered for distributing 'Did Six Million Really Die?'
Prof. Francois Duprat 26/11 1940 - 18/03 1979. Myrdet fordi han distribuerede den franske version af 'Døde der Virkelig 6 millioner?' En jødisk gruppe tog ansvaret. Professor Robert Faurisson - Fransk revisionist, efter ét af mange angreb fra det jødisk terrorkorps Jewish Defense League (JDL) i Paris i september 1989.

Boghandel angrebet med tåregas af JDL

 

Ernst Zündel blevet udsat for flere attentater, derunder en brevbombe og hans hus er blevet brændt ned til grunden ved en anden lejlighed. Irving David ['Irv'] Rubin, et medlem af den voldelige jødiske terrororganisation Jewish Defense League (JDL) pralede i fængslet med at han var gerningsmanden.
 

Oversat fra:

Presstv 7 december 2012 - French activists campaign against Jewish Defense League

Relateret:

Hammersmeden 9 december 2012 - Hvem er i grunden „ekstremist“? (NPD)

Hammersmeden 6 december 2012 - Anti-demokraterne vil forbyde et demokratisk parti (NPD)

Balder Blog 9 juli 2009 - Paris: Pro-palæstinensisk boghandel smadret - Fire jødiske ekstremister fra JDL anholdt i Paris

Balder.org 10 juli 2009 - Jewish Militants: Fifteen Years, and More, of Terrorism in France

Balder.org 20 januar 2009 - Jødisk terrorgruppe ville samarbejde med Hitler - Stern banden, Irgun Haganah

Balder.org 20 april 2007 - Paul Fromm, canadisk ytringsfriheds forkæmper overfaldet af jødiske JDL bøller

Altermedia 24 november 2004 - The JDL: Jewish Hate Group


Print Post