Demokratiet er truet: Brandfarlig udvikling i racismeindustrien; private organisationer, lobbyister og udvalgte etniske gruppers repræsentanter sættes direkte til at instruere politi og retsvæsen

TV2 Fyn 13 november 2012:

Fyns Politi sætter - som første danske politikreds - fokus på forbrydelser, som har baggrund i offerets etniske oprindelse, tro, seksuelle orientering eller lignende.

Det sker med et pilotprojekt, som begynder tirsdag, når de første 25 af 250 betjente gennemgår et kursus i hvad hadforbrydelser er, hvordan de adskiller sig fra almindelige forbrydelser og hvordan politiet skal håndtere dem.

Ifølge rapporten følte 7400 personer sig udsat for vold på grund af deres etniske oprindelse, tro, sexuelle orientering eller lignende. Men i 2010 blev der kun registreret 334 mulige hadforbrydelser. Hos Fyns Politi blev der registreret 0 hadforbrydelser i 2009. I 2010 var der to sager og i 2011 15 sager.

 
TV2 13 november 2012 'Center for Meneskerettigheder' oplærer Fyns Politi i 'hadforbrydelser'
Deltagere: Mai Henriksen, MF | John Jacobsen, Fyns Politi | Pia Wittenborn, Fyns Politi | Kenneth Engberg, Formand Foreningen for Bøsser og Lesbiske
 

Formålet er, at flere hadforbrydelser bliver anmeldt og registreret. Baggrunden for pilotprojektet er en rapport fra Institut for Menneskerettigheder. Den viste, at politiet ofte afviser folk, der forsøger at anmelde hadforbrydelser, og at der mangler fokus på hadforbrydelser i politiets efterforskning. (Link til hele artiklen nederst)

Så har vi hørt det med.

 • 70 rasende indvandrere bryder ind på et sygehus og går i gang med en menneskejagt.
 • Udenlandske universitetsstuderende flygter fra Vollsmose ghettoen på grund af sekschikane indbrud og trusler.
 • Muslimske boligforeninger forsøger at holde juletræer væk fra 'deres' område.
 • Hvide danskere der har råd flytter deres børn til privatskoler fordi de ikke længere vil se på deres børn blive chikaneret af indvandrerknægte, uro i timerne og et dalende undervisningsniveau.
 • Lederen af Ejerslykkeskolen, Birgitte Sonsby, kommer til at sætte fingeren på det ømme punkt, og konstaterer hvem det er som er skyld i konstant ballade på skolen; 'Jeg er så skide træt af jer Muslimer, der ødelægger undervisningen'.
 • Forældre og skolelærere på den samme skole foreslår nu etnisk opdelte klasser.
 • Danskere i så godt som alle indvandrerplagede områder bliver rutinemæssigt udsat for racistiske og sexistiske tilråb. Danskerluder, kartoffeldansker, skide dansker, danskersvin. Især kvinder og piger helt ned til de unge årgange bliver udsat for perverse tilråb.
 • Politiet bliver også jævnligt svinet til verbalt af indvandrerungdommen.
 • TV stationers sendevogne bliver smadret, og danskere som er i gang med at indsamle underskrifter bliver udsat for tilråb og trusler. En hel del tilfælde er endda blevet indfanget på video.
 • At det for så godt som 100% af tilfældene er muslimske bøller som chikanerer homoseksuelle er også kendt.
 • Socialdemokraterne Alexander H. Nepper (Mogens Jensens tidlige højrehånd) og hans kæreste Anne Krogsgaard møder virkeligheden i ghettoen Mjølnerparken, og vil ikke blive boende om så man nedsatte huslejen til 1000 kr/mnd.!

Hele den ovenstående opremsning er foregået i løbet af den seneste tid og så har jeg endda ikke taget mordsagerne med!

Summa summarum; folk som de er flest, og folk på gulvet i den 'multikulturelle' virkelighed, ved udmærket hvordan landet ligger. Og kriminalitetsstatistikkerne i mange europæiske lande, derunder Danmark, taler deres eget tydelige sprog.

Mjølnerparken - Alexander H. Nepper (S) og Anne Krogsgaard møder virkeligheden i ghettoen
TV2 14 november 2012 - Advarer mod ghettoen | Uriasposten transkription

 

Hvis der er brug for en ekstra indsats, så kunne man passende begynde med denne gruppes daglige hadforbrydelser, og mageligt kunne finde anvendelse for flere ekstra bataljoner af politifolk for at inddæmme denne blandingskriminalitet, hvor racisme, berigelseskriminalitet og religiøst motiveret had går op i én grumset blanding.

  'Fordeling af hadforbrydelser'
De 334 sager på landsplan i 2010 fordelte sig således ifølge rapporten:
 

racistisk motiveret: 62
religiøst motiveret: 10
politisk motiveret: 37
sexuelt motiveret: 30
tvivlsomt ekstremistisk motiv: 195

Ekstremistisk motiv: Når jeg overfalder en neger for at tage hans penge, så er det et 'normalt motiv', og når jeg råber 'nigger' efter ham så så har jeg et ekstremistisk motiv. Løsning: Stjæl hans penge i stedet for at snakke til ham, så slipper du billigere.

   
  Omar Hassan Sheik Muse Somalia Wanted in Denmark
  Omar Hassan Sheik Muse - Somalier
Efterlyst for drab på Jonas Thomsen Sekyere
   
 
 

ASIEN FOR ASIATERNE

AFRIKA FOR AFRIKANERNE

HVIDE LANDE FOR ALLE!

Alle siger at vi har dette RACE-PROBLEM. Alle siger at dette RACE-PROBLEM vil blive løst når den tredje verden strømmer ind i ALLE hvide lande, og KUN i hvide lande.

Holland og Belgien er lige så overfyldte som Japan og Taiwan, men ingen siger at Japan eller Taiwan skal løse dette RACE-PROBLEM ved at importere millioner fra den tredje verden og integrere med dem.

Alle siger at den endelige løsning på dette RACE-PROBLEM er at ALLE hvide lande og KUN hvide lande 'integrerer', ved f.eks. at indgå i ægteskaber med alle disse ikke-hvide.

Hvad hvis jeg sagde at der findes dette RACE-PROBLEM, og at dette RACE-PROBLEM KUN kan blive løst hvis flere hundred millioner ikke-sorte indvandrer til ALLE sorte lande, og KUN til sorte lande?

Hvor længe ville det tage før alle er klar over at jeg ikke taler om et RACE-PROBLEM, men at jeg taler om den endelige løsning på det SORTE-PROBLEM?

Og hvor længe ville det tage en psykisk sund sort mand at lægge mærke til dette, og hvilken idiotisk sort mand ville ikke modsætte sig det?

Men når jeg fortæller denne åbenlyse sandhed om det igangværende folkemordsprogram mod min race, den hvide race, er venstreorienterede og respektable konservative enige om at jeg er en nazisomvildræbeseksmillionerjøder.

De siger at de er anti-racistiske. Hvad de er er anti-hvid.

Anti-racistisk er et kodeord for anti-hvid

(The Mantra Video | Mantra Translations)

 
  The Anthem: Anti-Racist is a CODEWORD for Anti-White
   
  Briter anholdt for at påstå at hvide indfødte er 'Britain's most endangered species'
   
   
  Cash Reward for ARA Thugs
 
 

Identify Communist ARA Thugs Minneapolis USA 2012 - More Images Some allready recognized but need more info: Brendan Willis and James Fellman, David Boehnke, Susan Kikuchi, Daniel Feidt, Caylin Crawford (?)

Men i stedet for at forholde sig til virkeligheden, så får de etniske danskere et ekstra slag i ansigtet.

Center for Menneskerettigheder

Et betændt privat foretagende, en NGO med en helt klar ekstrem politiske dagsorden, får lov til direkte at påvirke politiets arbejde. Også homolobbyen får sit besyv med, og der lægges op til at flere 'etniske organisationer' også vil kunne få en rolle ved 'overvågning af racisme' og 'hadforbrydelser'.

De eneste som ikke er repræsenteret, er den gruppe som man ønsker at ramme med dette projekt: hvide etniske dansker.

Center for Menneskerettigheder mener at netop 'hadforbrydelser', 'diskrimination' og 'racisme' er landets store problem; vel at mærke det der kommer fra de indfødte danskere mod 'etniske og seksuelle mindretal'.

Dette siges selvfølgelig ikke med så mange ord, men det fremgår ikke desto mindre helt tydeligt fra alt hvad vi kan læse om sagen og få ud af de diverse videoklip om projektet.

Det her er et forsøg på at sløre den multikulturelle virkelighed, ved at forsøge at finde nogle danskere der muligvis vil kunne forfølges for 'hadforbrydelser', for således triumferende at kunne komme med de statistikker og tal, som det indtil videre ikke er lykkedes for indvandrer- og flygtningeindustrien at få frem.

Hvis politiet skulle arrestere og sigte enhver indvandrer som råber ukvemsord efter dem, så kunne de ikke bestille andet hele dagen.

Nem løsning for politiet

Så nu byder Center for Menneskerettigheder politiet en løsning som det nemmere vil kunne overkomme, og som også giver en del mere sikkerhed i tjenesten. Når man anholder en hvid 'gerningsmand' som har råbet 'perkersvin' efter nogle indvandrerbøller, risikerer man jo ikke at der indfinder sig 20 - 30 voldelige kammerater i løbet af de næste fem minutter, og man undgår buler i bilerne og brændende bildæk.

Således vil man kunne manipulere statistikkerne en smule, selv om det nok ikke kommer til at batte meget.

Men lige meget hvor meget mere jeg kunne skrive for at vise det barokke i situationen, så er det mest væsentlige den enorme udhulning af demokratiet der finder sted, ved at NGO organisationer, lobbygrupper af alskens karakter; etnisk, religiøst, seksuelt, har disse muligheder for at fremme deres dagsordener ved direkte at påvirke politi, domstole, skolebørn og andre sårbare grupper.

Politisk propaganda & Social Engineering (Model ADL)

Og lige som i dette konkrete tilfælde, vil der ikke være nogen repræsentanter for folk med en anden politisk, etnisk eller religiøs dagsorden som kan give deres besyv med.

Disse organisationer hver især med det private Center for Menneskerettigheder i førersædet, har mulighed for at sprede politisk propaganda direkte til dem som er ansat til at holde lov og orden, og kan tilsyneladende ændre politiets prioriteter fra opklaring af fysiske forbrydelser til opklaring af 'verbale forbrydelser'.

Prøv lige at fortælle denne nyhed til folk som har ringet forgæves til politiet ved igangværende overfald, indbrud eller tyverier.

Dette er en skandale og skal stoppes.

Pilotprojekt

TV2 Fyn skriver at dette er et førstegangsfortagende. Nu må nogle mennesker tage affære og bringe det her op til overfladen og udstille det for hvad det er: Et forsøg på at køre en hetz mod først og fremmest hvide danskere, et forsøg på at udvide sit instituts indflydelse til områder hvor det ikke har noget at gøre, og derved et forsøg på at kortslutte demokratiet.

Også rent juridiske vurderinger er altid stærkt subjektive, ikke mindst når de kommer fra en part som har særlige interesser i hvordan loven skal fortolkes.

Men denne form for udvikling er ikke noget nyt. I andre lande har myndighederne længe samarbejdet med sådanne lobbyorganisationer, hvoraf nogle får halvofficiel status, og er med til at dressere det lokale politi og retsvæsen. I mange tilfælde har der været tale om organisationer som havde tætte bånd til venstreekstremistiske grupperinger. Således havde ledende figurer i det hollandske MDI, en såkaldt 'internetovervågnings-vagthund' tætte forbindelser til folk i Kafka-netværket, som kan sammenlignes med Redox og Antifascistisk Aktion herhjemme.

Karen Mock, et ledende medlem af den jødisk/zionistiske organisation B'nai Brith / ADL arbejdede i et lokalt byråd i Canada for bevillinger til det amerikanske ARA (Anti-Racist Action), en voldelig gruppe der svarer til Antifascistisk Aktion herhjemme.

Selv samme organisation er også dømt for at have stjålet politiregistre over politiske modstandere. Alligevel organiserer ADL kurser som skal 'træne politiet i racismebekæmpelse', og om hvordan loven skal fortolkes. Det sammen gælder den hollandske organisation MDI. Jeg har mange flere eksempler og uddybninger, som jeg vil undlade her for at det skal forblive overskueligt.

Summa summarum: Lobbyister for forskellige kønsideologiske, politiske, etniske og religiøse grupper undergraver demokratiet og står uimodsagt. De kan frit udsprede politisk propaganda og vanvittige påstande omkring deres politiske modstandere, og det for det meste på statens regning.

Medierne er også på samme galej, og har en helt ukritisk tilgang til sådanne tiltag, og der kan TV2 Fyn være særdeles godt med. Nogle evig smilende værtinder øser deres kærlighed ud over den ene efter den anden samling af ghettoboere, sorte, gule og brune, prinsessebesøg blomsterfest, Eid, you name it. De fylder officielt, hvad er det nu, 8% af befolkningen?, men tilsyneladende allerede 60% af TV-tiden. Både med deres kriminalitet og vanvidsopførsel, og med programmer der skal udbedre skaderne i deres image og rette 'danskernes fordomme'.

Det er stærkt påkrævet at nogle med adgang til medier og politik sætter denne problematik på dagsordenen, inden vi glider helt ned i et uoverskueligt morads af interessegrupper, hvor den almindelige borger effektivt bliver sat udenfor indflydelse. Den indflydelse som borgeren mente han øvede da han satte sit kryds.

Mere om mediedækningen

For at afrunde det her vil jeg også lige omtale et andet videoklip som blev sendt på TV2-Fyn som en del af denne kampagne.

En Rosalina Diaz står frem på TV2-Fyn med sagen om det angivelige overfald på hendes søn, som led i en kampagne fra Centeret for Menneskerettigheder mod 'hadforbrydelser', som rent statistisk set er utroligt sjældne, men som i virkeligheden er meget almindeligt forekommende. Der er tale om et enormt 'mørketal', postulerer det anti-danske indvandreragentur.

Rosalina Diaz fortæller indigneret historien om hvordan hendes søn blev overfaldet og udsat for 'skældsord' som 'neger'. Gerningsmændenes etnicitet nævnes ikke. Men mellem linjerne skulle det forstås sådan, at der er tale om hvide etnisk danske gerningsmænd.

Men skal vi overhoved tage en sådan historie for pålydende?

Sagen hviler udelukkende på hendes søns forklaring.

Rosalina Diaz 13 årige søn angiveligt overfaldet - Hadforbrydelser et enormt problem på Fyn?
 

Jeg kender til mange tilfælde hvor en sådan forklaring hvor gerningsmænd blev beskrevet som nynazister, ku klux klan og lignende som var det rene opspind. I et af de seneste tilfælde foregav en dreng et racistiske overgreb, fordi han i fuldskab havde raget på en pige og havde fået én på skrinet af én af hendes mandlige kammerater. Men først kom der en uge med indignerede avisoverskrifter demonstrationer og solidaritetsbevisninger.

Men TV2-Fyn fandt det en god ide at grave en gammel historie frem og præsentere et emotioneltpræget indslag, som kunne støtte Center for Menneskerettigheders dagsorden. Og dette var så åbenbart det bedste man kunne finde, hvor man undgik det typiske offer; en hvid indfødt dansker og den typiske gerningsmand; en yngre muslimsk indvandrer.

Alle tricks gælder.

A lesbian walks into a Muslim barbershop and asks for a men's haircut from
Politically Correct Poker - Ezra Levant forklarer om den fuldkommen sindssyge situation i Canada
 

Se også:

TV2 Fyn 13 november 2012 - Fyns Politi fokuserer på hadforbrydelser (Alfred Rosenfeld)

Relateret:

Uriasposten 3 januar 2013 - Asmaa ansat i Fyns Politi – skal lære betjente “… hvordan borgere med anden etnisk baggrund reagerer”

Fyens.dkProjekt-arbejde: Asmaa er ansat i Fyns Politi

Uriasposten 26 november 2012 - Europarådet samler bloggere til workshop i Budapest for at uddanne dem til at bekæmpe ‘fjordmenn’

Mange links hernede handler om censurforkæmpere og navnligt ADL. Man skal vide at ADL en afdeling af den jødiske frimurerorganisation B'nai Brith, også er indblandet i projekter som Council of Europe og andre 'officielle' organisationer via sine stråmænd i INACH, MDI, CRIF, LICRA, Magenta, Amadeu Antonius Stiftung, COT og mange, mange andre lokale organisationer og EU projekter. Fremgangsmåden som man ser det forklaret i ovenstående artikel, samt i artiklen fra Uriasposten, svarer nøje til de strategier som ADL har benyttet både i USA og over alt i verden hvor den ser sit snit til det. Forhenværende overrabbiner Bent Melchior som samtidigt var (måske stadig er) formand for B'nai Brith i Danmark, fik en integrationspris fra et 'menneskerettigheds center' i Danmark, på trods af sin åbentlyst 'racistiske' holdninger, som f.eks. stærk modstand mod blandede ægteskaber mellem Jøder og andre folkeslag. Den slags omtaler Melchior som den allerværste trussel mod Jødedommen, desuden er han indædt modstander af assimilation. Han er langt mere racistisk end en gennemsnits DF'er, men får en integrationspris, og Mor Pia får en spand lort.

Balder Blog 26 maj 2012 - Europol’s terror expert Jean Dominique Nollet - Extreme Right is greatest danger - Never mind the statistics! (Målrettet dæmonisering af politisk minoritet)

Balder Blog 2 maj 2011 - Hvordan det jødiske ADL fortsætter med at promovere hate-speech-love i stadig flere nye lande (ADL forsøger sig nu også at sælge sine censurdagsordener i Tyrkiet og Sydamerika)

Balder Blog 9 oktober 2010 - Vollsmose: Enhedslistens kandidat Ryan Ra Ranunkel Olesen: Bølge af racistiske overfald på danskere (Mange videoer + live racisme mod Ranunkel og TV2-folk)

Balder Blog 12 juli 2009 - England: Nye regler for politiet - Muslimer skal skånes for ‘hate crime’ forfølgelse

Balder Blog 10 april 2009 - Hvordan jødiske organisationer verden over arbejder for hate speech love, censur, og multikultur - ADL (Ted Pike - Hate Laws)

Balder Blog 17 marts 2009 - Jødiske 'menneskerettigheds-organisationer' udpeger millioner af amerikanere som mulige terrorister (SPLCs Mark Potok versus Lou Dobbs)

Balder Blog 4 januar 2009 - Tyskland: Drastisk stigning i højreorienteret vold
Alt i alt registrerede det tyske politi (Bundeskriminalamt) i 2008 indtil sidst i oktober 11.928 forbrydelser med højreekstrem baggrund, af hvilket 639 var voldsforbrydelser. Resten af de 11.928 'forbrydelser' handlede om tankesforbrydelser, der i ægte demokratier hverken gælder som forbrydelser eller har strafferetslige konsekvenser. Dette står overfor 4.243 voldforbrydelser fra venstrefløjen, 100.824 tilfælde af legemsbeskadigelse begået af indvandrere der endnu ikke har fået et tysk pas, og 817 mord begået af gerningsmænd fra samme personkreds. Mere:
Balder Blog 4 januar 2009 - Tyskland: Gravskænderen fra Passau - TV2 viderebefordrer løgne om knivstikkerhistorie Video

Balder Blog 24 november 2008 - Europaråde Europas ‘anti-had’ love blev primært skabt af det jødiske Anti-Defamation League (OSCE - ADL - INACH)

Balder Blog 4 nov 2008 - En yndig provins i Neuropa, Metockdommen, Durban2 og den europæiske arrestordre

Balder Blog 11 okt 2008 - Balder sagde det - Nu kan Asger Aamund også se det (OIC censurlove efter jødisk forbillede)

Balder Blog 10 april 2008 - Jødiske organisationer arbejder for hate speech love, censur, og multikultur - ADL Video Content

Balder Org 10 juni 2008 - Jewish Involvement in Immigration and Hate Speech Legislation - USA | England | Frankrig | Canada | Holland


Print Post