Tre plejebørn af udenlandsk herkomst er blevet fjernet fra et hvidt britisk ægtepar, fordi parret er medlem af et anti-indvandringsparti.

 
  Nigel Farage - UK Independence Party
   
 
  Ordet 'mor' er sexistisk ifølge Europarådet

Plejeforældrene som har taget sig af børnene i otte uger blev efterladt med forbavselse da kommunale embedsmænd helt uventet kom og hentede et spædbarn, et lidt større barn og en lidt ældre pige fra boligen i en landsby beliggende i grevskabet South Yorkshire.

'Jeg var slået med stumhed', sagde kvinden i lørdags til avisen Daily Telegraph. Ifølge kvinden havde parret fået at vide at det parti som de er tilhængere af; UK Independence Party (UKIP), har racistiske ideer. 'Derved suggererede man altså at vi er racister'.

Kommunen havde via et anonymt tip fundet ud af at parret var medlem af UKIP.

Tilsynsmyndigheden; byrådet i Rotherham har erklæret at man ikke fortryder aktionen, og har udtalt at denne var inspireret af UKIPs indvandringspolitik.

'Der er nogle heftige opfattelser i UKIP, og vi skal tænke på børnenes fremtid', sagde byrådsmedlem Joyce Thacker til BBC.

I Rotherham-distrikten hvor dette foregik har Labour et flertal. UKIPs landsledelse oplyste i lørdags at de ville begynde en granskning af sagen.

Oversat fra:

De Telegraaf 24 november 2012 - Pleegkinderen weggehaald wegens 'racisme'

Relateret:

Daily Telegraph 24 november 2012 - Council poised for U-turn after taking children in Ukip case

Daily Telegraph 24 november 2012 - Council defends taking foster children away from UKIP members

Daily Telegraph 23 november 2012 - Foster parents 'stigmatised and slandered’ for being members of Ukip

Daily Telegraph 18 november 2012 - Primary school teachers 'could face sack' for refusing to promote gay marriage

Balder Blog 15 juli 2010 - Europarådet udsteder virkelighedsfjernt mediediktat - Ordet ‘mor’ er sexistisk

Balder Blog 10 september 2007 - Berufsverbot for at forsvare familieværdier - NDR, tysk Tv-kanal fyrer den populære skærmtrold Eva Herman


Print Post

Dagens citat
»Goethe notes... that when the Jews killed the Egyptians it was the reverse of the Sicilian Vespers. In the latter case the host murdered the guests, but in this case the guests murdered the host. But it is certainly the situation with respect to the Jews in our time.« - Soeren Kierkegaard