Muslimerne er illegale indvandrere fra nabolandet Bangladesh

 
 

Aung San Suu Kyi

   
 
  Og dræb dem, hvorend I finder dem, og fordriv dem, hvorfra de fordrev jer - Hizbut Tahrir løbeseddel korancitater større
'Kill the Germans, wherever you find them! Every German is our moral enemy. Have no mercy on women, children, or the aged! Kill every German -- wipe them out!' - Ilya Ehrenburg (Jewish Soviet Commissar)
   
 
  Buddha statuer i Afghanistan sprængt

Sittwe - Et område som fortrinsvis bebos af en muslimsk minoritet i det vestlige Myanmar er i løbet af en enkelt dag blevet jævnet med jorden. Flere end 800 huse og husbåde er sandsynligvis blevet brændt af. Dette ifølge organisationen Human Rights Watch, i lørdags på basis af satellitbilleder publiceret samme dag.

Ødelæggelserne er foregået i en del af byen Kyaukpyu hvor der bor mange medlemmer af den muslimske Rohingya-minoritet. Der er ét af de steder hvor der er blevet kæmpet de seneste dage, hvor det skønnes at snesevis af mennesker er blevet dræbt.

I delstaten Rakhine i det vestlige Myanmar, tidligere kendt som Burma, har der været uroligheder siden juni. Muslimer og Buddhister har været forviklet i kampe, hvor de muslimske Rohingya formentlig har lidt de sværeste tab. I tusindvis af mennesker er flygtet fra kampområderne.

Mange af de indfødte indbyggere i Myanmar ser de omkring 800.000 Muslimer i Rohingya-området som illegale indvandrere fra nabolandet Bangladesh.

USA har udtrykt sin bekymring, og ifølge FN er Rohhingyaerne én af de mest forfulgte minoriteter i verden.

Bangladesh har iværksat ekstra grænsepatruljer for at forhindre de flygtende Muslimer fra Myanmar at vende tilbage til deres oprindelige hjemland.

Kommentar fra Alfred Vierling:

Ikke Bangladesh som lukker grænsen for grupper af sin egen muslimske befolkning som tidligere er flygtet til Myanmar bliver kritiseret af FN og menneskerettighedsorganisationer, men den assertive buddhistiske aktion, lige som man ikke kritiserer de oprindelseslande som lukker deres grænser for deres egen befolkning, men de lande som bare forventes at modtage alle disse flygtninge!

Kilde:

Alfred Vierling 27 oktober 2012 - Grote aanval op moslims in Myanmar (Birma), een assertieve boeddhistische actie!


Print Post