Sharmeka Moffitt - gjorde det selv!

Mississippi burning - again!

Under overskriften 'Sort kvinde brændt af racister i Louisiana - En sort kvinde er indlagt med forbrændinger på 90 procent af kroppen efter et racistisk overfald' kunne ekstra Bladets Daniel Andersen den 22. oktober 2012 berette om et afskyeligt overfald på den 20-jarige sorte Sharmeka Moffitt.

Den 20 årige havde forklaret til politiet, at hun var blevet overfaldet af tre angivelige Ku Klux Klan medlemmer, iført hvide hætter, der havde overhældt hende med brandbart væske, hvorefter de havde sat ild til ofret, der blev indlagt på sygehuset med svære forbrændinger. Angiveligt havde de tre voldsmænd også skrevet en racistisk tekst på hendes bil med tandpasta [KKK og nigger].

Ekstra Bladet:

Den lille by Winnsboro i Louisiana var søndag aften rammen om en tragisk hadforbrydelse. En sort kvinde, Sharmeka Moffitt, blev ved otte-tiden overfaldet af tre mænd iført hvide hættetrøjer, da hun gik alene i byens park. Mændene tændte blandt andet ild til hende, og hun er nu indlagt på LSU-Shreveport Hospital. Hun er i stabil tilstand, men har forbrændinger på 90 procent af kroppen.

I Ekstra Bladets version var der 'ifølge rygter' tale om 'nynazister med forbindelse til Ku Klux Klan'.

 
  Sharmeka Moffitt - med ukendt barn
   
 
  Zachary Tennen - Offer for antisemitisme

Det tog så ikke andet end et par dage, før det amerikanske forbundspoliti FBI kunne erklære at negerkvindens forklaring var rent opspind, og at Sharmeka Moffitt selv er skyld i sine skader, og desuden selv skrev KKK på sin bil.

Politiet i Shreveport afslørede i tirsdags, at de havde fundet frøken Moffitts dna på dåsen med lightervæske som var blevet brugt under 'det racistiske overfald', og hendes fingeraftryk på den lighter der blev brugt til at tænde ilden.

Den 'gode nyhed' var på alverdens forsider

Nyheden om det afskyelige hate crime bredte sig hurtigt som en løbeild til nyhedsmedier i ind og udland, som er i kronisk bekneb for sensationelle historier om Nynazister, Nationalsocialistisk Undergrund, og KKK-medlemmer, der skal bekræfte det verdensbillede man gerne vil have frem, om hvide racister der excellerer i voldelige overgreb mod uskyldige medlemmer af mindretal.

At historien var helt usandsynlig lige fra starten af, har tydeligvis ikke generet de kulturradikale pressetjenester rund omkring, i deres grænseløse iver for at skabe stemning mod de fremstormende nationaltsinde bevægelser i Europa.

Man skulle ellers mene at der ville være grund nok til at være på vagt, set i lyset af de mange lignende 'hate crimes' som er blevet rapporteret og siden afsløret som en gang svindel.

Sidst jeg skrev om et lignende tilfælde var den 4. oktober 2012, hvor en ung Jøde som i fuldskab havde været lidt for nærgående overfor en Shiksa, hvorefter han havde fået en velfortjent kæberasler, rapporterede hændelsen som 'et antisemitisk overfald, begået af nynazister'.

Nogle gang er jeg lidt ked af ikke at tilhøre KKK, eller over ikke at være hverken ny eller gammelnazist, fordi jeg så muligvis ville have lejlighed til at sagsøge både medier og de falske ofre for deres alvorlige falske beskyldninger mod navngivne grupper af mennesker. De mennesker som kommer med disse alvorlige beskyldninger slipper for det meste let fra det som er det virkelige hatecrime: at komme med groteske falske beskyldninger mod grupper af hvide mennesker.

Kilder:

Daily Mail 24 oktober 2012 - She made it up! Police reveal woman who claimed race attack set HERSELF on fire and scrawled KKK on her own car

Ekstra Bladet 22 oktober 2012 - Sort kvinde brændt af racister i Louisiana

Michelle Malkin 23 oktober 2012 - Hate crime hoaxer of the month: Sharmeka Moffitt

Opdatering:

Ekstra Bladet var kun en halv time bagefter Balder Blog, og publicerede følgende artikel kl.16:45

Louisiana: Brandoffer stak ild til sig selv

Den 20-årige kvinde, som søndag blev fundet brændt halvt ihjel i en park i Louisisana, satte ild til sig selv ifølge FBI

Nyheden har chokeret hendes familie, som tidligere har udtalt til pressen, at de ønskede, overfaldsmændene skulle 'lide som hun lider'.

50.000 støtter på Facebook

Familen kommer også med en uforbeholden undskyldning til alle de mennesker, som er blevet holdt for nar af datteren.

'Vi er oprigtigt kede af de problemer, som dette må have medført, og ønsker at udtrykke vores taknemmelighed for den strøm af kærlighed, bønner og støtte, vi har modtaget fra venner, bekendte, kirkeorganisationer og embedsmænd', skriver familien.

Sharmeka Mofitt har også fået støtte på Facebook, hvor knap 50.000 personer har meldt sig ind i gruppen 'Prayers for Sharmeka Moffitt'. Gruppens stifter skriver, at man fortsat bør bede for kvinden, der er mor til et lille barn - fordi hun mår have brug for hjælp, når hun kan finde på at skade sig selv på den måde.

Ja det er stadigvæk enormt synd for den sorte kvinde, men selvfølgelg ingen undskyldning for de falske beskyldninger mod Ku Klux Klan og de uspecificerede 'nynazister'. Især anklagen mod 'nynazister' kan nemt opfattes som en anklage mod alle såkaldt højreorienterede patriotiske grupper af hvide, da sådanne grupper helt ufortjent ofte bliver påhæftet denne betegnelse, når de omtales af den kontrollerede presse... Som ved Trevon Martin-sagen kunne denne kvindes løgne og den efterfølgende offerdramatik nemt have afstedkommet alvorlige overgreb på hvide mennesker. Hvis retfærdigheden efter amerikansk model, sker fyldest slipper denne kvinde ikke uden at spendere nogle måneder i en fængselscelle for sin feje anklager mod uskyldige hvide racister. De var godt at Obama ikke er nået at komme frem med udtalelser i pressen om at Sharmeka Moffitt 'kunne have været hans datter'.

Ekstra Bladet 24 oktober 2012 - Louisiana: Brandoffer stak ild til sig selv (Daniel Andersen 16:45)

Relateret:

Balder Blog 4 oktober 2012 - Antisemitisme stigende i USA: Jødisk studerende overfaldet og groft mishandlet af KKK og Nazister

Balder Blog 23 november 2010 - USA: Stigende antisemitisme foruroliger - Skoleelever stiller forkerte spørgsmål om holocaust

Balder Blog 12 januar 2012 - New York: Bølge af antisemitiske hatecrimes - Fakkeltog mod had med borgmester Bloomberg i spidsen

Balder Blog 13 december 2011 - Jødisk advokat dømt for forløjede antisemitisme-beskyldninger - fældet af lydoptager

Balder Blog 10 december 2011 - Brunswick, New York: Antisemitiske hatecrimes - Gerningsmanden var Jøde

Balder Blog 26 oktober 2011 -USA: Jon Levenson - jødisk politimand - planlagde antisemitisk hatecrime som dække for Jewish Lightning

Balder Blog 8 september 2011 - USA, L.A. - Rabbiner Moshe Zigelman nægter at vidne mod andre Jøder - Påberåber sig jødisk lov (moser)

Balder Blog 10 juni 2010 - USA - Neger arresteret for hagekors, Ku Klux Klan-graffiti og racistiske

Balder Blog 4 september 2009 - England, islamist Noor Ramjanally: BNP folk kidnappede mig - Arresteret for falsk anmeldelse

Balder Blog 17 juli 2009 - Tyskland: Tyrkere malede hagekors på deres restaurant og satte ild til

Balder Blog 20 november 2008 - USA: Dyron Hart; neger ‘forklædt som hvid’ sender racistiske trusler

Balder Blog 20 november 2008 - Muslima Safia Z. Jilani indgiver falsk anmeldelse om opdigtet overfald

Balder Blog 15 november 2008 - Germany, Mittweida - Rebecca Katzschmann ‘Victim of neo-Nazi hate crime’ sentenced 

Balder Blog 8 oktober 2008 - Baltimore: Falske hadeforbrydelser - Jøde anholdt for antisemitisk grafitti

Balder Blog 24 januar 2008 - Bølge af antisemitiske incidenter i New York - Ivan Ivanov var Mossad agent!

Balder Blog 26 december 2007 - Tyskland, Mittweida - Nynazister ridsede et hagekors i huden på deres offer Rebecca Katzschmann

Balder Blog 21 november 2007 - Antisemitisk Hate Crime fup - Jødisk journalistelev malede selv hagekors

Balder Blog 15 november 2006 - Jødiske Breanne Coventry Snell, student på New Hampshire Universitetet indgav falsk anmeldelse

Balder Blog oversigt over endnu flere - Hate Crime Hoaxes - Falske hatecrimes

Stormfront.org - Fake Hatecrimes Thread

 


Print Post