Længere nede: Anti-omskæringsorganisationen Intact America forment adgang til lægekongres og Kristen Zionisme på fremmarch i Danmark: Stig Grenov / Grennov ny leder af Kristendemokraterne og blasfemiparagraffen

 
  Jøder demonstrerer mod nyt direktiv der kræver forældres underskrift
   
 
  Pasque di Sangue - Bloody Passover
  Den israelske historiker Ariel Toaff mener at der i Middelalderen har været ekstremistiske Jøder, som faktisk begik disse og andre skrækkelige forbrydelser mod kristne børn. Ikke uventet blev professor Toaff terroriseret til at trække bogen tilbage, men den ligger på nettet med Toaffs velsignelse. Mere hos Balder Blog 13 november 2010 - Ottawa Declaration on Combating anti-Semitism
   
  Jødisk omskærer (Mohel) Rabbi Yosef David
  Jødisk omskærer (Mohel) Rabbi Yosef David suger blod op med munden fra den frisk lemlæstede tissemand. Metzitzah b'peh Metzitzah is the drawing of the blood from the wound following the ritual circumcision. The source is found in the Mishnah, Shabbat 19:2. In the Talmud, Shabbat 133b, Rav Papa states: "Any mohel who does not perform metzitzah creates a danger, and therefore should be removed from his post." Metzitzah b'peh | Sacrifice & Circumcision (Ariel Toaf)

I sidste måned godkendte Sundhedsudvalget enstemmigt at forældre til spædbørn som bliver udsat for den jødiske penislemlæstelse skal underskrive en erklæring hvor i de tager ansvaret for risikoen, såfremt de ønsker at få gennemført den religiøst motiverede afsutning af resterne af den blodige tissemand efter forhudsamputationen; et ritual der af nogle rabbinere skønnes uundværligt.

Statistikker har vist et antal infektioner med herpes simpleks-virusset hvoraf adskillige med svært invaliderende eller dødeligt udfald, efter metzitzah b’peh-ritualet, hvor en 'mohel', eller 'omskærer', - afskærer ville være en mere rimelig betegnelse, med munden sutter blodet fra det lige lemlæstede spædbarns tissemand.

Blood Libel

Rabbinere protesterede udenfor et kommunalt mødelokale hvor de blandt andet kaldte den jødiske borgmester af New York, Michael Bloombergs beslutning for 'Bloomberg's Blood Libel', og har nu sagsøgt bystyret med påstanden om at deres religionsfrihed under 'First Amendmend' er blevet antastet.

Udtrykket 'Blood Libel' er jødernes betegnelse for kristnes påstande om at Jøder brugte blod af myrdede kristne spædbørn til deres ritualer, blandt andet til at bage matzos.

Betegnelsen bruges også for den kristne Bibels påstand om at det var Jøderne som myrdede Jesus.

Der er dog gået en del inflation i begrebet. Den zionistiske ekstremist Alan Dershowitz bruger f.eks. udtrykket i forbindelse med kritik af staten Israels behandling af Palæstinenserne og andre minoriteter.

Påstanden om at Jøder brugte blodet af rituelt myrdede kristne spædbørn betragtes i dag som 'ondskabsfuld antisemitisk propaganda', men der er reelle anvisninger fra jødiske kilder som sandsynliggør at sådanne rituelle ofringer faktisk har fundet sted i middelalderens Europa. (se indsat til højre)

De penissuttende rabbineres talsmand Hank Sheinkopf beskyldte i en pressemeddelelse bystyret i New York for at sprede falsk information om den jødiske praksis, som styret efter hans mening forsøger at pådutte befolkningen i New York City.

'Ved at begynde det som grundlæggende er en offentlig intimideringskampagne som påtvinger private borgere at sprede regeringens tro, rammer de hjertet af vores demokrati. Vi mener at domstolene vil standse denne over-ivrige regerings magtmisbrug, og holde dem ud af vores tale og religion'.

Metzitzah b’peh

Der blev anlagt sag mod bystyret af Central Rabbinical Congress af USA og Canada, Agudath Israel of America, International Bris Association og tre rabbinere, som alle påstår at byrådet mangler ethvert bevis for, at 'metzitzah b’peh', den religiøse fellatio på nyfødte drengebørn, indebærer nogen som helst sundhedsskadelige risici, og at afgørelsen ville forpligte 'Mohelim' [flertal af Mohel omskærere]; at viderebefordre sundhedsudvalgets subjektive mening om at den religiøse tissemands-sutning ikke burde foretages, selv om det ifølge sagsøgerne gennem flere tusind er dokumenteret at denne praksis er risikofrit.

De protesterende Jøder finder at CDCs [Centers for Disease Control and Prevention] konklusion at 11 jødiske spædbørn indenfor de sidste ti år er blevet smittet med herpes overhoved ikke kan bruges som bevis.

Bystyrets embedsmænd erklærede at lovforslaget allerede var under behandling, på trods af rabbinernes protester udenfor Sundhedsudvalgets mødelokale, og forklarede at 'det er byens vigtigste forpligtelse at beskytte børnene; derfor er det vigtigt at forældre kender risikoen som er forbundet med denne praksis,' sagde sundhedskommissær Thomas Farley.

Kilder:

The Gothamist 12 oktober 2012 - Jewish Groups Sue City Over Snip-N-Suck Circumcision Rule

Balder Blog 12 juni 2012 - New York: 11 spædbørn smittet med herpes pga. af penis-sutning ved jødisk rituel omskæring

New York Daily News 3 marts 2012 - Baby dies in circumcision

Tillæg + Kommentar:

 
 

THE OFFICIAL INTACT AMERICA 2012 AMERICAN ACADEMY OF PEDIATRICS CONVENTION PAGE

Intact America (IA) will stage a press conference and a non-violent sidewalk demonstration protesting the AAP’s new circumcision policy statement at the 2012 American Academy of Pediatrics national convention in New Orleans, Louisiana, October 20-22.

   
 
  Strafbart i Holland - AEL karikatur
 

Balder Blog 2 februar 2011 - Hollandske Jøder vil straffe ‘holocaustbenægtere’ med lynjustits ’som spritbilister og fodboldbøller’
Balder Blog 10 september 2012 - Bananrepublikken Tyskland: Idømt fængsel for ikke at deltage i holocaust-event
Balder Blog 3 oktober 2011 - England: Multikulti-vanvid - Særlige trafikregler for udvalgt minoritet - Jøder får egne trafiklys
Balder Blog 8 september 2011 - USA, Los Angeles - Rabbiner Moshe Zigelman nægter at vidne mod andre kriminelle Jøder - Påberåber sig jødisk lov
Balder Blog 3 maj 2011 - Britiske Jøder i kamp mod EU: Varedeklaration om anvendt slagtemetode stigmatiserer Jøder (Nej til åbenhed)

Den amerikanske forening for retten til kropslig integritet 'Intact America', er blevet bandlyst fra et møde som skal foregå oktober 20-22 i New Orleans organiseret af den amerikanske forening af børnelæger AAP [American Academy of Pediatrics], som tilsyneladende er helt under jødisk kontrol, og som modsat alle videnskabelige kredse i Europa, ventes at komme med positive udtalelser om den latterlige og skadelige lemlæstende praksis.

At videnskabelige kredse kan manipuleres til at støtte Jødernes religiøse vås og de tilhørende uvidenskabelige pseudo-argumenter, er blot endnu et bevis på hvordan jødiske lobbyister kontrollerer det amerikanske samfund på kryds og tværs og fra top til bund.

For ganske nyligt er der igen blevet vedtaget et væld af love i USA hvis vedtagelse udstiller det kvælende jødiske greb på USA. I Californien har nye love udvidet antisemitisme-begrebet til at omfatte kritikere af Israelsk politik på universiteterne.

Andre love som er vedtaget for nyligt, tvinger den amerikanske regering til omgående at forsyne Israel med alt fra olie til våben i tilfælde af konflikt, og prioriterer denne støtte forud for amerikanske interesser, så det kan gå hurtigt uden utidig indblanding fra præsidenten eller Kongressen.

Den amerikanske justits blander sig efter sådan ny lovgivning nu aktivt med støtte til 'holocaustoverlevendes' evige erstatningskrav, med blandt andet diplomatisk pression mod europaiske lande, sanktioner mod firmaer som de tyske og franske jernbaners amerikanske interesseselskaber, hvis ikke de snarest honorerer alle jødiske krav, og meget mere semitisk lovgivningsvanvid.

De fleste Europæere og Amerikanere er slet ikke bekendt med alle disse underfundige love som vedtages i USA, kun for at tilgodese (oftest zionistiske) Jøder, og ofte på bekostning af USA som helhed, og de omtales helt sikkert ikke i den danske provinspresse, der tror at et formandsopgør i SF er en verdensbegivenhed, som retfærdiggør at man bruger mindst halvdelen af tv-nyhederne i en 14 dages tid netop på dette emne. Det begrænser sig ikke til amerikansk våbenhjælp og vetoer mod resten af verdenssamfundet i FN; jødiske interesser tilgodeses på en meget bredere front, på alle mulige og umulige måder, og på alle tænkelige og utænkelige områder. I takt med kristendommens forvisning fra det officielle USA, vokser stat og synagoge stadig tættere sammen.

Kristen zionisme på fremmarch i Danmark

Også i Danmark marcherer denne Kristne Zionisme; her med krav om bevarelse af blasfemiparagraffen - af hensyn til Jøderne.

Her en Stig Grennov [Grenov] i Kristeligt Dagblad den 2 oktober:

Vi må fastholde blasfemiparagraffen for at beskytte religiøse mindretal som jøderne mod voldelige overgreb, mener Kristendemokrat
Den stigende chikane mod jøder i Danmark er stærkt foruroligende, men næsten forudsigelig.

Når udenrigsministeren ensidigt vil lave importforbud mod israelske varer og anerkende et splittet palæstinensisk styre som en selvstændig stat, er der tale om en ensidig politisk hetz mod Israel, som får afsmittende effekt på de jøder, der bor her i landet.

Jødiske pogromer truer...

Kristendemokraterne mener, at hvis Danmark fortsat skal forskånes for jødiske pogromer, må vi fastholde den blasfemiparagraf, der beskytter det religiøse mindretal mod voldelige overgreb.

Samtidig skal det ikke være muligt at komme igennem det danske uddannelsessystem uden at kende den jødiske historie. Det drejer sig ikke om at udpege helte eller skurke i undervisningen, men om at åbne de studerendes øjne for de historiske fakta så som holocaust.

Citater fra Kristeligt Dagblad 2 oktober 2012 - Blasfemi-loven kan beskytte danske jøder mod chikane (Læserbrev fra Stig Grennov / Grenov)

Her ser vi det igen: Til Jødernes gavn skal ytringsfrihedsundertrykkende love bevares eller udvides. Danskerne skal kende 'den jødiske historie', og 'historiske fakta så som holocaust'.

Bemærk sproget, og tænk så på hvad der menes med 'den jødiske historie'.

Hvilken 'historie'? Det Gamle Testamentes fortællinger, 'uddrivelsen fra Egypten', og de jødiske og zionistiske mytologier der broderer videre på temaet om de evigt uskyldigt forfulgte altid noble og retfærdige Jøder, som har lidt så grusomt meget?

Så meget, at de nu skal have lov til hvad som helst, inklusiv landrov og folkedrab, undtagelser fra almindelig lovgivning om børne og dyrevelfærd, forbud og tilsvarende mod diskussion af deres historiske mærkesager, samt have opfyldt alle andre af deres mange krav om særregler og erstatninger som 'wiedergutmachung' for tusindvis af år af ondskabsfuld og umotiveret sadistiske forfølgelse af de onde hadefulde xenofobiske arveligt belastede antisemitiske Europæere?

'Fakta som Holocaust' i stedet for Fakta om Holocaust - bemærk detaljen. Derudover er argumentationen for bevarelse af netop blasfemiparagraffen helt henne i vejret. De muslimske bøller som råber efter Jøder på gaden bruger jo ikke religiøse begreber eller fornærmer jødernes religion.

Deres chikane har intet som helst med blasfemi at gøre, men med politisk motiverede antipatier og generelt aggressiv adfærd mod alle ikke-Muslimer.

Men den håndfuld af chikane-tilfælde rettet mod Jøder vejer åbenbart meget tungere end de i hundredvis af tilfælde hvor denne muslimske gadepøbel chikanerer almindelige danskere og de utallige voldtægter og mord på danskere disse indvandrere er skyldige i.

Nu viser det sig, at Stig Grennov [Grenov] ikke bare er en enkel formørket kristenzionistisk sjæl. Nej. Han er den nye formand af Kristendemokraterne! Kristeligt Dagblad 27 oktober 2012 - Ny formand for Kristendemokraterne vil profilere mærkesager

ICEJ ERKLÆRING OM KRISTEN SIONISME

Etter nøye overveielser og bønn slutter vi oss sammen i ett hjerte og sinn for å erklære og bekjenne vår faste tro at:

 
  Ovadia Yosef fhv. Overrabbiner Israel
 

Ikke-jøders eneste formål er at tjene Jøder, ifølge den israelske rabbiner Ovadia Yosef, lederen af partiet Shas' 'Council of Torah Sages' [De Tora Vises Råd], og en vigtig sefardisk dommer.

'Goyim blev født til at tjene os. Uden det har de ingen plads i verden, kun at tjene Israels folk,' sagde han i sin ugentlige lørdagaftens prædiken om de love som beskæftiger sig med hvad det er tilladt for ikke-jøder på sabbatten. Mere

Og al denne nedgørelse fra jødisk side finder de 'Kristne Zionister', i en contradictio in terminis sig gerne i. Men der er en hage: På dommedagen bekender de Jøder som overlever Harmageddon sig til Kristus! Indtil den dag oprinder er disse 'JudeoKristne' lykkelige over at kunne tjene som Shabbaz Goys, og sender gerne deres sønner i krig for Stor Israel. Luther vender sig i sin grav.

1.Bibelen er Guds inspirerte Ord og er basisen for vår tro som kristne ved vår Herres og apostlenes undervisning og er kilden for vår motivasjon som sionister.

2. Gud vår Far, den Allmektige, utvalgte nasjonen og folket Israel, Abrahams, Isaks og Jakobs etterkommere, for å åpenbare Sin plan for verdens frelse. De forblir Guds utvalgte, og uten den jødiske nasjonen vil ikke Hans frelseshensikter for verden bli fullendt.

3. Jesus fra Nasaret er Messias og har lovt å vende tilbake til Jerusalem, til Israel og til verden.

4. Det er sterkt å beklage at generasjoner av jøder er drept og forfulgt i vår Herres navn, og vi utfordrer Kirken til å omvende seg fra enhver synd av forgåelse eller forsømmelse overfor dem

5. Atspredelsen av det jødiske folk gjennom århundrenes diaspora var bestemt av Herren som et korrektiv, i likhet med tidligere eksiler, og med en frelseshensikt ved at kunnskapen om den ene sanne Israels Gud ble brakt til hedningenasjonene.

5. Den moderne innsamling av det jødiske folk til Eretz Israel og nasjonen Israels gjenfødelse er oppfyllelse av bibelske profetier slik de er skrevet både i Det Gamle og Det Nye Testamentet.

6. Troende kristne instrueres av Skriften til å anerkjenne sin tros hebraiske røtter aktivt hjelpe til og delta i Guds plan for innsamlingen av det jødiske folk og gjenopprettelsen av nasjonen Israel i dag.

7. I sin nidkjære kjærlighet til Israel og det jødiske folk velsigner og forbanner Herren folk og nasjoner basert på deres behandling av det Utvalgte Folket Israel.

8. Når det gjelder Jerusalem: Den er den Hellige By for det jødiske folk og dem med bibelsk tro. På den tid Gud bestemmer vil Messias vende tilbake for å sitte på Davids evige trone i Jerusalem, og vil regjere over hele verden i rettferdighet og fred.

9. I henhold til Guds fordeling av nasjoner, er Landet Israel gitt til det jødiske folk av Gud som en evigvarende eiendom ved en evig pakt. Det jødiske folk har den absolutte rett til å eie og bo i Landet, inkludert Judea, Samaria, Gaza og Golan.

10. Kristne bør gå i mot alle former for diskriminering og fordommer (antisemittisme) overfor det jødiske folk og den jødiske stat, og bør aktivt søke å være en trøst og en venn for dem.

11. Guds valg av Israel var et middel for å nå verden med Sin kjærlighet, Sitt Ord og Sin frelse. Derfor er fullførelsen av den Store Befaling avgjørende og springer ut fra vår forpliktelse overfor Israel.

Mere om hvad Kristen Zionisme går ud på her på den norske side Ideologisk Uren ICEJ: Den offesielle sionist-kristne troskapsed

Mere Kristen Zionisme:

Balder Blog 13 september 2011 - Holland: Christian Zionist MP Joel Voordewind demands punishment for offending Israel and Jews

Balder Blog 3 juni 2009 - Holland - Holocaust controversy - Hans van Baalen: Holocaust denial to remain a criminal offense former party leader Bolkestein supports Rutte’s free speech advocacy

Here a proposal from Tineke Huizinga Heringa from the fundamentalist party Christen Unie for further amendments to legislation aiming at criminalizing 'holocaust denial' including the Armenian holocaust and other genocides. The § 137 b didn't make it though. Tekst wetsvoorstel negationisme 1 June 2006

Relateret:

Hammersmeden 12 november 2012 - Præsident for jødisk menighed: ”Et omskæringsforbud ville være det samme som holocaust”

Balder Blog 23 august 2012 - Tyskland - Omskæring: Rabbiner anmeldt for penislemlæstelse efter klage fra læge

Balder Blog 20 august 2012 - Pussy Riot danner skole: Anti-omskæringsaktivister vil lave happening i synagoge - Penis Riots ser dagens lys

Balder Blog 17 august 2012 - Tyskland - Omskæring - Nye kritiske toner om religiøs penislemlæstelse fra parlamentsmedlemmer

Balder Blog 13 august 2012 - Penislemlæstelse: Drenge fik amputeret tissemand efter omskæring - tisser nu gennem plastikrør

Balder Blog 1 august 2012 - Omskæring - Penislemlæstelse - Også ikke-jødiske børn med sekulær dansk mor truet (Omskæring: Mig og Jøderiet - film af Ulruk Gutkin som dokumenterer omskæringspres på ikke-jødiske mødre)

Katrine Winkel Holm 31 juli 2012 - Afslørende Omskæringsdebat (Forræderiske præster lefler for menneskeforagtende jødisk praksis)

Balder Blog 27 juli 2012 - England: Omskæring - Igen et spædbarn død af religiøs penislemlæstelse udført af rabbiner (Med et overblik og citater fra den helt aktuelle danske debat på Politiken og Information)

Politiken 25 juli 2012 - Hvorfor er omskæringsfortalerne så stille? (af Morten Frisch)

Balder Blog 19 juli 2012 - Denmark: Leading pediatrician accuses Chief Rabbi Bent Lexner of having caused harm during circumcisions

Balder Blog 28 juni 2012 - Norges Centerparti vil også forbyde genitial lemlæstelse (omskæring) af drenge

Hammersmeden 15 juli 2012 - Merkel vil tvinge tyskerne til at acceptere den jødisk/muslimske penislemlæstelse

Kristeligt Dagblad 2 juli 2012 - Det tyske folk har en anden holdning til omskæring end deres politiske og religiøse ledere

Hammersmeden 26 juni 2012 - Domstol i Tyskland forbyder religiøs omskæring af muslimske og jødiske drengebørn

Hammersmeden 2 februar 2012 - Holland: Ytringsfriheden under angreb fra Kristne-zionister - Regering: ytringsfrihed vigtigere end holocaust… (+ Mere Micha Kat)

Balder Blog 8 september 2011 - Explosive Danish research: Circumcised males and spouses - higher risk for bad sex life (Morten Frisch)

Balder Blog 7 december 2009 - USA lovforslag: Omskæringslobbyen vil rutinemæssigt omskære alle amerikanske drenge

Balder Blog 3 december 2008 - Omskæringsdebatten der blev væk - Et amputerende fællesskab

Balder Blog 19 november 2008 - Hollandsk video med engelske undertekster - Mother, why was I circumcised? + Video Martin Krasnik forsvarer kønslemlæstelse i Deadline

Balder Blog 4 december 2008 - Omskæring - Forræderiske præster: Kathrine Lilleør i seng med fjenden

Balder Blog 17 november 2008 - Omskæring - Forræderiske præster: Dansk Folkepartis Jesper Langballe forsvarer nu omskæring af drengebørn (Her også en oversigt med links til blogs der omtaler problematikken)

Balder Blog 25 august 2007 - Norge - Jørgen Lorentzen: Rituel omskæring af drenge en bestialsk skik der bør forbydes (Med citater fra Lexner, Blum, Krasnik, etc. Video lavet af omskæringsoffer og meget mere - Psykologisk baggrund bag betydning af blodritualer)

 


Print Post