'Antinazismen er ikke bare en del af af det humanistiske projekt, men simpelthen dets flagskib'

 
  Jack Kornbeck

Jeg læste overskriften til artiklen i Kristeligt Dagblads internetudgave, og købte efterfølgende avisen for at kunne læse hele artiklen. Og jeg er glad for at jeg tog mig den umage.

Juristen Jack Kornbeck har begået en genial artikel, en artikel som fortjener videst muligt udbredelse, og som bør distribueres til alle landets folkeskoler, og ikke mindst vedhæftes alt undervisningsmateriale der deles ud omkring 'Auschwitzdag', den årligt tilbagevendende mindedag om 'Krystalnatten', og andre dage hvor man minder Anden Verdenskrig.

Desværre kan jeg kun bringe uddrag:

Den antinazistiske tro på, at nazismen er enestående i sin ondskab, rummer den betænkelige implikation, at verden kan deles op i de gode og de onde, idet nazisterne er de onde, og vi andre er de gode. Bag denne skelnen ligger den selvfede humanisme, som vitterlig tror, at mennesket er godt af natur, og som har glemt arvesynden

[..]

Nazismen dyrkes så godt som udelukkende som antinazisme. Antinazismens doktrin er en herskende doktrin, og den er ganske enkelt ulidelig og fuldstændigt uforståelig, indtil man aner sammenhængen.

  (Billeder tilføjet af Balder)
 
  Australske indfødte skudt som hunde
   
 
  Tasmanians completely exterminated in one lifetime by Europeans
   
  Holocaustvoldtægt i USA
  Øverst ses Sue Klau i færd med psykisk voldtægt af små børn. I stedet for at lege med uskyldige dyrefigurer, skal de små børn lære at identificere sig med et holocaustoffer. Lige som Sarkozy forestillede sig det.
 
 

Kunst og Sjæl: Skolebørn i hele Texas og Oklahoma har dekoreret sommerfugle som del af museets lektieplan om holocaust.

Projektet skal minde om '1,5 millioner myrdede jødiske børn'. Man kunne vel spørge sig om det for amerikanske børn måske kunne være mere passende at minde de myrdede indianske børn eller negerslaverne. Men nej, ifølge de jødiske hjernevaskere der står bag dette tiltag, er det vigtigste man kan lære her i verden uanset national historie, religion eller etnisk herkomst, at lære om jødernes holocaustfortælling. Læs den syge historie her.

 
  Hjernevask: Børn påduttes ansvar
 

Peter Buhrmann, forstander på Højskolen Østersøen i Aabenraa i Kristeligt Dagblad: 'Hvis læren fra Auschwitz skal gives videre til børn, er det vigtigt, at fakta ledsages af følelsesladede fortællinger og provokerende kunst, siger historikere

Når de kommende generationer skal lære om holocaust, spiller personlige beretninger, ekskursioner til koncentrationslejre og kunstværker, der vækker kvalmen over Andens Verdenskrigs folkemord, en langt vigtigere rolle end historiske fakta. Mere

Men på overfladen tager den sig yderst gådefuld ud, for hvad kan meningen være med den? Der findes ingen nationalsocialisme i dette land, der udkommer ikke bøger, tidsskrifter eller dagblade af nazistisk observans, som man kan opponere mod eller abonnere på, og Danmarks Nationalsocialistiske Parti kan man ikke stemme på.

På overfladen kan det se ud, som om det at være antinazist i Danmark er at sparke til en dør, der er åben. Men vi har doktrinen og kan ikke blive fri for den, fordi den tjener nogle væsentlige formål.

[..]

Citatet bringer os lige ind i antinazismens hjerte, som er troen på, at nazismen er enestående i sin ondskab og destruktivitet.

Det er nazismen aldeles ikke.

Der findes ingen bestanddel i nazismen, som savner sidestykke i tiden før og efter. At efterforske alverdens politiske uhyrligheder og kriminelle overtrædelser lader sig ganske enkelt ikke gøre.

MEN DET ER DOG i det mindste en pærenem opgave at påvise, at nazismen ikke på nogen måde er enestående. Der findes næppe noget mere effektivt folkedrab end Storbritanniens så godt som fuldstændige udryddelse af den indfødte befolkning på Tasmanien, og der findes ikke noget folkedrab, der talmæssigt blot tilnærmelsesvis nærmer sig drabet på Nordamerikas indianere (en kilde opgør for USA's vedkommende tallet til 90 millioner dræbte), og når det gælder forfølgelsen af og drabet på politiske modstandere, indtager sovjetkommunismen sikkert førstepladsen.

[..]

Antinazismens grundpostulat, at nazismen er enestående i sin ondskab, er således i bund og grund en usand påstand.

Her er tale om den rene og skære mytologi, og den hævdes med den stædighed, som mytologier hævdes med, en stædighed, som rationel argumentation og erfaringens vidnesbyrd preller af på.

Den antinazistiske doktrin hverken kan eller vil opgive denne mytologi, den har sin eksistens og eksistensberettigelse investeret i den. Den er lige så afhængig af nazismen, som nazismen selv var det.

[..] Antinazismen er ikke bare en del af det humanistiske projekt, men simpelthen dets flagskib.

Den europæiske humanisme er nu sine 500 år gammel, og den voksede sig stærk i populærvidenskabens århundrede (af nogle kaldet ' oplysningstiden').

De seneste 200 år banede den sig frem til at være ledende og lånte tidsånden sin farve.

Det er dens tro, at mennesket fundamentalt set er godt og udstyret med den formåen, der skal til for at skabe en god verden. Bondevisdom og arm fromhed mente ellers at vide, at mennesket har en ond natur, og at verden derfor hjælpeløst er i det onde.

[..]

DE TO STORE humanistiske projekter i det 20. århundrede var kommunismen og nazismen. De var begge antikristne, kommunismen i ateismens form, nazismen i hedenskabets form, et rodsammen af mytologisk ragelse. At Adolf Hitler var den mest antikristne leder, Europa i kristen tid har haft, er der ikke den fjerneste tvivl om.

De to systemer havde begge troen på, at det onde kunne udpeges og elimineres, og at de gode således også kunne udpeges, og de havde hvert sit tusindårsrige.

[..]

Nu hvor de begge er sunket i grus, styrer humanismen os mod et nyt tusindårsrige (det antinazistiske), der også er forbeholdt de gode, nemlig internationalisterne, kapital-og socialhumanisterne, folk med upåklagelige mellemfolkelige akkreditiver, mens de onde folk, der er kristne, nationale og traditionsbundne, pænt må blive uden for det globaliserede paradis.

Således er giftstoffet i nazismens og antinazismens doktrin af ganske den samme kemi. Når man opererer med begrebslogikken de onde kontra de gode, så afsætter dette uvægerligt selvretfærdighedens og skinhellighedens gift.

Forholdet mellem nazismens og antinazismens doktrin er således ikke noget modsætningsforhold, men et slægtskab.

Dermed er det klart som dagen, hvad vi har med at gøre. Antinazismen er ikke bare en del af af det humanistiske projekt, men simpelthen dets flagskib.

Jack Kornbeck, Vanløse, er cand.jur.

Ovenstående uddrag er fra Kristeligt Dagblad [papirudgaven] 9 oktober 2012 - Fri os for antinazismens ulidelige doktrin - Skynd Jer hen til kiosken eller betal de 19 kr. det koster for et uge-abonnement på Kristeligt Dagblad - Det er alle pengene værd

Mere Jack Kornbeck om det samme tema:

Kristeligt Dagblad 30 juli 2012 - Forsagelsen er hjertet i krigen mellem kristendom og humanisme - Jack Kornbeck

Tidehverv, årg. 82, 2008, nr. 4, april, s.63-64 - Nietzsche og Danmark (Jack Kornbeck - 2001)

Jyllands-posten, 20 juni 2001 - Tysk nazisme og dansk kulturradikalisme vokser på den samme rod, nemlig Nietzsches lære [ikke online på JP]

Relateret:

Balder Blog 21 juni 2012 - FN Migrationschef, Goldman Sachs bestyrelsesmedlem og Bilderberger Peter Sutherland: EU skal underminere nationernes homogenitet

Balder Blog 13 september 2011 - Holland: Christian Zionist MP Joel Voordewind demands punishment for offending Israel and Jews

Balder Blog 4 februar 2011 - Holland: Zionisten Ronald Maurice Naftaniel, CIDI formand og multikulti-advokat skal vidne i sag om Islamisters holocaust-karikatur

Balder Blog 2 februar 2011 - Hollandske Jøder vil straffe ‘holocaustbenægtere’ med lynjustits ’som spritbilister og fodboldbøller’

Balder Blog 12 marts 2010 - Psykisk voldtægt i England: Skolebørn i tårer; truet med tvangsfjernelse som led i holocaustundervisning

Balder Blog 29 januar 2010 - Peter Eyre: Hvor mange andre holocaust har der været, og hvorfor bliver de ikke mindet?

Balder Blog 27 januar 2010 - EU: Morten Kjærum vil udnytte ‘holocaust undervisning’ til at fremme menneskerettigheder version EU

Balder Blog 30 oktober 2009 - Sublime Jesper Bacher forklarer revselsesrettens fundamentale betydning

Balder Blog 7 maj 2009 - Ved hjælp af Holocaust skal demokratiet afskaffes - EU vedtager særlov for at standse EU modstandere

Balder Blog 26 januar 2009 - Spanien: Catalonien aflyser Auschwitzdag

Og DIIS forskeren Anders Otte Stensager der foretrak at nærme sig sandheden, fremfor hovedløst at gentage propagandamyterne:
Balder.org 7 maj 2008 - Dansk holocaustforsker afviser påstanden om 6 millioner dræbte Jøder under Holocaust

Balder Blog 10 maj 2007 - Josef Kraus fra det tyske lærerforbund giver Zentralrat der Juden præsident Charlotte Knoblauch fingeren (Lærere protesterer mod endnu mere holocaust hjernevask)

Balder.org 6 februar 2007 - Der Spiegel: Nu stop for holocaust bedrageri med pædagogisk sigte

Balder Blog 24 januar 2007 - Østrigsk avis indrømmer nu at regeringspublikation lyver om koncentrationslejren Mauthausen [Ikke kun 20 overlevende ud af 577 indsatte, men kun 9 dødsfald under de 577 indsatte. Altså en dødsrate ikke på 95 % men på 1,6 %]

Balder Blog 17 februar 2008 - Frankrig: Sarkozy traumatiserer franske skolebørn med holocaustpropaganda

Balder.org 1 oktober 2007 - Gymnasieelever der søger på Cyklon B (Zyklon B) bliver forført til holocaustbenægtelse

Balder Blog 25 juli 2007 - Mere multikulturelt vås til indoktrinering af skolebørn - Interview med Annette Winther

Balder Blog 25 juni 2007 - Abortmodstand: Katolsk præst Johannes Lerle dømt et års fængsel for holocaust-benægtelse

Balder Blog 4 juni 2007 - Gilad Atzmon: Holocaustreligionen lige så så gammel som Jøderne selv


Print Post