Til Deres information: på Balder Blog finder man ofte hurtigt ekstra små detaljer ved at muse over linkene.

Byrådet i London har annonceret at det vil fjerne et vægmaleri lavet af maleren Kalen Ockerman. Byrådet har taget denne beslutning efter klager over værkets angivelige antisemitiske karakter, fordi det siges at forestille jødiske bankfolk som sidder og spiller Matador på et bord bestående af nøgne slaver.

Enemy of Humanity - Vægmaleri af Kalen Ockerman - Mear One | klik billedet for at forstørre
 

Kunstneren Kalen Ockerman selv siger at maleriet handler om 'klasse og priviligerethed'.

Times of Israel: Et vægmaleri som er malet på en væg i Østlondon som viser jødiske bankfolk som tilsyneladende udnytter sorte mennesker skal fjernes efter klager over at det har 'antisemitiske undertoner'.

 
  Vægmaleri af Chris Ripke efter mordet på Theo van Gogh. Fjernet af politiet - fordi det kunne støde Muslimer.
Wim Nottroth protesterede og blev arresteret! Opildnende tekst??
Provokerende for muslimer! Hans vægmaleri blev sprøjtet væk på borgmesterens befaling.
Journalisten Mireille der filmede seancen blev senere tvunget til at slette en del af optagelserne. Mere: Theo van Gogh myrdet af islamisk fanatiker
 
  Chris Ripke 'Thou Shallt Not Kill'
Wim Nottroth Arrested

Byrådet af Tower Hamlets som er en del af London, har tilkaldt politiet som efter sigende har givet ejendommens ejer 28 dage til at fjerne maleriet.

Vægmaleriet, som bærer titlen 'Freedom for Humanity', forestiller en flok erhvervsmænd som er i gang med at tælle penge på et Matadorbræt, som ligger på ryggen af mørkhudede mænd. Det er malet på en privat ejendom. Læg i øvrigt mærke til, at Matador på engelsk hedder Monopoly.

Kalen Ockerman som er bosat i Los Angeles bekræftede at nogle af bankfolkene var Jøder men sagde at vægmaleriet ikke var antisemitisk.

'Mit vægmaleri handler om klasse og priviligerethed', skrev han på sin Facebook-side, og lagde en video på YouTube som viste værkets skabelse. [lidt længere nede]

Jøder og Anglos

Bankfolkene består af Jøder og hvide 'Anglos'. Af én eller anden grund siger man at jeg er antisemit, hvad jeg helt sikkert ikke er. Det som jeg er imod er klasser.'

Ockerman, som er født i 1971 i Santa Cruz, Californien, og som er bosat i Los Angeles, arbejder under navnet 'Mear One'. På hans hjemmeside som lige nu viser vægmaleriet på forsiden kan man læse at han er blevet beskrevet som 'Graffitiens Michelangelo' og 'Hip-Hoppens Salvador Dali', og at han af mange anses som Los Angeles' mest talentfulde graffitikunstner.

Borgmesteren af Tower Hamlets; Lutfur Rahman, sagde at hun 'deler bekymringen' over at vægmaleriet er antisemitisk, og at det 'udbreder antisemitisk propaganda om konspiratorisk jødisk dominans af finansielle og politiske institutioner' (II), rapporterede The Jewish Chronicle.

Vægmaleriet som blev malet i sidste måned på en mur i Hanbury Street i Brick Lane 0området, i det som nu er et overvejende muslimsk del af Østlondon, som en gang var centrum for det jødiske samfund fra den sidste del af 1800 tallet indtil midten af 1900 tallet.

Mear One - NWO: The Enemy of Humanity HD (Official Video) | YouTube
Stop motion video with Mear One painting a thought provoking mural in London Sept 2012. Sparking conversation and debate ... produced by: Roger L. Griffith - Music by: Nosaj Thing
 

Jøde: Som i det Tredje Rige

 
  Den zionistiske tosse Pamela Geller foran en af sine plakater hvor man kan læse mellem linjerne, at Jøderne er civiliserede mens Araberne er vilde dyr. Det var lovigt i NY. Mere på Uriasposten. Læg især mærke til kommentar fra Lars Findsen på Crack | Her kan du læse hvad Steen fra Snaphanen ønsker sig i Julegave.

Et mellem af det lokale byråd, som har boet længe i Østlondon; Peter Golds, bad politiet om at overveje at forfølge Ockerman under hatespeechlovene [Balder: som hans jødiske stammefæller har fabrikeret]. 'Da jeg så vægmaleriet blev jeg chokeret.

Det ligner i en frygtelig grad den propaganda man brugte i Det Tredje Rige i Nazityskland', sagde Goldman ifølge Daily Mail. 'Det er intenst racistisk og har oprørt en masse mennesker'.

Borgmester Rahman sagde at hun havde modtaget 'et antal klager over at vægmaleriet indeholder antisemitiske billeder. Jeg deler denne bekymring.

'Om det ikke er med vilje eller på anden måde, viderefører billederne af bankfolk antisemitiske billeder om konspiratorisk jødisk dominans af finansielle og politiske institutioner, ' ifølge Daily Mail. Jeg har beordret mine betjente til at gøre alt hvad de kan for at sørge for at dette vægmaleri bliver fjernet.'

 

 

Opdatering 7 oktober 2012 - BBC video: Kunstværket er blevet vandaliseret af nogen som har spraymalet navnet på den jødiske terrororganisation Hagana på det - Interview med Mear One - Ockerman

'Anti-Semitic' Kalen Ockerman - Mear One Mural in London depicting Jewish bankers to be removed | YouTube

BBC: The removal of a mural in east London has been ordered by the local council following complaints that it is anti-Semitic. The work, by American artist Kalen Ockerman, appeared in Brick Lane three weeks ago. Tower Hamlets Council has now ordered that it be painted over.

Alice Bhandhukravi spoke to Azmal Hussein, owner of the wall, David Glasser from the Jewish Museum of Art, local art curator Stephen Stapleton and Mr Ockerman, who said his artwork was not targeting Jews.

 

Kilde:

The Times of Israel 6 oktober 2012 - London council set to remove ‘anti-Semitic’
mural showing Jewish bankers

Website MearOne.com - Hvor der er flere umiddelbart ret imponerende kunstværker som videosekvens.

Relateret:

PressTV 7 oktober 2012 - UK hypocrisy over free speech revisited

Daily Mail 5 oktober 2012 - Banking protest mural resembling Nazi anti-Semitic propaganda to be removed from East End

Slate 28 september 2012 - Hate-Speech Hypocrites - How can we ban hate speech against Jews while defending mockery of Muslims? (William Saletan)

Balder Blog 2 september 2012 - England: Patrioten Philip Horn arresteret for at rose Anders Behring Breivik på Facebook (+ Norsk transskription av "slutbemerkningerne" - Anders Behring Breivik Oslo Tingrett den 22.6.2012)

Balder Blog 20 oktober 2011 - USA - Sort skolelærer Patricia McAllister fyret for kommentar under Occupy Wall Street

Balder Blog 3 oktober 2011 -England: Multikulti-vanvid - Særlige trafikregler for udvalgt minoritet - Jøder får egne trafiklys + Video Puk Damgaard blandt ortodokse Jøder i Israel (18 dec 2011) + Ultra-ortodokse chikaner 8 årig pige (27 dec. 2011)

Balder Blog 10 august 2008 - Jyllands-Posten længe om at vågne - dødstrusler mod ‘antisemitisk’ fransk tegner Siné

Balder Blog 30 juli 2008 - Frankrig: LICRA Jødisk ‘anti-racistisk’ organisation trækker Charlie Hebdo bladtegner Maurice Siné i retten

Balder.org 10 juni 2008 - Jewish Involvement in Immigration and Hate Speech Legislation - Britain


Print Post