[Video længere nede:] Den 2. oktober 2012 talte Jared Taylor, redaktør af American Renaissance (www.AmRen.com) på Towson University, efter invitation fra en kommende Hvid studenterunion, som vil blive den allerførste i USA, hvor der i forvejen er i titusindvis af sådanne studenterunioner for Afro-Amerikanere, Asiater, Østasiater, Jøder, Puertoricanere, Hispanics, etc.

Taylors præsentation fik mig til at tænke på blandt andet Morten Uhrskov Jensens vandtætte, detaljerede tørre og sobre fremlæggelse af den problematik som han behandler i sin bog Indvandringens Pris.

Jared Taylor at Towson University: The Case for White Identity
 

F.eks. på ét enkelt universitet: to organisationer for Sorte, én for Jøder, og én for Hispanics! Men nu der er tale om at oprette en Hvid studenterunion, så er der stor opstandelse, snak om racisme, hvide supremacister, diskrimination, osv.

Taylor argumentere for at hvide studenter i USA, og hvide Amerikanere generelt, har legitime etniske interesser som der er værd at forsvare. Han påpegede også at etnisk diversitet ikke er en styrke, men en kilde til spændinger og konflikt.

 
Matthew Heimbach
Ordstyrer
- Towson University 2012
 

I de første minutter af det ca. 30 minutter lange foredrag inden publikumsdiskussionen lægger Taylor ud med et uhyggeligt antal grusomme fakta om den systematiske og organiserede forskelsbehandling af amerikanere af europæiske herkomst til fordel for så godt som alle andre befolkningsgrupper og sågar i forhold til nyankomne indvandrere.

Nogle minutter ind i Taylors foredrag var jeg flere gange fristet til at stoppe videoen fordi den opsummering af uretfærdigheder som begås mod 'Hvide', som det stadigvæk officielt hedder i USA, hvor racekriterier anvendes i stor stil i alle mulige sammenhænge, og hvor ordet 'Hvide' derfor ikke er tabu som her i landet, var næsten for meget til at holde ud..

Heldigvis kunne jeg tæmme mit indre raseri, og så jeg foredraget og videoen færdig.

Taylors fakta står uimodsagt, og jeg mindes ikke en gang nogen forsøgte at så tvivl om dem. Det samme gælder hans argumentation som er ét hundrede procent vandtæt. [min tekst fortsætter under videoen]

Jared Taylor at Towson University: The Case for White Identity | YouTube
Jeg skal gøre opmærksom på, som det også kan høres i videoens begyndelse, at der åbenbart er nogle ballademagere til stede, som prøver at forstyrre foredraget, f.eks. ved at sidde og snakke i små grupper etc. De blev dog holdt nede, men ind i mellem gør dette det en smule sværere at forstå talen. Til allersidst efter det hele er slut forsøger en flok bøller at bryde ind. Så tune ind, og koncentrer dig på at høre debatten!

[fortsat]

 
Official - Towson University 2012  

Selv om debatten i USA, hvor racebegrebet nogenlunde udfylder den plads som begrebet 'Muslimer' eller 'indvandrere fra tredje verden' har i Danmark, føres ud fra andre præmisser end herhjemme, er analogierne i debatten dog mange.

Som sagt håndteres dette racebegreb af de fleste officielle instanser i USA, og det er blandt andet på baggrund af dette officielt registrerede racebegreb, at man implementerer blandt andet den institutionaliserede diskrimination mod hvide, som går under navnet, 'positiv særbehandling', på amerikansk 'affirmative action', på baggrund af individers officielt registrerede race.

Taylor nævner et eksempel: Af én eller anden grund falder Egyptere i USA under den hvide race på amerikansk 'Caucasian', eller 'White', og en Egypter bosat i USA som var meget mørkhudet, havde klaget over at være klassificeret som hvid, fordi han ville have uendeligt meget nemmere ved at få en studieplads på et universitet og andre fordele, hvis han blev indekseret som sort.

 
  Sur og aggressiv sort publikummer
   
 
  Publikummer med spørgsmål
 
  Publikummer med spørgsmål

Taylor fortæller også, at disse racekriterier bruges til fordel for selv helt nye indvandrere, som har langt lettere ved at komme ind i mange uddannelsesprogrammer, end en indfødt amerikaner hvis familie i generationer har været med til at opbygge landet. Det samme gælder på andre områder. Taylor kommer med nogle hårrejsende eksempler på hvordan ikke-hvide, individer og firmaer får fordele efter et officielt pointsystem, hvor etniciteten, eller 'racen' spiller en vigtig rolle.

Et firma ejet af en hvid kan måske udbyde til laveste pris, men et lidt dyrere firma, som har ansat et bestemt antal Sorte, Asiater, Hispanics etc. får bonuspoint; og dermed entreprisen fra det offentlige. I visse byer er 65% af jobbene som buschauffør optaget af ikke hvide, og det er som Taylor pointerer, ikke fordi Hvide ikke står i kø for disse jobs også.

Lyder det utroligt? Blot se hvordan man allerede diskriminerer i Danmark. Først og fremmest mod mænd, men selvfølgelig også på mange andre måder, for eksempel ved tildeling af bistandshjælp og pensioner. Og også i Danmark er der kvotesystemer til fordel for indvandrere på arbejdspladsen. Mange steder forsøger man at få det bedste ud af denne tvangs 'etnificering', ved snarest muligt ansætte en Vietnameser eller to, eller en anden Asiat, eller en Polak, for at slippe for at skulle ansætte en Somalier eller en Araber... Dette er et velkendt fænomen på danske arbejdspladser...

Ok, jeg kunne blive ved og ved med at huske pointer fra videoen, men se den selv, dette er virkeligt et guldkorn.

Efter præsentationen er slut er der spørgerunde, hvor hovedsageligt en del sorte kommer med spørgsmål, som Taylor hver gang forstår at besvare, og ikke lod sig provokere af nogle af de hårrejsende og platfodede ting der blev sagt, af nogle,... Nå jeg må hellere overlade det til beskueren at komme med sin egen diagnose.

 

Efterspil:

Jared Taylor- White Student Union's First Event | YouTube | Towerlight
 

Relateret:

American Renaissance - AmRen- Website

Towson University White Student Union (WSU)

Towson University White Student Union: Jared Taylor to speak at Texas A&M University at 8 p.m. on October 23, 2012 - The Facebook event for it can be viewed here.

Matthew Heimbach is a Southern nationalist activist, frequent guest on the SNN podcast, organiser of the Towson University White Student Union (WSU) and the former leader of the Towson University chapter of the Youth for Western Civilisation. In this interview he talks about the WSU’s first major event, the recent on-campus presentation by Jared Taylor. Heimbach addresses the major points that Mr Taylor made in his presentation, student reactions, the general lack of self-hating Whites at the event and then discusses two projects that the WSU has planned.
Towson University White Student Union - Podcast - Matthew Heimbach On Jared Taylor Speaking At Towson University

Balder.org december 2005 - Racisme og kampen mod indvandringen - En provokerende diskussion omkring racismebegrebet (af Balder)

Balder Blog 21 oktober 2011 - TeutonicWarriorChick: The Mantra - Amerikansk skønhed protesterer mod systematisk folkemord på hvide mennesker

Balder Blog 18 april 2012 - Jødisk racisme på USAs universiteter: Hvide betaler hele prisen for ‘positiv særbehandling’

Balder Blog 14 august 2011 - Britisk historiker David Starkey om raceuro London: Hvide smittet af sort bandekultur

Balder Blog 24 september 2011 - Banebrydende ny dansk forskning: Store genetiske forskelle mellem aboriginer og hvide

Balder Blog 10 august 2011 - England: Kendt skolelærer/forfatter: Urolighederne handlede om race. Hvorfor ignorere fakta?

Balder Blog 14 april 2011 - Tjekkiet: Etniske spændinger stiger efter bølge af racistisk motiverede sigøjneroverfald på hvide

Balder Blog 20 marts 2011 - Interessant vinkel på Obama, Gaddafi og Libyen fra den sorte ekstremist Louis Farrakhan

Balder Blog 16 febrar 2011 - England: Thilo Sarrazin foredrag på London School of Economics aflyst pga. trusler fra rødfascister

Balder Blog 23 juni 2010 - Associated Press: Under halvdelen af nyfødte i USA er hvide

Balder Blog 18 november 2009 - Scotland Yard afslører at 92% af alle gruppevoldtægtsmænd i London er ikke-hvide

Når 'racisme' forener !
Balder Blog 17 oktober 2009 - British National Party får uventet støtte fra jødiske kredse i racismesag

Balder Blog 15 august 2009 - Fransk fodbold - Bernard Kouchner jogger i spinaten: Hvor er de hvide spillere?

Balder Blog 12 juli 2009 - England: Nye regler for politiet - Muslimer skal skånes for ‘hate crime’ forfølgelse

Balder Blog 1 januar 2009 - Pastor David Mannings revser Obama-elskere og sorte i almindelighed

Balder Blog 15 december 2008 - Australien: Diskrimination mod hvide mænd ophøjet til lov

Balder Blog 1 juli 2008 - Regeringsrapport fra England - Hvide børn mest udsat for mobning

Balder Blog 12 december 2006 - Sort amerikansk præst Jesse Lee Peterson bekræfter dobbeltmoral omkring racisme

 


Print Post