Fejl. Jeg kom til at kalde programmet for Horisont. Det skulle have været Dags Dato.

Igen et skamløst eksempel på tilsvining af hele den nationale fløj, hvor billeder af vidt forskellige personkredse og hændelser blandes sammen i én pærevælling af løgagtig propaganda med udtalelser fra så at sige alle de venstreorienterede fraktioner.

Billeder fra vanvittige indvandrere i Gellerup og vilde venstreekstremister præsenteres
som om det er højrefløjsbøller der agerer. Man undlader ikke en gang igen at referere til den latterlige Cafe Oskar episode, der nu har været malket i to år, selv om koen hverken har yver eller kød på kroppen tilbage. Også den gamle schlager om PET-rapporten blev fremført igen, og også Chrysantemumsbomben kunne bruges én gang til.

Hele skidtet kan ses via en podscast fra TV2. Dags Dato som Podcast
Download i MP4 format 90 MB (højreklik og vælg gem destination som)

Jeg vil fra nu af kalde Poul Erik Skammelsen for Poul Erik Skammeligsen

Her en kommentar fra SIAD

PET-propaganda i Dags Dato

Dags Dato d. 12. nov. på TV2, omhandlede højreekstremismen i Danmark, deriblandt nazisterne. I et indslag om PETs højrefløj vises et glimt af SIADs demonstration i Gellerup, og før og efter indslaget vises heilende nazister fra Svendborg demonstrationen.

Enten følger TV2s vært, Poul Erik Skammelsen (P.E.S.) den ekstremistiske venstrefløjs oplysningsorganer som Demos og Redox ukritisk, hvilket i sig selv er en skam for enhver journalistisk tankegang, da man selvfølgelig burde have kildekritik, eller også er P.E.S. ude i et politisk ærinde, hvilket vil klæde TV2 endnu dårligere. Vi kræver en rettelse af TV2 Dags Dato

For 117. gang: SIAD er ikke højreorienterede eller højreekstremister. Vi har intet ønske om at være med til at fordele danskernes skattekroner i statsbudgettet. Vi er en upolitisk forening, der har omdannet os selv til et enkeltsagsparti med ét formål: At stoppe islamiseringen af Danmark. Vi består af mange forskellige, demokratisksindede mennesker og kan derfor hverken kaldes venstre-, midter- eller højreorienterede. Når vi demonstrerer, er det til værn for vores demokrati, ligestilling mellem kønnene og ytringsfrihed, og for at vores Grundlov skal overholdes.

Afsendt klage til TV2

Dags Dato d. 12. nov. på TV2 omhandlede højreekstremismen i Danmark,
deriblandt nazisterne. I et indslag vises et glimt af
SIADs demonstration i Gellerup, og før og efter indslaget vises heilende
nazister fra Svendborg demonstrationen. Læs mere hos SIAD

Fra skandaleudsendelsen Dags Dato 13 november 2006

Redox Führeren Jonas jensen vil ikke fotograferes med ansigt, men han citeres. Demos Erik Jensen har svært ved at være lige begejstret som journalisten tilsyneladende er. Det kunne godt ses som et udtryk for at han også selv udmærket er klar over at det her højrefløjs problem hovedsageligt eksisterer i hovederne på venstrefløjshumanister af forskellig beskaffenhed. jeg har på fornemmelse at selv Erik Jensen er lidt træt af at skulle tages til indtægt for alt det spin der laves om højrefløjen og muligvis inderst inde har et mere nuanceret syn på sagen. Det ville også være mærkeligt hvis en rimelig intelligent person ikke efterhånden kan se det modsætsningsfulde i at bekæmpe Danske reaktionære, for at nogle endnu mere reaktionære kvindeforagtende og voldelige fra Mellemøsten kan komme til. Men det er altid svært at indrømme at der er kommet sprækker i det der har været ens verdensbillede gennem det meste af et liv, så han hænger nok ved et stykke tid i nu, men som jeg kunne fornemme, uden særligt enthusiasme.

Udsendelsen præsenteres på en måde og i et hæsblæsende tempo med genbrug af de samme billeder vi har set en 10 til 20 gange i det forløbne år, og minder troligt meget om et vist amerikansk sensationsprogram hvor en journalist med menneskets mest onde og hævngerrige stemme rapporterer om biljagter og livsvarig indspærring af endnu en forbryder. En serie der drypper af had og menneskeforagt, og promoverer en form for apartheid verden endnu ikke har set magen til noget sted i verden skellet mellem "de gode", og "de onde". Og skellelinjen er meget nemt her: det går mellem de pæne borgere der overholder loven, og dem der ikke gør. Lov og moral er her gået op i en højere enhed, der har sine paralleller i de jødiske og muhamedanske lovreligioner.

En skamTV2 ikke var mere tydelige i deres hentydninger til de forskellige bevægelserman forsøgte at få ram på, så man kunne sagsøge den flok lavpandede TV-smørere for deres stinkende modbydelige propaganda. Nu er jeg da ikke i tvivl længere. TV2 er fuld ud lige så slem som DR. Det kan være de er lidt mindre kritiske overfor USA end DR er, men ellers er der ingen forskel.

Hele skidtet virker så afskyvækkende på mig, at jeg er tilbøjelig til at synes det modsatte af alt andet som pågældende fremfører i fremtiden. Det er rent hadpropaganda for fuld udblæsning. En propagamda fra et overmægtigt medie, hvor den jævne dansker ikke har skyggeen af en chance for at komme med sin version af historien. Det er den slags provokationer der får folk til at blæse på det hele og råbe "Sieg Heil". Forrådt af deres landsmænd, og af demokratiet.

Men det er måske meningen, at en sådan højrefløj skal manifestere sig, således at man kan bruge det som et middel til at holde Dansk Folkeparti i skak? Ligesom Amerikanerne nærmest var med til at oprette Al Kaida, og ligesom Israel var med til at oprette Hamas eller var det Hizbollah, som modvægt mod den mere moderate del af det palæstinensiske samfund? Er det en officiel strategi man har i EU, at "ekstreme højrefløjsbevægelsers" dannelse skal stimuleres og de eksisterende gøres mere synlige, til skræk og advarsel?

Hvad fanden rager det Skammeligsen og Co. om Jonni Hansen holder fest i Sdr. Lokums forsamlingshus, så længe han rydder op efter sig og ikke laver overlast?

Se i øvrigt på Balders egne optagelser af voldelige venstrefløjsfolk, Odense Badstuen, på bopælen, Moses Hansen, Fredericia, for bare lige at tage dem jeg husker. Jeg var også vidne til balladen i Svendborg, hvor rødfascisterne bar en stor del af skylden, sammen med politiets feje leften for den røde overmagt.

Ingen af episoderne har haft nogen særlig slemme konsekvenser eller stor intensitet, og ved siden af de traditionelle venstrefløjsballade på Nørrebro har det været den rene børnehave. Jeg har endnu aldrig hørt at højrefløjen kæmpede organiseret mod politiet, sådan som venstrefløjen har for vane.

Skammeligsen har produceret et af årets mest skammelige programmer. En skam, for ind i mellem har han kunne præstere et godt stykke arbejde. Det er ikke til at forstå at en respekteret TV mand kan fornedre sig så meget ved at lave et så særdeles ulækert stykke makværk som det jeg har været vidne til i dette program.

Jonni Hansen fortjener mere respekt for sin ligefremme optræden, end journalisterne fortjener for resterne af deres ærlighed.

Men sådan går det jo hver gang en ny totalitær bevægelse kommer til magten. Det sker gerne efter en periode af magtsmisbrug, undertrykkelse, løgn, bedrag og svig.

Jonnis chancer bliver bedre dag for dag, og han skal ikke gøre noget særligt for det.

Det klarer TV2 og DR helt på egen hånd.


Aktuelt: Uriasposten analyserer de nye forsøg på ved statistisk manipulation og målrettet selektiv dataindsamling at fastholde påstanden om den hvide danskers racisme mod "minoriteter":

Uriasposten 13 november 2006 - Gratisavisen Dato gengav Enhedslistens dagsorden, der baseres på halve sandheder

Relateret:

Balder.org 13 november 2006 - Skandaleudsendelse fra DR; forherligelse af venstreekstremister - Cafe Oskar

Opdateringer:

Uriasposten 16 februar 2010 - Danmarks Radio, sidste onsdag: om voldelige højreradikale og ikke-voldelige venstreradikale

Uriasposten 13 februar 2010 - Århus Stiftstidende “ønsker at være neutral i konflikten mellem politisk ekstreme grupper”

Balder Blog 13 februar 2010 - Holland: Efterretningstjeneste advarer mod AFA venstreekstremister

Balder Blog 21 december 2009 - Tyskland: Bundeskriminalamt (BKA) advarer mod venstreekstremistiske brandattentater

Balder Blog 14 april 2009 - Tyskland: Politiet advarer politikere og medier mod at gøre højreekstremister til syndebukke

 


Print Post