Røg stiger op fra besætternes base Camp Bastion - 6 WMD's uskadeliggjort
 


Prince Harry

 
  Chris Stevens i lighuset - Han skulle angiveligt have fået samme behandling som Kolonel Gaddafi inden han døde

Kabul - Tyve afghanske frihedskæmpere viste både deres snilde og mod, da de på trods af de amerikanske NWO-troppers enorme tekniske overlegenhed, formåede at snige sig ind på én af besættelsesmagtens baser; Camp Bastion, hvor de formåede at ødelægge hele seks af amerikanernes kampfly, beskadigede to andre, samt uskadeliggjorde tre tankanlæg og seks hangarer.

Besættelsesmagten indrømmede at skaderne er af et hidtil uset omfang.

De snarrådige afghanske 'Snaphaner' havde iført sig amerikanske NWO-uniformer for uhindret at kunne nærme sig den amerikanske base, som de derefter angreb med raketter.

Også den britiske NWO-repræsentant; prins Harry, den nu 27 årige søn af en indtil da helt ukendt anorektisk golddigger, som senere skulle blive kendt som 'Lady Di' og den britiske tronfølger Prins Charles, var nær ved at blive ramt.

Det oplyses ikke om Prins Harry bar den Nazi-uniform som han ifølge nogle kilder foretrækker i fritiden, frem for den lidt mindre moderigtige britiske variant, da han og hans kumpaner måtte tage benene på nakken for at slippe for de afghanske modstandsfolks retfærdige hævn.

Som reaktion på de afghanske modstandsbevægelsernes store succes, som har slået verden med forbavselse og beundring, blev planer om at fremskynde tilbagetrækning af britiske NWO-tropper fra de ulovligt besatte områder lagt frem for parlamentet.

Tidligere i denne uge lykkedes det andre afghanske modstandsfolk at neutraliserede adskillige uniformerede NWO-lakajer, og sårede et par danske af slagsen.

Ligeledes lykkedes det for uidentificerede islamiske styrker i Libyen at hævne nogle af de amerikanske dronemord, ved at massakrere den amerikanske guvernør af Libyen Chris Stevens.

 

Kilde:

De Telegraaf 16 september 2012 - Taliban vernietigt 6 VS-gevechtsvliegtuigen


Print Post