Grækenland er et land hvor en mand er en mand, og en bøsse er noget man skyder med..

Jeg skal være ærlig og indrømme at jeg elsker åbenhjertige taler med stil, hvad enten det er Shakespeare, Farage, Le Pen eller græske nationalister... Efter nogle få sekunder med det nu verdensberømte optrin med journalisterne, kommer talen - forsynet med engelske undertekster.

Talen stammer tilbage fra sidste valg hvor Gyldent Daggry eller Chrysi Avgi fik 7% af stemmerne. I dag står de til 10% i meningsmålingerne.

En garde citoyens...

Golden Dawn's leader speech... - Nikos Michaloliakos after the election results,
 


Print Post

Dagens citat
»If the Christian population bothered one one-hundred-thousandth part as much about Jewish religion as the Jews bother about Christian observances, the whole fabric of Talmudical teaching would be consumed in the bright light to which general attention would bring it, the bright light from which it has always been concealed. « - Henry Ford