Grækenland er et land hvor en mand er en mand, og en bøsse er noget man skyder med..

Jeg skal være ærlig og indrømme at jeg elsker åbenhjertige taler med stil, hvad enten det er Shakespeare, Farage, Le Pen eller græske nationalister... Efter nogle få sekunder med det nu verdensberømte optrin med journalisterne, kommer talen - forsynet med engelske undertekster.

Talen stammer tilbage fra sidste valg hvor Gyldent Daggry eller Chrysi Avgi fik 7% af stemmerne. I dag står de til 10% i meningsmålingerne.

En garde citoyens...

Golden Dawn's leader speech... - Nikos Michaloliakos after the election results,
 


Print Post

Dagens citat
»Communitarianism is a collectivist philosophy that explicitly rejects individualism. It does not merely relegate individualism to a subordinate position, but is openly hostile to it. It is an ideology of "civic society" which is nothing less than one version of Post-Marxist collectivism which wants privileges for certain wealthy and influential organized groups, and in consequence, a renewed feudalization of society« (Vaclav Klaus)