Ronn Torossian i den jødiske avis 'Algemeiner': Amerikanske jødiske organisationer bør støtte offentlige subsidier til jødiske skoler

 
   
 
  PR guru Ronn Torossian highlights Chabad as a model for organizations and websites
   
 
  På en plakat fra den israelske regerings annonce-kampagne i USA kan man læse: 'Assimilation og tabt for os'
 

  Deborah Lipstadt (Zionist) : 'Vi ved hvad vi kæmper imod; antisemitisme, assimilation, blandede ægteskaber, Israel-bashing.'
Abe Foxman ADL, Zionist ('diversity is our strength'): 'Blandede ægteskaber tager til i antal. Hvis vi ikke investerer i den næste generation af jødiske unger på universiteterne, vil vi løbe ind i et andet problem. Foxman beklager også at 'kun' 29% af amerikanske Jøder går i jødiske skoler og yeshivaer. Ligeledes mener han der skal investeres i speciale programmer så Jøder kan blive opdraget i den rette zionistiske ånd: 'Hvis du sender 100 børn her vil en tredjedel være
Zionister til evig tid. Det er en temmelig god investering for $5.000.'
   
 
  Ze’ev (Vladimir) Jabotinsky -
Zionistisk ideolog, stifter af Zionistisk Revisionisme, kopierede fascistiske uniformer til sit eget jødiske ungdomskorps - Ze'ev Jabotinsky: "Settlement of the land is the only law. There is no justice, no law, and no God in heaven, only a single law which decides and supersedes all; settlement" (fra Righteous Victims) Medstifter af Likud og Hagana. Erklæret racist og beundrer af Mussolini, som ønskede at udvide Israel med Jordan og dele af Irak. Han tilbedes den i dag af de israelske bosættere...

Regeringerne i Australien, Storbritannien, og Canada giver offentlig støtte til jødiske skoler - og det er på tide at det jødiske samfund i USA kræver det samme.

Hvis det bliver implementeret ville denne støtte have en enorm indvirkning på jødiske bestræbelser på at holde det jødiske samfund i live.

Amerikanske Jøder indgår for sig for næsten 50% vedkommende i blandede ægteskaber med ikke-jøder, assimilationsraten er højere end nogensinde, og det ser ud til at undervisning er den vigtigste måde hvorpå vi kan sikre jødisk kontinuitet.

Ifølge sociologen Steven Cohen, øger optagelse på en jødisk skole et jødisk barns chancer for at blive gift med en anden Jøde med 14 procentpoint.

Selvfølgelig har dette også betydning på andre områder af et individs jødiske identitet.

Findes der i dag nogen større trussel mod det amerikanske jødiske samfund end assimilationens flodbølge?

I de foregående år har visse jødiske organisationer argumenteret for vigtigheden af en adskillelse af stat og kirke. 1) Se kommentar

Det står klart at denne bekymring blegner i forhold til det faktum at den amerikanske Jødedom er frivilligt er ved at visne bort.

Udddannelse er ikke billig - undervisning på en jødisk skole koster årligt omkring $14.000, og det er en tung byrde for mange forældre.

Det gør en stor forskel at sænke omkostningerne; et eksperiment som blev lavet under det seneste årti på en jødisk skole i Cleveland viste at en reducering af prisen fra omkring $10.000 til $5.500, førte til en stigning i antallet af elever over tre år på 20%.

Og hvorfor skulle Jøder blive beskattet for at betale til offentlige skoler, som ikke har en undervisningsplan som er rettet mod sikringen af vores folks fremtid?

Det ser ud til at jødiske organisationer stille og roligt er ved at revurdere deres modstand mod offentlig støtte til religiøse skoler.

Organisationen Jewish Federation of Greater New Orleans blev den første i landet som for nyligt blev den første [jødiske] organisation i landet som gik ind for støtte til private skoler.2)

Men der skal gøres mere meget hurtigt, for hvert år taber vi flere og flere Jøder. Offentlig støtte til jødiske skoler er en sag som enhver som er bekymret for den amerikanske Jødedoms fremtid bør give deres fulde støtte til.

For mig som forældre, som har sin egen forretning og bor i New York City, som betaler omkring 45% af min indkomst i skat, og dertil betaler mere end $20.000 (efter skat dollars) per barn for yeshiva [jødisk religiøs undervisning] for mine børn. Hvorfor skulle jeg ikke få en skattelettelse for de offentlige skoler som mine børn ikke besøger?

Citerer berygtet jødisk fascist

Som As Ze’ev Jabotinsky sagde i 1937; 'Jødisk religiøs tradition er ikke en arkaisk del af vores historie, men en aktiv pulserende kraft som eksisterer i dag, og som vil fortsætte i al evighed.'

Ronn Torossian er direktør af 5WPR, og forfatter af Pr-bogen 'For Immediate Release'. Han er også en passioneret jødisk filantrop.

2) 'The Jewish Federation of Greater New Orleans recently became the first in the country to endorse private school vouchers.'

Oversat fra:

Algemeiner 9 september 2012 - American Jewish Organizations Must Support Government Funding For Jewish Schools

Ronn Torossian er CEO of 5WPR som beskrives som én af US 25 største PR-virksomheder

Kommentar:

Sagt af Ronn Torossian som om det var en næsten uvæsentlig detalje: 'I de foregående år har visse jødiske organisationer argumenteret for vigtigheden af en adskillelse af stat og kirke'.

 
  Torossian: 'Visse jødiske organisationer har argumenteret for adskillelse af stat og kirke'

Her skal læseren vide, at disse 'visse jødiske organisationer' i mange år har ført en indædt krig for at skille stat og kirke, og nærmere for at forvise kristendommen fra det offentlige rum. Enorme anstrengelser har organisationer som ADL som den mest prominente, men ellers de fleste andre toneangivende jødiske organisationer brugt på at forsøge at forbyde bøn i offentlige skoler, og på at fjerne alt hvad der minder om Kristendom fra det offentlige rum.

Stop for juletræer med kristne kors, krybbespil, inskriptioner på bygninger, intet var for småt til at ADL og dens allierede skulle bekæmpe kristenheden.1) Altid i navn af alle 'religiøse minoriteter' selvfølgelig. Også homoseksualitet, og den stadig mere ekstreme gender-mainstreaming bevægelse, som blandt troende Jøder er lige så meget tabu som hos mange kristne, har disse organisationer gjort alt for at promovere.

Dertil kommer, at det er lykkedes for de samme Jøder via andre organisationer som Chabad Lubavitch, at mase hannukka kandelabre; kæmpestore menoraer ind på alle mulige strategiske steder, så som foran det Hvide Hus i Washington.

Selv om juletræer ikke må have kristne symboler, stiller Jøder deres menoraer op som konkurrenter til juletræet, og giver det desuden en total falsk varebetegnelse, som et forsøg på at markedsføre den jødiske hannuka fest som en slags parallel til den kristne Jul.

Og nu, når den etnocentriske raceorienterede jødiske rigmand kan se fordelen for Jøderne hvis de kan få snabelen ned i de offentlige kasser, så er det på tide til at skifte kurs!

Bemærk i øvrigt det totale fravær af hensyn, omtanke eller omtale af andre vinkler end lige den der fokusserer hvor Jøderne kan få mest fordel; økonomisk eller på anden måde. Absolut fravær af samfundsind eller inkludering af andre amerikanere i sine overvejelser! USA er blot et sted hvor en jødisk koloni befinder sig, hvis interesser han selvfølgelig varetager! Jøderne var den drivende kraft bag den amerikanske borgerrettighedsbevægelse og stop for raceopdelte skoler, men formår samtidigt at beholde deres egen afsondring fra det omgivende samfund, og vil nu have statsstøtte til at føre deres egen apartheidspolitik med adskilte skoler, så den jødiske race ikke bliver forurenet med ikke-jødisk blod. Selvfølgelig ville hr. Torossian, Bent Melchior, og andre jødiske apartheidstilhængere selv have formuleret det langt mere subtilt.

Der er en masse info om disse bestræbelser og kampe her på bloggen. Orker ikke at liste det hele her, men her et par stykker, som har flere links til relaterede artikler. Under Relateret så fortrinsvis ting som har relation til Jødernes tilstræbte apartheid i undervisning, og deres indædte kamp mod blandede ægteskaber.

Fodnote:

1) I Israel er de samme kredse så emsige, at de fik fjernet et milimeter småt næsten usynligt kors fra et israelsk frimærke der viste en panoramabillede af Jerusalem hvor en kristen kirke kunne ses blandt andre store og kendte bygninger. Korset blev fjernet fra den næste udgave af frimærket. I israelske skoler har man også erstattet det internationale plus tegn (+) med et til lejligheden opfundet symbol, fordi plustegnets lighed med det kristne kors var for forstyrende for sindsroen hos de fromme Jøder. Intet under at den franske filosof Voltaire kaldte Jøderne for 'det skøreste folkeslag', værre end Hottentotterne: 'I lader til at være de skøreste af dem allesammen. Kafferne, Hottentotterne, og negrene fra Ny Guinea er fornuftigere og ærligere end Jeres forfædre, Jøderne. I har overgået alle nationer i irrelevante fabler, i dårlig opførsel og i barbarisme...'

Balder Blog 24 november 2008 - Europarådet - OSCE - ADL - INACH - Zionistisk organisation bag EU's censur-love

Balder Blog 11 december 2007 - Kæmpe Jødisk Menorah opstillet foran det Hvide Hus i Washington og Kremlin i Moskva

Balder Blog 10 december 2007 - USA - Jødisk organisation kræver krybbespil fjernet: stødende for ikke kristne

Balder Blog 2 december 2007 - Kan USA afkristnes? Jøder føler sig stødt over Juletræer med Kristne Symboler


Aktuelt:

Balder Blog 2 september 2012 - Israels overrabbiner: Hvis Wilders støtter forbud mod ritualslagtning er han ikke ven af Israel og Jøderne

Relateret

Balder Blog 10 juli 2012 - Canada: Jødiske organisationer, rabbinere og holocaust-fantasten Elie Wiesel kræver gratis lægehjælp til asylsøgere

Balder Blog 21 juni 2012 - Australien: Jødiske ekstremister fra Executive Council of Australian Jewry (ECAJ) kræver mere internetovervågning, censur, racismeparagraffer og hjernevask til mediefolk og skolebørn (Med lang liste af tilsvarende artikler om israelsk/jødisk racisme på Balder Blog)

Balder Blog 9 maj 2012 - Israel - Jerusalem: Annoncer og flyveblade advarer forældre af jødiske piger mod arabiske mænd

Balder Blog 26 april 2012 - Europa - EU - Jødiske ekstremister vælger ‘kun-for-Jøder-parlament’

Balder Blog 18 april 2012 - Jødisk racisme på USAs universiteter: Hvide betaler hele prisen for ‘positiv særbehandling’

Balder Blog 30 december 2011 - Jødiske organisationer ringer alarmklokkerne over stigning i antallet af blandede ægteskaber blandt europæiske studerende

Balder Blog 8 april 2011 - Israel: Religiøse Jøder i Jaffa foruroliget over stigning i blandede ægteskaber

Balder Blog 13 februar 2011 - Israelsk Parlamentsmedlem Tzipi Hotovely - Likud: Mere uddannelse for at bekæmpe blandede ægteskaber (+ liste med masser af links til tilsvarende artikler)

Balder Blog 17 januar 2011 - Israelsk rabbiner Dov Lior: ‘Ikke-jødisk sperm fører til barbarisk afkom’

Betyder vores genetiske arv noget som helst?
Balder.org - Racisme og kampen mod indvandringen - racismebegrebet fra flere vinkler

Balder Blog 30 december 2010 - Israel - Rabbiner koner til jødiske kvinder: holdt jer fra Arabere

Balder Blog 19 oktober 2010 - Israelsk rabbiner Ovadia Yosef - Ikke-jøder eksisterer kun for at tjene Jøder

Balder Blog 2 oktober 2010 - Hvordan man forebygger blandede ægteskaber - af Rabbi Kalman Packouz

Balder Blog 21 juni 2010 - Rassenschande i Israel - Araber 18 måneder i spjældet for sex med Jødinde

Balder Blog 22 maj 2010 - Schweiz - Jødisk kampagne mod blandede ægteskaber minder om mørke kapitler af historien

Balder Blog 23 oktober 2009 - Israel Apartheid - Ashkenazi-jøder: Sefardiske piger har dårlig indflydelse

Balder Blog - 17 oktober 2009 - British National Party får uventet støtte fra jødiske kredse i racismesag (Sag om jødiske skoler og racemøssige adgangskriterier)

Balder Blog 20 september 2009 - Israel: Kommune og politi beskytter unge jødiske piger mod mænd fra etniske minoriteter

Balder Blog 7 september 2009 - Israel: Statsstøttet kampagne mod blandede ægteskaber rettet mod Jøder udenfor Israel

Balder Blog 2 september 2009 - Nur Khazaren - Schwarzes nie - racediskrimination mod negre i israelske skoler lovligt

Balder Blog 10 april 2009 - Hvordan jødiske organisationer verden over arbejder for hate speech love, censur, og multikultur - ADL (Ted Pike - Hate Laws)

Balder Blog 24 november 2008 - Europarådet - OSCE - ADL - INACH - Zionistisk organisation bag EU's censur-love

Balder.org - Feb 25, 2006 - Jewish and Muslim organizations united had Christian Cross removed from WWII Resistance Memorial in Amsterdam

Balder Blog 13 december 2010 - Canada: Akademisk afhandling om jødisk-hvid særstatus og Israel - Uhørt politisk indblanding

 


Print Post