Udo Pastörs dømt 8 måneder betinget for 'indirekte fornægtelse af holocaust'

 
   
 

Også i Tyskland hersker den åndelige ufrihed, for her dømmes borgere, hvis de har en divergerende opfattelse af verden i forhold til de herskendes opfattelse.

Hvad Socialdemokraterne og De Kristelige tror på, det skal alle tyskere med djævelens vold og magt også tro på, og gør de det ikke, så skal de forfølges med bål og brand. Det er faktisk parolen i forbundsstatens og diktaturets Tyskland.

Udo Pastörs er gruppeleder for Nationaldemokratische Partei Deutschlands (NPD) i Mecklenberg-Vorpommerns delstatsparlament, og som sådan er han naturligvis udsat for systemets vilde had, og nu har systemet fået idømt ham en betinget dom på 8 måneders fængsel.

Og hvad er så hans store forbrydelse? Jo, han ville ikke deltage i en mindestund for holocaust arrangeret i delstatsparlamentet i Schwerin.

Udo Pastörs afviste for sit eget vedkommende at deltage i denne mindestund, og derfor blev han dømt for noget utroligt tøjeri, som de tyske justitsmyndigheder kalder ”indirekte fornægtelse af holocaust”.

Det er nemlig ikke nok i Tyskland, at folk afholder sig fra enhver kritik af den officielle holocaust-opfattelse, nej, man skal aktivt medvirke til udbredelse af denne officielle opfattelse, ellers begår man en alvorlig tankeforbrydelse.

Dette er da ganske utroligt, for så langt gik kommunisterne trods alt ikke i forsvaret for deres officielle ideologi, de var tilfredse med, at folk blot ikke angreb ideologien, men det er åbenbart ikke nok for det nuværende diktatur i Tyskland.

Man forlanger ligefrem, at modstanderne af den officielle holocaust-opfattelse offentligt hylder denne opfattelse, og hvis ikke, så betragtes de som forbrydere.

Det er da helt grotesk, at man fra dansk side stadig betragter forbundsrepublikken Tyskland som et demokrati, for aldrig før har det tyske folk været så totalt åndeligt underkuet som nu, hvor man med domstolenes hjælp forsøger at påtvinge folket en bestemt historieopfattelse.

En ting er jo, at man tvinger folk til at hylde et bestemt politisk system, men at man også tvinger dem til at have et ganske bestemt synspunkt på fortiden og give offentligt udtryk for dette, det er virkelig at gå for langt.

Kilde:

Radio Holger - Kaj Wilhelmsen - Hør hele udsendelsen på RadioHolger-20120831.mp3

Relateret:

Balder.org 8 september 2012 - The myth of a Nazi extermination of homosexuals (Jack Wikof via CW Porter)

Balder Blog 2 juli 2012 -Israel: 300 ‘overlevende’ dystede om titlen »Miss Holocaust-overlevende 2012«

Balder Blog 14 januar 2012 - Hollywood og Holocaust-undervisning - Steven Spielbergs ‘Holocaust-dokumentarer’ fulde af løgn

Balder Blog 12 januar 2010 - Historiker Anna Tijsseling: Nazi-forfølgelse af bøsser i Holland under besættelsen en myte

Balder Blog 31 maj 2009 - Mark Rutte, formand for det hollandske liberale VVD vil afskaffe holocaust-benægter-love

Balder Blog 7 maj 2008 - Dansk holocaustforsker afviser påstanden om 6 millioner dræbte Jøder under Holocaust

Balder.org 6 februar 2007 - Der Spiegel: Nu stop for holocaust bedrageri med pædagogisk sigte

Mauthausen: Dødsraten var ikke 95% men 1,6%!
Balder Blog 24 januar 2007 - Østrigsk avis indrømmer nu at regeringspublikation lyver om koncentrationslejren Mauthausen


Print Post