Manfred Gerstenfeld: 'Vi I støtte en mand som står forrest i den antisemitiske bevægelse i Europa?'

 
  Yona Metzger- Overrabbiner Israel
 
  Geert Wilders - Jammervæggen i Jerusalem
 

Uanset hvor mange offentlige prostationer Geert Wilders foretager for sine jødiske venner, vil det aldrig være nok. Indtil han helt har deponeret sin frihed hos Overrabbinatet i Israel, vil han altid risikere at blive kaldet 'fremmeste antisemit' næste dag. Jøderne nøjes ikke med kærligheds-erklæringer. De vil have total underkastede 'Judeo-Kristne'. Bare se på den interne ballade i EDL, eller Rustad-historien omkring omskæring. Hvis en Goyim formaster sig at være imod ekstrem jødisk religiøs praksis, så er det slut med 'venskabet'. Se også: Israelsk overrabbiner: - Ikke-jøder eksisterer kun for at tjene Jøder

 
  BBC - Jews & Israelis Funding Wilders
 
  Manfred Gerstenfeld 26 juni 2011:
Wilders’ sejr en trussel mod Jøder
 
  Antisemittismen i Norge
  Bag den humanitære maske lurer de fæle jødehadende kristne goyim der spiser små jødiske børn af ren prædisponeret ondskab og vane. Interessant emne for én fra et folk som netop i den grad har benyttet humanitære masker til at dække over et væld af forbrydelser, derunder støtte til masseindvandring for derved bevidst at underminere de indfødte flertal for at kunne lukrere på en del og hersk politik. Og det er den samme humanitære maske som ekstremisten Gerstenfeld selv benytter sig af, når han spreder sine hadske budskaber.

Israels førende askenazi overrabbiner Yona Metzger til Geert Wilders: Han kan ikke være en ven af Israel og det jødiske folk og samtidigt støtte et forbud mod kosher slagtning. Overrabbineren som er den højest rangerende askenazi i Israel, kalder den hollandske antiislamists Frihedspartis støtte til et forslag om forbud mod ubedøvet ritualslagtning; henholdsvis kendt som 'halal' hos Muslimerne, og 'kosher' (schæchtning) slagtning hos Jøderne for 'antisemitisk', og siger at et forbud risikerer at jage Jøderne ud af Holland. 1)

Den israelske avis Haaretz skriver:

Wilders blev en prominent figur i Holland på grund af sin modstand mod den voksende indflydelse fra Islam, og krævede et stop for moskebyggeri, og et forbud mod muslimske ansigtsslør.

Hollandsk mindedag for Auschwitz-ofre...

Nogle af hans største støtter findes i den konservative pro-israelske bevægelse i USA. Wilders kalder sig selv 'Israels største ven', og har foreslået at der laves en national hollandsk mindedag for ofrene af kz-lejren Auschwitz.

I et brev til Wilders som blev sent i tirsdags, som Reuters fik en kopi af den næste dag, opfordrede Israels Askenazi overrabbiner Yona Metzger Wilders' Frihedsparti til at standse sin opbakning til et forbud mod ritualslagtning.

Dette er den mest alvorlige offentlige fordømmelse indtil videre af Wilders holdning til denne sag, og den kommer to uger inden der vil blive afholdt parlamentsvalg i Holland den 12. September, hvor han spås at få en betydelig del af stemmerne.

'Det er åbenlyst at man ikke kan være en være en ven af Israel og det jødiske folk, og samtidigt støtte en anti-jødisk lov,' skrev Metzger.

'Ved at nægte Jøder at leve efter Toraen vil du efterhånden tvinge dem til at forlade Holland hvor de nød religiøs frihed i århundreder'.

Metzger skrev at han var 'rystet og oprørt over at høre at Deres parti igen har vedtaget et totalt forbud mod ritualslagtning i dets program.'

'Dette er den klassiske antisemitiske måde hvorpå vores ritualer er blevet angrebet og dæmoniseret gennem historien,' skrev han.

Wilders har transformeret det politiske klima i Holland, og hans anti-islamiske Frihedsparti blev tredjestørst ved det seneste valg. Nylige meningsmålinger viser at Wilders' parti står til at vinde mellem 15 og 19 sæder i parlamentet hvor der er 150 pladser. Det er en tilbagegang fra de 24 hans parti fik ved valget i 2010.

Wilders var ikke umiddelbart i stand til at kommentere brevet.

Dyrerettighedsparti (Partij voor de Dieren)

Et lovforslag som blev præsenteret af et dyre-rettighedsparti hvorfra det fremgår at dyr skal bedøves inden slagtning, blev vedtaget af Anden Kammeret i juni 2011, men kom ikke igennem i Senatet, hvor man lavede et kompromis der betød at man kunne fortsætte med den rituelle praksis.

Såvel muslimsk halal, og jødisk kosherslagtning kræver at dyrene er ved bevidsthed når de dræbes 2). Omkring 3500 stykker kvæg bliver hvert år slagtet i Holland efter jødiske regler. 3)

Tabet af støtte fra prominente jødiske ledere kunne være skadeligt for Wilders, som har kunnet glæde sig over støtte fra pro-israelske og antimuslimske organisationer i USA. [Se BBC video]

Wilders har fået dødstrusler på grund af sine antiislamiske holdninger, og er under døgnbevogtning.

[stop for den helt direkte oversættelse]

Europæerhaderen og shoahsælgeren Manfred Gerstenfeld, som den israelske avis kalder 'en prominent israelsk forfatter', sagde i et telefoninterview fra Jerusalem at forbud mod religiøs slagtning er blevet brugt i Europa for at holde Jøder væk.

'Vi I støtte en gut som står forrest i den antisemitiske bevægelse i Europa?' sagde han. 4)

Holland hvor Anne Frank skjulte sig som teenager i et hus ved en kanal i Amsterdam indtil hun blev myrdet af nazisterne. 5)

Holland havde ét af de højeste antal deporterede Jøder under Anden Verdenskrig. 6)

 

 

Kilde:

Haaretz 31 august 2012 - Israel’s chief rabbi warns Dutch populist politician over kosher slaughter ban

Fodnoter & Kommentar:

1) Jøderne jages ud af Holland - Er det helt utænkeligt for en ortodoks Jøde at blive vegetar, og vil han hellere flytte til et andet land, end at opgive at spise kød? Desuden er det kun et forsvindende mindretal af selv troende Jøder som efterlever de indviklede arkaiske kosher-regler.

2) Generelt set er Muslimerne faktisk ikke lige så krævende som Jøderne, og tillader at der bruges en boltpistol med slagplade til bedøvelse, hvilket Jøderne ikke accepterer.

3) Dette tal omfatter ikke den anseelige del af dyrene som eksporteres efter slagtningen!

4) Manfred Gerstenfeld - En hysterisk, vist nok hollandsk født super Zionist, fjende af europæisk nationalisme og 'professionel Jøde', som i lighed med mange andre jødiske chauvinister som f.eks. den lige så ekstremistiske Bernard-Henri Lévi er blevet rost på blogs som Hodjas og Snaphanen, på trods af hans helt absurde anklager med de skandinaviske folk, hollænderne, osv.

Gad vide hvad Hodja og Snaphanen mener nu, efter Gerstenfelds udtalelser om Wilders. Eller hvad Hodja og Snaphanen for den sags skyld mener om den Zionist Hans Rustads nedgørelse af norsk tradition i et ophedet forsvar for jødisk penislemlæstelse af småbørn i to indlæg [II] der drypper af jødisk chauvinisme og selvtilfredshed, og nedladende foragt overfor oprindelig norsk tradition. Indlæggene har medført betydelig modstand mod Rustads promovering af jødisk moral og tradition i Norge i 'egne rækker'.

 
  Henkie Holvast - Sultoffer Holland 1944 Hvem har hørt om ham og hundredtusindvis af andre? Og hvor mange tyske flygtningebørn var det nu som kreperede i danske lejre, efter krigen var overstået? Er der i historie-timerne plads ved siden af Anne Frank? Hvor meget kompensation har Henkie mon fået?

Når den jødiske maske for alvor falder, og zionismens tætte forhold til den primitive judaisme, der lige som Islam forkaster videnskab og oplysning til fordel for mørke stammetraditioner, er der trodst alt nogle folk der vågner op, og begynder at opdage hvad denne jubelidiotiske entusiasme for alt det jødiske også fører med sig.

5) Selv den venstreorienterede israelske avis tager det ikke så nøje med sandheden. Anne Frank blev ikke 'myrdet af Nazisterne', hverken lige efter hendes skjul blev afsløret eller senere, men døde lige som sin søster Margot af tyfus mange måneder senere på hospitalet i Bergen-Belsen. Hendes far Otto Frank blev indlagt på hospitalet i Auschwitz men overlevede. Otto Frank flygtede i øvrigt oprindeligt ikke fra Tyskland pga. jødeforfølgelser, men for at undgå at blive stillet for en domstol anklaget for finanssvindel.

6) At der blev deporteret mange Jøder fra Holland skyldes først og fremmest at der var mange Jøder i Holland, hvor Amsterdam i århundreder havde været en jødisk magtbastion. Desuden var der mange Jøder som Frank familien, som var indvandret for nyligt.

Dertil kommer at Holland var et overreguleret land hvor alle var behørigt registreret og befolkningen velafrettet og autoritetstro, som i dag i Danmark.

Derfor valgte de fleste hollandske Jøder for det meste ikke at gå i skjul, hvilket på grund af landets størrelse, geografi og klima heller ikke var så nemt som i mange andre lande, men troppede selv op når tyskerne eller 'Judenratene' gav ordrerne.

Skønsmæssigt 227.000 ikke-jødiske hollandske mænd i den arbejdsdygtige alder blev også indfanget for at udføre tvangsarbejde i Tyskland. Ligeledes døde skønsmæssigt 50.000 hollændere af sult, kulde og sygdom.

Altså uden at have været indsat i en kz-lejr.


Relateret:

Balder Blog 26 juni 2011 - Zionisten Manfred Gerstenfeld: Wilders’ sejr en trussel mod Jøder

DSFHF 14 september 2012 - De Allierede (Jødisk/muslimsk kongres om fælles strategi)

Balder Blog 23 august 2012 - Tyskland - Omskæring: Rabbiner anmeldt for penislemlæstelse efter klage fra læge

Balder Blog 20 august 2012 -Pussy Riots danner skole: Anti-omskæringsaktivister vil lave happening i synagoge

Balder Blog 1 august 2012 - Omskæring - Penislemlæstelse - Også ikke-jødiske børn med sekulær dansk mor truet (Omskæring: Mig og Jøderiet - film af Ulruk Gutkin som dokumenterer omskæringspres på ikke-jødiske mødre)

Katrine Winkel Holm 31 juli 2012 - Afslørende Omskæringsdebat (Afslørende nok! Forræderiske præster III)

Balder Blog 24 juli 2012 - Østrig: Delstat stopper med religiøs omskæring efter forbud i Tyskland og Schweiz

Balder Blog 1 juli 2011 - Holland: Jøder fordømmer forbud mod ubedøvet slagtning som nazi-forfølgelse

Hammersmeden 26 juni 2012 - Domstol i Tyskland forbyder religiøs omskæring af muslimske og jødiske drengebørn

Balder Blog 3 maj 2011 - Britiske Jøder i kamp mod EU: Varedeklaration om anvendt slagtemetode stigmatiserer Jøder (Rituel slagtning, Halal, Kosher)

Balder Blog 8 april 2011 - Holland: Flertal for forbud mod ubedøvet ritualslagtning

Balder Blog 19 december 2010 - USA: Protester mod Jøders årligt tilbagevendende Yom Kippur Kaparot kyllingemassakre (hundredtusinder af kyllinger mishandles i jødisk karnavalsritual)

Balder Blog 24 november 2010 - Lene Espersen: “Det arabiske initiativ lever” | Med Dansk Folkepartis støtte; af hensyn til Israel

Balder Blog 13 oktober 2010 - Chokerende ny video om halalslagtning i England

Balder Blog 29 maj 2010 - New Zealand forbyder schæchtning; jødisk ritual-slagtning - Jøder raser + Australien overvejer at tillade kvindelig omskæring (kønslemlæstelse i multikultens navn)

Balder Blog 2 december 2009 - Schweiz: Anti Defamation League blander sig - Jøder kritiserer minaretforbud

Balder Blog 29 oktober 2009 - Schweiz: Jødiske organisationer i krig med nationaltsindede om forbud mod minaretbyggeri

Balder Blog 14 maj 2008 - Postville Iowa, Agriprocessors, Sholom Rubashkin - USA’s største Kosher slagteri producerede metamfetamin og misbrugte underbetalt illegal arbejdskraft ledet af rabbinere

Balder Blog 19 november 2008 - Hollandsk video med engelske undertekster - Mother, why was I circumcised? + Video Martin Krasnik forsvarer kønslemlæstelse i Deadline

Balder Blog 4 december 2008 - Omskæring - Forræderiske præster: Kathrine Lilleør i seng med fjenden

Balder Blog 3 december 2008 - Omskæringsdebatten der blev væk - Et amputerende fællesskab

Balder Blog 25 november 2008 - Jødiske ekstremister Efraim Zuroff og Zvi Mazel starter hadkampagne mod Skandinavien

Balder Blog 17 november 2008 - Omskæring - Forræderiske præster: Dansk Folkepartis Jesper Langballe forsvarer nu omskæring af drengebørn (Her også en oversigt med links til blogs der omtaler problematikken)

Balder Blog 25 august 2007 - Norge - Jørgen Lorentzen: Rituel omskæring af drenge en bestialsk skik der bør forbydes (Med citater fra Lexner, Blum, Krasnik, etc. Video lavet af omskæringsoffer og meget mere - Psykologisk baggrund bag betydning af blodritualer som halal og kosherslagtning)


Print Post