(Ironisk indlæg)

Eksemplet fra de feministiske frihedskæmpere i Rusland, Pussy Riots, som bekæmper mørke religiøse kræfter er ved at brede sig. Inspireret af Pussy Riots' succes, har foreningen 'Penis Riots' nu set dagens lys.

 
  Sarah Rosenschwanz Pedersen

Polituren 19 august 2012: Fra det højreekstreme miljø omkring organisationen Balder.org, som blandt andet udgiver 'Balder Blog', rapporteres der at 'en koalition af aktivister for børns rettigheder' har planer om at besætte synagogen i Krystalgade, og vil gennemføre 'en folkelig aktion mod penislemlæstelse af småbørn', som Balder Blogs hovedredaktør, der skjuler sig bag pseudonymet 'Balder' udtrykker det til Politurens udsendte medarbejder Sarah Rosenschwanz Pedersen.

Ifølge 'Balder' er der ikke tale om en højreradikal gruppe. 'Bortset fra mig selv deltager kun to andre højreekstreme racistiske antisemitter. Resten af selskabet består af en bred kreds der omfatter deltagere fra alle politiske partier fra Enhedslisten til Det Radikale Venstre og mange autonome anarkister' påstår 'Balder', som tilføjer at der skam er Jøder imellem også.

Der er endnu ikke sat nogen dato for begivenheden, der kan indtræffe hvornår som helst
 

Balder siger at en fælles afsky for den religiøse amputationspraksis har forenet dette brogede selskab, som normalt kaster ukvemsord og brosten i hoved på hinanden. 'Når Jøder og Muslimer, som jo ikke altid er verdens bedste venner, kan samarbejde omkring penislemlæstelse og halalslagtning, så kan højreekstremister vel også arbejde sammen med Radikale og Kommunister?', bemærker Balder.

Det er planen at lave en kortvarig besættelse af synagogen, hvor en gruppe omskæringsofre vil indtage scenen, fremvise det uskønne resultat af deres respektive skamferinger, hvorefter de vil opføre en lille sketch. Derefter vil en række ofre kort fortælle om hvad penislemlæstelsen har medført af konsekvenser for dem.

Mr. Forhud konkurrence

 
  Hvid, uomskåret, og stolt...
   
   
   
 
  'Balder' ville ikke fotograferes - derfor må Polituren nøjes med et modelfoto.

Til slut vil en uomskåret Arier med en velvoksen pik og en tilsvarende rummelig forhud, vise sit stolte uomskårne lem frem for offentligheden, mens et baggrundskor synger en arie som lovpriser forhuden. Sidstnævnte indslag var en betingelse for at deltage fra organisationen Balder.org, som talsmanden fortalte mig med en vis stolthed i stemmen. Hvis det hele går som det skal, vil vi afholde en Mr. Forhud konkurrence, hvor aktivisterne vil invitere publikum til at deltage. Alle som er i stand til at slå en knude på forhuden får tilbudt en kontrakt med et underholdningsfirma i Las Vegas.

Fælles kamp mod Putin

Aktionen vil som Balder siger 'selvfølgelig foregå helt fredeligt', og, 'vi regner med opbakning fra den jødiske menighed, i solidaritet med Pussy Riots, som er i gang med at starte en demokratisk reform i Putins undertrykkende Rusland, hvor den helt uskyldige jødiske finansmand Khodorkovski og en række andre samfundsstøtter, er blevet de uskyldige ofre for den opblussede nye antisemitisme i Rusland.'

Balder er ikke meget for at prisgive hvilke kræfter finansierer hans fortagende, men siger udtrykkeligt, at det i hvert fald ikke er Alan Lake, Sheldon Adelson eller Koch brødrene.

Ku Klux Klan

Politurens redaktion har lavet lidt research, og mener at have fundet anvisninger på at Balder Org bliver sponsoreret af den tidligere Ku Klux Klan leder David Duke, og formentlig af organisationer som Aryan Nations. Det er også muligt at der tilflyder Balder.Org midler fra det iranske præstestyre, eller af nynazistiske fonde som er blevet stiftet for at forvalte det 'forsvundne' naziguld.

Organisationen anses af DIIS forskerne ved Institut for Holocaust og Folkedrabs Studier for at være den mest aktive af sin slags i Danmark. Balder.org er blandt andet beskyldt for ikke at lægge skjul på sit politiske ståsted, og for ikke at forsøge at holde en neutral tone. Organisationen rekrutterer medlemmer blandt andet ved at forføre gymnasieelever der søger på 'Cyklon B', ifølge instituttets hjemmeside.

Antallet af medlemer vil talsmanden ikke kommentere. En kilde som er redaktionen bekendt, og som ikke vil have sit navn frem af frygt for repressailler, skønner at antallet af hard core supportere kun er omkring nogle få tusinde, hvis man ikke regner fodboldbøllerne med.

Om identiteten af de andre deltagere vil 'Balder' ikke sige noget. 'Vi er blevet enige om, at det skal forblive en overraskelse', siger han. Men han vil dog sige så meget, at man har ment at det ville skabe flest avisoverskrifter hvis 'nynazisterne' kom med meddelelsen først. 'Selvfølgelig er vi ikke nynazister', siger Balder med et smørret grin. 'Men hvad fanden, hvad betyder dens slags efterhånden, der er jo ingen almindelige mennesker der tager den slags seriøst længere. Men det er jo god PR'.

Da jeg spørger ham hvorfor det lige er synagogen i Krystalgade der skal være mål for aktionen, bryder Balder ud i latter, og siger: 'Jeg foreslog også først at vi skulle tage én af moskeerne, men de andre deltagere havde ikke lyst til at sætte livet på spil.'

Sarah Rosenschwanz Pedersen

(Ironisk indlæg)

Relateret:

Balder Blog 19 august 2012 - Pussy Riots: Russisk filosof Aleksander Dugin - Vestligt forsøg på at underminere Russernes identitet og kerneværdier

Uriasposten 21 august 2012 - Kasper Støvring om Rusland: “Gang på gang projicerer vi vores vestlige liberale værdier over på andre.”

Hammersmeden 19 august 2012 - Angående Putin og ”pussy riot”

Gasskammer 14 august - Pussy Riot og Frelseren Kristus-katedralen

Lifesite News 8 august 2012 - Western media concealing facts about female rock band’s desecration of Russian cathedral (Matthew Cullinan Hoffman)


Print Post