Pussy Riots - Global Afpresning - Den byzantinske samfundsmodel

Hvad ville den samme vestlige presse sige hvis anti-omskæringsaktivister brød ind i synagogen i Krystalgade under en jødisk gudstjeneste, for at lave en happening mod religiøs penislemlæstelse af spædbørn?

Meget interessant video, hvor vi for en gangs skyld hører en informeret Russisk intellektuels syn på sagen, i stedet for den vestlige journailles forudsigelige kommentarer og efterhånden refleksagtige anti-russiske propaganda.

Pussy Riots - T-shirt med det kommunistiske slagord No Pasaran
'No Pasaran' er et kendt antifascistisk krigsråb. Det stammer fra den spanske borgerkrig, hvor Francos internationale kommunistiske modstandere netop afbrændte kirker og katedraler, og myrdede tusindvis af uskyldige præster og nonner - lige som det skete under den Russiske Revolution.
 

Den Russisk Ortodokse Kirke er en integral del af den russiske identitet. Den informationskrig der blev indledt af Pussy Riots vanhelligelse af Kristus Frelserkirken i Moskva, er et angreb på den byzantinske regeringsmodel - en alliance af sprirituel og verdslig magt, som har eksisteret i Rusland i århundreder.

 

Den russiske filosof Alexander Dugin ser nærmere på formålet med denne krig, dens bagmænd, instrumentaliseringen af den, og dens skydeskiver.

Rusland vil ikke ligge under for den samme kabale af globaliserings-kræfter som har undermineret den vestlig identitet, og som har medført ukontrolleret masseindvandring, dyrkelse af homoseksualitet som noget positivt, samt alle de andre sygdomme som de vestlige samfund er påført af mørke kræfters skumle ideologer.

Årtier af kommunistisk undertrykkelse har vaccineret Russerne mod nye billige forsøg på at skubbe Rusland ud i kommunismens slet skjulte efterfølger / erstatning; den amerikansk-ledede nye verdensordens dødelige globale omklamring.

Aleksandr Dugin: Pussy Riot's Global Blackmail (engelske undertekster) | YouTube
 
RAMZPAUL - Pussy Riot Putin in Prison | YouTube
 
Brother Nathanael: Pussy Riot's Global Showdown | Hele teksten
Russisk vice-statsminister Dimitry Rogozin: 'Madonna is a moralizing whore. With age every former slut tries to lecture everyone else on morality, especially on overseas tours'. [mon ikke at han har tænkt på Shrillary Clinton også?]
 
Brother Nathanael: Putin Foils The Jews In Syria
 
Brother Nathanael: How Putin Will Change The World
 
 
 
Samuel Rachlin jublede over 'Orange Revolutionen' (iscenesat af CIA mm.) Leif Davidsen Udefra 6 sep 2005
Idealiserer 'Orangerevolutionen'
Anders Jerichow - Mellemøst- kommentator Krig mod Syrien
     
Revolutionære jødiske supportere af Pussy Riots - Carl Gershman deltog selv!
Carl Gershman Boris Nemtsov Valerie Novodvorskaya
National Endowment for Democracy - CIA    
Garry Kasparov
Bilderberg 2012
Leonid Gozman Vladimir Posner

Kommentar: Jeg synes at straffen er noget i overkanten. En måned eller to i spjældet er det meste jeg ville anse for anbragt, hvis det er en førstegangsforseelse. Men det her foregår i i Rusland, efter russiske normer. I USA har man lige dømt en 30 årig lærerinde for sex med elever, der alle var over atten (18) år gamle. Hun kunne have fået 20 år i et af de berygtede amerikanske fængsler, men fik så 5. Fem år for sex mellem voksne. Akkurat lige så åndsforladt som to år for det stunt i katedralen. Herned et par historier:

Balder Blog 13 maj 2012 - James Daniel dømmer kvinde til 20 års fængsel for advarselsskud mod voldelig ægtemand

Balder Blog 5 april 2010 - USA: hate crime - 20 års fængsel for stenkast mod bøsser til 17 årig

Balder Blog 9 februar 2010 - England: Sheppard og Whittle dømt for karikaturtegninger - sammenlagt 5½ års fængsel

 
  Kabbala disciplen Madonna med Israels Shimon Perez
 

Utroligt hvad Vesten, og især USA mener man kan tillade sig overfor Rusland. USA med en officiel torturpolitik og samlebåndsmord per fjernbetjening, klandrer Putins Rusland angående retsplejen! England som uddeler flere års fængsel for ting i stil med muhammedtegningerne, USA der smider folk i 20 år i US kz-lejre for ingenting. Tyskland og Østrig, hvor dømte forfattere afsoner 10 års fængsel.. Pussy Riots aktion var et fysiske overgreb på den ortodokse kirke og vanhelligelse af et kristent ritual.

Hvad ville den samme vestlige presse sige hvis anti-omskæringsaktivister bryder ind i synagogen i Krystalgade under en jødisk gudstjeneste, for at lave en happening mod religiøs penislemlæstelse af spædbørn?

Det er som om Vesten først og fremmest er opsat på at proppe alle sine egne perverse uvaner ned i halsen på de stakkels Russere (og i øvrigt alle andre folkeslag som ikke makker ret til den nye verdensordens direktiver).

Kvæle Russerne med deres eget lort så at sige. MacDonald burgers, beskidte hollywoodfilm, sublimeret børneporno på TV og i popuniverset, homoparader, Bare Patter Orange Revolutionergardister. Alt det billige ragelse som Amererikanerne selv er ved at blive kvalt i, det skal Russerne sluge, for ellers er de nogle farlige antidemokrater.

Se også Kristeligt Dagblad 22 august 2012 - Kommentator: Hyklerisk forsvar af Pussy Riot (Morten Rasmussen) - Her citeres Simon Jenkins fra The Guardian som kritiserer dobbeltmoralen på ca. samme måde som jeg har gjort.

Relateret:

Balder Blog 20 august 2012 - Pussy Riots danner skole: Anti-omskæringsaktivister vil lave happening i synagoge

Hammersmeden 19 august 2012 - Angående Putin og ”pussy riot”

Reaktionære Reflektioner 18 august 2012 - “Pussy Riot” dømt – Putin urørlig

Balder Blog 20 marts 2012 - Russiske anti-terrorenheder ankommet i Syrien - Putin trækker en streg i sandet

Balder Blog 24 maj 2011 - Rusland: Udstilling om Lenins jødiske rødder i museum i Moskva

Balder Blog 16 maj 2011 - England: Minister Pauline Neville-Jones går af efter MI5 afslører forbindelser til jødiske oligarker

Balder Blog 15 maj 2011 - Ukraine: Jøder og Muslimer slutter sig sammen i fælles kamp mod værtsfolkenes ‘xenofobi’

Balder Blog 31 december 2010 - Peter Myers: Oligarch Mikhail Khodorkovsky conviction exposes links with George Soros & Lord Jacob Rothschild

Balder Blog 30 december 2010 - Hvorfor al den sympati for den jødiske finanskriminel oligarken Mikhail Khodorkovsky?

Balder Blog 25 november 2010 - Vladimir Zhirinovsky: Kun Rusland kan redde Europa fra islamisering

Forsøgte Ekstra-Bladets journalist Vladimir Pimonov, at af-etnificere historien? Jyllands-Posten nævner slet ikke den israelske forbindelse! (Nederst) Lad os først se på nogle medierapporter. I Ekstra Bladets version af historien skrevet af Vladimir Pimonov, bliver den israelsk ledede og formentlig israelsk dominerende bande til 'Mafiaen'. Den israelske hovedmand forsøges afetnificeret som 'en sovjetisk-født gangster med israelsk pas'. - Russisk dame kommenterer: Hvis nogen undrer sig, kan jeg forklare, at Pimonov faktisk er russisk jøde, der i sin tid emigrerede fra Sovjet og undlod at bosætte sig i sit forjættede land. I stedet valgte han Danmark, hvor han har været i over 20 år og al den tid har han vrøvlet og skidt på sit tidligere land og befolkning.
Balder Blog 27 august 2010 - Ukraine: Israelsk ledet bande arresteret for illegal handel med organer (Vladimir Pimonov, David Rebouh, Sophie Bremer, Miki Mistrati)

Balder Blog 17 august 2010 - Rusland: Akademisk lærebog om sovjetisk historie dokumenterer jødisk indflydelse

Balder Blog 7 marts 2009 - Rusland vil indføre statsautoriseret historieskrivning efter tysk forbillede

Balder Blog 9 august 2008 - Israel støtter Georgien mod Rusland i kampen om den Kaspiske olieledning

Balder Blog 11 august 2008 - Georgien, jødisk minister: Takket være israelsk træning holder vi det russiske militær stangen

Balder Blog 4 august 2008 - Den russiske frihedshelt Alexander Solsjenitsyn er død 89 år gammel (Samuel Rachlin, Leif Davidsen og Adam Holm, alle Jøder, benytter lejligheden til at sparke til den store jødekritiske russiske frihedshelt)

Balder Blog 25 juni 2007 - Amerikansk forsker forudsiger muslimsk majoritet i Rusland indenfor 30 år

Balder.org 4 marts 2007 - Alexander Solzhenitsyn bryder revolutionens sidste tabu - Jødernes rolle i Sovjetunionen - 200 År Sammen


Print Post