Video længere nede

Piraeus - Medlemmer af det patriotiske græske parti 'Gyldent Daggry' stormede ombord på en færge der fragtede en Pakistaner som har tilstået det brutale overfald på en 15 år gammel pige på øen Paros.

Εnikos gr ΜΕΛΗ ΤΗΣ Χ Α ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ ΤΟ ΠΛΟΙΟ 07 08 2012 | YouTube
 

Medlemmer af Gyldent Daggry forsamlede sig i protest på havnen i Piraeus, mens de ventede på færgen som skulle fragte Pakistaneren som er sigtet for mordforsøg fra Syros til Athen. Voldtægtsmanden har tilstået at han brutalt har overfaldet en 15 år gamle græske turist på øen Paros.

 
  Quicksilver - Hope

Den 15 årige pige er stadigvæk i kritisk tilstand og kæmper for sit liv på sygehuset.

Omkring 70 medlemmer af Gyldent Daggry råbte slagord da færgen lagde til kaj i Piraeus. Efter alle passagererne havde forladt færgen begav omkring 20 mænd sig op i færgen, hvilket fik politiet til at flygte sammen med deres fange. Under de unges aktionen blev en rude i en politibil smadret, men ingen personer kom noget til.

Pakistaneren som allerede skulle have været deporteret fra Grækenland den 8. august hvis han ikke var blevet anholdt for den afskyelige handling, har nu fortalt autoriteterne, at han tidligere havde opgivet falske personalier. Den græske avis Ekathimerini rapporterede at han havde fortalt retten at han var 19, og ikke 21 som han tidligere havde påstået. Derfor er han for tiden fængslet i ungdomsfængslet Avlona i stedet for i et almindeligt fængsel.

Ingen advokater ville frivilligt påtage sig Pakistanerens forsvar, han fik derfor anvist en offentlig forsvarsadvokat.

Digital Journal 9 august 2012 - Golden Dawn members invade ferry carrying Pakistani rapist (Katerina Nikolas)

Relateret:

Brandattentat mod Gyldent Daggry

Globe and Mail 13 august 2012 - Arson attack damages offices of Golden Dawn party

Balder Blog 12 maj 2012 - Varsler Golden Dawns sejr i Grækenland - Gyldent Daggry for europæisk Nationalisme?

Balder Blog 2 juli 2011 - Græsk krise skabt af spekulanter - 95% af grækerne har været fattige hele tiden

Balder Blog 20 marts 2010 - Venstreorienteret bombeterror mod græske nationalister fra Golden Dawn - Nu også politistation ramt!

Balder Blog 9 december 2008 - Asylsøger-oprør den egentlige årsag til gadekampene i Grækenland

 


Print Post