Opdatering 13 nov: Nederst: Gode videolinks til interviews med Nick Griffin mm.

Hjertelig tillykke og skål til Nick Griffin, Mark Collet, British National Party og det Britiske Folk.

To the BNP home page
Congratulations
to our Fellow Patriots
in Britain,
the British
People,
Nick Griffin, Mark Collet
and the BNP
To the BNP home page

 

Oversat fra: Champagne cracked for free speech victory

Lige da millioner af Briter var ved at tro at deres frihed til at kritisere Blair regimets destruktive politik var ved at være en saga blot, blev i eftermiddags sejren for det frie ord offentligtgjort.

NOT GUILTY

Dommen der blev afsagt af de tolv nævninger i Leeds Crown Court i går, var et enstemmigt "ikke skyldig" i to anklager mod British National Party formand Nick Griffin for at have brugt ord der opfordrede til racehad. Det samme gælder fire anklager under den samme paragraf mod pressechef Mark Collett.

Dommen i går eftermiddags har været genstand for en enorm opmærksomhed fra pressen i Storbritannien en i udlandet. Hundreder af lykønskninger og strømmer ind i vores postkasser fra vores administration og internet teams. Vores informationslinjer har været druknet i meddelelser og forespørgsler efter information.

Champagne

Udenfor retsbygningen åbnede en synlig jublende Nick Griffin en flaske champagne der var blevet stillet til rådighed af vores ven Jean Marie Le Pen fra det franske Front National.


Mark Collet and Nick Griffin
Mark Collet and Nick Griffin
Cleared of race hate charges

 

Nick fortalte den ventende kødrand af Blair regimets journalister:

"De kan tage vores skattepenge, men de kan ikke tage vores hjerter, vores tunger, og de kan ikke tage vores frihed".

En fantastisk sejr for almindelig fornuft, talefrihed og ytringsfrihed. Dette resultat vil kunne bifaldes af alle rettænkende vælgere, og er det skub der var nødvendigt for at kaste BNP ind i den tunge politiske afdeling i de kommende måneder.

Så vidt artiklen fra British National Party
A few passages of the prosecution's caseNick Griffin - British National Party
Nick Griffin

BBC World Intro: Se klippet her (eller længere ned i denne post via YouTube) hvor du også kan høre dele af den nu berømte tale, der stort set ikke siger andet end hvad Paven er citeret for. Nu bare på Engelsk i stedet for på Latin. Og det i mere end én betydning. Men ytringsfrihed er vel ikke forbeholdt paver?

In Britain government ministers say that the laws against inciting racial hatred may have to be reviewed, as today the leader of an extreme right wing party was cleared of race hate charges. Nick Griffin of the British National Party had been secretly filmed by the BBC in 2004. Telling supporters that Islam was a vicious wicked faith He says his acquittal is a victory for freedom of speech. BNP leader cleared of race hate

Lidt af forhistorien:

Nick Griffin i hemmeligt optaget tale i Keighley hvor han kraftigt kritiserede muhamedanere, og koranen:

"You can take the Koran, and you can find verse after verse after verse, that says and you can take any woman, as long as they're not Muslim woman, any woman that your right arm can own. That's the sword arm, it's the fighting arm, that's the arm you use to hit a white boy with a baseball bat. Any woman that they can take by force or guile is theirs. And that's the way this wicked vicious faith, has expanded from a handful of cranky lunatics about 1300 years ago, til it's now sweeping country after country before it, all over the world." Se og hør hele talen fra den skjulte optagelse i Keighley

Den xenofile forbryderbande der går under navnet BBC havde infiltreret et privat møde fra British National Party, og filmede i det skjulte. I lighed med Martin Rosengaard Knudsen og co. udfyldte BBC den rolle som STASI havde i det tidligere Østtyskland.

Jason Gwynne BBC Mole (left)
Jason Gwynne - BBC spion

(til venstre) var allieret med det berygtede "Searchlight",en uskøn blanding af kommunister, AFA folk, zionister og dømte kriminelle ledet af en pædofil. Hvis der er nogen der undrer sig over at zionister figurerer i dette selskab, kan det oplyses at Zionisme sandsynligvis er den største drivkraft bag Searchlight. Jason Gwynne beskyldes for at have foreslået et BNP medlem (der for nylig havde været udsat for et bombeattentat) at plante en bombe ved moskeen i Bradford.

The British National Party eller BNP skulle for alt i verden holdes udenfor indflydelse, og man skyede absolut ingen midler i den forbindelse. Myndighederne rokerede rund med tidspunkterne for retshandlingerne for at genere BNP mest muligt, også i forbindelse med det nylige valg, hvor BNP vandt en imponerende sejr. En sejr der havde været enorm hvis man havde haft nået at stille BNP kandidater op over hele landet. Det rådes der nu bod på ved næste valg.

BNP er som de fleste nationalsindede partier vokset ud af en blandet skare, og selvfølgelig har der været en del medlemmer med det som populært kalder "ekstreme holdninger".

Ligesom det lykkedes for Dansk Folkeparti i Danmark at skille sig af med landsbytosser og ekstremister, har BNP gennemgået en forvandling, og er godt på vej til at blive et virkeligt bredtfavnende parti.

Nederlag til det multikultofascistiske BBC

Med den her enstemmige stadfæstelse af den oprindelige frifindelse har det multikultofascistiske BBC lidt et stort nederlag. Og det i en tid hvor kritikken over en særdeles selektiv og farvet nyhedsformidling, ikke mindst når det det drejer sig om fortielse og undladelser ved rapportering om indvandrerkriminalitet og indvandrerracisme, og de groteske overdrivelser man ved enhver lejlighed var parat til at fremføre om alt hvad der kunne ligne modstand mod det multikulturelle projekt. BBC tager ikke afstand fra sine handlinger.

BBC 'cockroaches'

Mr Collett, the party's head of the publicity, said: "This is the BNP - two, BBC - nil."

He branded the BBC "cockroaches" and added: "The BBC have abused their position."

Nick Griffin outside Leeds Crown Court after being cleared of race hate charges
Mr Griffin had described Islam as a "wicked, vicious faith"

"They are a politically correct, politically biased organisation which has wasted licence-fee payers' money to bring two people in a legal, democratic, peaceful party to court over speaking nothing more than the truth."

During the trial, the jury heard extracts from a speech Mr Griffin made in the Reservoir Tavern in Keighley, on 19 January 2004, in which he described Islam as a "wicked, vicious faith" and said Muslims were turning Britain into a "multi-racial hell hole".

BBC Website

Men hvad har vi gang i når en pengestærk skatteyderfinansieret halvt statsligt fjernsyn begynder at tage del i løjerne rund omkring, som en slags velbetalte professionelle stikkere, velforsynet med moderne video og lytteudstyr? Det nærmer sig de metoder der bliver brugt af den ekstreme venstrefløj, nu i professionel high tech regi. Og hvem ved, lejesvende for vellønnet bestillingsarbejde. Samtidigt som man er med som aktør, har man de bedste muligheder for at stille sine egne handlemåder i et gunstigt lys, og dæmonisere ofrene. Medierne er ved at blive dømmende og udøvende magt, i tæt samarbejde med alle "minoritetsgrupper" der finder nåde for deres forskruede verdensopfattelse.

Politiet har i øvrigt fået klare udmeldinger "oppefra" hvor man ikke forsøger at lægge skjul på at man ønsker politisk korrekte resultater og metoder fra politikorpset. Dette er dog nu også kommet under beskydning. Et politikorps der også snart er fyldt med muhamedanere, om hvilke en undersøgelse fastslog at indvandrerbetjente havde 10 gange større chance for at blive involveret i korruption end indfødte, og der har været flere tilfælde hvor muhamedanske betjente har vægret sig mod ordrer med henvisning til deres religion og etniske baggrund! En politimand der fortalte om politiets virkelighed på sin blog blev pålagt at stoppe skriverierne.

Vi kender alle sammen DR. Men alligevel har man i Danmark ikke i nær samme grad styret løjet og fordrejet, og vi ved minsandten at det har været slemt nok. Senest har det kostet Lisbeth Knudsen stillingen, men mon ikke der er nogle flere hoveder der skal rulle?

 

Men hjertelig tillykke og skål til Nick Griffin, British National Party og det Britiske Folk, der nu har lidt meget længe under en politisk korrekthed vi som danskere harmeget svært ved at forestille os..

 

Nick Griffin BNP Leader
  BBC: Nick Griffin cleared of incitement to racial hatred
   

Halvdelen af befolkningen bakker op om BNP

Interessant interview! Opinionsundersundersøgelse fastslå at halvdelen af Briterne bakker op om BNP's politiske program.

Sky Poll finds Support for BNP policies

Sky News:
"A survey of 1800 voters revealed widespread support for BNP policies. Evidence of wider acceptance than ever before. The findings will prove worrying for all the main party's in the run up to the key local elections, in just nine days time."

  BNP TV: Save Free Speech in Britain
   
  Nick Griffin's comments after 3rd day of the political trial
   
Andy Sykes Searchlight Mole

<-- Andy Sykes

Forræder og
Searchlight muldvarp

Var infiltrant af BNP

Searchlight - A Well oiled disinformation machine

Researcher Larry O'Hara: dette følger "en velprøvet strategi: historier bliver solgt til medierne, og derefter broderer man videre på dem i den næste udgave"

  Nick Griffin's comments after 1st day of the political trial
   
Gary Gable Communist AFA

<-- Gerry (Gerald) Gable

"Anti-fascistisk" aktivist

Kommunist, Searchlight, AFA

Searchlight - A Well oiled disinformation machine

Gerry Gable blev først rigtigt kendt efter han i oktober 1963 blev arresteret for et fejlslagent forsøg på at bryde ind på historikeren David Irvings bopæl. Daily Telegraph: Jews raided flat seeking "Nazi Papers".
Man er heller ikke begejstret for Gable hos dele af venstrefløjen. De mange artikler om Searchlight efterlader et indtryk af et gigantisk morads af hemmeligt samarbejde mellem ind og udenlandske efterretningstjenester, parlamentsmedlemmer, rødfascister, og zionister. Rigeligt med stof til en hel del konspirationsteorier.Nick Griffin Interview Live on Sky
   

Channel 4 Interview - Uncensored - To dage inden dommen faldt

Nick Griffin was interviewed by Nick Martin for Channel4 on November the 8th, two days before the verdict.

The interview lasted 23 minutes and was far from unbiased. The people from channel4 cut out most of it, and rearanged the interview to conform with what they want people to think about Nick Griffin and the BNP.

  Channel Four Interview Nich Griffin BNP

I filmed the interview with my own camera. I haven't cut out anything.

The irony is that I saw the reporter in the lift on the first day of the trial.

He was talking to another repporter. They were discussing how to report about the trial without putting the BNP on a pedestal! They seemed to be very annoyed and worried by the fact that this trial, and the publicity about it, could actually benefit the BNP. Shouldn't reporters try to report the facts, and let people make up their own minds?

Click to watch or right click to download the interview | Channel 4 version (E. d' Aubignosc)

Source Altermedia UK

 

Freedom of speech protestors Before the trial video(95 MB) | lavere kvalitet (Nick addresses public in the streets)
BBC 10 november 2006 Tougher race hate laws considered
BBC 10 november 2006 'Victory for freedom' claims BNP
BBC 10 november 2006 BNP leader cleared of race hate
BBC Profile of Nick Griffin

 

Ps. Der er stadigvæk ingen reaktion fra Ekstra Badets journalist Carl Johan Albrechtsen som vi kritiserede i forbindelse med omtale af BNP i hans artikel om den indvandrer-massakrerede Kriss Donald.

Balder Blog 3 nov 2006 - Åbent brev til Ekstra Bladets journalist Carl Johan Albrechtsen

Free Speech on Trial: Day 11


Print Post