Tilgift: Amerikansk forsker Kenneth N. Waltz mener at en iransk atombombe kunne være en god idé - Bertel Heurlin kommenterer i DR Deadline (nederst)

Denne postering blev til i forbindelse med Roy Tovs artikel, her oversat på bloggen og udgivet tidligere i dag: Israel beskylder Iran for selvmordsterror i Bulgarien - Journalister og Zionister

Steffen Jensen TV2: Iran står formentlig bag bombe i Bulgarien | YouTube
 

Transkription - af TV2 News udsendelse 18 juli 2012

Studievært: Og vores mellemøstkorrespondent Steffen Jensen befinder sig altså lige nu på Langeland på ferie...

Steffen hvorfor eh,.. rammer det her, der jo ligner et terrorangreb lige i Bulgarien

Steffen Jensen: Eh, jeg tror det kunne have ramt mange andre steder, vi har i eh månederne forud har vi set forsøg på at ramme israelske, og jødiske mål alle mulige steder i verden, både i Thailand og i Azerbaijan. Eh, faktisk også tidligere har der været nogen eh forsøg i Bulgarien, nu lykkedes det så...

Og sådan er det jo, fordi eh, der er simpelthen så mange mål som, eh, de f eh, der ønsker at skade Israel, og i eh Israelere de kan ramme rund om i hele verden, man kan simpelthen ikke beskytte israelske turister og Jøder overalt i verden. 1)

Studievært: Og nu hører vi så i indslaget her også, at eh, Netanyahu beskylder mere eller mindre Iran for at stå bag, hvorfor skulle Iranerne stå bag det her angreb?

Steffen Jensen: Ja altså det det vi må tro er, at ehm, det er Iran der står bag fordi der har længe været sådan en undergrundskrig mellem Israel og eh, og Iran hvor Iranerne mener at eh, Israel forsøger at stoppe det iranske atomprogram ved at likvidere iranske atomteknikere og eh, vi ser så at iranske agenter flere steder i verden har forsøgt at ramme israelske og jødiske mål. Der er Iranere der er blevet eh arresteret og pågrebet for eksempel i eh, i Thailand efter et lignende eh forsøg på at angribe Israelere. Så derfor er det her måske en del af sådan en undergrundskrig mellem Iran og Israel.

Studievært: Sådan sagde Steffen Jensen altså og her i ferietiden befinder mange danskere sig i eh området omkring det østlige Bulgarien hvor blandt andet Sunny Beach ligger og udenrigsministeriets borgerservice fortæller at man ikke har nogen oplysninger om danske tilskadekomne.

Slut transkription

1) 'man kan simpelthen ikke beskytte israelske turister og Jøder overalt i verden' - Ja det lyder jo alarmerende. Men sagen er, at det også gælder de fleste andre turister i verden. Og det kan da godt være at israelere og Jøder er mere udsatte end flertallet, men det er et godt spørgsmål hvor meget mere det egentlig drejer sig om. Måske rejser Jøder og israelere simpelthen mere end gennemsnittet?


Hanne Foighel: Iran 'højst sandsynligt' skyldig i terrorbombe i Bulgarien | YouTube
 

Fra Deadline 17:00 den 19 juli - Vært Camilla Thorning

Hanne Foighel: Det der bliver sagt, ... Israelerne er overbeviste om at Iranerne står bag, og eh, Israelerne og Iranerne er jo for så vidt over en lang periode nu i en krig, det er ikke en krig der består af kampvogne og kampfly, men det er, dels en psykologisk krigsførelse, og dels en krig der bliver ført med spioner og hemmelige agenter, og sådan noget som det vi ser nu.

Nu snakker vi om en gengældelse på noget der er sket i Bulgarien, men i virkeligheden så kan man forestille sig, at det der er sket i Bulgarien kan være en gengældelse for noget som er sket i Iran, nemlig at Israelerne over en meget meget lang periode har forsøgt at forhindre Iranerne i at få et atomprogram, blandt andet ved at sabotere på forskellig måde, der har været nogle mystiske dødsfald, attentater imod iranske videnskabsmænd som havde noget med atomkraft og atomudvikling at gøre, og på den måde så føler Iranerne jo også at Israelerne både overvåger dem og forsøger at spænde ben for dem hele tiden,... samtidigt så har Iranerne så måske..., højst sandsynligt fingre i det her, og på den måde kan man sige at det ene afføder det andet, og det er ikke sikkert at der bliver ét angreb du kan sige er svaret på det angreb, det er hele tiden og det eskalerer....

Camilla Thorning: Og på den måde kører det igen og igen i én eller anden slags spiral kan man sige... men Israelerne har jo luret på Iran rigtigt længe, og også muligheden for virkelig og, og gøre noget eh... alvor ud af truslerne der hele tiden kommer mod Iran,... hvorfor er det så at Netanyahu så alligevel ikke, for det er lidt det du siger, alligevel ikke vil bruge denne her lejlighed, til rent faktisk at, at eh, gå ind i Iran?

Hanne Foighel: Altså det kan jeg jo ikke stå ind for om han gør eller ej, men jeg kan sige at der er en del faktorer som måske peger på at han nok ikke lige vil gøre det i den her uge Hillary Clinton var på officielt besøg i Israel, og Panetta den amerikanske forsvarsminister kommer her indenfor få dage..

Camilla Thorning: Og Amerikanerne vil ikke have det her?

Hanne Foighel: Vi ved at Amerikanerne ikke er interesseret i det lige nu, og derfor så kan man forstille sig at Netanyahu måske lige gemmer de kort en lille smule bag ryggen.

Camilla Thorning: Nu siger du jo selv at det her det er en spiral der kører, det er en gengældelse for en anden gengældelse, der igen er en gengældelse, og sådan bliver det ved. Israelerne har været udsat for det her rigtig mange gange -- Er det alligevel anderledes den her gang?

Hanne Foighel: Man kan sige strikken strammer sig om Iran i forbindelse med atomprogrammet. Hele verden har jo lagt sanktioner på Iran [hele verden?], Amerikanerne strammer de økonomiske sanktioner endnu et hak nu.. Israelerne taler meget højt om at hele verden må sørge for at forhindre Iran i at blive en atommagt, og Iranerne siger vi vil gerne [???]

Det er en situation der bygger sig op, og spørgsmålet er hele tiden, hvor langt tid er der til Iranerne er klar til at kunne bygge en bombe, og det er det Israelerne og Amerikanerne især diskuterer ret meget, så derfor kan du godt sige situationen nu er en lille smule mere klemt end den for eksempel var for fem år siden.

Hanne Foighel: Så den vinkel ja, hvorvidt Israelerne vil lave et militærangreb det bliver der jo skrevet en del om, og hvis det bliver, så er det sandsynligt det bliver i slutningen af den her sommer inden det amerikanske valg i november, jeg tror det er derfor vi ser alle de amerikanske gæster komme forbi lige nu.

Slut transkription


Kommentar:

Uden at der er den ringeste anledning eller dokumentation for at Iran eller Hezbollah står bag angrebet i Bulgarien, og det som Roy Tov anfører, er yderst usandsynligt at disse to parter ville stå bag, så accepterer studieværten tilsyneladende i løbet af samtalen mere eller mindre 'at det nok hænger sådan sammen'.

 
  Samira Niknam Tavin
  'Det er vigtigt at Iran ikke altid skal bukke under for hvad Vesten synes og hvad de mener om hvad vi skal have..'
Samira kom til Danmark da hun var ca. 4 år gammel. Hun har i mellemtiden fundet ud af hvordan ytringsfriheden virker i Danmark, hvor der er flere tabuer end man tror muligt. Som parktikant blev interviewet som privatperson af DR, men blev revset af ledelsen bagefter for sine meninger.1) En anden utilsløret Iransk stemme: Samira Niknam Tavin stemte på Ahmadinejad 2) Fuld Transskription af DR Deadline 22 juni 2009, Samira Niknam Tavin og Jaleh Tavakoli

Om Iran eller Ahmadinejad kan man sige så mange løse påstande som man vil. Og her ser vi også hvordan den zionistiske propaganda virker. Fru Foighel går efter (zionistiske begreber i hvert fald) tilsyneladende til grænsen af det ydmyge og på overfladen upartiske, men sniger i forbifarten en masse løse israelske propagandapåstande ind i lytterens hoved. Det er ikke nødvendigt med grove løgne. Antydningens kunst kan være lige så effektiv. Snakket om de israelske atomvåben blev der i hvert fald ikke.

Og da talen kom på de israelske snigmord, så lød det nærmest som om at alle parterne var lige gode om det, uagtet den virkelighed at sådanne mord længe har været en zionistisk specialitet. I en endeløs række af tilfælde er Mossad og andre zionistiske entiteter blevet sat i forbindelse med snigmord på politiske modstandere i tredjelande. Således Netanyahu frække beskyldning mod Iran, mens sandheden er Zionisterne har været indblandet i bortførelser, bombninger, falskflag-operationer, mord og anden sabotage udenfor Israel siden tidernes morgen, og er absolut førende på området.

I den forbindelse har Israelerne blandt andet stjålet, kopieret og forfalsket pas og stjålet identiteter fra vestlige lande; landet er berømt for sin opfindsomhed og hensynsløshed når det kommer til terror og krig og mord, og Israelerne selv praler med det. Og Israelerne er delvist så dygtige, fordi de har loyale støtter i de fleste lande i verden der assisterer med informationer logistik, diplomati og medieomtale hvor nødvendigt. En overvældende stor andel af offentligt kendte jødiske mennesker, journalister, politikere, forfattere, synes at optræde som soldater for Zion i én eller anden grad, fra meget diskret til tåkrummende pinligt, afslørende og voldsomt.

I det hele taget diskuteres der næsten udelukkende fra et israelsk perspektiv, med den forudsætning at det forfra står klart hvem der er de gode, og hvem der er de onde i dette spil.

Lad Iran få atombomben - siger professor Kenneth N. Waltz - Bertel Heurlin kommenterer
DR. Deadline 16 juli 2012 - Vært Nynne Bjerre Christensen
| YouTube
 

Relateret:

Balder Blog 22 juli 2012 - Israel beskylder Iran for selvmordsterror i Bulgarien - Journalister og Zionister (Roy Tov - Steffen Jensen, Hanne Foighel, Iran, Israel, Bulgarien)

Balder Blog 13 januar 2012 - Mediernes krigspropaganda: TV2’s Line Ernlund ville have Søvndal med på krig mod Syrien

Balder Blog 8 november 2011 - USA: Ron Paul på CNN om truslen fra Iran og atombomber - Zionisten Anders Jerichow vil krig mod Syrien

Balder Blog 4 november 2011 - NWO-Zionisten Bernard-Henri Lévi tog æren for overfaldet på Libyen - vil nu angribe Syrien

Balder Blog 11 december 2010 - USA - Irak: Clinton-medarbejder villig til at ofre egne piloters liv for undskyldning for at gå i krig

Balder Blog 11 august 2010 - Anthony Lawson med en lille husker på hvad der gik forud for Irans præstestyre

Balder Blog 25 juli 2010 - Irak: Eftervirkningerne af angrebet på Fallujah værre end Hiroshima konkluderer ny undersøgelse

Balder Blog 14 marts 2010 - Israelsk militærrådgiver Martin van Creveld: Iransk atombombe ingen fare for Israel

Balder Blog 10 januar 2010 - Israelsk general Uzi Eilam: Iran ikke nogen atom trussel

Balder Blog 15 november 2009 - Norman Finkelstein to Jewish TV-host Adam Holm: Listen to yourself spouting Israeli propaganda

Balder Blog 11 august 2009 - USA: Senator Joe Lieberman, fanatisk zionistisk Jøde, anbefaler amerikansk angreb på Iran

Balder Blog 14 january 2009 - The Palestinian Israeli conflict in the Danish media as seen by a nationalist (Danish media safely in the hands of Zionist puppeteers)

Balder Blog 2 oktober 2007 - Debra Cagan (jødisk zionist), amerikansk regeringsrepræsentant til Britiske parlamentarikere: Jeg hader alle Iranere

Balder Blog 4 marts 2007 - Jødisk mytologi og dens relevans for kommende udviklinger, Haman, Iran og Purim


Print Post