Roy Tov [Ro'i Tov] er en jødisk-født Israelsk journalist og forfatter, som er konverteret til Kristendommen. Han lever i eksil i Bolivia, og bliver efter eget udsagn chikaneret af Mossad mm. Hans hjemmeside er for nyligt blevet hacket.

Jeg vil begynde med et citat fra artiklen:

Jeg må indrømme, at jeg ikke havde planlagt at skrive denne artikel. Den nylige angreb på hjemmesiden tvang mig til at fokusere på tekniske sager. Indtil nu havde jeg ikke fundet hændelserne i Bulgarien særligt interessante. Men så fik jeg en e-mail fra en Israeler, en flygtning i et europæisk land.

Balder: Jeg må indrømme at jeg heller ikke havde planlagt at oversætte denne artikel, der jo ikke ligefrem kommer med nogen verdenssensationer. Men jeg så artiklen som en anledning til igen at gøre opmærksom på det bizarre i, at lade jødiske journalister, hvoraf flere bosat i Israel agere reportere, sandhedsvidner og eksperter i de danske medier.

Tidligere har jeg påpeget Anders Jerichows indsats for en krig mod Syrien, for nylig var han igen på banen som mellemøstekspert hos Nynne Bjerre Christensen i Deadline, i samme ærinde. Derefter observerede jeg Steffen Jensens kommentarer til angrebet på de israelske turister i Bulgarien, hvor den ifølge mine oplysninger i Israel bosatte Hr. Jensen mere eller mindre utvetydigt godtog Netanyahus påstande.

Meget sandsynlig

Det er i øvrigt bemærkelsesværdigt, at mange ellers normalt meget anti-iranske kommentatorer / journalister er noget tilbageholdende med at tillægge de latterlige israelske beskyldninger nogen særlig værdi, mens det ofte er jødiske eller pro-zionistiske journalister der i hvert fald køber påstanden som 'meget sandsynlig'. En latterlig påstand, hvilket Roy Tov jo også argumenterer for i sin artikel.

 

Derefter så jeg Hanne Foighel fortælle om sagen i Deadline 1700 med Camilla Thorning, og på trods af forsøg på at virke objektivt, ved f.eks. også at nævne israelsk terror, lod også Fru Foighel alligevel skinne igennem at det nok havde været Iran der stod bag angrebet på de israelske turister. Desuden blev en del andre knap så objektive propagandafordomme om Iran styrket undervejs. F.eks. postulatet om eksistensen af en iransk atomtrussel, og Irans angivelige hensigter om at angribe Israel, etc. etc. alle sammen små deltaljer, som ikke er andet end ensidige påstande og tolkninger efter zionistisk standard, hvoraf mange er tilbegevist, sågar af israelske eksperter og mange andre sagkyndige personer. Men mediefolk med zionistisk slagside holder diskret men ihærdigt myterne i live. Og der er for lidt modstand fra andre journalister, som åbenbart ikke har lyst til alt for store konfrontationer med deres 'egne'.

Jødesæbe og lampeskærme

Det er lidt som med historierne om sæbe af jødefedt og lampeskærme of jødehud. Længe efter disse perverse løgnehistorier var blevet afsløret for det de var, blev de igen og igen nævnt i forbifarten som om de var sande. Nøjagtigt som med Ahmadinejads angivelige udtalelser om at ville udslette Israel, som blev bakket op af falske oversættelser. Alligevel nævnes de i én eller anden form ofte, også gang på gang i de danske medier.

Doing the media thing...

Hvis man er Zionist, så kan det være svært at være helt objektivt, hvilket erfaringerne synes at vise. Selv i lille Danmark har der været adskillige sager, hvor journalister med en ellers høj stjerne i de toneangivende medier, blev taget i en så tydelig pro-Israelsk virksomhed, at det blev offentlig omtalt, og nogle fik officiel kritik fra deres chefer. Dansk presses forhenværende darling Herbert Pundik, indrømmede at have spioneret for Mossad. Problemet tages seriøst i jødiske kredse. For nogle år siden publicerede avisen 'Jewish Bulletin of Northern California', en artikel med titlen: 'Jødiske journalisters indre kamp med at skrive det rigtige'. (Oprindelig titel: 'Doing the write thing')

HAR jødiske journalister flere forpligtelser and andre? Står de først og fremmest til ansvar overfor deres samfund, og skal de repræsentere Israel i deres aviser? Nogle af de svar fra de jødiske journalister er temmelig chokerende, ikke fordi det er så uventet, men fordi mange åbent indrømmer det, og er stolte af det.

 

Roy Tovs artikel: Beklager utydeligheder og kejtet sprog, men originalen var ikke stort bedre - det er ikke den bedste artikel den gode Roy har skrevet - men han havde også sit at tænke på i forbindelse med hackingen af hans hjemmeside.

I øvrigt kunne jeg også have citeret Gilad Atzmon fra hans artikel fra den 21 juli: A War Israel is Just Begging for an Excuse to Start

Herned Roy Tovs artikel jeg har undladt en del angående hackerangrebet - Transkriptioner fra indslagene med Steffen Jensen, Hanne Foighel og et gensyn med den amerikanske forsker Kenneth N. Waltz, som argumenterede i Deadline den 16. juli for at et iransk atomvåben faktisk ville være en fordel for magtbalancen, og dermed freden, i Mellemøsten følger som selvstændig artikel her: Steffen Jensen, Hanne Foighel - og det meste af Israel: Iran 'formentlig' skyldig i Bulgarsk bombeterror

 

 

Roy Tov: Vi er alle sammen Bulgarer: Burgas-bomben - hvem er ofrene for endnu en angreb under falsk flag?

Den 18. juli 2012 angreb en selvmordsbombemand en bus der transporterede israelske turister ved Burgas lufthavnen i Bulgarien.

Buschaufføren og fem Israelere blev dræbt, flere end 30 mennesker blev skadet. Indenfor få timer gav den israelske statsminister Benjamin Netanyahu Iran og Hezbollah skylden, mens han retfærdiggjorde sin konklusion med det faktum at det var sket på årsdagen af det såkaldte AMIA-bombeattentat i 1994, som Netanyahus forgængere gav Iran og Hezbollah skylden for.

Idiotien af denne deduktive metode kan illustreres med 9/11. Man kunne påstå at datoen for dette terrorangreb var valgt meget præcist. I USA er 9/11 det nationale alarmnummer svarende til 112 i Danmark. Fra den dag hvor attentatet mod Twin Towers skete, vil enhver Amerikaner ubevidst forbinde enhver lokal katastrofesituation med terrorangrebet på New York, og lade frygten transcendere rum og tid.

Dette er faktisk tilfældet i USA. Få lande bruger 9/11 som alarmnummer (Israel bruger f.eks. 100). Således kan man ved at bruge Netanyahus innovative metoder påstå at 9/11 var udtænkt af en Amerikaner; kun en Amerikaner ville komme i tanke om den tilførte værdi af denne dato.

Afu afu

 

Sandheden er anderledes. Benjamin Netanyahu bruger det man på hebraisk kalder 'afu afu', nemlig 'invertering på invertering'.

Essentielt set er det en vildledelsesteknik baseret på en antagelse af hvad et offer forventer fra en kriminel; derefter opfører den kriminelle sig modsat af antagelsen.

Om muligt skal røveren rende hen imod offeret efter at have røvet ham, for at pege på skylden et andet sted.

Dette er ikke nemt at gøre under et gaderøveri, men når det drejer sig om industrispionage er det nemt.

Netanyahu gjorde nøjagtigt det samme; han gav skylden på de eneste mennesker som ikke ville have gjort det. Uanset deres moral, er hverken Iran eller Hizbollah dumme. For dem ville et angreb på en bus med israelske turister i Europa have været det samme som rent fysiske at røve FNs Generalsekretær under et FN-møde. Ingen chancer for at slippe godt fra det. Alligevel ser vi såvel Iran som Hezbollah i årevis stå fast mod Israel og USA under de sværeste omstændigheder. De er vise og logisk tænkende mennesker. Ikke en kinamands chance for at de har bombet bussen; de kunne kun tabe på konsekvenserne.

Jeg må indrømme, at jeg ikke havde planlagt at skrive denne artikel. Den nylige angreb på hjemmesiden tvang mig til at fokusere på tekniske sager. Indtil nu havde jeg ikke fundet hændelserne i Bulgarien særligt interessante. Men så fik jeg en e-mail fra en Israeler, en flygtning i et europæisk land.

De første ord var: 'Det seneste angreb på israelske turister i Bulgarien blev udført af Mehdi Ghezali'. Han er kendt som 'den cubanske Svensker', en svensk statsborger af algerisk og finsk afstamning, som blev holdt fange af USA i den amerikanske Guantanamo-fangelejr på Cuba mellem januar 2002 og juli 2004. Med andre ord; han er mistænkt for at være medlem af al-Qaeda.

Ja, Svenskerne var hurtige med officielt at benægte denne mulighed; tilsyneladende er manden i Sverige nu. Dette ligner en variation på Netanyahus taktik. Efter jeg fik denne mærkelige e-mail, besluttede jeg mig for at se nærmere på de lokale medier.

Meir Javedanfar, en Iranekspert ved Israels 'Interdisciplinary Centre' i Herzliya talte med Times of Israel. Han påstod, at Iran er en vigtig mistænkt på grund af datoen for attentatet [årsdagen for et tidligere attentat], men han udelukker ikke muligheden af at al-Qaeda er involveret. Det var igen et eksempel på den samme logik med 'vend det hele 180 grader én gang til'. Jeg blev bombarderet med ubrugelig propaganda.

Med andre ord; officielle israelske kilder forsøger at kaste smuds på Iran og Hezbollah.

Såvel Hezbollah og Iran kom med officielle fordømmelser af hændelsen, og benægtede enhver involvering. Som sagt før; dette svarer til deres interesser i sagen. Spørgsmålet som venter på at blive besvaret er; 'hvem er skyld i terrorangrebet?'

Det vi skal spejde efter, er dem som profiterer fra hændelsen; tydeligvis tilhører hverken Iran eller Hezbollah denne kategori.

Netanyahus oprindelige udtalelse, blev fulgt af nogle sandelig mærkværdige erklæringer.

Yoav Limor sagde til avisen Yisrael Hayom, at angrebet er 'endnu en grund, sammen med den igangværende kollaps af Assadstyret, til at retfærdiggøre et israelsk offensiv i Libanon, for at forebygge at syriske kemiske våben falder i Hezbollahs hænder.

Minister Yaakov Katz sagde til avisen Jerusalem Post, at han tror at den israelske regering vil bruge en del tid før den beslutter hvordan den vil slå tilbage: 'Først og fremmest vil den arbejde på at skabe en efterretningsrapport for at bevise overfor verden at Iran virkelig stod bag bomben i Bulgarien.'

Udsagnsordet 'at skabe' svarer perfekt til ministerens intentioner. Lignende forbavselsesvækkende erklæringer blev udtalt af andre.

Israel søger efter en retfærdiggørelse for at starte en åben krig; ethvert andet forsøg på at løse statens indre sociale problemer har slået fejl. Hvis regimets erklærede fjender ikke vil servere en undskyldning, så brug en operation under falsk flag. Det virkede den 11 i 9e, ikke?

Lad mig være helt klar. Hvis Mr. Sherlock Netanyahu mener at han kan give Iran skylden baseret på en årsdag, så har 'we the people' ret til at give ham skylden for 9/11. Han har jo dobbelt statsborgerskab, amerikansk/israelsk. Han kendte helt sikkert til vigtigheden af 9/11.

Fra:

Roy Tov juli 2012 - We All Are Bulgarians: Burgas Bombing - who are the victims of yet another false flag attack?

Relateret:

Balder Blog 22 juli 2012 - Steffen Jensen, Hanne Foighel - og det meste af Israel: Iran 'formentlig' skyldig i Bulgarsk bombeterror

EU-Times 28 juli 2012 - CIA considers Israel one of its biggest spy threats

The Ugly Truth 28 juli 2012 - Which ‘Terror Plots’ are Relevant to Burgas?

Gilad Atzmon 21 juli - A War Israel is Just Begging for an Excuse to Start

Balder Blog 3 maj 2012 - DR og TV2's kælledægger: Syrisk oprørshær erkender systematisk henrettelse af krigsfanger

Balder Blog 24 januar 2012 - Danish Middle East expert Søren Schmidt: EU sanctions against Iran serve to please the Israel Lobby in order to secure Obama’s reelection (Med Deadline video - Angrebsminister Nick Hækkerup: 'Danmark kommer til at engagere sig i masser af konflikter fremover' )

Balder Blog 9 januar 2012 - Mediernes krigspropaganda: TV2’s Line Ernlund ville have Søvndal med på krig mod Syrien

Balder Blog 24 januar 2012 - Danish Middle East expert: EU sanctions against Iran serve to please the Israel Lobby in order to secure Obama's reelection

Balder Blog 20 januar 2012 - Atlanta Jewish Times redaktør og Israel-firster Andrew Adler: Israel bør overveje at myrde Obama

Balder Blog 16 januar 2012 -Mossad-spioner udgav sig for CIA-agenter - rekrutterede terrorister mod Iran

Balder Blog 8 november 2011 - USA: Ron Paul på CNN om truslen fra Iran og atombomber - Zionisten Anders Jerichow vil krig mod Syrien

Balder Blog 20 juli 2011 - New Zealand: Israeler som døde under jordskælvet i februar - Mossadagent på spionopgave

Balder Blog 4 december 2010 - Israel pays 1,000 Danes to spread Zionist propaganda in Denmark

Berlingske Tidende 3 december 2010 - Danskere skal reklamere for Israel

Balder Blog 23 august 2010 - Amerikansk forfatter J.P. Bellinger: Dariusz Ratajczak - polsk historiker - myrdet af Mossad?

Balder Blog 22 august 2010 - USA: Hemmelige arkiver afslører massiv israelsk manipulation af medierne

Balder Blog 13 juli 2010 - Irland vil beskytte EU-borgere mod Israelsk misbrug - kræver EU-aftale standset (Mossad forfalskede pas skandale)

Balder Blog 15 juni 2010 - Polen: Fængslet Mossadagent Uri Brodsky skal udleveres til Tyskland (Hvorefter tyskrene slap forbryderen fri, da der stort set er frit slag for Jøder i Tyskland, fordi, osv. osv.)

Balder Blog 4 april 2010 - Israel censurerer nyhed om Mossads morderbander - Israelsk journalist flygtet til England

Balder Blog 22 marts 2010 - London: Israel bliver nu formelt anklaget for Mossad-mord

Balder Blog 22 februar 2010 - Tony Blair: Israelerne deltog i beslutning om at angribe Irak

Balder Blog 28 november 2009 - Sir Oliver Miles kritiserer indsættelse af zionistiske Jøder ved Irak kulegravning

Balder Blog 15 november 2009 - Norman Finkelstein to Jewish TV-host Adam Holm: Listen to yourself spouting Israeli propaganda

Balder Blog 9 oktober 2009 - England: Efterretningstjeneste MI5 frygtede jødisk terrorisme

Balder.org 10 juni 2009 - Jewish Militants: Fifteen Years, and More, of Terrorism in France

Balder Blog 9 juli 2009 - Paris: Pro-palæstinensisk boghandel smadret - Fire jødiske ekstremister fra JDL anholdt i Paris

Balder.org 8 april 2009 - Mind Bending Powers of the Masters of the Media (Hvem styrer medierne i England?) | I Sverige | I Finland

Balder Blog 14 january 2009 - The Palestinian Israeli conflict in the Danish media as seen by a nationalist (Danish media safely in the hands of Zionist puppeteers)

Balder Blog 8 juli 2007 - Lewis Scooter Libby havde langvarig karriere som Mossad Agent

Balder Blog 2 oktober 2007 - Debra Cagan, amerikansk regeringsrepræsentant til Britiske parlamentarikere: Jeg hader alle Iranere


Print Post