Lederen af banden i retten for dødstrusler mod Geert Wilders

 
  Abu Quasim - Jassem Abdellaoui

Naboerne til 'Abu Quasim', lederen af den muslimske bevægelse 'sharia4holland', som er sigtet for dødstrusler mod Geert Wilders ringede i natten fra lørdag til søndag til politiet, da 15 individer klædt i nordafrikanske djeleba-dragter havde forsamlet sig rund hans hus i den hollandske by Woerden.

Der skulle have fundet et møde af tilhængere af den belgiske og den hollandske afdeling af en radikal muslimsk bevægelse, henholdsvis Sharia4Holland, og Sharia4Belgium. I gaden stod 9 biler fra Belgien parkeret, meldte den lokale Tv-station Tv Woerden. Politiet observerede muslimerne men behøvede ikke at skride ind.

Qasim, som i virkeligheden hedder Jassem Abdellaoui, var i retten i sidste uge pga. dødstrusler mod Geert Wilders. Den sigtede søger meget aktivt efter medieomtale i de hollandske og udenlandske medier, og publicerer også egne videoer på internettet.

Den sædvanlige profil

Billedet af den 29 årige Muslim, som er opvokset i Woerden, svarede til den sædvanlige profil af en venlig og hjælpsom 'normal' Muslim, som spillede fodbold for S.C. Woerden. For nylig blev denne på kort tid radikaliserede Muslim portrætteret på den russiske tv-kanal RT, i en udførlig tv-reportage om 'muslim-integration' i Holland.

Kilde:

De Telegraaf 15 juli 2012 - Onrust in Woerdense buurt om Sharia4Holland

 


Print Post