BILD: Massegrav fundet i Dresden

 
  Screencap BILD - 7 juni 2012

 

 

 
 
  AFA landsforrædere takker hvert år de britiske massemordere for udryddelsen af deres forfædre og landsmænd.
  Hvorfor blev gravfundet fortiet? Fordi 'man ville undgå et hysteri blandt de omkringboende'? - Eller fordi man ønsker at opretholde myterne om 'den retfærdige krig' som EU-diktaturet og Rothschilds globaliserende US-Israel ledede 'verdensorden' er baseret på?

Nu allerede 11 døde fundet på Wettiner Platz - Hvorfor blev fundet af massegraven fortiet? Dokumenter beviser at de første lig allerede blev fundet i 2002.

Dresden - Der er blevet gjort et utroligt fund midt i centrum af Dresden, en tyske kulturby uden militær eller strategisk betydning der blev offer for et bombardement med brandbomber af britiske og amerikanske fly under Anden Verdenskrigs slutfase, som nu af mange historikere betragtes som én af de Allieredes værste krigsforbrydelser. På Wettiner Platz stødte byggearbejdere på en massegrav med ofre for det Allierede bombeholocaust.

I går berettede BILD exklusiv om det uhyggelige fund.

I mellemtiden er der allerede blevet udgravet 11 døde, hvor i blandt mange kvinder og børn, der kun lå 1,5 meter under brostenene.

Hemmeligholdt siden 2002

Men nu er det blevet afsløret at fundet af massegraven har været hemmeligholdt i ti år! Dokumenter beviser at de første lig allerede blev fundet i 2002.

Den tyske avis Bild er i besiddelse af papirer der beviser at man allerede under udgravningsarbejder der foregik i januar 2002 fandt skeletrester. Den gang var der tale om kranier af børn, benknogler og et kvindeligt bækken.

'At der allerede blev fundet knogler på dette sted var ikke kendt hos os. Grave af en sådan størrelsesorden ville have vakt stort opsigt', siger Jens Hoffmann fra det tyske institut der tager sig af vedligeholdelse af krigsgrave [Kriegsgräberfürsorge].

Men hvorfor blev fundet af denne grav fortiet?

Akte AZ 414 UJs 2249102

Det er et faktum at de knogler som blev fundet den gang er blevet fjernet. Det tyske befolkningsregister; 'Standesamt', har udstedt anonyme dødsattester. På intet tidspunkt blev sagen, der er registreret som 'AZ 414 UJs 2249102' offentliggjort.

Ville man undgå et hysteri blandt de omkringboende? Efter det nylige fund af mindst 11 flere døde, er spørgsmålet nu hvor mange flere mennesker der stadigvæk ligger begravet under Wettiner Platz.

'Siden der blev fundet 15 lig på knap 15 kvadratmeter, er det umuligt at spå om hvor mange flere der endnu kunne ligge der', sagde Hoffmann.

Det var rundt omkring Wettiner Platz at de første bomber faldt i natten mellem den 13 og den 14. januar. Hele kvarteret rund om det sted hvor der nu ligger et musikakademi blev totalt udbombet. I tusindvis1) af civile tyskere og flygtninge, som byen var fyldt med, døde i dette holocaust.

80 bis 100.000 Verm.anzeigen bis jetz schätzungsweise eingegangen (fra Politichefen i Dresden)

 

1) Snarere 'i titusindvis'

Kilder:

Bild 7 juli 2012 - Warum wurde uns das Massengrab verschwiegen? (Seb Günther og B. Schilz)

Bild 6 juli 2012 - Schockierender Fund in Dresden - Wieviele Bombenopfer liegen in dieser Baugrube? (Seb Günther og B. Schilz)

Relateret:

Historiker Jacques Pauwels: Dresden og Hiroshima blev bombet for at imponere Russerne - I det som af mange nu betragtes som en af de værste allierede krigsforbrydelser, bombarderede britiske og amerikanske bombemaskiner den strategisk set helt ubetydelige by Dresden, der på dette tidspunkt var oversvømmet med flygtninge. 80 % af de dræbte var kvinder og børn.
Balder Blog 13 februar 2010 - Video: Det er i dag den 65 årsdag for bombardementet af Dresden

Meget mere om Dresden: Ritzau taler om 25.000 døde. Andre nævner det 10 dobbelte antal
Mosaisk Upps - Dresden

Focal Point Publications - Documents on the Dresden air-raid death toll, February 13-14, 1945 (David Irving)

Balder Blog 9 september 2010 - Slovenien: 700 ofre for ‘antifascistisk’ massakre fundet i massegrav i Prevaljeskoven

Balder Blog 5 april 2009 - Kroatien: Massegrav med 500 ofre for kommunistiske massakrer fundet ved Zagreb

Balder Blog 10 marts 2009 - Kommunismens ofre - Massegrav med tusindvis af lig fundet i Slovenien

Balder Blog 29 november 2009 - Censur: Polen indfører forbud mod kommunistiske symboler - Jøder protesterer

Balder Blog 18 oktober 2009 - Arresteret: Mikhail Suprun russisk historiker forskede i kommunismens ofre

Balder Blog 9 marts 2009 - Defiance - Hollywoodfilm om jødisk modstandsbevægelse udløser vrede i Polen

Balder Blog 7 marts 2009 - Rusland vil indføre statsautoriseret historieskrivning efter tysk forbillede

Ekstremt bestialske massakrer mod befolkningen i Baltikum
Men de ansvarlige bak massakrerne i 1941 er aldrig blevet straffet. De som stod bag var NKVD-tropper med hjælp af den Røde Arme. De fleste ansvarlige rømte til Rusland og Israel når Sovjetunionen kollapset i august 1991. En af dem er Nachman Dushanski. Han skal være i live i Israel. Han har nægtet at have deltaget i Rainiai-massakren, selv om vidner skal ha set ham i området både før og etter drabene. Staten Israel, som selv har bortført nazi-forbrydere i andre land uden samtykke, nægter at udlevere manden.

Dagbladet Norge 11 marts 2009 - Her er det ukjente Holocaust

 


Print Post