Organisationen The Committee for Peace in Israel and Palestine har betalt 25.000 dollars for at få udstillet 50 reklameplakater i 30 dage på metrostationer i New York, som ved hjælp af et landkort anskueliggør hvordan palæstinensernes jord i perioden 1946 to 2010 skridt for skridt er blevet overtaget af Jøder.

Kort: Palæstinensisk tab af land 1946 til 2010
Palæstinensisk tab af land 1946 til 2010
4.7 Millioner Palæstinensere er klassificeret som Flygtninge af FN
 
CBS News - Pro-Palestinian Ads Ignite Firestorm Of Controversy - White Plains - Metro North
 

På plakaten står der: '4,7 millioner Palæstinensere er klassificeret som flygtninge af FN'. Formålet med plakaterne er, at 'uddanne og informere publikum om de rette historiske sammenhænge i regionen', ifølge Henry Clifford.

  Israel War Crimes - Your Tax Dollars at Work
  Israel War Crimes - Your Tax Dollars at Work - www.Stop30Billion-Seattle.org
  Dovid Efune - Algemeiner Journal
  Dovid Efune - Algemeiner Journal
  Ron Meier - ADL New York
  Ron Meier - ADL New York
  Israeli Birthright Poster agaisnt Intermarriage
  På en plakat fra $800.000 annonce-kampagne støttet af den israelske regering kan man læse: 'Assimilation og tabt for os'.
Fra: Israel: Statsstøttet kampagne mod blandede ægteskaber rettet mod Jøder udenfor Israel

Han sagde også at det påhviler enhver som benægter de fakta der fremgår af plakaterne, at bevise at de er historisk ukorrekte.

'Der er altid plads for diskussion mellem forskellige synspunkter for enhver historie, men der er ikke plads til at diskutere fakta.'

Dovid Efune, redaktør af den jødiske publikation Algemeiner Journal har krævet plakaterne fjernet.

Plakaterne lyver - 'Jødisk ejet land skrumpet ind'

'De [plakaterne] er stødende, først og fremmest fordi de er forsætligt misinformerende og fejlbehæftede, men de fjerner også al historisk kontekst.

Det som i tidens løb er, at det faktisk er det jødisk ejede land der er blevet mindre og mindre. Hvis man se på den historiske kontekst, er det faktisk jødisk land der er blevet mindre i tidens løb', sagde Efune.

De 'skadelige' annoncer er også forsætligt vildledende og skildrer den jødiske stat i et meget negativt lys, sagde Efune, som opfordrede metroselskabets ledelse til at fjerne dem.

'De [metroselskabet] siger at de ikke vil blande sig i politik, men tidligere har de afvist annoncer fordi de var stødende for visse grupper', sagde Efune, og tilføjede; 'de burde konsekvent og fjerne disse annoncer'.

Men annoncerne bliver hvor de er, ifølge Aaron Donovan, talsmand for metroselskabet.

First Amendment

Trafikselskabets talsmand Donovan sagde at trafikselskabet og dets samarbejdspartner CBS Outdoor bedømmer annonceforslag for at sikre at de overholder reglerne.

Ifølge den amerikanske 'First Amendment' [lovtillæg] skal trafikselskabet MTA acceptere alle annoncer medmindre de overtræder retningslinjerne, der handler om uanstændighed, promovering af illegale varer, og afbildning af børn i seksuelt suggestive situationer.

Ledende individer fra det berygtede jødiske censurkorps 'Anti-Defamation League' (ADL) har også kritiseret de 'grundlæggende antiisraelske plakater'.

Organisationens regionale direktør Ron Meier sagde at kampagnen fuldstændigt ignorerer fakta, derunder historien af landejerskab før 1948, Israels 'gentagne forsøg på at bytte land for fred' (sic!), og 'de successive israelske regeringers engagement i forsøgene på at få en tostatsløsning med Palæstinenserne'.

Det at nævne antallet af palæstinensiske flygtninge får det til at se ud som om Israel var ansvarlig for deres fordrivelse', sagde ADL-manden Meier.

Tidligere kampagne
Israeli War Crimes - Your Tax Dollars at Work - Stop30Billion-Seattle.org
Israeli War Crimes - Your Tax Dollars at Work - Stop30Billion-Seattle.org
Balder 21 jan 2011 - USA, Seattle: Israel-kritiske busreklamer principsag for ytringsfriheden siger ACLU
 

Henry Clifford, som tidligere har været involveret i opsættelse af reklameskilte [billboards] i Westchester County sagde at han var tilfreds over at få at vide at annoncerne ikke forbrød sig mod reglerne. Han anfægtede også redaktør Efunes måde at fremstille jordkontroversen på.

 

Jorden er flad

'Det jødisk ejede land er ved at skrumpe? Det svarer til at sige at jorden er flad,' sagde Clifford.

'Det er simpelthen så absurd at det er svært at komme med et rationelt svar på sådanne påstande.

Enhver som kritiserer Israel bliver dæmoniseret, uanset hvor mange fakta deres kritik bygger på.'

Fox News 12 juli 2012 - Provocative Palestine-Israel ads at New York train stations rile critics

Relateret:

The latest assault by Jewry on freedom of expression is the case of the anti-Israel billboards in Los Angeles, California. On June 26, 2012, a subsidiary of the CBS Corporation removed 23 billboards in the Los Angeles area that called for a stop to Amerika’s mammoth monetary aid to Israel.The Coalition to Stop $30 Billion to Israel which sponsored the billboards said in a statement that it received a letter from CBS Outdoor, a subsidiary of the CBS Corporation, stating that their contract was canceled because the Coalition “used the CBS Outdoor name without permission” in its publicity. The so-called “publicity” was because the Coalition publically thanked CBS Outdoor for initially affirming the group’s First Amendment Right to express their sentiments.
Real Jew News 18 juli 2012 - The Jewish War On Free Speech

Balder Blog 24 februar 2012 - Denmark: Zionist Danish People’s Party & Antifa to protest together against Zionist EDL

Balder Blog 21 januar 2011 - USA, Seattle: Israel-kritiske busreklamer principsag for ytringsfriheden siger ACLU

Danish Balder Blog 19 december 2011 - USA - Busreklamer i Seattle protest mod skatteyder-betalte Israelske krigsforbrydelser

Danish Balder Blog 7 september 2009 - Israel: Statsstøttet annoncekampagne i metro mod blandede ægteskaber rettet mod Jøder udenfor Israel


Kommentar:

  Rabbi Uzi Rivlin -Sex offender New Jersey
  Søren Espersen - Israel Først!
 

Søren Espersen: 'Den største af min barndoms og ungdoms store idoler var dog den amerikanske borgerrettigheds-forkæmper, Martin Luther-King, som så skammeligt måtte betale med sit liv for sine holdninger, for sin væremåde - for sine vidunderlige taler, som efter alle disse år stadigt står mejslet ind i mit sind.' Kommentar: Ja det er der ikke noget at sige til. Disse taler blev nemlig skrevet af den alkoholiserede kvindebedårer og sadistiske luderkarls jødiske bagmænd, der stod bag den såkaldte 'sorte' borgerrettigheds-bevægelse', lige som de stod bag den terrordømte Nelson Mandelas ANC. Søren Espersens socialistiske modstykke, den jødiske Zionist David Miliband fra England, som har familie blandt de notorisk racistiske bosættere i de israelskbesatte palæstinensiske områder, lige som Espersen, var oven i købet så begejstret for denne jødisk ledede bevægelse, at han for nyligt forsvarede denne bevægelses terrorisme. JP Blogs - Søren Espersen - Suset fra Himmerland 11 juni 2012 - Lad os slå hårdt ned på den forbandede racisme

 
  'Blut und Boden' - Erich Erler (1942)
  I Danmark vil Søren Espersen ikke forsvare det 'nazistiske' Blut und Boden. Men han forsvarer gerne en stat som er oprettet og holdes i stand kun baseret på (falske) påstande om Blut und Boden.

... Jeg vil benytte lejligheden til at henvise til en igangværende debat mellem zionistiske historieforfalskere og velinformerede folk som sætter dem på plads.

Søren Espersen har foreløbig brugt sommeren til at lave en ekstra omgang zionistisk propaganda på sin JP-blog, Suset fra Himmerland. ['Jerichos Trompeter' havde formentlig været et mere passende navn]. Hele fem hinanden efterfølgende artikler med israelsk propaganda.

Der er en del zionistiske standardemner der kommer til debat, såsom en masse af det sædvanlige luftige zionistiske propagandaævl om Hitler, Nazisterne og Muslimerne, og spørgsmålet 'hvorfor man lige netop skal gå så meget op i Israelernes eventuelle overtrædelser af menneskerettighederne, når der nu er så mange stater i verden der er meget værre'. Men manden fra det nationaltsindede parti som stille og roligt blev forvandlet til et 'Dansk Likud', får svar på tiltale.

Angående emnet Nazisme og Hitler sætter historikeren Ole Kreiberg en del ting på plads. Andre debattører flår resten af Søren Espersen og hans støtters zio-religiøse ævl fra hinanden. Men selv i nogle af de mest umiddelbart vidende og intelligente debattørers hoveder sker der mærkelige ting når først den zionistiske virus har bidt sig fast... Her tænker jeg især på en vis tidligere hemmelig agent som nu slår sine folder på den spanske solkyst...

Gode argumenter har Zionisterne sjældent, men de klarer sig ofte med at skrive nogle alenlange artikler fyldt med ævl, som det ikke er all der har tålmodighed til at gennemlæse og gøre op med. Uanset hvor mange gange zionisternes myter og løgne bliver revet fra hinanden, så fortsætter de i samme spor næste gang.

Udskamning og lovgivning er faktisk zionisternes eneste våben, for kun hvis de kan få kritikerne til at holde kæft ved hjælp af sådanne midler, kan de blive ved med at narre det store publikum, for der er intet rationelt og meget lidt faktuelt der holder for nærmere undersøgelse i zionisternes magiske univers.

Sagen er, at der simpelthen ikke findes noget holdbar forsvar for landets fortsatte ekspansionspolitik. Og når man går lidt dybere, så viser det sig at der heller ikke er mange gode argumenter eller retfærdighed involveret i oprettelsen af Jødestaten, og den proces der gik forud. En proces der heller ikke var omkostningsfrit for mange europæiske folkeslag...

Det er vanskeligt for mange Jøder og Zionister, at skulle leve deres liv baseret på et stinkende morads af løgne. Det forstår jeg godt, og jeg kunne næsten få medlidenhed, hvis det ikke var for de aggressive signaler der fortsat kommer fra dette hjørne.

Signaler der tyder på at man i den toneangivende zionistiske lejr hverken regner sandfærdighed, retfærdighed eller ægte god vilje for noget som helst. Med en ufattelig arrogance og dødsforagt styrer man lige hen imod katastrofen. At topfolk fra ledende angiveligt nationaltsindede europæiske partier er så dybt involveret i den zionistiske sag, må vel være det sidste bevis der bekræfter påstanden om zionisternes enorme kontrol på alle de vigtige områder.

Israel - Palæstinadebatten kunne dog give det indtryk at det er en sag mellem Palæstinensere og Jøder, og af mindre betydning for udenforstående. Men dette er ikke den fulde sandhed. Zionisternes ageren på verdenscenen går langt videre end kun det israelske projekt, og rager os alle sammen.

Suset fra Himmerland 12 juli 2012 - Blog-Essay: Patrioten - værnet mod rædsels-ideologierne

Suset fra Himmerland 9 juli 2012 - Israel-hetz = jødehad (II)

Suset fra Himmerland 5 juli 2012 - Israel-hetzen er moderne jødehad…

Suset fra Himmerland 2 juli 2012 - Anerkend Jerusalem som Israels hovedstad

Suset fra Himmerland 25 juni 2012 - De forkælede palæstinensere…

Suset fra Himmerland 20 juni 2012 - Ny research gør “race” til et forældet og ligegyldigt tema

Balder Blog 3 september 2011 - Mener Søren Espersen at Israel praktiserer nazistisk politik? Spørgsmål om verdens gang i Det Hvite Danmark

Balder Blog 24 november 2009 - Lene Espersen: “Det arabiske initiativ lever” | Med Dansk Folkepartis støtte; af hensyn til Israel

Balder Blog 13 juni 2009 - Danish People’s Party kosher certified: EJC Jews remove DDP from blacklist

 
The Outrageous Racist Hypocrisy of Israel and World Zionism!
Zionisternes ageren på verdenscenen går langt videre end kun det israelske projekt, og rager os alle sammen.

 


Print Post