Toronto - Nobelprisvinderen, og holocaustfantasten Elie Wiesel sluttede sig til en voksende række af jødiske ledere der kræver at Canada ændrer den lovgivning der afskærer asylsøgere fra at modtage gratis lægehjælp.

I et brev der blev sendt til den canadiske avis Globe and Mail, sagde Wiesel at han støtter 'Toronto's Board of Rabbis' opfordring til regeringen om at undlade at gennemføre lovændringen der vil sætte en stopper for gratis lægehjælp til visse flygtninge.

 

Zionisten Wiesel - Kommentar til artikel i Kristeligt Dagblad: I Sidsel Nyholms artikel citeres Wiesel for en række udsagn der skal fremstille ham som en slags vis mand og et et moralsk fyrtårn. Men Wiesels solidaritet med de svage og undertrykte og hans angivelige humanisme (idealer som man vanen tro automatisk tilskriver enhver der præsenterer sig som "holocaustoverlevende"), rækker ikke længere end til Jøderne.

Da Elie Wiesel blev spurgt om den undertrykkelse og dehumanisering af Palæstinenserne af Israel, "afholder han sig fra at kommentere", og siger "Jeg kan ikke sige noget dårligt om Jøder", eller sådanne sammenligninger er uværdige".

I en artikel skrevet i 2001 argumenterede Wiesel for, at Jøder burde bestemme suverænt i Jerusalem, fordi navnet Jerusalem forekommer mere end 600 gange i Bibelen, mens navnet ikke forekommer i Koranen. Ydermere er Jerusalem Jødernes mest hellige by, og for Muslimerne kun den tredje helligste by. Det forstyrrer ham heller ikke at flere end halvdelen af de mennesker der bor i Israelsk kontrolleret område ikke er Jøder, hvorfor det ikke er muligt at have en "jødisk stat" og et demokrati på samme tid.

Humanisten Wiesel arbejdede for terrororganisationen Irgun

I 1948 arbejdede Wiesel som journalist for den jødiske terrororganisation Irgun, på det tidspunkt hvor den afskyelige massakre i Deir Yassin fandt sted, hvor jødiske terrorister sprættede gravide kvinders maver op på åben gade, noget han må være bekendt med. Men hvor Wiesel afkræver alle mulige offentlige undskyldninger for forbrydelser begået mod Jøder, har han aldrig undskyldt den massakre som det "firma" han selv arbejdede for begik. (Citater fra Daniel A. McGowans artikel Elie Wiesel - A Fraud)

 


 
  Canadas PM Stephen Harper blandt en flok Chabad Lubavitch Rabbinere

Weasel words...

'Som tidligere flygtning, føler jeg mig sammen med Toronto Board of Rabbis moralsk forpligtet til at stå på samme side som andre mænd og kvinder som er blevet rykket op med rode', skrev Wiesel. 'I dag som i går bliver en nation dømt for sin behandling af flygtninge'.

Ifølge Jewish Telegraph Agency noterede avisen The Globe sig at 'Wiesel, en holocaustoverlevende og vinder af en Nobelpris, var én af hovedtalerne for to år siden ved en konference om antisemitisme i Ottawa, som blev organiseret med hjælp af den canadiske indvandringsminister Jason Kennedy, som også står bag forslaget om at begrænse infiltranters ret til gratis læge og sygehushjælp.

Sigøjnerproblemer også i Canada

De ændringer der trådte i kraft den 30. juni bliver alle flygtninge fra lande som Canada regner som "sikre" nægtet al finansiel støtte til supplerende medicinsk behandling, som tidligere blev betalt af den føderale regering. Listen med lande er endnu ikke offentliggjort, men den ventes at omfatte Ungarn, og kritikere siger at loven er rette mod 'sigøjner-flygtninge'.

'Det var en ualmindelig handling for en gruppe som sjældent udtaler sig om politiske emner', skrev Toronto Board of Rabbis til statsminister Stephen Harper den 18. juni i et brev hvor i de opfordrede ham til at droppe lovændringen.

Canadian Jewish Congress

I sidste måned publicerede tre prominente medlemmer af 'det jødiske samfund', derunder et tidligere bestyrelsesmedlem fra Canadian Jewish Congress et brev i Globe and Mail, hvor i de gjorde opmærksom på parallellerne mellem denne lov, og tidligere forholdsregler beregnet til at holde Jøderne ude af landet.

Montreal Holocaust Memorial Centre

På samme vis opfordrede holocaustmuseet 'Montreal Holocaust Memorial Centre' regeringen i Ottawa 'til at administrere disse love med ekstrem forsigtighed, den fornyede opblomstring af racistiske og antisemitiske trusler i europæiske lande taget i betragtning.'

Centre for Israel and Jewish Affairs

Shimon Fogel, CEO af 'Centre for Israel and Jewish Affairs', sagde at hans organisation er enig i mange af de ændringer som den konservative regering har vedtaget med det formål at undgå falske ansøgninger. Men med hensyn til medicinsk behandling sagde han; 'vi har nogle bekymringer, og vi har drøftet nogle af dem med regeringen.'

Kilde:

Jewish Telegraph Agency 9 juli 2012 - Wiesel, Jewish leaders rap changes to Canada’s refugee policy

Kommentar:

'[..] hvor i de gjorde opmærksom på parallellerne mellem denne lov, og tidligere forholdsregler beregnet til at holde Jøderne ude af landet.'

Tja, havde man dog haft åndsnærværelse og visdom nok til at bevare denne politik, så ville mange ting have set anderledes ud i både Canada og i en masse andre lande. Overalt gælder det, at alle lande hvor Jøder har haft succes med at etablere magtbastioner, bliver oversvømmet af horder fra den tredje verden og sigøjner-rakkerpak der bærer den tredje verden med sig hvor end det går.

Relateret:

Balder.org 10 juni 2008 - Jewish Involvement in Immigration and Hate Speech Legislation - Canada

Balder Blog 9 juli 2012 - Grækere vil standse foræring af statsborgerskaber til indvandrere

Balder Blog 21 juni 2012 - Australien: Jødiske ekstremister fra Executive Council of Australian Jewry (ECAJ) kræver mere internetovervågning, censur, racismeparagraffer og hjernevask til mediefolk og skolebørn  (Med lang liste af tilsvarende artikler om israelsk/jødisk racisme på Balder Blog)

Balder Blog 8 juni 2012 - Israel: Brandattentater mod ‘illegale infiltranter’ fra Afrika i Jerusalem og Tel Aviv (Med liste af tilsvarende artikler om jødisk racisme og indvandringsmodstand på Balder Blog)

Balder Blog 13 december 2010 - Canada: Akademisk afhandling om jødisk-hvid særstatus og Israel - Uhørt politisk indblanding

Balder Blog 18 november 2011 - Ungarn: Holocaustoverlevende anklager Nobelprisvinder Elie Wiesel via retssag mod rabbiner

Balder Blog 13 november 2010 - Ottawa Declaration on Combating anti-Semitism - Censurforslag fra EUMC rent Zionistisk bestillingsarbejde

Balder Blog 21 august 2010 - Canada: Overvældende flertal for hjemsendelse af flygtningeskib med 500 Tamiler

Balder Blog 27 juni 2010 - Canada: Magtfulde kredses hensyntagen til Israel er ikke tidssvarende

Balder Blog 22 maj 2010 - Teaterfiktion om Elie Wiesel og Bernie Madoff taget af plakaten efter trusler om sagsanlæg

Balder Blog 18 juni 2008 - Canada - Jøder og censur, af Ezra Levant 15. juni 2008 

Balder.org 13 februar 2007 - Elie Wiesel Holocaust overlevende, vidneberetning fra Auschwitz (Hvem er Elie Wiesel?)

Balder.org 13 februar 2007 - Elie Wiesel et prominent falsk holocaust-vidne

Balder.org 28 januar 2007 - Tusindvis af israelere søger asyl i Canada

 


Print Post