Via en blog på den israelske hærs hjemmeside kan frivillige melde sig som 'virtuel soldat'.

Det er meningen at disse aktivister skriver så mange positive indlæg som muligt om den israelske hær på sociale netværk. Jo flere af den slags propagandakommentarer vedkommende skriver eller støtter ('Like'), desto højere bliver hans eller hendes virtuelle rang.

'Har du nogensinde haft lyst til at slutte dig til hæren for at forsvare Israel?, begynder bloggen, 'nu kan dette blive til virkelighed! Med IDF Ranks.'

Når deltagerne melder sig til, får de til at begynde med rangen af Grøn Menig [Green Private]. Derefter begynder man at samle point, og stiger dermed i graderne og får alle mulige medaljer. Efter Green Private bliver rekrutten promoveret til 'skilled private' [øvet menig], derefter 'veteran private', og derefter 48 niveauer videre måske en gang forsvarschef.

Medaljerne eller gradtegnene fortjener den frivillige ved at se sig omkring på selve IDFs blog. Hvis rekrutten søger nogle gange efter nogle ord, får han en badge som 'officer af reserven'.

Kilde:

dansk De Volkskrant 5 juli 2012 - Leger Israël rekruteert virtuele soldaten

IDF-blog 2 juli 2012 - IDF RanksBecome The Ultimate Virtual Soldier!

 

Kommentar:

Tja de begynder tidligt med at indpode de små pus de rigtige holdninger - voksne mennesker er dette veæ næppe rettet imod.

Efter otte dage ryger forhuden og bliver den nyfødte gjort bekendt med verdens barske virkelighed - folkefællesskabets knivskarpe afgrænsninger og amputationer.

Efter nogle ture til Polen, som beskrevet i filmen 'Defamation', kan den unge Israeler så fortsætte uddannelsen til tro Zionist, Sanyas, Hasbara-aktivist, eller IDF-soldat, med at trolle rund på internetfora, og blande sig i twitter minikrige og deslige.

 

 

Hvem skal redigere Wikipedia ? (06.07.12) Hattip Altermedia Danmark
 
 

 

Relateret:

Balder Blog 4 december 2010 - Israel pays 1,000 Danes to spread Zionist propaganda in Denmark

Balder Blog 22 august 2010 - USA: Hemmelige arkiver afslører massiv israelsk manipulation af medierne


Print Post