Hava Hershkovitz - Miss Holocaust
 
  Hava Hershkovitz lykønskes af kollega
 
  Navnløs 'overlevende' glæder sig over opmærksomheden
   
 
   
 
  Auschwitz af jødiske guldtænder - Rolexgate

Internetsiden The Huffington Post rapporterede i går at den 79 årige Hava Hershkovitz blev kronet som Miss Holocaustoverlevende 2012, ved en skønhedskonkurrence som i torsdags blev afholdt i Israel.

I torsdags paraderede 14 oldgamle jødiske kvinder som 'overlevede rædslen af Shoah [det hedder Shoah for jødisk indvortes brug - Holocaust for ikke-jøder] foran en jury for ved et meget udsædvanligt arrangement at dyste om titlen 'Miss Holocaustoverlevende 2012'.

Ud af de næsten 300 kvinder fra hele Israel som meldte sig til konkurrencen nåede 14 i torsdags finalen, i hvad organisatorerne af spektaklet kalder 'en fejring af livet'.

Som altid viste lidelse, offerrollen og overlevelse sig at stå i centrum af jødisk og israelsk kultur.

'Jeg har det privilegium at vise verden at Hitler ville udrydde os og at vi er i live. Vi nyder også livet. Takket være Gud er det sådan,' sagde Esther Libber, en 74 årig konkurrencedeltager der som barn i Polen flygtede fra sit hjem, gemte sig i en skov, og blev reddet af en polsk kvinde.

Noget som jeg ikke har set nævnt i nogen af de artikler jeg har læst, afsløres i Europe News videoen længer nede: vinderen Hava Hershkovitz var ikke indspærret i nogen tysk koncentrationslejr, men spenderede tre år i en sovjetisk fangelejr...

Konkurrencen, som er del af organisationen 'Hjælpende Hånds' årlige 'kulturnat', som omfattede blandt andet en overdådig diner og musik foregik i den israelske havneby Haifa.

Omkring 600 personer i alderen mellem 74 og 97 deltog, derunder to ministre fra den israelske regering; Moshe Kahlon og Yossi Peled, som selv er 'holocaustoverlevende'. Klædt i sorte kjoler, øreringe og halskæder og udstyret med blå/hvid nummererede skærf, grinede og vinkede de mens de blev præsenteret for det beundrende publikum. Musikken spillede mens konkurrencedeltagerne paraderede på en rød løber, introducerede sig selv, og underholdt med deres erindringer om Anden Verdenskrig.

En jury bestående af tre forhenværende skønhedsdronninger og en geriatri-psykiater som specialiserer i behandling af holocaustoverlevende, udpegede vinderen.

There's no business like Shoah business

I sin artikel om begivenheden tilføjede Gilad Atzmon: 'Den legendariske israelske udenrigsminister Abba Eban må have forudset det hele, da han opfandt frasen 'There's no business like Shoah business'.

Gal Mor, editor af den populære Israelske blog 'Holes in the Net', sagde at torsdagens konkurrence var velment men vildledende.

Det næste bliver vel 'Survivor Holocaust' eller 'Big Brother Auschwitz. Det efterlader en dårlig smag. Holocaustoverlevende burde være hævet over alt dette.

Atzmon erklærer sig uenig:

 

Jeg er faktisk uenig. Israelsk TV burde seriøst overveje at lancere en sådan Shoah reality TV-program.

De kunne kalde det 'Store Spejl', og i programmet kunne man igen fængsle ældre overlevende - men denne gang i Gaza eller Guantanamo Bay.

Mens vi sidder i vores komfortable sofaer med en pizza og en øl, ville vi kunne følge vores jødiske helte hele døgnet rund. Og vi kan lære af dem, disse mennesker som overlevede Hitler, hvordan man overlever i et zioniseret univers.

Et sådant program ville klart være meget indbringende, foruden at være opdragende og af etisk karakter.

Fodnote: Den jødiske definition af 'holocaustoverlevende' omfatter enhver Jøde der på noget tidspunkt befandt sig i et på noget tidspunkt tysk besat område i Europa under Anden Verdenskrig. Helt uafhængigt af, om vedkommende har lidt nogen overlast fra tysk side eller ej. I titusindvis af Jøder modtager 'kompensation for holocaust' fra lande som Tyskland og Østrig selv om de ikke selv har lidt overlast fra tysk side under Anden Verdenskrig.

Kommentar: '300 jødiske overlevende havde meldt sig til konkurrencen'. Alle disse overlevende og de mange historier om selv små børn, syge og andre uarbejdsdygtige Jøder, der overlevede ofte årelange ophold i tyske Kz-lejre, historien om Anne Frank (der ikke blev gasset men indlagt på hospitalet, lige som sin far), medvirker til at styrke mistanken om at Nazisterne trods rygter om det modsatte, var utrolig ineffektive hvad angår 'udryddelsen af Jøderne'. Det er lige ved man kommer til at tvivle på dette angiveligt 'planlagte organiserede massemord på 6.000.000 Jøder ved hjælp af gas nu' også har sin rigtighed.

I øvrigt: De store ligbunker der blev fundet efter krigen; ofre der døde af sult og tyfus er vel det bedste bevis på at tyskerne ikke en gang kunne holde trit med afbrændingen af dem som døde af disse årsager. Og så skulle man have kompliceret det hele med at gasse Jøder i døgndrift? Der er i øvrigt aldrig fundet et eneste lig eller ligrester af folk som beviseligt blev gasset.

Miss Holocaust Survivor Pageant - Hava Hershkovitz Crowned In Israel | YouTube
 
Russia Today: Miss holocaust survivor crowned
 
Euronews: Israel Hosts First Miss Holocaust Pageant
 

Kilder:

The Political Cesspool 1 juli 2012 - 'Miss Holocaust Survivor' crowned in Israel (Winston Smith)

Gilad Atzmon 30 juni 2012 - Shoa Business News – 'Miss Holocaust'

Huffington Post 29 juni 2012 - Hava Hershkovitz Wins 'Miss Holocaust Survivor' Pageant In Israel

Yahoo News 28 juni 2012 - 'Miss Holocaust Survivor' crowned in Israel (Blake Sobzak)

Relateret:

Hammersmeden 1 juli 2012 - Israelsk forening kræver flere penge fra Østrig som kompensation for holocaust

Balder Blog 8 april 2012 - Israel: Ansatte i fond for holocaust-overlevende svindlede for millioner

Balder Blog 28 marts 2012 - Berlin: Jødisk menighed svindlede sig til 4 millioner kr. årligt - Dømt til erstatning

Balder Blog 14 januar 2012 - Hollywood og Holocaust-undervisning - Steven Spielbergs ‘Holocaust-dokumentarer’ fulde af løgn

Balder Blog 11 januar 2012 - Norman Finkelstein om Holocaust-Industrien - Danmarks Radio 2002 med Susanne Kiy

Balder Blog 29 oktober 2011 - USA - Jødiske Anna Zinger (65) sigtet for bedrageri i forbindelse med holocaust-erstatninger

Balder Blog 26 august 2011 - New York: Jødisk Indiana Jones - Rabbiner svindlede for millioner ved at redde ‘Toraruller der overlevende holocaust

Balder Blog 8 juni 2011 - Holocaust: Erstatnings-svindel nu oppe på 50 million dollars (Conference on Jewish Material Claims Against Germany)

Balder Blog 12 november 2010 - USA: 17 ansatte fra jødisk organisation sigtet for svindel med holocaust-erstatninger for 228 millioner

Balder Blog 8 juni 2010 - USA: FBI undersøger omfattende svindel med holocaust-erstatninger

Balder Blog 23 juni 2010 - Canada: Ægte falsk Jøde solgte falsk jødesæbe

Balder Blog 4 maj 2010 - Foredrag fra ‘Auschwitz-overlevende’ Gunther Skaletz aflyst - beskyldes for bedrag

Balder Blog 29 januar 2010 - Peter Eyre: Hvor mange andre holocaust har der været, og hvorfor bliver de ikke mindet?

Balder Blog 16 januar 2010 - Danish Hollywood-Holocaust: Macabre Auschwitz exhibition made of Jewish tooth gold (Rolexgate - Marco Evaristti - Guldfiskeblender kunstneren)

Balder Blog 5 januar 2009 - Læserbrev: Herman Rosenblat og andre Holocaust fup-historier (Hvor man bl.a. kan læse om én af Spielbergs nye projekter. Denne gang med enhistorie om en Irene Weisberg Zissblatt der i flere år gemte diamanter ved at spise dem og skide dem ud, igen og igen under sit opholdt i en kz-lejr som udgangspunkt for endnu en holocaust løgnehistorie)

Balder Blog 20 februar 2008 - Holocaust-advokat Yisrael Perry fik 12 års fængsel for bedrageri

Balder Blog 27 januar 2008 - Irland: Wiesenthal Centerets griske afpresningsforsøg fordømmes af præsident Mary Mcaleese

Skolebøger lyver - Falske holocaust påstande afsløret: i kvindeafdelingen i koncentrationslejren Mauthausen var der ikke kun 20 overlevende ud af 577 indsatte, men kun 9 dødsfald under de 577 indsatte. Altså en dødsrate ikke på 95 % men på 1,6 %. Ikke des to mindre kan påstande som denne (95% af lejrens indsatte døde) stadigvæk findes i østrigske skolebøger. Men nu har Dr. Roman Sandgruber, besluttet at sørge for de rette kendsgerninger kommer på bordet, "for ikke at levne angrebspunkte for den obskure hob af holocaust-benægtere". Med andre ord; Hvis ikke det var for revisionisterne, ville man bare fortsætte med at lyve..
Balder Blog 24 januar 2007 - Østrigsk avis indrømmer nu at regeringspublikation lyver om koncentrationslejren Mauthausen

Balder Blog 4 juni 2007 - Gilad Atzmon: Holocaustreligionen lige så så gammel som Jøderne selv


Print Post