Tom Cruise lover kamp til stregen for forældreretten over sin elskede datter Suri, mod Katie Holmes, der kræver hele forældreretten over deres fælles barn. Angiveligt er Katie Holmes foruroliget over Toms involvering i Scientology-sekten, som hun mener kunne skade barnet.

'RamZPaul sælger ud' kunne man for nogen tid siden læse på internettet. Han er en forræder...

Jeg slog det hen, men må overveje igen. I denne aflevering af The RamZshow, stiller RamZPaul sig selv det klassiske spørgsmål: 'Er jeg bøsse.' Men bortset derfra, interessante detaljer om Katie Holmes og Tom Cruise, der som de fleste af mine læsere sikker vil vide, er på vej ind i en bittery juridisk slagsmål om forældreretten over deres fælles datter.

Kommentar fra TheOther42086:

'Hvis moren er hvid og faren homo/bi/transgender/transhomibi, har faren så bedre chancer for at vinde sagen? Hvad his moren er hvid, og faren sort, trumfer hans diversitet hendes feminisme? Dette Hollywood-gøgl giver mig hovedpine..'

RAMZPAUL - Tom Cruise and Katie Holmes Divorce | YouTube
 

Relateret:

RamZpauls YouTube kanal, hvor der er mange flere morsomme og interessante videoer.

RamZpaul hjemmeside

Balder Blog 10 juni 2012 - Det muntre hjørne: RamZpaul video: Man kan enten have diversitet, eller man kan have frihed


Print Post