Must see Video !!! - Labour politikere og kritikere - Debat om indvandring i England med Chris Bryant; Labour-oppositionens kandidat til indvandringsminister-posten,

Ed Miliband: 'The truth is the public were ahead of us, in seeing some of the problems of migration, because they were seeing them in their own communities'

Her får en brødebetynget Labour-politiker råt for usødet

 
  Chris Bryant - Labour

Det britiske socialdemokrati; Labour er kommet med opsynsvækkende udtalelser. Labour formand Ed Miliband og andre ledende figurer på én gang undskylder for den hetz de har udsat patrioterne for i årenes løb, mens de på den anden side ikke ser ud til at være villige til at ændre noget grundlæggende, bortset fra fine erklæringer og lidt kosmetik. Labour forsøger også stadigvæk at dreje indvandrerproblemernes fokus mod det østeuropæiske segment, som England jo i høj grad er plaget af, men som dog kun er en lille del af de ulemper som fremmede fra alverdens himmelstrøg forårsager. Men for Labour er det vel mere legitimt at udpege nogle hvide Østeuropæere til syndebukke end at gå et spadestik dybere ind i problemstillingen.

Lidt transkription:

Peter Hitchens: The thing that I find most objectionable about this is having been showered with buckets of slime, and hosed down with abuse by people on the left, for saying exactly this, for fifteen years...

 
Peter Hitchens  

I now have to sit here, and watch these people try and get political credit for discovering that people like me were right all along; the people whom they slimed and smeared.

The Labour Party is a party of bourgeois bohemian metropolitan trendies, which loves having servants cheap, cheap restaurants, cheap waiters, and all the things that they benefit from in the fat life's they lead in the capital, but it also relies on the votes of people who actually don't benefit from immigration, and it's discovered that if it's going to survive and it's going back into office, it's going to have to grovel to them. It doesn't make any difference. The damage is already done.

And also, you haven't admitted the other thing; which your former speech writer, or rather New Labour's former speech writer Andrew Neather admitted in the Evening Standard, some years ago which is, that this was a deliberate policy to transform the country, and you meant it to be so.....

 
Labour: We got it wrong on immigration - they arn't bigots after all | YouTube
 

Relateret:

Hammersmeden 26 juni 2012 - Domstol i Tyskland forbyder religiøs omskæring af muslimske og jødiske drengebørn

Balder Blog 21 juni 2012 - FN Migrationschef, Goldman Sachs bestyrelsesmedlem og Bilderberger: EU skal underminere nationernes homogenitet

Balder Blog 24 oktober 2009 - Konspirationsteoretikerne fik ret: Labour insider Andrew Neather afslører hemmelig dagsorden (Blair og Co satte turbo på indvandringen for at ødelægge homogeniteten - vidende at det var mod deres vælgeres ønsker)


Print Post