Nedenstående er et uddrag af den meget længere tekst:

 
  Peter Sutherland - Bilderberg - Goldman Sachs - BP & UN's Advocate for Genocide
   
  ... Rumsfeld is an active Bilderberger. So is General Peter Sutherland from Ireland, a former European Union commissioner and chairman of Goldman Sachs and BP. Rumsfeld and Sutherland served together in 2000 on the board of Swiss energy company ABB. And ABB happened to have sold two light-water nuclear reactors to North Korea. At the time, of course, North Korea was not an active member of the "axis of evil". Source
 

Comment by mr the horse:

'Wow. That guy just came out and explicitly stated everything conspiracy nuts have been saying.'

Anonboard - Posted 6/24/2012 10:59 pm

 
  Trilaterale Kommission - klik billedet

EU burde gøre alt det den kan for at underminere homogeniteten af dets medlemsstater, sagde FNs specielle udsending for migration. Peter Sutherland sagde til parlamentsmedlemmerne at velstanden i mange EU-lande afhænger af at de bliver multikulturelle.

Han sagde også, at Storbritanniens indvandringspolitik ikke havde nogen basis i international lov

Han blev udspurgt af 'Lords EU Home Affairs Sub-Committee', der undersøger global migration.

Sutherland, som er 'non-executive chairman' af Goldman Sachs International og tidligere formand af oliegiganten BP, er chef af 'Global Forum on Migration and Development', der bringer repræsentanter fra 160 nationer sammen for at udveksle ideer om strategier. Han har også været formand for den Trilaterale Kommission, og er et styrende medlem af Bilderberg.

Han sagde til Overhusets komite, at migration var en 'uundværlig dynamik for økonomisk vækst' i nogle EU-lande, 'usanset hvor svært det kan være at forklare dette til borgerne i disse lande'.

'Mere åbent'

En ældende eller skrumpende befolkning i lande som Tyskland eller de sydlige EU-lande var 'nøgleargumentet for, og jeg tøver med at bruge ordet, fordi folk har angrebet det, for udvikling af multikulturelle stater', tilføjede han.

'Det er umuligt at den grad af homogenitet som det andet argument forudsætter, kan overleve fordi stater skal blive mere åbne stater, med hensyn til hvem det bor der. Lige som Storbritannien har demonstreret.

[..]

Peter Sutherland, som har deltaget i Bilderbergmøder; et internationalt netværk på højeste niveau, som ofte kritiseres for sin hemmelighedsfuldhed, opfordrede EU til at holde op med at gå efter 'højt udddannede migranter', og argumenterede for at personer på 'det mest basale niveau burde have et valg' om de ville komme for at studere eller for at arbejde i et andet land.

[..]

Læs det hele her:

BBC 21 juni 2012 - EU should 'undermine national homogeneity' says UN migration chief (Brian Wheeler)

 

Relateret:

Avpixlat 8 oktober 2014 - Storpolitiken bakom massasylinvandringen

Euro-med 4 juli 2012 - UN Illuminatus on Immigration: 'The EU should do its best to undermine the homogeneity of its member states.' (Peter Sutherland)

Euro-med 4 juli 2012 - UN-Illuminat über Zuwanderung: 'Die EU soll ihr Bestes tun, um die “Homogenität” ihrer Mitgliedsstaten zu untergraben.' (Peter Sutherland)

180grader 26 juni 2012 - Orden ud af kaos - Peter Sutherland

Morten Uhrskov Jensen - Set fra højre 25 juni 2012 - Svigtende virkelighedsopfattelse hos Peter Sutherland

Uriasposten 24 juni 2012 - FN’s migrationschef Peter Sutherland: EU bør gøre sit bedste for at underminere medlemslandenes etniske homogenitet

Labour leader Ed Miliband has promised to deter firms from exclusively employing workers from overseas, admitting his party "got it wrong" on immigration when in government. He said Gordon Brown and Tony Blair should not have allowed uncontrolled immigration from new EU states in 2004.
BBC 22 juni 2012 - Miliband shifts immigration policy, saying Labour 'got it wrong'

Politiken 21 juni 2012 - Somaliere strømmer til Danmark

Balder Blog 18 april 2008 - EU ærer racisten Coudenhove-Kalergi, EU diktaturets åndelige fader

Balder.org 20 december 2007 - EU Ideologien har Rødder i filosemitisk Racisme Coudenhove-Kalergi

Balder.org - Euromediterranien - Barcelonaerklæringen hemmeligholdte EU aftaler med 10 Nordafrikanske lande (Fri indvandring) | revideret og opdateret 2009 udgave her

Balder Blog 24 oktober 2009 - Konspirationsteoretikerne fik ret: Labour insider Andrew Neather afslører hemmelig dagsorden (Blair og Co satte turbo på indvandringen for at ødelægge homogeniteten - vidende at det var mod deres værlgeres ønsker)

Nogle grupper er dog ikke indstillet på at opløse deres egen 'homogenitet', tværtimod;

Balder Blog 26 april 2012 - Europa - EU - Jødiske ekstremister vælger ‘kun-for-Jøder-parlament’


Print Post