Den lobbyisme mod ytringsfriheden du ikke læser om hos Sappho, Udkigsposten eller Danish Defence League, der hellere skriver om bloggeres problemer i Bahrein, og forsvare jødiske finanskriminelle i Rusland i stedet for at oplyse om hvem der står bag censurlovene og masseindvandrings-initiativerne. Du læser hellere ikke om det på den norske zionistiske Jøde Hans Rustads blog Dokument.no, som ligefrem sletter indlæg der gør opmærksom på denne forvanskning af virkeligheden, som jeg måtte erfare for nylig. Historikeren David Irving karakteriserer nu og da Jøder som: 'De traditionelle fjender af ytringsfriheden' - og denne titel må siges at være velfortjent, selv om der selvfølgelig er enkelte undtagelser. Disse jødiske tilbøjeligheder blev allerede beskrevet før Kristi fødsel, blandt andet af af den romerske filosof Seneca: 'The customs of that most criminal nation have gained such strength that they have now been received in all lands. The conquered have given laws to the conquerors'. Midt i alt råberi om at Islam er en politisk ideologi og ikke en religion, glemmer mange at denne karakteristik passer endnu bedre til den praksis den organiserede Jødedom har været kendt for i tusindvis af år, og som udfoldes af zionistiske kredse i nutiden med en intensitet og styrke som ikke har været set før i historien.

Den australske jødisk/zionistiske organisation Executive Council of Australian Jewry (ECAJ) foreslår at den australske regering indfører endnu strengere love mod 'internet-racisme', landsdækkende standardiserede love mod 'hate speech', og mere 'anti-racistisk undervisning' for både skolebørn og mediefolk.

 
  Isidore Isi Leibler - ECAJ- WJC
 

Isi Leibler, leder af bla. 'Executive Council of Australian Jewry' advarede mod moderne tendenser i det israelske samfund, ved at hævde at 'post-zionistiske Jøder' fremmer en 'universalistisk dagsorden' i skoler, der sigter på at eliminere jødisk nationalisme og skabe en multikulturel stat.

Isi Leibler, talsmand for World Jewish Congress om hvorhvidt Israel bør være en multikulturel stat: 'Dette [Israel] er et land der blev skabt som et jødisk land for Jøderne,' sagde han til Jerusalem Post.

'– Isi Leibler om hvorvidt Australien bør være en multikulturel stat: Under en kampagne mod fremkomsten af Pauline Hansons nationaltsindede parti i 1993, advarede den jødiske apartheidsadvokat mod at multikulturalismen var under angreb fra ekstremister: 'Vi har behov for at sætte os ned sammen, og finde en måde hvorpå australiere igen kan fange den multikulturelle ånd, som jeg tror vi alle sammen er stolt af at være en del af, og som virkeligt er truet,' sagde Isi Leibler den gang. Kilde| Opfordrer nu pr. 18 juni 2011 Britiske -Jøder til anti-palæstinensisk handling.

Miriam Faine (redaktør) i avisen 'The Australian Jewish Democrat' i 1994: 'Styrkelse af et multikulturelt eller multietnisk Australien er også vores mest effektive forsikring imod antisemitisme.' og 'Den dag hvor Australien har en kinesisk General Guvernør, ville jeg føle mig mere sikker på min frihed til at leve som en jødisk Australier.' (Kilde)

Chefredaktøren af avisen Australian Jewish News, Dan Goldberg er stolt af at kunne bekræfte Jødernes rolle ved Australiens nye ukritiske indvandringspolitik: 'Foruden ved deres aktivisme omkring de australske Aboriginer, var Jøder med til at lede korstoget mod den Hvid Australien politik [White Australia policy], en række love fra 1901 til 1973 der lagde restriktioner på ikke hvid indvandring til Australien' KildeListen med citater fra jødiske kilder om emnet fortsætter længere nede.

GalliaWatch 6 July 2010: Martin Hirsch, et jødisk medlem af Sarkozy´s regering som High Commissioner af "aktiv solidaritet mod fattigdom" indtil 2010: "Sand integration vi vil have når Katolikker kalder deres barn Muhammed" Mere hos Euro-med

I en rapport til den australske menneskerettigheds-kommission Australian Human Rights Commission (AHRC) skriver den jødiske organisation, at den nuværende lovgivning skal revideres og strammes.

'Der er nu en overflod af beviser for at de nuværende midler som bruges i Australien er utilstrækkelige og ineffektive for at tage sig af målbevidste racistiske propagandister som ikke skammer at erklære sig som racister,' og 'Revideringen af loven bør se på det faktum at den såkaldte Racial Discrimination Act ikke formår at straffe racistisk nedgørelse [racial vilification], stod der i rapporten fra den jødiske forening.

Rapporten bad også regeringen at tage skridt til at opfordre, og om nødvendigt at tvinge internetudbydere at tage skridt for at holde racistisk materiale fra hjemmesider der ligger på deres servere.

Australien mangler et beslutsomt juridiske 'regime' for at tage sig af cyber-racisme

Executive Council of Australian Jewry påpegede at, selv om en domstol eller et tribunal finder at publikation af online indhold er en overtrædelse af føderale eller delstats-love, har de Australske Kommunikations og Medie-Myndigheder [Australian Communications and Media Authority] ikke autoritet til at beordre en internet service provider til at lukke en hjemmeside ned.

Med hensyn til internetindhold der ligger på udenlandske servere har ECAJ opfordret den australske regering til at føre en hård politik.

'Regeringen har indikeret at den vil indføre tvungen internet filtrering for at blokere udenlandsk indhold som 'indeholder kriminelt materiale'.

'Men det er stadigvæk uvist om dette også vil gælde, som vi mener det bør gøre, for hjemmesider som promoverer racehad.'

Sidst i rapporten erklærede de jødiske censurforkæmpere, at alle ansvarlige mediaorganisationer burde afholde kurser der træner de ansatte i at overholde anti-diskriminerings lovgivning.

Sådanne 'overholdelseskurser' kan ikke blive en fejlfri immunisering, men efter vores erfaring har de været med til at reducere antallet af racistiske og nedgørende kommentarer i de elektroniske medier.'

Den censurlystne jødiske forening kom med sine forslag efter at den australske menneskerettighedskommission (AHRC) på regeringens vegne havde bedt om forslag til udviklingen af en 'National Anti-Racisme-Strategi, der efter planen skal indføres i løbet af de kommende fire år.

 

 

Kilde:

Jewish News 20 juni 2012 - Government needs to toughen up on cyber-racism and anti-vilification (Joshua Levi)

 

Kommentar:

Supremacistiske zionistiske Jøder holder Australien i et fast greb. De er meget velorganiseret i dette land og overalt embedded i systemet. De har kunnet diktere, eller forme den australske regerings politik i den af dem ønskede retning på mange områder i mange år.

Pro-indvandrings-aktivisme, kampagner mod patriotiske anti-indvandringspartier, blokering af udstedelse af visum til folk Jøderne ikke bryder sig om, som den verdensberømte Britiske historiker David Irving, som har en datter og børnebørn i landet, som han ikke må besøge pga. direkte pression fra den jødisk/zionistiske lobby. Og så er der selvfølgelig det evige jødiske pres for at deltage i US/Israels krige rund om kring i verden.

 
  Brendon O'Connell - Australien -
3 års fængsel for at fornærme zionistiske aktivister

For tiden afsoner den anti-zionistiske australske aktivist Brendon O'Connell en treårig fængselsstraf for at have generet nogle jødisk/zionistiske aktivister.

den lange liste af ledende medlemmer af de jødiske ekstremisters forening Executive Council of Australian Jewry, træffer man et par velkendte navne: Isi Leibler og Jeremy Jones. Se højrekolonnen. Her kan man læse om nogle over denne sekteriske etniske lobbygruppes prioriteter: Platform

Isi Leibler har gjort sig særlig bemærket ved at erklære sin udelte støtte til Israel, inklusiv dets racebaserede indvandringspolitik, og landets skrappe forholdsregler for at modvirke indvandring af ikke-jødiske personer. Leibler skulle i øvrigt have forladt Australien for at slå sig ned i Israel, men hans navn står altså stadigvæk opført på Executive Council of Australian Jewry's medlemsliste Se højrekolonnen øverst.

Australiens lange tradition for censur

Australien er i øvrigt et land hvor man ikke er ukendt med skrap censur og hensynsløs forfølgelse for offerløse forbrydelser så som besiddelse af små mængder cannabis (mikroskopiske spor af sligt i indholdet i støvsugeren var nok til at australske borgere fik frataget deres pas i mange år) uden at jødisk lobbyisme var specielt involveret. Bøger som er positive overfor brug af psykoaktive substanser er f.eks. forbudte i denne forhenværende britiske straffekoloni, som aldrig har haft noget tilsvarende til de amerikanske frihedsidealer, men har en lang og formynderisk tradition for censur helt op til vore dage. I denne repressive kultur bevæger censurlystne jødiske mørkemænd sig som fisk i vandet. Wikipedia: Censorship in Australia

Fortsat fra højrekolonnen øverst. 'Det var først efter anden verdenskrig immigrationslovene blev ændret drastisk. Som et af de første beviser for dets stigende indflydelse, spillede det jødiske samfund en ledene rolle ved frembringelsen af disse ændringer.' Earl Raab, Jewish Bulletin, July 23, 1993, p. 17

“I måske endnu en generation, en optimistisk forudsigelse, vil det jødiske samfund være i en position hvor den vil være i stand til at dele og herske, og indgå i selektive koalitioner som støtter vores dagsordener. ” – Stephen Steinlight, “The Jewish Stake in America’s Changing Demography.” Center for Immigration Studies, October, 2001

Ann Schaffer - American Jewish Congress: ”AJC har altid arbejdet ud fra forudsætningen at som minoritet, er vores sikkerhed, vores styrke, og vores velbefindende i Amerika er gensidigt afhængigt af andre minoriteters ditto. Dette er en jødisk sag. Dette er i allerhøjeste grad en jødisk sag.” YouTube

Tyskland: 'Indvandring er først og fremmest en chance for at styrke jødisk kultur i Tyskland' (Allgemeine Jüdische Wochenzeitschrift 28-09-2000)

Bent Melchior: 'Den igangværende proces af muslimsk integration giver Danmerk en mulighed til at hilse en ny kultur og religion velkommen uden assimilation'. Og, 'Muslimske grupperinger har mange medlemmer, men begrænset indflydelse, mens de jødiske samfund er fåtallige, men velorganiserede og indstillet på at dele deres erfaring og viden.' Mere

Daniel Cohn-Bendit (Kuron Medzelewsky): 'Vi de Grønne, må sørge for at hente så mange udlændinge som muligt til Tyskland. Når de er i Tyskland, skal vi kæmpe for at de får valgret. Når vi har opnået det, vil vi have det andel af stemmerne som vi har brug for, for at forandre denne republik.'

Barbara Lerner Spectre: Jeg tror at der er en opblussen af antisemitismen, fordi Europa på dette tidspunkt endnu ikke har lært at være multikulturelt. Og jeg tror at vi vil være del af den effekt, af den transformation som skal finde sted. Europa vil ikke forblive med at være det monolitiske samfund som de var en gang i det forrige århundrede. Og Jøder vil være i centrum af denne begivenhed. Det er en gevaldig transformation for Europa at gennemgå, de går nu i multikulturel-mode, og der vil komme vrede mod Jøder for vores ledende rolle. Men uden denne ledende rolle, og uden den transformation vil Europa ikke overleve. Kilde

 

Overrabbiner Bent Melchior, Politiken 17/3 2008: Et hurtigt blik på et hvilket som helst europæisk samfund i dag burde være nok til at overbevise alle oplyste jødiske eller muslimske samfund eller individer om, at samarbejde er i deres egen interesse. Muslimske grupperinger har mange medlemmer, men begrænset indflydelse, mens de jødiske samfund er fåtallige, men velorganiserede og indstillet på at dele deres erfaring og viden.

Mikael Rothstein: Vi skal lære af historien, skal vi, og når emnet er jøderne i Danmark, må man blandt andet spørge, hvorfor det tog så lang tid for kirkefolket at komme overens med minoritetens tilstedeværelse, og hvorfor det har været nødvendigt for så mange jøder at lade sig assimilere til ukendelighed i det danske samfund? Kilde

Jeg ville gerne opgive det hvide Europa, men jeg vil ugerne opgive det demokratiske Europa. - Henryk Broder

'Jeg tror virkelig at Europa er et kontinent der er klar til overtagelse.. Jeg finder det i grunden godt at det såkaldte hvide, heteroseksuelle, blonde, ariske Europa går sin undergang i møde..' Henryk Broder 8 Februar 2007 i Berner Zeitung

Eugenia Brin: 'Der er ingen store folkevandringer af Jøder nogetsteds lige nu, men for at HIAS kan være klar i tilfældet af noget skulle ske, skal den være der. Det er også en god gerning at hjælpe andre immigranter.' Kilde

'Når jøderne får mere magt, skal det være forbudt at have afgudsdyrkere imellem os'. [Afgudsdyrkerne, det er os.] 'Hvad angår de ikke-jøder med hvilke vi ikke er i krig - må man ikke volde deres død; men det er forbudt at redde dem, hvis de er ved at dø'.
Hvis man for eksempel ser nogen af dem falde i vandet, må man ikke redde ham, for det står skrevet: 'du skal ikke stå efter din næstes blod' - men [en ikke-jøde] er ikke din næste.'
Enhver ikke-Jødisk Nation 'der ikke falder under vores domsmyndighed' (tahaht yadeinu) vil være et mål for Jødisk hellig krig. Moses Maimonides (RamBam) - Højt skattet rabbiner der bl.a. lægger navn til et dansksproget jødisk tidskrift om historie. Bent Melchior er erklæret tilhænger af denne jødiske hadprofet.


Relateret - denne gang opdelt i to afdelinger.

a. Indvandrerfjendtlighed, diskrimination og racisme is Israel og
b. Jødiske og Zionistiske organisationers ageren i Europa og USA

Læs listen af overskrifter og lær en masse på ingen tid - husk også på at der teoretisk set er en forskel mellem Jøder og Zionister, men at så godt som alle af de nedenfor omtalte organisationer og personer er begge dele på én gang, og at dette kendetegner hovedparten af den organiserede Jødedom, såvel som hovedparten af de individuelle Jøder der er prominente i debatten (artikel opgørelsen er desværre langt fra færdig):


a. Indvandrerfjendtlighed og racisme i Israel

Meget appropos begynder jeg listen med Hammersmedens meget passende artikel og dens rammende overskrift.

Hammersmeden 17 juni 2012 - Israel må gerne - men vi må ikke??? (Israel deporterer indvandrere i massevis)

Balder Blog 9 juni 2012 - Jødisk journalist i The Guardian: Europæiske fascister og højreekstreme Israelske nationalister en giftig cocktail

Balder Blog 8 juni 2012 - Israel: Brandattentater mod illegale infiltranter fra Afrika i Jerusalem og Tel Aviv

Balder Blog 2 juni 2012 - BBC video: Rasende Israelsk folkemængde jagter Afrikanske indvandrere

Balder Blog 20 maj 2012 - Israel - Leder af Shaspartiet: Forbudt for troende læger at redde ikke-jøders liv på sabbatten

Balder Blog 9 maj 2012 - Israel - Jerusalem: Annoncer og flyveblade advarer forældre af jødiske piger mod arabiske mænd

Balder Blog 1 maj 2012 - Apartheid Israel: Parkeringsplads kun for Jøder - Armenske Kristne oprørt

Balder Blog 10 januar 2012 - Israel - Bosætter-leder i Chabad-avis: Afskaf demokratiet og indfør judaisk lov

Balder Blog 17 juli 2011 - Israel - Ashkelon - Jøder protesterer mod besøg af kristne kirker under studieture

Balder Blog 30 juni 2011 - Israel: Anholdelse af bosætter-rabbiner Dov Lior - der godkender drab på ikke-jøder, skaber opstandelse

Balder Blog 9 april 2011 - Israel: Jøder demonstrerer mod afrikanske og filippinske indvandrere i Tel Aviv

Balder Blog 13 februar 2011 - Israelsk Parlamentsmedlem - Likud: Mere uddannelse for at bekæmpe blandede ægteskaber

Sydafrikanerne sammenlignede på Russell- Tribunalet om Palæstina Israels opførsel med apartheid-forbrydelserne i Sydafrika. »Det er faktisk værre i Palæstina«, lød det.
Arbejderen 3 januar 2012 - Sydafrikanere til palæstinenserne: – Vi genkender apartheid

Balder Blog 17 januar 2011 - Israelsk rabbiner Dov Lior: ‘Ikke-jødisk sperm fører til barbarisk afkom

Balder Blog 19 oktober 2010 - Israelsk rabbiner Ovadia Yosef - Ikke-jøder eksisterer kun for at tjene Jøder

Balder Blog 30 juli 2010 - Israel: Rabbiner Yitzhak Ginsburg arresteret for bog som opfordrer til drab på ikke-jøder

Balder Blog 3 juli 2010 - Israel overvejer at deportere gæstearbejderes børn

Balder Blog 21 juni 2010 - Rassenschande i Israel - Araber 18 måneder i spjældet for sex med Jødinde

Balder Blog 12 april 2010 - Israel: Ny instruks fra hæren åbner op for massedeportationer fra Vestbredden

Balder Blog 8 april 2010 - Israelsk politi pågriber 6 Israelere mistænkt for organhandel

Balder Blog 4 april 2010 - Israel censurerer nyhed om Mossads morderbander - Israelsk journalist flygtet til England

Balder Blog 21 januar 2010 - Benjamin Netanyahu: Illegal indvandring en trussel mod Israel

Balder Blog 12 november 2009 - Rabbiner Yitzhak Shapira: Jøder må dræbe ikke-jøder inklusiv spædbørn

Balder Blog 2 september 2009 - Nur Khazaren - Schwarzes nie - racediskrimination mod negre i israelske skoler lovligt

Balder Blog 22 marts 2009 - Hærens rabbinere under Gaza: Dette er en religiøs krig - ok at dræbe civile

Balder Blog 4 januar 2008 - Biskopper nægtet adgang til grædemuren - Kristne kors fornærmende for Jøder


Jødiske og Zionistiske organisationers ageren i Europa og USA

Balder Blog 15 juni 2012 - Jødiske Mikael Rothstein anmelder Martin Schwarz Laustens bog ‘Jøder og kristne i Danmark’

Balder Blog 26 april 2012 - Europa - EU - Jødiske ekstremister vælger ‘kun-for-Jøder-parlament

Balder Blog 18 april 2012 - Jødisk racisme på USAs universiteter: Hvide betaler hele prisen for ‘positiv særbehandling

Balder Blog 28 marts 2012 - Berlin: Jødisk menighed svindlede sig til 4 millioner kr. årligt - Dømt til erstatning

Balder Blog 8 marts 2012 - Jøder fejrer Purim-massakren: Fordømt være alle ikke-jøder - velsignet være alle Jøder

Balder Blog 3 marts 2012 - Islandske Påskesalmer: Radio-Tv-direktør Pall Magnusson nægter at bøje sig for Wiesenthalcenterets krav

Balder Blog 27 februar 2012 - Jøder vil forbyde Islandsk Salme - Wiesenthal-Centerets brev til radio-tv-direktør Páll Magnússon

Balder Blog 26 februar 2012 - Simon Wiesenthal Center kræver 400 år gammel ‘antisemitisk’ Islandsk Påskesalme censureret

Balder Blog 21 februar 2012 - Holland: Jew refuses to pay fine - Religion forbids carrying ID on Sabbath

Balder Blog 21 februar 2012 - Litauen: Ligelig fordømmelse af Nazistiske og Kommunistiske forbrydelser kritiseres af Jøder

Balder Blog 2 februar 2012 - Holland: Ytringsfriheden under angreb fra Kristne-zionister - Regering: ytringsfrihed vigtigere end holocaust…

Balder Blog 21 januar 2012 - Atlanta Jewish Times redaktør og Israel-firster Andrew Adler: Israel bør overveje at myrde Obama

Balder Blog 19 januar 2012 - Max Blumenthal: De nægter at sige Israel-ordet - Gingrich og Romneys finansielle bagmænd

Balder Blog 17 januar 2012 - New York: Jøde arresteret for omfattende hærværk, graffiti og ‘antisemitiske trusler’

Balder Blog 12 januar 2012 - New York: Bølge af antisemitiske hatecrimes - Fakkeltog mod had med borgmester Bloomberg

Balder Blog 30 december 2011 - Jødiske organisationer ringer alarmklokkerne over stigning i antallet af blandede ægteskaber blandt europæiske studerende

Balder Blog 28 december 2011 - Kritik af Tudvads Kierkegaard-bog udløser semitisk vrede mod Ole Jørgensen - Politianmeldt af Sten Harck

Balder Blog 13 december 2011 - Jødisk advokat dømt for forløjede antisemitisme-beskyldninger - fældet af lydoptager

Balder Blog 11 december 2011 - Hvem regerer USA? Republikanske præsidentkandidater kappes om løfter til Amerikanerne… Jøderne

Balder Blog 12 december 2011 - Brooklyn, New York - Ortodoks-jødiske pædofile misbrugte 117 børn - 85 anholdt

Balder Blog 12 december 2011 - Brunswick, New York: Antisemitiske hatecrimes - Gerningsmanden var Jøde

Balder Blog 7 december 2011 - England: Parlamentsmedlem Paul Flynn risikerer fyring - Tvivl angående britisk Israel ambassadørs loyalitet

Balder Blog 8 november 2011 - USA: Ron Paul på CNN om truslen fra Iran og atombomber - Zionisten Anders Jerichow vil krig mod Syrien

Balder Blog 24 september 2011 - Zionistiske Jøder spillede en aktiv rolle i den tidlige eugenik fra 1916 til 1947

Balder Blog 3 oktober 2011 - England: Multikulti-vanvid - Særlige trafikregler for udvalgt minoritet - Jøder får egne trafiklys + Video Puk Damgaard blandt ortodokse Jøder i Israel (18 dec 2011) + Ultra-ortodokse chikaner 8 årig pige (27 dec. 2011)

Balder Blog 21 juli 2011 - Murdoch-imperiet knager - Jøder verden over bekymret over nedtur for pro-zionistisk propagandaorgan

Balder Blog 1 juli 2011 - Holland: Jøder fordømmer forbud mod ubedøvet ritualslagtning som nazi-forfølgelse

Den store forfatter Seneca havde allerede for 2000 år siden beskrevet hvordan et lands love beskyttede jødisk kriminalitet, og undertrykte den indfødte befolkning: 'Dette yderst kriminelle folks moral har formået at finde indpas overalt, således at de nu i alle lande har opnået dominans. De erobrede laver nu love for erobrerne.'
Balder Blog 8 juni 2011 - Spanien: Calle Seneca - gammel gade opkaldt efter jødekritisk romersk filosof - Jøder kræver navneforandring

Balder Blog 2 maj 2011 - Hvordan det jødiske ADL fortsætter med at promovere hate-speech-love i stadig flere nye lande (ADL forsøger sig nu også at sælge sine censurdagsordener i Tyrkiet og Sydamerika)

Balder Blog 3 maj 2011 - Britiske Jøder i kamp mod EU: Varedeklaration om anvendt slagtemetode stigmatiserer Jøder

Balder Blog 19 april 2011 - Defamation i aften på DR2 + Arne Notkin og Claus Christensen om zionistisk programpolitik

Balder Blog 8 april 2011 - Holland: Flertal for forbud mod ubedøvet ritualslagtning (ritual slaughter)

Balder Blog 9 marts 2011 - Jødiske og muslimske ledere lover at bekæmpe stigende racisme i Europa

Balder Blog 10 februar 2011 - Danish TV to air ‘controversial’ anti-Semitism film Defamation - Balanced with more Kosher material (Arne Notkin)

Balder Blog 2 februar 2011 - Hollandske Jøder vil straffe ‘holocaustbenægtere’ med lynjustits ’som spritbilister og fodboldbøller’

Balder Blog 9 januar 2011 - Zionist media boss Arne Notkin: Before only Nazi websites were interested in my Jewish background

Many more details and other cases of censorship activity in Denmark on behalf of Jewish or Zionist interests
Balder Blog 8 januar 2011 - Denmark: Zionist Media Boss; Arne Notkin, refuses to show Yoav Shamir's film Defamation

Balder Blog 8 november 2010 - Tyskfødt jødinde Anetta Kahane: indvandring er fremtiden (for Europa!)

Balder.org 18 oktober 2010 - Jødisk kamporganisation ADL giver udmærkelse til mediemogul Rupert Murdoch (Venstreorienterede multikultiforkæmper Isi Leibler apologet for højrepopulisten Murdoch)

Balder Blog 31 oktober 201o - Denmark: Professor Claus Bryld accuses Zionist journalists Arne Notkin and Bent Blüdnikow of manipulation

Balder Blog 20 september 2010 - Lena Posner: Sverigedemokrater ekstremt højreorienteret - forbandelse for lokale Jøder

Balder Blog 20 september 2010 - Barbara Spectre - Israelsk Jødinde i Sverige: Jøder har ledende rolle ved Europas forvandling

Balder Blog 11 september 2010 - Tyskland: Zentralrat-Jøder raser over at Sarrazin ikke blev fyret fra bankposten

Balder Blog 10 september 2010 - Israelske Chaim Noll kritiserer tyske Jøders uvidenhed - forsvar for Sarrazins jøde-gen

Balder Blog 3 september 2010 - Jødiske ledere i Tyskland: Thilo Sarrazin udbreder nazistisk race-ideologi

Balder Blog 25 september 2010 - Canada: B’nai B’rith (ADL) projicerer ‘antisemitisme’ ind i harmløs avistegning

Balder Blog 22 august 2010 - USA: Hemmelige arkiver afslører massiv israelsk manipulation af medierne

Balder Blog 22 august 2010 - Denmark: Jewish lawyer Eli Heckscher arrested in Morgan Ponzi scheme

Balder Blog 5 august 2010 - Australien: Jødiske grupper vrede over kirkers opfordring til boykot af Israel

Balder Blog 5 august 2010 - Israel: EU-støtte til israelske fredsbevægelser er indblanding i israelsk indenrigspolitik

Balder Blog 31 juli 2010 - Dictatorial proposal in Holland - Public Prosecutor Hirsch Ballin demands power to close websites

Balder Blog 26 juli 2010 - Oliver Stone: Jødisk dominerede medier forhindrer saglig diskussion om Hitler og holocaust

Balder Blog 7 juli 2010 - Bravest spokesman for freedom of speech: French-Jewish philospher Bernard-Henri Lévy (Krigsliderlig narcisistisk åndelig og intellektuelt korrupt censurapologet og Israelforkæmper som fejres af nogle forblindede mennesker som 'forkæmper for ytringsfriheden' og en allieret i 'kampen mod Islam'.)

Balder Blog 4 juli 2010 - Holland: Alligevel ikke brug for lokkejøder - Antisemitisme nedadgående siger undersøgelse

Balder Blog 25 juni 2010 - Belgien: Vlaams Blok politiker Roeland Raes 4 måneder bag tremmer for ‘holocaustbenægtelse’

Balder Blog 29 maj 2010 - New Zealand forbyder schæchtning; jødisk ritual-slagtning - Jøder raser

Balder Blog 25 maj 2010 - Israelsk Mafia det nye Cosa Nostra i Las Vegas - Fire anholdt

Balder Blog 22 maj 2010 - Schweiz - Jødisk kampagne mod blandede ægteskaber minder om mørke kapitler af historien

Balder Blog 22 maj 2010 - Teaterfiktion om Elie Wiesel og Bernie Madoff taget af plakaten efter trusler om sagsanlæg

Balder Blog 21 maj 2010 - USA - Flere jødisk censur-ønsker: Kræver aviser sletter artikel af Pat Buchanan

Balder Blog 21 maj 2010 - Australske Jøder stolte af vellykket ‘bogbrænding’ - Martin Luther og Henry Ford censureret

Balder Blog 19 maj 2010 - Tea Party Patriots - Potential terrorists? - Interviews with founder Jenny Beth Martin & det jødiske SPLC’s Mark Potok

Balder Blog 12 maj 2010 - Udnævnelse af den venstreorienterede lesbiske Elena Kagan - Bagslag for Jøder? (Nu 3 Jøder i amerikansk højesteret - ingen Protestanter)

Balder Blog 4 maj 2010 - Foredrag fra ‘Auschwitz-overlevende’ Gunther Skaletz aflyst - beskyldes for bedrag

Balder Blog 12 maj 2010 - Stephen Ambrose, historieprofessor og rådgiver af Steven Spielberg fabrikerede historie

Balder Blog 28 april 2010 - Arizona: Indvandring - Phoenix jødisk borgmester Phil Gordon spiller holocaust-kortet

Balder Blog 25 april 2010 - South Park trusler: Jødisk bosætter Joseph Cohen bag ‘Revolution Muslim' hjemmeside

Balder Blog 20 april 2010 - Arizona: Jødiske grupper kræver veto mod lov vendt mod illegale indvandrere

Balder Blog 17 april 2010 - Det britiske valg: David Cameron spiller jødekortet

Balder Blog 12 april 2010 - Det nye Europa: Italien 6 måneders fængsel til blogger for ‘jødisk lobby-liste’

Balder Blog 25 marts 2010 - USA: Jødiske grupper på gaden for omfattende indvandringsreform

Balder Blog 31 januar 2010 - USA: Indvandringsdebat afstedkommer voksende samarbejde mellem Jøder og Latinoer

Balder Blog 17 marts 2009 - USA: CNN’s Lou Dobbs afslører racisme-center SPLCs løgne om stigning i ‘hate crimes’

Balder Blog 12 marts 2010 - Psykisk voldtægt i England: Skolebørn i tårer; truet med tvangsfjernelse som led i holocaustundervisning

Balder Blog 11 marts 2010 - Denmark: Jewish historian Bent Blüdnikow stops 'inaccurate' WWII book - Praises book by dubious Treblinka witness Chil Rajchman

Balder Blog 10 marts 2010 - Denmark: Protest from prominent Jewish journalist halts publication of WWII book (Blüdnikow)

Balder Blog 8 marts 2010 - Holland: Simon Wiesenthal Center urges Jews to boycott Protestants over Israel critical letter

Balder Blog 7 marts 2010 - Holland: Simon Wiesenthalcenteret sætter Jøder op mod Protestanter

Balder Blog 7 marts 2010 - USA: jødiske ADL argeste modstander af anerkendelse af tyrkernes armenske holocaust

Balder Blog 6 marts 2010 - Østrig: Frihedspartiets Barbara Rosenkranz ville indføre ytringsfrihed - Jøder rasende

Balder Blog 12 februar 2010 - Wiesenthal Centeret protesterer mod Richard Goldstone foredrag på universitet i New York (Wiesenthal Center protests Richard Goldstone lecture)

Balder Blog 9 februar 2010 - England: Sheppard og Whittle dømt for karikaturtegninger - sammenlagt 5½ års fængsel (Jødisk-designede love anvendt mod kritikere af jødiske og zionistiske politik fra politiske karikatur tegnere Hele verden kender Kurt Westergaard, men hvem kender Sheppard og Whittle, som hovedsagelig blev dømt for at tage Jøder og deres mange fetisher på kornet)

Balder Blog 2 februar 2010 - Jøder i Malmø: chikanen skyldes indfødte Svenskere, ikke Muslimer

Balder Blog 27 januar 2010 - EU: Morten Kjærum vil udnytte ‘holocaust undervisning’ til at fremme menneskerettigheder version EU

Balder Blog 24 januar 2010 - Amerikansk Jøde var Israelsk spion - NASA medarbejder Stewart David Nozette sigtet

Balder Blog 21 januar 2010 - USA: Indvandringsdebat afstedkommer voksende samarbejde mellem Jøder og Latinoer (om at holde whitey stangen - del og hersk)

Balder Blog 30 december 2009 - Chabad Lubavitch - racistisk jødisk organisation infiltrerer politiske eliter

Balder Blog 26 december 2009 - DRs Anti-kristne udsendelser i Julen - Version 2009: Auschwitz overlevende Primo Levi

Balder Blog 25 december 2009 - Boca Raton, Florida, USA: Skattekroner til køb af jødiske menoraher, forbud mod kristent krybbespil (Hanuka, Hanukkah, Chanukka, Chanukah, jødisk Jul)

Balder Blog 19 december 2009 - Canada: Antisemitisme beskyldninger vækker vrede hos Kristen hjælpeorganisation

Balder Blog 19 december 2009 - England: Hemmelig ordre fra den zionistiske jødiske supremacist David Miliband: diplomater skal chikanere British National Party

Balder Blog 12 december 2009 - Jul i Holliston-USA: Nej til kristent kors på brandstation - Ja til jødisk Chabad Lubavitch menorah foran Rådhuset (Hanuka, Hanukkah, Chanukka, Chanukah, jødisk Jul)

Balder Blog 10 december 2009 -Denmark: Jewish-Muslim network criticizes Swiss minaret ban (Bent Melchior B'nai B'rith - Naveed Baig Minhaj ul-Quran)

Balder Blog 9 december 2009 - Israel: Jødisk lobby erklærer krig mod juletræer og andre kristne symboler

Balder Blog 7 december 2009 - USA lovforslag: Omskæringslobbyen vil rutinemæssigt omskære alle amerikanske drenge

Balder Blog 2 december 2009 - Schweiz: Anti Defamation League blander sig - Jøder kritiserer minaretforbud

Balder Blog 17 december 2009 - Religiøse Jøder vanhelliger Kristen Kirke i Jerusalem

Balder Blog 30 november 2009 - Obamas udnævnelse af særligt antisemitisme udvalg gør andre amerikanere til andenrangs borgere (Hannah Rosenthal, som senere skulle komme til Malmö)

Balder Blog 29 november 2009 - Censur: Polen indfører forbud mod kommunistiske symboler - Jøder unenige

Balder Blog 23 november 2009 - Statsborgerskab - nye USA borgere aflagde troskabseden i holocaust-museum (Hebrew Immigrant Aid Society - HIAS)

Balder Blog 23 november 2009 - Jøder slæber Somaliere til USA og uddeler statsborgerskaber i holocaus-museum (Hebrew Immigrant Aid Society - HIAS)

Balder Blog 19 november 2009 - Eksplosiv dokumentar om den israelske lobbys lyssky aktiviteter i England (Dispatches: Inside Britain's Israel Lobby)

Balder Blog 15 november 2009 - Norman Finkelstein to Jewish TV-host Adam Holm: Listen to yourself spouting Israeli propaganda (Zionistisk dominerede danske medier)

Balder Blog 8 november 20o9 - Exploiting the Holocaust for political purposes - Avigdor Lieberman visits Denmark and Holland

Balder Blog 5 november 20o9 - Anti Defamation League støtter op om Copenhagen Climate Conference i bytte for censurlovgivning

Balder Blog 29 oktober 20o9 - Schweiz: Jødiske organisationer i krig med nationaltsindede om forbud mod minaretbyggeri

Balder Blog 21 oktober 20o9 - Henryk M. Broder langer ud efter Jødernes Centrale Råd og vil være præsident

Balder Blog 17 oktober 20o9 - British National Party får uventet støtte fra jødiske kredse i racismesag

Balder Blog 9 oktober 20o9 - England: Efterretningstjeneste MI5 frygtede jødisk terrorisme

Balder Blog 6 oktober 20o9 - Israel får to tysk byggede atomubåde - 56% af amerikanske Jøder ønsker angreb på Iran

Balder Blog 3 oktober 20o9 - Israels Benjamin Netanyahu fremlagde forfalskede historiske dokumenter for FN

Balder Blog 9 september 20o9 - Jødisk lobby ivrer for mere censurEU-konference den 6 oktober

Balder Blog 7 september 20o9 - Israel: Statsstøttet kampagne mod blandede ægteskaber rettet mod Jøder udenfor Israel

Balder Blog 24 august 20o9 - Israelsk ekstremist Avigdor Lieberman: Norge promoverer antisemitisme

Balder Blog 18 august 20o9 - Englands udenrigsminister David Miliband: Der er omstændigheder hvor terror er i orden (Den jødiske/zionistiske 'Brite' bakker op om terror i Sydafrika begået af det jødisk ledede ANC)

Balder Blog 11 august 20o9 - USA: Zionisten Senator Joe Lieberman anbefaler amerikansk angreb på Iran

Balder Blog 9 august 20o9 - USA: Jøder raser mod Obama over frihedspris til israelkritiske Mary Robinson

Balder Blog 26 juli 20o9 - USA: Film om mordet på Rachel Corrie skaber splid på jødisk filmfestival

Balder Blog 3 juli 20o9 - Ungarn: Grundlovsændring forpurret - Nederlag for den jødiske censurlobby

Balder Blog 23 juni 20o9 - En anden utilsløret Iransk stemme: Samira Niknam Tavin stemte på Ahmadinejad (Jødiske forestillinger må ikke anfægtes i Danmark - Nikolaj Sommer og DR straffer for jødekritiske udtalelser)

Balder Blog 17 juni 20o9 - USA: Jødisk Organisation (AJC) får 2,7 millioner kroner til indvandringspropaganda

Balder Blog 13 juni 20o9 - Danish People’s Party kosher certified: EJC Jews remove DDP from blacklist

Balder Blog 5 juni 20o9 - Holland: VVD’s Mark Rutte’s plea for more freedom of expression in the Netherlands - transcript

Balder Blog 3 juni 20o9 - Holland - Holocaust controversy - former party leader Bolkestein supports Rutte’s free speech advocacy

Balder Blog 3 juni 20o9 - Denial of the Holocaust in Holland - The Judicial Aspects

Balder Blog 1 maj 2009 - Ezra Levant: Det Canadiske Jødiske Kongres finansierede Nazipartiet

Balder Blog 10 april 2009 - Hvordan jødiske organisationer verden over arbejder for hate speech love, censur, og multikultur - ADL

Balder Blog 8 april 2009 - Mind Bending Powers of the Masters of the Media (Hvem styrer medierne i England?) | I Sverige | I Finland

Balder Blog 30 marts 2009 - Jødekartoteket - Om ADLs kriminelle historie og praksis

Balder Blog 29 marts 2009 - Jødiske 'menneskerettigheds-organisationer' udpeger millioner af amerikanere som mulige terrorister (SPLCs Mark Potok versus Lou Dobbs)

Balder Blog 2 marts 2009 - Strange bedfellows - Protests against the Durban II conference

Balder.org - Durban II Conference Protests Led by Jewish Censorship Promoters (Who's behind the Durban 2 protests? Table with list of organizations and information)

Balder Blog 14 januar 2009 - The Palestinian Israeli conflict in the Danish media as seen by a nationalist (Gaza media coverage - Stop for use of 'emotional images' from Al Jazeera)

Balder Blog 24 december 2008 - DR holder fast i traditionen med anti-kristne udsendelser omkring Julen - Bent Melchior og Jesus (Jesus var Fariseer - en stor rabbiner)

Balder Blog 11 december 2008 - Kæmpe Jødisk Menorah opstillet foran det Hvide Hus i Washington og Kremlin i Moskva

Balder Blog 10 december 2008 - USA - Jødisk organisation kræver krybbespil fjernet: stødende for ikke kristne

Balder Blog 6 december 2008 - USA: Jødernes krig mod Julen fortsætter - De Kristne slår igen

Balder Blog 2 december 2008 - Jøder føler sig stødt over Juletræer med Kristne Symboler

Balder Blog 25 november 2008 - Jødiske ekstremister Efraim Zuroff (Wiesenthal Center) og Zvi Mazel starter hadkampagne mod Skandinavien

Balder Blog 24 november 2008 - Europarådet - OSCE - ADL - INACH - Zionistisk organisation bag EU's censur-love

Balder Blog 11 okt 2008 - Balder sagde det - Nu kan Asger Aamund også se det (Muslimske OIC's censurforsøg lavet efter jødisk forbillede)

Balder Blog August 5 2008 - Finn Rudaizky, Jewish leader, anti-Nazi League member and Labour councilor in Copenhagen joins the ‘far right’

Balder Blog 18 juni 2008 - Canada - Jøder og censur, af Ezra Levant 15. juni 2008

Balderorg 10 juni 2008 - Jewish Involvement in Immigration and Hate Speech Legislation - USA | Canada| England | France | Holland (Documentation)

Balder Blog 28 maj 2008 - Tysklands Jødiske Råd kræver delstaten Brandenburgs hymne Märkische Heide afskaffet

Balder Blog 10 april 2008 - Hvordan jødiske organisationer verden over arbejder for hate speech love, censur, og multikultur - ADL

Balder Blog 6 april 2008 - Bent Melchior og Bashy Quraishy bygger bro mellem jøder og muslimer

Balder Blog marts 23, 2008 - Jødiske og etniske organisationer i fælles krig mod Englands nationaltsindede parti BNP

Balder Blog - februar 09, 2008 - Latino-jødisk Koalition i USA – Jøderne allierer sig med de nye indvandrere

Balder Blog 29 januar 2008 - EU embedsmænd tager til Israel for at lære hvordan man bekæmper intolerance (Den efterhånden institutionaliserede holocaust-filosemitisme fører til de mest usandsynlige ting. Til verdens eneste erklærede racistiske stat hvor det flyder med ekstremt hadske racistiske sekter og rabbinere for at lære at bekæmpe intolerance! Det ser ud til at det zionistiske præsteskab har en del af vore magthavere godt og grundigt ved nosserne. Seneste skud på stammen: EM 2012 Fodboldhold nærmest tvinges til at besøge den forhenværende tyske arbejdslejr Auschwitz, mens der messes om abelyde og racistiske tilråb ved fodboldkampe, og om nazisme og gaskamre der bliver konsekvensen hvis ikke vi frivilligt accepterer de multikulturelle dogmer og påbud.

Når en film vises på dansk Tv, der understøtter det indtryk at Japanerne var nogle gange værre end tyskerne, når det kommer til sadistiske overgreb, nedslagtning og organiserede massevoldtægter og mord, så foregår det i mulm og mørke. Den jeg så for et par dage siden sluttede kl. 3 om natten - Nankin Massakren hvor Japserne gjorde et uudsletteligt indtryk, for at sige det mild. Det ville ikke passe Arne Notkin-typerne at folk for en stund kunne glemme at Nazisterne dog var de værste bødler i al evighed, og at intet i historien kunne være mere væsentligt end deres forfølgelse af det udvalgte folk. Hverken Pol Pot eller Hutuerne kan sammenlignes med Nazisternes forbrydelser, og slet ikke det ukrainske holocaust; Holodomor, hvor millioner bevidst blev sultet ihjel. Blandt andet ved hjælp af yderst ivrige jødiske kommissærer og dødspatruljer.

Hvis de kunne ville de australske Jøder sikkert også have folkedrabs-hierarkiet fastlagt ved lov.

Jeg foreslår til gengæld at nu hvor Israel er blevet oprettet, skal dens befolkning betale erstatning til efterkommerne af både Kanaanitterne og indbyggerne af Jerichow, Sodom og Gomorra. Med renter og renters renter selvfølgelig, og Toraen skal forbydes pga. dens mange skriftsteder der retfærdiggør Jødernes mange folkemord som er beskrevet samme sted. Eller trykkes med pædagogiske vejledninger i margen.

Jeg mener i øvrigt at nogle af mine forfædre stammer fra Gomorra (tæt på Sodom), hvor vi levede og festede i frihed til de forbandede monoteister, med deres skinsyge guder og folkemorderiske intentioner og guddommelige instrukser om massedrab og indsamling af forhuder, overfaldt os. Jeg vil også have vores families jordlod tilbage og kræver en dementi for den beskidte nedgørelse af vores folk og dets seksualmoral vi har måtte lide fra Jøders og Kristnes side foruden erstatning anerkendelse og undskyldning for Jødernes massakrer på vores folk. Og ikke en gang i dag er der nogen der har undskyldt overfor os, men man opdrager børn i den tro, at det som Jøderne gjorde mod mine forfædre i Gomorra var helt i orden og retfærdig. At 'Gud' var på deres side. En 'holocaustbenægter' lever dog i sin fantasiverden fordi han ikke kan holde tanken ud, at hans folk gassede i millionvis af Jøder og nød det. Mens det holocaust der foregik i Sodom og Gomorra ikke en gang benægtes i skam, men præsenteres som en stor bedrift! Velbekomme siger jeg bare.

Balder Blog 22 januar 2008 - Irland: Wiesenthal Centerets metoder fordømmes af præsident Mary Mcaleese

Balder Blog 20 januar 2008 - Wiesenthal Centeret har et problem mindre - Bobby Fisher døde 64 år gammel

Balder Blog 20 december 2007 - EU Ideologien har Rødder i Filosemitisk Racisme Coudenhove-Kalergi

Balder Blog 11 december 2007 - Kæmpe Menorah opstillet ved det Hvide Hus og Kremlin

Balder Blog 10 december 2007 - USA - Jødisk organisation kræver krybbespil fjernet: stødende for ikke kristne

Balder Blog 6 december 2007 - Ud med Julen, ind med Hanukka, krigen mod Julen fortsætter

Balder Blog 2 december 2007 - Kan USA afkristnes? Jøder føler sig stødt over Juletræer med Kristne Symboler

Balder Blog 10 september 2007 - Berufsverbot for at forsvare familieværdier - NDR fyrer den populære skærmtrold Eva Herman (Jøder og deres organisationer foran i kampen)

Balder Blog August 1, 2007 - Kunstrådet giver penge til 'Holocaustbenægter' Erik Haaest - Protester fra Wiesenthalcentret

Balder Blog August 1, 2007 - Government Money For 'Holocaust Denier' Erik Haaest - Protests from the Wiesenthal Center

Balder Blog 22 januar 2007 - DR2 21 jan 2007 Chefredaktørernes klub - Claes Kastholm forsvarer ytringsfriheden | Erik Haaest - Claes Kastholm under beskydning fra jødiske kredse

Mosaisk Upps 19 maj 2004 - Torben Lund og Verdensjødedommen - Bent Melchior og ADL anklager Lund for antisemitisme

Den meget filosemitiske professor Martin Schwarz Lausten samt Jøderne Arne Melchior og Jacques Blum har tidligere kørt en hetz mod Søren Krarup assisteret af Jean Monnetprofessoren Uffe Østergaard:
Mosaisk Upps 14 januar 2004 - Søren Krarup trækkes i retten beskyldt for antisemitisme af semitten Arne Melchior


Print Post