Højreekstremistiske Europæere og Israelere i giftig alliance varsler problemer for 'migranter'

 
  Rachel Chabi - The Guardian
  Kanttegninger - kommentarer fra Balder
  Hvorfor hedder det i The Guardians artikel 'Europæiske fascister' og 'højreekstreme Israelske nationalister'? Hvorfor ikke europæiske og israelske fascister f.eks.? Forfateren Rachel Chabi er født af jødiske forældre fra Irak.
  1) en slags apologi for Israelerne, selv om afstanden ikke har været noget problem for de millioner af tredje verdens flygtninge der er kommet, og stadigvæk flyder i stimevis til Frankrig, England og resten af Europa! - Israelerne er 'højreorienterede nationalister', Europæerne er 'fascister', og Israelernes bekymringer er lige som mere realistiske og forståelige end Europæernes! Pyt med at Europæerne lever i de lande de har levet i tusindvis af år, modsat de fleste af de israelske Jøder, som lige har erobret landet fra de indfødte, for mindre end en menneskealder siden. Hvem har mon mest ret til at være nationalist! Her ser vi det jødiske mind-set i aktion, uanset at Rachel tilsyneladende hører til de venstreorienterede, 'humanistiske' meget moderate og elskelige Jøder, så er der dog undskyldninger for Jøderne, mens Europæerne som vi alle ved jo er nogle fascistiske antisemitiske umennesker! Dobbeltheden findes selv hos en del af de Jøder der kritiserer nogle af deres landsmænds eller folkefællers opførsel, eller kalder sig antizionister!
  2) Hvor er HIAS II, ADL II III, SPLC II ,EJC, WJC II III IV, INACH, Magenta II, MDI, LICRA II, CRIF, Board of Deputies of British Jews, Searchlight, og alle de mange andre 'antiracistiske' flygtninge og indvandrervenlige jødiske organisationer, når man har mest brug for dem?! Nogle af dem, som skabszionisten Jerichow herhjemme har travlt med at promovere 'aldrig mere krystalnat', i det overvejende filosemitiske Danmark, som aldrig har lagt Jøder et stråbred i vejen, og hvor racistiske overfald for 99% vedkommende kommer fra indvandreres side, dog uden at de betegnes som sådan i de filosemitiske medier, hvor jødiske zionistiske journalister spiller en stor rolle.
  3) Eli Yishai er selv sefardisk Jøde, og dermed ikke kvalificeret som 'hvid mand', i 'den hvide mænds' øjne - Yishai gjorde sig for nylig også latterlig ved at udbrede nogle meget tyndbenede raceteorier om Jøder, i et forsvar for mere racerenhed blandt Jøder - men hans tilhængere tager ham skam meget seriøs.
  4) 'Sudanesiske mennesker', sic! Guardian newspeak terminologi - den samme som man bruger i f.eks. i Holland, hvor man helst skal tale om'jødiske mennesker', i stedet for blot 'Jøder'. Det er dog helt ok. at tale om 'Muslimer' i stedet for 'muslimske mennesker'; et udtryk som jeg aldrig har hørt brugt! Selv i sproget dyrker mange Jøder adskillelsen; altid én betegnelse for Goyim, og en anden for Jøder. Det hedder 'Shoah' blandt Jøder - 'Holocaust' for Goyim, 'Jøder' blandt Jøder - 'jødiske mennesker' for the Goyim. Det er også valgfrit for Jøder at hævde deres særlige kategori som Jøder, mens de når det er opportunt vil de også kollektivt kunne betegne betegne sig som 'hvide mænd'. Men når Susan Sonntag skriver 'Den hvide race er den menneskelige histories kræft', elle Noel Ignatiev siger 'abolish the white race' og foreslår at udrydde en milliard 'hvide', så er det altså ikke Jøder de tænker på!
  5) 'Sønner og døtre af flygtninge' - hvor mange er egentlig det, og hvor mange er militante Jøder fra USA og Rusland kommet af egen fri vilje længe efter Anden Verdenskrig? Eller som Pundik og Melchior, som intet havde at frygte i Danmark som tog del i landrovet, for derefter tilfredse at vende tilbage til Danmark for at støtte multikultur og indvandring i deres angiveligt antisemitiske europæiske hjemlande?
  5) Tror journalisten Rachel Shabi virkelig på de pyntede sødsuppehistorier om Israels tilblivelse som 'et land uden folk til et folk uden land'? Israels historie var blodig og hensynsløs allerede længe inden staten blev en realitet. Men kære Rachel lader som om det kontante forhold til verden er noget der er opstået for nylig! Er kære Rachel ikke klar over hvordan Jødedommen fra dens fødsel har set på 'de andre'; også kaldet Goyim, eller kvæg, eller er hun bare dum?!!!
  6) Wilders vrøvler. Amsterdam er faldet for længst. Under en jødisk borgmester ved navn Job Cohen vel at mærke. En mand som forbød flagning med det hollandske flag fra hotellerne langs med kanalerne i Amsterdam, og som holdt te-selskaber med imamer og andre indvandre for at holde muslimers voldtægter af hollandske piger ude af nyhederne.
  7) Den er god! 'Institute for Strategic Dialogue' ledes af blandt andet jødiske bankfolk (Warburg!), en fhv. Israelsk politiker, samt repræsentanter for storindustrielle selskaber Præsidenten hedder (Lord) George Weitdenfeld og blandt andet været medlem af den israelske regering som 'Chief of Cabinet' og rådgiver for Zionistleder og præsident Chaim Weizman. Michael Lewis direktør af Foschini Limited (Sydafrika) Medstifter af ProChon Biotech Limited, et israelsk selskab. - Altså også et zionistisk domineret foretagende! Således forbliver kritikken indenfor samme kreds, og kan styres. Genialt! Gilad Atzmon har skrevet meget om emnet. Bla. hvordan jødiske personer og grupper der angiveligt støtter den palæstinensiske sag, selv i denne forbindelse dyrker deres jødiske adskillelse, og også her ser på tingene fra det jødiske perspektiv. De fungerer dermed som det jeg kalder 'bagstopperne'. Atzmon er en sand mester i at afsløre jødisk dobbeltmoral, og i nogle tilfælde tredobbelt-tmoral.
  8) Dette er kun delvist rigtigt: partier som Danske Folkeparti og hovedstrømmen af de hollandske indvandringsmodstandere, som nu samler sig under Wilders, har aldrig været anti-jødiske - det skulle da lige være at man i krogene har været kritisk overfor Jøders prominente rolle ved indføringen af masseindvandring og multikultur. Det er en uhørt frækhed at beskylde alle mennesker i Europa som er imod den såkaldte kulturberigelse, for at være del af en bevægelse med rødder i én eller anden historisk fascistisk tradition. De er tvært imod historieløse, og er oven i købet tilhængere af det meste af det jødiske historiesyn. I deres egne hjemlande; Holland, Danmark, Tyskland gør de meget ud af at forklare at de ikke er racister, hvad de hellere ikke er, men det afholder dem ikke fra at alliere sig med de værste erklærede racister i Israel. Men folk som Rachel Chabi har ikke den mindste fornemmelse af hvor uforskommet, selvretfærdig og dobbeltmoralsk hun selv er, vender sagen på hovedet, og søger den fascistiske inspiration hos Europæerne, mens Jøderne med deres veldokumenterede ideologisk/religiøse racisme nærmest erofre for dårligt selskab. Bedrageriet er enormt. Selv Nazisternes raceideolog var ikke helt så ekstrem som den form for racisme som fhv. sefardiske overrabbiner for hele Israel Ovadia Yosef og kompaner som Yitzhak Ginsburg repræsenterer. Og den er ikke fra i går, men stammer fra Tora og Talmud; dvs. fra begyndelsen af Jødedommens opståen, i tusindvis af år inden nogen havde hørt om 'Nazisme'.
  9) Igen den underlige sondering mellem israelske og europæiske 'højreekstreme', hvor de europæiske dog for det meste (Wilders, DF, SD, Probevægelsen, Vlaams Belang) tydeligvis benytter sig af en langt blødere retorik en deres israelske venner, for ikke at tale om de utallige ekstremistiske rabbinere som legitimerer hele ideologien og legaliserer mord og misbrug af alle ikke-Jøder over en kam. Lige som i øvrigt den israelske hærs rabbinere, der opfordrer til ikke at skåne civile! Det tåler dårlig nok sammenligningen med Nazi-Tyskland, og slet ikke de mange indvandrings-kritiske partier i Europa, inklusiv det tyske NPD.

I sidste måned udartede demonstrationer mod afrikanske flygtninge i Tel Aviv sig til vold.

Skrub ud af vores kvarter

Demonstranter plyndrede butikker, smadrede vinduer og smed molotovcocktails mod bygninger, derunder en børnehave. nogle dage senere satte brandstiftere ild til en bolig der husede 10 afrikanske immigranter i Jerusalem, hvor fire blev skadet, og hvor geningsmændene efterlod det ikke misforståelige budskab: 'Skrub ud af vores kvarter'.

Byrådet indskærper forbud mod ansættelse af illegale infiltranter

I mandags rapporterede israelsk Tv, at byrådet i Haifa havde advaret lokale firmaer at de risikerede at miste deres tilladelser, hvis de ansatte afrikanske flygtninge, og at butiksejere i den sydlige by Sderot nægtede at betjene migranter.

Israelske statistikker viser at 60.000 afrikanske migranter er kommet til landet de seneste syv år gennem den egyptiske Sinai ørken - hvoraf mange er asylsøger som flygtede fra undertrykkelse eller krig i Sudan, Sydsudan, og Eritrea.

Israel, ser ud til, lige som Europa at være optaget af bekymringer om at blive 'oversvømmet' af tredje verdens flygtninge, selvom frygten måske delvist på grund af landets beliggenhed lyder mere intuitiv (?) [visceral - mavefornemmelser]. Apologi 1)

Indtil videre ar Israels strategi været at bygge et stålhegn ved den egyptiske grænse, et gigantisk fængselskompleks i det sydlige Israel, og at vedtage en lov som tillader at migranter kan spærres inde i op mod tre år. Siden dette blev skabt, har færre end 150 asylsøger fået flygtningestatus i Israel. 2)

Den primitive reaktion fra politikere har været lige så oprørende som det der afspillede sig på gaden.

I sidste uge sagde den israelske indenrigsminister Eli Yishai at: 'De fleste af dem der kommer her er Muslimer som mener at landet ikke tilhører os, den hvide mand'.3)

Indenrigsminister Miri Regev:

Han har også beskrevet flygtningene som voldtægtsmænd og kriminelle. For nogle uger siden henviste Miri Regev fra Likud-partiet til Sudanesiske mennesker som 'en kræftbyld'. 4)

Tidligere Tv-vært og opkommende politiker Yair Lapid stemplede i sidste måned nogle israelske parlamentsmedlemmer som 'brandstiftere der leder en pogrom, og skrev; 'Jeg forstår ikke hvordan de tør kalde sig selv Jøder'.

Sønner og døtre af flygtninge

Synet af jødiske israelere - sønner og døtre af flygtninge5), som ligner et ekko af vinduesknusende racistiske overgreb, scener fra anti-jødiske pogroms, er ikke nemt at bære. det er den ukomfortable realitet af at det er så nemt at opildne til had mod flygtninge i Israel.

Efter man i årevis har praktiseret en politik præget af adskillelse mellem Jøder og undertrykte Palæstinensere såvel i de besatte områder som i Israel, har landet udruget en form for dagligdags racisme og et puritansk syn på 'de andre 5), hvor anti-indvandrer sentimenter trives.

Sidste måned sagde den israelske historiker og kommentator Tom Segev: 'Det som oprører mig mest er den racistiske atmosfære. De seneste år har det israelske samfund bevæget sig i den retning.'

Under en protest mod migranter sidste år erklærede en israelsk demonstrant sin fjendskab: 'De er ikke Jøder. Hvorfor skulle de være her hos os?'

Sproget giver en fingerpeg: demonstranter, politikere og journalister har alle sammen stemplet afrikanske flygtninge som infiltranter; den samme frygt skabende sikkerhedsorienterede retorik som blev brugt til at beskrive Palæstinenserne. Intet under at den såkaldte 'Prevention of Infiltration Law', som blev vedtaget i halvtredserne for at afholde palæstinensiske flygtninge fra at vende tilbage, er lige blevet tilpasset så den nu også omfatter Afrikanere.

Demografisk bombe

Samtidigt hersker primitive mavefornemmelser og angst over den demografiske udvikling overalt - rabbinere og ministre advarer at migranter, lige som Palæstinenserne, vil bruge en slags demografisk-bombe i Israel, ved at overgå den jødiske befolkning i antal, hvorved de ødelægger nationen.

Retorikken er måske overdrevet, men israelske ministre fra det yderste højre gentager i virkeligheden de samme anti-indvandrings og anti-muslimske sentimenter der findes i højreekstreme partier i Europa.

Dette er ikke noget tilfælde, fordi, perverst som det er, for nyligt har fundet en fælles sag. Geert Wilders, leder af det hollandske frihedsparti PVV, er én af flere personager fra det yderste højre som har besøgt Israel, og har mødtes med stærkt højreorienterede israelske ministre. 6)

De seneste år har israelske ministre været værter for ledere af det europæiske ekstreme højre, og har understreget deres delte værdier angående den angivelige trussel fra Islam, og særligt muslimske indvandrere.

Under et af besøgene mødtes Wilders med Israels udenrigsminister Avigdor Lieberman, og talte om Israel som en frontlinje i kampen for at standse Islam.

'Hvis Jerusalem falder', er Amsterdam og New York næst.

Dette forbud er stort nyt for Europas højreekstremistiske partier, som forsøger at forbedre deres image, og hvis antisemitiske baggrund har været en hindring på vejen til at vinde accept i den politiske verden.

'Institut for Strategisk Dialog' [Institute for Strategic Dialogue], en forskningsgruppe, har advaret mod at yderligtgående højrepartier i Europa har vind i sejlene, fordi de på opportunistiske maner har begravet deres antisemitisme for at indtage den tilsyneladende mere accepterede holdninger mod Islam og muslimske migranter. Hvor heldigt, at jødiske israelske politikere hjælper dem med det. 7), 8 )

Der er ingen tvivl om at det er rart for det yderste højre i Israel at finde allierede der bedyrer om en fælles kampfront. Men når de mennesker som forstår dig så godt er dem der plejede at have et voldsomt had imod dig, er det på tide til at se på hvad der lige nøjagtig er at hente i denne alliance.

De nuværende isrælske angreb mod afrikanske flygtninge er slemme nok, men hvis dette gennembrud smeder en alliance mellem europæiske fascister og højreekstreme israelske nationalister er det en giftig cocktail som varsler problemer for migranter, Muslimer og Jøder overalt. 9)

 

 

Oversat fra:

The Guardian 6 juni 2012 - Far-right Europeans and Israelis this toxic alliance spells trouble (Rachel Shabi)

Relateret:

Balder Blog 8 juni 2012 - Israel: Brandattentater mod illegale infiltranter fra Afrika i Jerusalem og Tel Aviv

Balder Blog 2 juni 2012 - BBC video: Rasende Israelsk folkemængde jagter Afrikanske indvandrere

Sydafrikanerne sammenlignede på Russell- Tribunalet om Palæstina Israels opførsel med apartheid-forbrydelserne i Sydafrika. »Det er faktisk værre i Palæstina«, lød det.
Arbejderen 3 januar 2012 - Sydafrikanere til palæstinenserne: – Vi genkender apartheid

Balder Blog 9 april 2011 - Israel: Jøder demonstrerer mod afrikanske og filippinske indvandrere i Tel Aviv

Balder Blog 20 september 2010 - Barbara Spectre - Israelsk Jødinde i Sverige: Jøder har ledende rolle ved Europas forvandling

Balder Blog 3 juli 2010 - Israel overvejer at deportere gæstearbejderes børn

Balder Blog 21 januar 2010 - Benjamin Netanyahu: Illegal indvandring en trussel mod Israel

Balder Blog 28 april 2010 - Arizona: Indvandring - Phoenix jødisk borgmester Phil Gordon spiller holocaust-kortet

Balder Blog 20 april 2010 - Arizona: Jødiske grupper kræver veto mod lov vendt mod illegale indvandrere

Balder Blog 25 marts 2010 - USA: Jødiske grupper på gaden for omfattende indvandringsreform

Balder Blog 2 september 2009 - Nur Khazaren - Schwarzes nie - racediskrimination mod negre i israelske skoler lovligt

Balder Blog 29 januar 2008 - EU embedsmænd tager til Israel for at lære hvordan man bekæmper intolerance


Print Post