Krystalnat - Tyskland - Nov. 10, 1938
   
 
  Krystalnat - Jerusalem 2012
   
 
  Aldrig mere en Krystalnat - Hvorfor egentlig dette slagord i Danmark, som aldrig har haft en 'krystalnat', som heller ikke ser ud til at være umiddelbart forestående? Hvorfor rejser Hans Goldstein, Oliver Jessing, Anders Jerichow og Anne Eltard med band ikke til Israel og opfører deres insinuerende antiracistiske holocaust-roadshow dèr? ( 2008 plakat - footer)

Et brandattentat efterlod fire afrikanske immigranter fra Eritrea med brandsår og røgskader midt i stigende israelsk klima af had vendt mod 'illegale infiltranter'. Der boede alt i alt 10 personer fra Eritrea i boligen.

Der var blevet spraymalet graffiti på bygningens mure hvor der stod: 'Skrub ud af vores nabolag'.

Børnehave ramt - butikker plyndret

Angrebet der fandt sted tidligt på morgenen sidste mandag, følger efter en række af brandattentater i det sydlige Tel Aviv; et område hvor afrikanske immigranter er koncentreret, derunder boliger og en børnehave. Butikker ejet af immigranter eller som blev brugt af immigranter blev smadret og plyndret under en voldelig demonstration i sidste måned. Også den gang var det sort-afrikanere det gik ud over.

Politikere, derunder statsminister Benjamin Netanyahu og indenrigsminister Eli Yishai havde opildnet den ophidsede stemning, ved at sige at Israel bliver oversvømmet af 'illegale infiltranter', og at immigranterne er ansvarlige for en bølge af kriminalitet, og krævede at alle migranter burde spærres inde eller blive deporteret.

I søndags trådte en ny lov i kraft der giver de israelske myndigheder lov til at fængsle migranter for op mod tre år. Netanyahu beordrede også ministre til at fremskynde forsøg på at deportere 25.000 migranter fra lande hvormed Israel har diplomatiske relationer, specielt Sydsudan, Elfenbenskysten, Ghana og Etiopien.

Han indrømmede at det ikke var muligt at deportere omkring 35.000 migranter fra Eritrea, Sudan og Somalia. Eritreanere og Sudanesere udgør mere end 90% af dem der har krydset den israelsk-egyptiske grænse illegalt de seneste måneder.

Israel er i gang med at bygge et 240 km langt stålhegn langs grænsen, hvilket måske har haft den umiddelbare virkning at et stort antal har forsøgt at krydse grænsen inden det bliver færdigt senere i år.

Under en rundvisning ved hegnet i søndags, sagde et medlem af det israelske parlament at militæret burde skyde på enhver som forsøgte at krydse grænsen illegalt.

Skyd en svensk turist

'Enhver der krydser Israels grænser burde skydes; en svensk turist, Sudanesere fra Eritrea, Eritreanere fra Sudan, Asiater fra Sinai. Hvem som helst der rører Israels grænser; skyde dem,' sagde Aryeh Eldad. Senere indrømmede han at en sådan politik muligvis ikke kan udføres 'fordi grupper af blødende hjerter omgående vil begynde med at skrige op, og gå til domstolene'.

I sidste uge sagde Yishai at det område af Tel Avis hvor afrikanske indvandrere er koncentreret, er blevet 'landets affaldsspand', og påstod at HIV-positive migranter voldtog israelske kvinder.

Migranter har rapporteret om et klima af angst, og nogle giver politikerne skylden for at opildne til racehad. Ifølge befolknings- og immigrationsmyndighederne, er der 62.000 migranter i Israel. 2031 migranter skulle være kommet ind i Israel via Egypten i sidste måned, til sammenligning kom der 637 i maj [jeg gætter at The Guardian har glemt at tilføje 'sidste år']. Israels befolkning tæller 7,8 millioner totalt. [62000 = 0,79 % af 7,8 millioner - Til sammenligning Danmark: 300.000 = 6 % af 5,5 millioner]

Israel gav i 2011 asyl til 1 ude af 4.603 asylansøgere, ifølge det amerikanske udenrigsministerium, som i sidste uge kritiserede Israel for dets rutinemæssige brug af ordet 'infiltranter' for at beskrive migranter.

Oversat fra:

The Guardian 4 juni 2012 - Jerusalem apartment housing migrants firebombed (Harriet Sherwood)

 
Still African -- Jewish or Not - Demonstration mod Afrikanere i Israel
 
Must See: The Outrageous Racist Hypocrisy of Israel and World Zionism!
 

Relateret:

Balder Blog 9 juni 2012 - Jødisk journalist i The Guardian: Europæiske fascister og højreekstreme Israelske nationalister en giftig cocktail (Rachel Shabi - The Guardian)

Balder Blog 2 juni 2012 - BBC video: Rasende Israelsk folkemængde jagter Afrikanske indvandrere

Balder Blog 9 april 2011 - Israel: Jøder demonstrerer mod afrikanske og filippinske indvandrere i Tel Aviv

Balder Blog 20 september 2010 - Barbara Spectre - Israelsk Jødinde i Sverige: Jøder har ledende rolle ved Europas forvandling

Balder Blog 3 juli 2010 - Israel overvejer at deportere gæstearbejderes børn

Balder Blog 21 januar 2010 - Benjamin Netanyahu: Illegal indvandring en trussel mod Israel

Balder Blog 28 april 2010 - Arizona: Indvandring - Phoenix jødisk borgmester Phil Gordon spiller holocaust-kortet

Balder Blog 20 april 2010 - Arizona: Jødiske grupper kræver veto mod lov vendt mod illegale indvandrere

Balder Blog 25 marts 2010 - USA: Jødiske grupper på gaden for omfattende indvandringsreform

Balder Blog 2 september 2009 - Nur Khazaren - Schwarzes nie - racediskrimination mod negre i israelske skoler lovligt

Balder Blog 29 januar 2008 - EU embedsmænd tager til Israel for at lære hvordan man bekæmper intolerance

 


Print Post