Nedenstående var egentlig en kommentar, som jeg forsøgte at lægge på SIADs blog søndag den 3. juni.

  Mail til SIAD: Hej, Mine kommentarer plejer ikke at komme igennem; formentlig noget at gøre med mailadressen og diverse diqus o.l. identiteter der kræver log ind. Nu forsøger jeg med en ny mailadresse, og vil med det samme gøre opmærksom på at jeg lige har kommenteret jeres udmærkede artikel med en længere smøre. Mvh. Balder

Som så mange af mine tidligere kommentarer på SIADs blog, er det enten blevet fanget i et spamfilter, eller også er det af uransagelige grunde (indlægget indeholdt intet kontroversielt) blevet censureret. Det sidste er der noget der tyder på, da jeg samtidigt med kommentaren sendte en mail til SIADs blog-administrator via den på bloggen angivne mailadresse, for at gøre opmærksom på min nye kommentar, hvilket jeg indtil videre ikke har fået noget svar på.

Indlægget publiceres nu her med små rettelser og tilføjelse af links, billeder etc.

Kommentar i tråden Muhammedbilledeaktion mod Yunus Enre Moskeen i Horsens

Det har nu i rigtigt mange år været fast kutyme at politiet fuldstændigt vilkårligt herser med lovlig anmeldte demonstrationer, flytter dem efter forgodtbefindende, udfører 'præventive aktioner' allerede inden det blev tilladt ved lov, vender det blinde øje til når venstreekstremister eller Muslimer provokerer, slår hårdt ned på det spageste forsvar mod et angreb (blev selv sigtet i sådan en sag - og frikendt), overfalder mødesteder med søgte begrundelser, nægter at opgive nummer og navn, foretager registrering med navn og foto af folk som intet har forbrudt sig imod, anholder folk på privat område, langt væk fra nogen ballade.

Og det er ingenting i sammenligning med hvad der foregår i udlandet. Den populære ældre blogger Der Honigmanns hus er lige blevet ransaget i Tyskland, og alt udstyr beslaglagt på den blotte påstand om at manden har skrevet en mail med holocaustbenægtelse til et universitet; hvilket er en dårlig spøganmeldelse fra en venstreekstremist eller en agent provokatør.

I England fik hele 5 unge mænd deres huse endevendt og alt udstyr beslaglagt på grund af nogle enkelte angiveligt småracistiske Twitter-beskeder.

I dansk TV optrådte forleden en 'terrorekspert' fra Europol, som kommenterede de statistikker han selv havde været med til at lave, som viste at 'højrefløjen' i det meste af EU, derunder større grupper bestående af mere eller mindre bekendende Nationalsocialister, spillede en uendelig lille rolle i sammenligning med volden fra venstrefløjen og Muslimer. På trods af det, blev han ved med at hamre på at den rigtige terrorfare kom fra højrefløjen. Se indslaget her. Selv studieværten var skeptisk overfor meldingerne...

Det korte af det lange er, at der føres en uofficiel og delvis officiel terrorpolitik mod dissidenter og indvandringsmodstandere.

Det man dog frygter mest er EU-modstanden, som det også fremgår af interviewet med Jean Dominique Nollet fra EUropol...

Jeg vil forslå at ændre strategi

Demonstrer mod indvandring og islamisering, men gør det foran Politikere; særlig EU-repræsentanter, og TV og avis-redaktioner i stedet for. Så er det nemlig ikke så let at beskylde folk for at 'ville provokere Muslimer', 'skabe ufred', 'racisme' og alle de andre kendte paroler.

Der ville ikke være nogen undskyldninger for politiet om at flytte og aflyse pga. fare, og Tv-folkene ville næppe kunne slippe af sted med ikke at rette deres kameraer mod demonstrationen og tale med talspersonerne.

Hvad med en fakkelvagt ved DR og TV2s propagandaafdelinger samt Christiansborg og Rådhuse rund omkring, med afsyngning af 'We shall overcome', og 'Kringsat af Fjender'?

Det er jo politikere og mediefolkene som holder indvandringskarusellen i gang, og i sidste ende EU - Muslimerne er stort set bare statister i dette spil, og uheldigvis for magthaverne, putter disse selv så meget grus i maskineriet, at det ikke rigtigt glider som Barroso, Malmström og Anita Bay Bondegaard vil have det.

Men vi skal ikke lade os aflede for meget af Muslimerne; ret skytset mod de landsforrædere der befolker Christiansborg og den flok af mediefolk der udspyer løgne og politisk propaganda i én pærevælling med programmer der retter sig til lige fra to årige til oldinge. Og ret skytset direkte mod Enhedslisten ved at demonstrere foran deres lokaler når de opfordrer til ulovligheder, eller når nogle fra deres bagland begår vold mod nationaltsindede.

Simpelthen se i øjnene, at det pt. endnu ikke nytter med demonstrationer direkte mod Muslimerne og Islam; det er blevet et tabu. Men det bliver ikke lige så let at affærdige eller tabuisere henvendelser til magthavere og pressefolk. Og jeg tror slet ikke på, at det er nødvendigt med konfrontationer med rødfascister eller Muslimer for at få opmærksomhed.

Jeg tror tværtimod, at en række vellykkede demonstrationer uden vold eller uro ville anspore mange flere mennesker til at deltage. De mange mennesker som ikke gider at risikerer at blive blandet ind i vold og ballade, og som derfor aldrig (mere) deltager i den slags demonstrationer.

Der er rigelig af emner / hændelser fra mediernes side, hvor man kunne finde anledning til demonstrationer. Vi er tvangsindlagt til at betale til en presse som ikke bestiller andet end at forfølge den nationale fløj. Det har man vel lov til at protestere imod?

Og det ville blive så behageligt. Regelmæssigt en lille demo med hygge og gademusik, lige som de røde har gjort det i årevis.

Vi er oppe mod et terrorisk magtapparat af enorme dimensioner, og det foregår overalt i den vestlige verden.

I USA skal 30.000 droner overvåge befolkningen fra luften, vi har EU-gendarmeriet; Euro-Gestapo korpset der skal slå ned på patriotiske bevægelser i EU-landene.

Det er vi nødt til at tage bestik af. Og det bedste er efter min mening at tage magtapparatet og systempressen direkte på kornet. Det gør det meget sværere for apparatet at bruge de beskidte metoder som de ellers plejer at bruge. Men man vil jo ikke på nuværende officielt suspendere ytringsfriheden og demokratiet. Alle de undskyldninger de kan bruge for deres chikane når det gælder demonstrationer direkte mod Muslimerne falder lige pludseligt bort, mens man sagtens vil kunne få sin anti-muslimske synspunkter igennem alligevel. Én muhammedtegning på Tv, er bedre end ti på gaden...

Relateret:

SIAD-blog søndag 3 juni 2012 - Muhammedbilledeaktion mod Yunus Enre Moskeen i Horsens

Uriasposten 7 juni 2012 - Når kommunister oplever en flig, af det der for højrefløjen er ren rutine, taler selv borgerlige om politistat

Balder Blog 1 maj 2006 - Efterspil af Svendborg demonstration: Brutalt politioverfald på festdeltagere - af Lars Grønbeck Larsen

Balder Blog 26 maj 2012 - Europol’s terror expert Jean Dominique Nollet - Extreme Right is greatest danger - Never mind the statistics!

Balder Blog 20 april 2012 - England: Fem potentielle Breivikker arresteret - Anti-terrorkorpset tog telefoner og pc’ere

Washington Times 7 februar 2012 - Drones over U.S. get OK by Congress

Balder Blog 17 september 2009- European Gendarmeri Force - EU's overnationale paramilitære politikorps er parat

Balder Blog 12 oktober 2008- Lovens Tyranni - Euro-politikorpset og den Europæiske Arrestordre  

Balder Blog 3 august 2008 - Den svenske hær holdt borgerkrigs-øvelser mod fiktiv nationalistgruppe

 


Print Post