Marissa Alexander, som affyrede et varselsskud for at standse voldelig ægtemands overgreb dømt til 20 år i amerikansk Kz-lejr, rapporterede Florida Times-Union

 
  Marissa Alexander 31 - Victim

Marissa Alexanders advokater havde uden succes argumenteret med at Floridas 'Stand Your Ground lov' (den lov der gav Meztizoen George Zimmerman ret til at skyde Negeren Trayvon Martin) burde holde hende ude af fængslet.

Marissa Alexander, bosat i Jacksonville, Florida affyrede et varselskud ind i en væg under et håndgemæng med sin voldelige ægtefælle, blev ifølge avisen Orlando Sentinel idømt 20 års opholdt i en af de amerikanske koncentrationslejre som eufemistisk går under navnet 'fængsler'.

Den nazistiske bøddelsknægt dommer James Daniel sagde at statens love ikke gav ham andet valg - Befehl ist Befehl, efter en jury kendte Marissa Alexander skyldig i 'grov vold' i marts.

'Under statens 10-20 til livstid-lov, medfører en dom for 'grov vold' [aggravated assault] hvor et skydevåben er blevet affyret en minimumsstraf på 20 års fængsel, uden hensyn til nogen formildende omstændigheder', som i dette tilfælde, sagde Nazisten med dommerkasketten, da han offentliggjorde dommen, ifølge avisen Orlando Sentinel.

Marissa Alexanders advokater havde uden succes forsøgt at forsvare deres klient med 'Stand Your Ground-loven', som tillader folk at forsvarer sig selv med potentielt dødbringende kraft hvis de føler sig truet af alvorlige fysiske skade eller døden, rapporterede CNN.

 
  Angela Corey - Nazi Prosecutor

Marissa Alexander påstod at hendes mand, Rico Grey, forsøgte at kvæle hende den 1. august 2010, så hun flygtede fra huset, rapporterede CNN. Men, sagde hun, hun havde glemt bilnøglerne, så hun gik ind igen. Hendes ægtefælle truede med at dræbe hende, så hun affyrede et skud fra sit håndvåben ind i en væg.

Ifølge Nazidommer James Daniel var det at vende tilbage til huset ikke en opførsel fra nogen som 'frygtede alvorligt for sit liv', rapporterede Florida Times Union.

Sagen blev ført at Nazi-statsadvokat Angela Corey, den samme Nazist som tager sig af Trayvon Martin-sagen, skrev Orlando Sentinel.

Corrine Brown, som er én af Floridas repræsentanter i Kongressen udfordrede Cory i retten efter dommen var blevet afsagt, en konfrontation som blev filmet af tv-stationen WJXT; en partner af CNN. 'Der er ingen berettigelse for en straf på 20 år,' sagde Brown til Corey, ifølge CNN. Alt hvad lokalsamfundet bad om var barmhjertighed og retfærdighed,' sagde hun.

Mother Gets 20 Year Prison Sentence For Firing Warning Shot
 

Nazi-anklageren Corey påpegede at Marissa Alexander havde afvist et såkaldt 'plea bargain' som ville have givet hende en straf på 3 år [erkend dig skyldig i anklagen - ellers får du det tidobbelte afpresningspolitik], rapporterede CNN. Hun sagde også at kuglen som Marissa Alexander havde affyret mod væggen kunne være sprunget tilbage fra væggen og have ramt Gray eller hans børn, som også befandt sig i huset, ifølge Florida Times Union.

'Hvis vi vil beskytte retten til selvforsvar i Florida, kan vi ikke have minimumsstraffe på 20 år hængende over hovedet på folk som affyrer advarselsskud i stedet for bare at dræbe deres angrebsmand,' sagde Greg Newburn, som leder et projekt der hedder 'Familier mod minimumsstraffe' [Families Against Mandatory Minimums] til Orlando Sentinel.

Florida woman sentenced to 20 years in controversial warning shot case
 

Kilder:

Global Post 11 maj 2012 - Marissa Alexander, who fired ‘warning shot’ in fight with husband, sentenced to 20 years in prison

CNN 12 maj 2012 - Florida woman sentenced to 20 years in controversial warning shot case

 

Kommentar:

Jeg undskylder (igen) mange gange til alle Nationalsocialister for at have brugt system-sprog for at udtrykke min afsky overfor det umenneskelige 'retssystem' i USA og de bødler der eksekverer og servicerer dette ondskabsfulde system.

Selvfølgelig er det helt uretfærdigt at bruge NAZI-ordet i den her sammenhæng. Men det er nu en gang faktum, at NAZI i den jævne uvidende borgers hjernevaskede hoveder står for den allerværste ondskab uden sammenligning overhovedet. De har ikke hørt ret meget om omfanget af de allieredes forbrydelser, både under og efter krigen og er derudover totalthjernevasket af talløse propagandafilm fra det jødisk dominerede Hollywood. Jeg mener ingenlunde at sammenligningen med Nationalsocialismen og den politik der føres i USA er retfærdig. USAs-koncentrationslejre og retspolitik og straffesystem er langt mere uretfærdige, og antallet af koncentrationslejrfanger langt større end det nogensinde har været i Nazi-Tyskland.

Jeg håber på en vis forståelse for mit misbrug af NAZI-ordet, men hvis der er nogen der vil kaste sko efter mig på grund af dette, så er i velkommen til at gøre det, bare i er sikre på ikke at ramme andre.

 

Ingen racisme - ingen medieinteresse

Det bliver i øvrigt spændende, om en så oplagt uretfærdig sag vil få de internationale mediers bevågenhed, nu der jo ikke er nogen 'racistiske aspekter' i denne sag. Formentlig er medierne bedøvende ligeglad med at en sort kvinde smides i fængsel i tyve år for en bagatel, når der ikke er nogen 'racisme' involveret. Lige som medierne er ligeglade med at en hel fredelig jæger som ikke 100% har fulgt våbenlovens bogstav efter punkt og prikke dømmes med minimumsstraffen på et års fængsel, og andre smides i fængsel pga. af en hobbykniv i bilen, mens indvandrere, rockere og andre bandemedlemmer slipper med nogle måneder for at smadre eller overfalde sagesløse personer. I Danmark vel at mærke.

Læg også mærke til hvordan den vanvittige interesse for 'racistisk motiverede forbrydelser' går ud over opmærksomheden på andre former for uretfærdighed, lige som den ekstreme dyrkelse af 'holocaust' næsten har udraderet ethvert kendskab af andre kræfters tilsvarende forbrydelser, og oven i købet bruges til at legitimere krige, undertrykkelse og amerikansk og israelsk imperialisme.

Relateret:

Uriasposten 17 maj 2012 - Trayvon Martin-sagen: Hvis Zimmerman taler sandt, så beskrev medierne hans selvforsvar som racistisk

Balder Blog 17 april 2012 - USA: Kritisk Neger kommenterer sort Trayvon Martin demonstration

Balder Blog 20 december 2011 - Stephen Fry om verdens største fangelejr - USA - Slaveriet genindført via bagvejen

EUTimes 22 december 2011 - Americans will be Transferred to Foreign Prisons under Indefinite Detention act

Indefinite Detention’ Bill Heads To Obama’s Desk As White House Drops Veto Threat

Meget læseværdigt indlæg som i detaljer redegør for lovgivningsprocesser omkring de flere og flere 'antiterrorlove' og de allerede omtalte underminering af borgerrettigheder i terrorbekæmpelsens navn.
Brother Nathanael Kapner 20 december 2011 - Prepare for a Jewish Police State

Balder Blog 10 maj 2010 - USA: Narkokrigen - SWAT-team stormer hjem og skyder hunde foran 7 årig - 1 gram pot

Balder Blog 5 april 2010 - USA: hate crime - 20 års fængsel for stenkast mod bøsser til 17 årig neger

Balder Blog 22 august 2006 -Politi-tisk intimidering i USA: Christopher Bollyn, journalist arresteret og mishandlet


Print Post