Madeleine Korbel Albright &
Hashim-Thaci
UCK - Drenica Group
K
osovo Liberation Army Leader 1999
M. Albright, alias Marie Jana Korbelová

I dag blev det rapporteret at NATOs terrorister (i de danske medier kaldet 'aktivister', eller 'den demokratiske opposition') har søgt om råd fra terrororganisationen Kosovo People's Liberation Army (KLA)

Forbindelsen mellem KLA og de syriske regeringsfjendtlige terrorister går meget længere tilbage. Tilstedeværelsen i blandt disse terrorister af wahabistiske styrker (i de vestlige medier kaldet Islamister) som dem der i dag kæmper under Al Qaedas banner har været påvist adskillige gange se f.eks. herher og her.

Hvordan relaterer dette til Kosovo? I nedenstående video som blev optaget da 'krigen mod terror' var på sit højeste, indrømmer Hillary Clinton at den amerikanske regering bevæbnede og finansierede Mujahedinerne for at de kunne slås mod den sovjetisk støttede afghanske regering i 1980'erne.

Mange af disse krigere fra Nordafrika, Pakistan, Saudi Arabien og andre dele af regionen sluttede sig derefter til KLA som blev NATOs allierede i den kriminelle krig mod Serbien sidst i halvfemserne, som fortsat er årsag til enorme lidelser den dag i dag, for de mennesker det gik ud over.

På samme tidspunkt blev den libyske fløj af Al Qaeda; 'Libyan Islamic Fighting Group' (LIFG) oprettet. LIFG og dens mest kendte personager, som den nuværende militære kommandant af Tripoli; Abdelhakim Belhaj, var en af de vigtigste komponenter af de libyske terrorister - i vestlige termer igen, aktivister, frihedskæmpere /revolutionære, som for det meste uden succes gjorde NATOs arbejde på landjorden, hvorfor det blev nødvendigt for NATO at bruge flere end 50.000 missiler og bomber (Danmark spenderede en halv milliard på bomber alene) for at udslette de folkelige og militære styrker som med lethed var ved at besejre disse rebeller..

Hillary Clinton - 'We created Al-Qaeda'
 

Tilstedeværelsen af sådanne libyske rebeller i Syrien er veldokumenteret. Men, lige som i Libyen, og som journalisten Srdja Trifcovich siger i videoen her på denne side, som det også skete i Serbien, vil de regeringsfjendtlige terrorister helt og holdent være afhængige af at NATOs brug af dets dødbringende luftstyrker, for overhovedet at have en chance for at komme af med Bashar Al-Assads regering.

Srdja Trifcovich på Russia Today
 

Og mens sådanne luftangreb som i Libyen og Serbien ville så død og fordærv og forårsage enorme skadevirkninger for den syriske befolkning i mange år frem i tiden, er der ingen garantier for at dette ville føre til et sammenbrud af den syriske regering, som nyder bred støtte i befolkningen.

Kilde:

Lizzie Phelan 5 maj 2012 - Links between insurgents in Syria and KLA go back further than current cooperation

Relateret:

Balder Blog 3 maj 2012 - DR og TV2’s kælledægger; den Syriske oprørshær - erkender systematisk henrettelse af krigsfanger 

Euro-med 9 april 2012 - Western Agent, the Muslim Brotherhood, to Colonise Europe

Balder Blog 24 januar 2012 - Danish Middle East expert Søren Schmidt: EU sanctions against Iran serve to please the Israel Lobby in order to secure Obama’s reelection (Med Deadline video - Angrebsminister Nick Hækkerup: 'Danmark kommer til at engagere sig i masser af konflikter fremover' )

Balder Blog 22 januar 2012 - NATOs og Danmarks krig mod Serbien i 1999 - Officielle observatører: Massakre var løgn

Balder Blog 8 januar 2012 - Mediernes krigspropaganda: TV2’s Line Ernlund ville have Søvndal med på krig mod Syrien

Balder Blog 10 februar 2012 - Syrien: Tror du på danske NWO mediers propaganda? Hør Lizzie Phelans analyse  

Balder Blog 8 december 2011 - DR støtter åbenlyst terrorisme - Syriske bombemænd er nu ‘aktivister

Balder Blog 8 november 2011 - USA: Ron Paul på CNN om truslen fra Iran og atombomber - Zionisten Anders Jerichow vil krig mod Syrien

Balder Blog 4 november 2011 - NWO-Zionisten Bernard-Henri Lévi tog æren for overfaldet på Libyen - vil nu angribe Syrien

Balder Blog 28 marts 2011 - Lotte Folke Kaarsholm i Deadline: Intet folkedrab og ingen massakrer på civile i Gaddafis Libyen (Med video - Casper Støvring, Lars Trier Mogensen mm.)

Balder Blog 24 marts 2011 - Serbien markerer tolvårsdagen for NATOs bombeterror

Balder Blog 21 december 2010 - Hashim Thaci og Kosovos organsmugler-netværk afsløres - Sporene fører igen til Israel

Balder Blog 24 februar 2006 - Blodig uretfærdighed; muhamedanernes NATO støttede overtagelse af et kristent land (Søren Espersen)

Dansk-Syrisk Forening - hjemmeside - Facebook

 


Print Post